خروجی تی وی در ان 95 یه کولی گیگ ، چند پیکسله؟؟؟؟؟؟
شاید با دی 600 ، یه نوع خروجی میدن.
Printable View
خروجی تی وی در ان 95 یه کولی گیگ ، چند پیکسله؟؟؟؟؟؟
شاید با دی 600 ، یه نوع خروجی میدن.
مشخصات اين d600 رو نگاه ميکردم.تا حالا نديده بودم! تو زمان خودش خيلي گوشيه خوبي بوده.
حافظه ي ميکرو تو سال 2005 !!!!!!!!!!!!!!!
n73 اونوقت ميني هست(2006)
خروجيه تي وي و Edge و باتريه خوب و فيلمبرداريه mp4 !!!
قيمتش کسي ميدونه چنده الآن؟
برام حياتي شد...
آخه من از پارسال همين موقع ها با خريد اتفاقيه D830 به دنياي هيجان انگيزه سامسونگ پيوستم به خاطر همين از مشخصاتش(d600) هيچ اطلاعي نداشتم.
دوست من نوکیا اولین استفاده کننده از میکرو اس دی بود(که بصورت عمده گوشیو رو با این مموری وارد بازار کرد)"نقل قول:
در ان 95 عادی
راستی جی 810 اومد ایران یا نه؟
قیمتش چقدر شده ؟
سعید جان به نظرت 830 ، الان 175 ارزش داره؟؟؟؟؟؟ آکبندها..........!!!!نقل قول:
آخه من از پارسال همين موقع ها با خريد اتفاقيه D830 به دنياي هيجان انگيزه سامسونگ پيوستم به خاطر همين از مشخصاتش(d600) هيچ اطلاعي نداشتم.
راستی این گوشی ، فریموری برای زبان فارسی داره؟؟؟؟ از مصرف باطریش چقدر راضی هستی؟؟؟ (میدونم باطریش به خاطره قطرش کمه!!!).
نه علی جان............... من دیروز ، علاالدین بودم............... تو سر ......... میزدی همه یو 900 داشتن........ البته یه غرفه ، معرفی محصولات سامسونگ از طرف مایکروتل بود ، که گفت برنامه ی خاصی برای این گوشی و اف 480 دارن......... که فعلا ما منتظریم.کد:راستی جی 810 اومد ایران یا نه؟
قیمتش چقدر شده ؟
دی 600 رو من یادم قیمت کردم 225 تومن که اصلا ارزش خرید نداره با وجود یو 600 و دی 900 و ... ولی بازم من همین دی 600 رو با یو 600 و دی 900 عوض نمیکنم . کیفیت دوربین دی 600 خداست !
به نظر من d600 رو فراموش کن در واقع D900 جای اونو گرفته و همه مشخصات d600 رو داره اگه d900i بگیری که چه بهتر.
در مورد D830 هم باید بگم که یکی از زیباترین گوشیهای پارسال بود و من خودم واسه کسی رنگ قرمزش رو خریدم که فارسی هم داشت و تنها موردش صدای کم رینگتون اونه .
رضا جان از دير جواب دادنم شرمنده..اين روزا سرم شلوغه!نقل قول:
سعید جان به نظرت 830 ، الان 175 ارزش داره؟؟؟؟؟؟ آکبندها..........!!!!
راستی این گوشی ، فریموری برای زبان فارسی داره؟؟؟؟ از مصرف باطریش چقدر راضی هستی؟؟؟ (میدونم باطریش به خاطره قطرش کمه!!!).
به نظر من 175 ارزش داره . چون از نظر اينترفيس که با آرماني يکي از دوستام مقايسه ميکردم از بعضي لحاظ بهتر جواب ميده. يا در مقايسه با g800 از لحاظ زوم کردن روي عکسها چه در مموري کارت وغيره حرفه اي تر عمل ميکنه و ...
بله فريمورش زبان فارسي رو ساپورت ميکنه.(از همون ابتدا که گرفتم)
تنها مشگله اين گوشي که خيلي حاد هست همين صداشه که من از ويبره استفاده ميکنم و باتري که با باتريه يدکي مشگل حل ميشه.
همچنين دوربين خيلي خوبي داره که در مقايسه با 2 مگاپيکسليهاي زمان خودش مثل n70 و k750 بسيار عالي عمل ميکنه! ( 9.9 mm )
یعنی اینقدر صداش کمه که تو ذوق میزنه ؟ فامیل ما می خواد بگیره؟ نخره ؟
علی جان ، قطر گوشی رو یه نگاه بنداز............!!! اگه فامیلتون میخواد ، کل ظبط سونی همسایه رو بخوابونه ، نه مناسب نیست!!!
ولی معمول هست..........!!! راستی ، اگه منظور جنابالی اینه بیرون و تو خیابون صداش رو آدم بشنوه.......!!! من یه مدت ان 82 دستم بود تو خیابون با یو 600 خودم فرقی نداشت.
سامسونگ G810 یا G10 NAVI به زودی در آلمان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]