سلام دوستان
من تازه بازی gow یک رو تموم کردم و بی صبرانه منتظر ریلیز شدن این دومی روی pc هستم البته اگه ریلیز بشه . راستش من یه خورده زیاد دیر با این بازی آشنا شدم ولی عاشقش شدم و یه شاهکاره به امید اومدن بازی روی pc.
Printable View
سلام دوستان
من تازه بازی gow یک رو تموم کردم و بی صبرانه منتظر ریلیز شدن این دومی روی pc هستم البته اگه ریلیز بشه . راستش من یه خورده زیاد دیر با این بازی آشنا شدم ولی عاشقش شدم و یه شاهکاره به امید اومدن بازی روی pc.
البته تا اونجا که من می دونم اپیک شروع کرده نسخه سوم رو بسازه بعیده وقت داشته باشن نسخه دو رو برای کامپیوتر پورت کنن ولی در کل نسخه دو زیاد جالب نبود نسبت به نسخه اول
ولي آخرين مصاحبه گفتن فعلا داريم روي DLC ها و Updateهاي جديد كار ميكنيم ونقل قول:
وقتي اونا تموم شد بعد شروع به ساختن شماره ي 3 ميكنيم ...
البته يه شايعه بود كه ميگفتن قراره اوايل 2010 بياد !!!
يه سوال ... ميشه بگي چرا 2 نسبت به 1 زياد جالب نبود ؟؟؟
دقیقاً بر عکس! اتفاقاً در تمام بررسی ها و نظرات کاربران ذکر شده که بازی دوم از هر لحاظ نسبت به بازی اول پیشرفت کرده و بهتر شده که شخصا این مساله رو در تک تک مراحل و قسمت های بازی دیدم.نقل قول:
ولی در کل نسخه دو زیاد جالب نبود نسبت به نسخه اول
دوتا سوال داشتم
1 . مگه شماره 2ش اومد که دارید درباره 3 حرف میزنید ؟
سوال دومم درباره شماره یک این بازیه ! وقتی نصبش میکنم این ارور میده . روی بیشتر کامپیوتر ها هم دیدم که همین ارور رو میده مشکلش چیه ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال :
این بازی در نسخه های احتمال بعدی اصلا قرار نیست بیاد رو پی سی !؟
نسخه هاي بعدي كه هنوز معلوم نيست اما شماره ي 2 براي pc نمياد ...نقل قول:
توی شماره دوم از ترس اثر کمتری بود و بیشتر اکشن بود ولی نسخه یک همراه با اکشن ترس رو بهمون منتقل می کرد مخصوصا مرحله ای که باید با روشن نگه داشتن آتش راه میرفتیم تا خفاشها ما رو نخورن به نظرم جالبترین مرحله نسخه اول این بازی بودنقل قول:
ولی در کل گرافیک نسخه دوم خیلی بهتر بود
خب در مورد ترسو اين حرفا هركي يه نظري داره خب !!!نقل قول:
به نظر من چيزي به عنوان ترس تو بازي نبود شايد به خاطر تاريك بودن محيط و سياه و سفيد بودنش
اين حس رو داشتيد !!!
در مورد هيجان بازي كه اگه بخوايم واقع بين باشيم شماره ي 2 فوق العاده بود ... بيشتر شدن جنگ ها و
وسيع تر شدن اون !!! سوار شدن بر روي River & Brumark و ماشين سواري !!!
زياد شدن Lucostها در بازي كه خودش كلي هيجان رو برده بالا !!!
ولي خب Boss ها در اين نسخه بسيار كم و راحت بودند كه اين تنها مشكلش بود !!!
گرافيك و نورپردازيه بازيم ديگه فكر نكنم كسي باشه كه بخواد ايرادي ازشون بگيره !!!
شما در نسخه ي اول فقط رنگ سياه ميديدي تو محيط اطرافت !!!
نه من کلا گرافیک رو قبول دارم که بهتره توی نسخه دوم ولی داستان و مراحل بازی به نظر من توی نسخه یک بهشون بهتر پرداخته شده بود توی نسخه دو غیر از گرافیک چیز جدیدی نداشت