خوب یه خورده شاید مشکل ایجاد بکنه ... البته مهم نیست ... منتها می ترسم باعث بشه سرعت گوشی بیاد پایین ... نمیاد ؟
Printable View
خوب یه خورده شاید مشکل ایجاد بکنه ... البته مهم نیست ... منتها می ترسم باعث بشه سرعت گوشی بیاد پایین ... نمیاد ؟
نه سرعت پایین نمیاد هیچ بلکه زیاد هم میشه.در کل سرعت این گوشی یه نمه پایین هستش مخصوصا وقتی که واکمن رو اجرا کنی.
صداش یعنی در حد z530 هست؟کیفیت اسپیکرش چطوره؟باس خوبی داره؟
هدفونش نسبت به 5800 بهتره؟
خوب موقعی که واکمن رو اجرا می کنم دیگه با چیزای دیگه اش کاری ندارم ... وسط آهنگ که هنگ نمی کنه ؟
در کل اینکه منو مجذوب کرده ... آخرین قیمت اعلام شده ازش چقدره ؟؟؟
سرعتش تو منو در حد متوسطه
کیفیت صداش تو اسپیکر خوبه (صداش اصلاً جیغ نمی زنه و صدای باس و زیر آن در یه حده) اما بلندی صدای اسپیکر در حد متوسطه و صدای اسپیکر 5800 تقریباً 3 برابر W980 هست.
کیفیت صدا در هدفون واقعاً محشره.
آخرین قیمتش هم نزدیک به 190 تا 200 تومانه که به نظر من ارزششو داره
در اون که شکی نیست ارزشش رو داره ... تا حالا از گوشی های تاشو خوشم نمیومد ... اینو که دیدم عاشقش شدم و کلا نظرم تغییر کرد ... !
سلام
من یک گوشی w980 خریدم گوشی من موقع پخش فایل های mp3 که خودم با usb تو گوشی ریختم مشکل داره اشکالش اینجاست وقتی بعضی از آهنگ ها رو پخش می کنم در انتهای آهنگ پیغام Failed رو نشون می ده و نمی تونه به آهنگ بعدی بره و من مجبورم خودم به صورت دستی برنم تا به آهنگ بعدی بره نکته ای که من متوجه شدم این هست که گوشی زمان پخش آهنگ رو با چند ثانیه اختلاف با اون چیزی که من توی کامپیوتر می بینم نشون می ده و فکر کنم اشکال هم همینجاست لطفا اگر راه حل مشکل رو می دونید بفرمایید
دوست من مشکل از مموری هست برای خیلی ها هم همچین مشکلی پیش اومده اگه مموریت هولوگرام داره پشتش برو به طرف و بگو یکی دیگه بده
ببین من خودم یه تجربه ای دارم اکثر 512 و 1 گیگ ها این مشکل رو دارن 2 گیگ ها همچین مشکلاتی رو ندارند اکثرا .. حالا شاید برای شما 2 گیگ باشه :دی
دوست عزیز این گوشی مموری کارت بهش نمیخوره.چون حافظه داخلیش 8 گیگ هستشنقل قول:
منم این گوشی رو با اجازه دوستان 3 ، چار روزه خریدم با قیمت 200 تومن و گارانتی اصلی اما چند تا سوال:
1) وقتی می خوایتم بخرم یارو گفت نمی دونم چی چی باید توش بریزی که اورجینالش 20 تومن و غیر اصلیش 10 تومن برات آب می خوره ما هم گفتیم بریز ولی نفهمیدیم چی بود؟ ( مثل اینکه به ارتباطش با کامپیوتر ربط داشت!)
2) این کلوپ رو که ورق می زدم متوجه شدم fm transmitter دوستان مثل مال من ،کار نمی کنه! با توجه به اینکه این قابلیت ربطی به مخابرات نداره و حتما می دونید که memory card های موحوده که با وصل شدن به فندک ماشین این کار رو انجام می ده می خواستم ببینم نرم افزاری چیزی نیست که از این امکان سخت افزاری گوشی بشه استفاده کرد ؟
3) یه تم خیلی با حال هم که دوستان با این گوشی ازش استفاده کردن و خیلی حال کردن چی بوده؟
شرمنده خیلی قلم فرسایی کردم!!
به نظر من برو توی سایت mobile9 اونجا همه چی داره ... گذینه most downloaded first رو بزن ... البته بعضی هاش چیز دار(!) هست ... ولی تم های خیلی خوبی داره ....
من هم همین سوال دوم تو رو داشتم ... یه هکی ، برنامه ای ... چیزی نیست که بشه این error رو رفع کرد ؟