راه دیگه ای نداره :18:نقل قول:
Printable View
راه دیگه ای نداره :18:نقل قول:
اگه برنامه pc suite رو نصب کنی یه آیکون تو دسکتاپ میاد به اسم Sony Ericsson File Manager با اون میتونی بری به حافظه داخلی گوشی.نقل قول:
چرا با ستول هم میشه اینکار رو کرد به اینصورت که اول تو کامپیوترت این مسیر رو ایجاد میکنی:نقل قول:
tpa/user/other/gfx
و یا
tpa/user/other/Zbin
و یا
tpa/user/other/Config
بعد فایلهارو توش کپی میکنی مثلا آیکونهارو تو gfx کپی میکنی و بعدش هم کل این مسیری که ایجاد کردی رو زیپ میکنی و بعدش هم با ستول آپلود میکنی رو گوشی.
یه کار دیگه هم میتونی بکنی.
فایلهارو بریزی رو مموری کارت و بعد با برنامه mobyexplorer کپی کنی تو حافظه داخلی گوشی.
مرسی با تشکر فراوان
سلام من یه elf دارم به اسم event control کسی میدونه باید چجوری به کار بندازمش. هر کاری میکنم کار نمیکنه.اگه کار کنه خیلی عالی میشه.باهاش میتونید موبایلو تو یه ساعت خاص و یه روز خاص ری استارت کنید یا خاموش کنید یا یه پیغام رو نشون بدید و یه پروفایلشو انتخاب کنیدو ... متاسفم نمیتونم اینجا اپلودش کنم یعنی اجازه ندارم
منم اين elf رو دارم اما طرز كارشو بلد نيستمنقل قول:
آقا دويل ميشه توضيح بدي؟pls!
طرز کارش یه این صورت هست که اول باید فایل events.cfg رو کپی کنید تو این مسیر:
for k750, w700, w800 - "\ Other \ Config
for the w810, z550 - "\ ZBin \ Config
البته داخل مموری کارت:
محتوای این فایل هم بصورت زیر هست:
که فکر میکنم نیازی به توضیح نداشته باشه.فقط ساعت رو تغییر میدید.نقل قول:
00:00=resetevents<1> ; Restart ELF (option "1")
15:33=exit<1> ; Turn off ELF and restart phone
15:33=exit<0> ; Turn off ELF
15:34=message<Text of message> ; Show message on screen (text)
15:34=message<> ; Close message
15:35=sound<0> ; Silent mode
15:36=sound<1> ; Turn off silent mode
15:37=reboot<0> ; Nothing
15:38=reboot<1> ; Restart phone
15:39=shutdown<0> ; Nothing
15:40=shutdown<1> ; Shutdown phone
15:41=lamp<50> ; (values 0 - 100) Don´t know...
15:42=lamp<0> ; (values 0- 100) Don´t know...
15:43=profile<1> ; Change profile (profile from 0 to 6)
اگرهم خواستید روز خاصی هر کدوم از کارهای بالا رو انجام بدید باید قبل از زمان نام روز رو هم بنویسید.به این صورت:
اسم روز ها هم از این قراره:نقل قول:
mon-07:30=sound<1>
wrk,hld رو مطمئن نیستم ولی فکر کنم اگه بجای نام روز wrk رو بزارید هر روز کارهایی که مشخص کردی انجام میشه.و اگه hld رو بجای نام روز انتخاب کنید آخر هفته ها اجرا میشن.نقل قول:
sun, mon, tue, wen, thu, fri, sat, wrk, hld
پس از اجرای elf هم باید سریع به حالت standby برگردید و یه پیغام ضاهر میشه که برای فعال شدن elf باید کلید # رو بزنید.بعد از زدن این کلید تو همون حالت standby داخل یه کادر کوچیک کارهایی رو که قراره انجام بشه رو نشون میده که با کلید های volume+ و volume - میشه بین کارها سویچ کرد.
آخرین ورژنشو براتون آپلود کردم ولی باید بگم خودم این ورژن رو نمیتونم اجرا کنم.یه ورژن قدیمی تر داشت از اون استفاده میکنم.بخوبی هم جواب میده فقط نمیشه روز خاصی رو براش مشخص کرد.
ضمنا اونایی که w700 دارن باید خط زیر رو به پچ lib.vkp خودشون اضافه کنند و بعد هم نصبش کنن تا این elf براشون مشکلی پیش نیاره:
اینم لینک دانلود:نقل قول:
06D4: FFFFFFFF D13F1645; 1B5: void REQUEST_PROFILE_SETACTIVEPROFILE (const int * __zero, int NUMprof);
کد:http://uploadbazar.com/652EventControl_v1.3.1.zip
سلام من پوشه sys gfx رو در قسمت other میریزم ولی ایکون هاش عوض نمیشه پچ مرطبت با گوشیم هم نصبه منو عوض میشه ولی بقی تیکون ها عوض نمیشه یه توضیح بدید ممنوم میشم
r1ca021
داخل پچی که نصب میکنی ببین مسیر چیه. داخل مموری یا داخل گوشی؟نقل قول:
اسم فولدر شاید به جای gfx " sysgfx باشه
موفق باشی
:10:
نقل قول:
توحید جان دستت درد نکنه ولی برای منم کار نکرد:41:نقل قول:
divel
آخرین ورژنشو براتون آپلود کردم ولی باید بگم خودم این ورژن رو نمیتونم اجرا کنم.یه ورژن قدیمی تر داشت از اون استفاده میکنم.بخوبی هم جواب میده فقط نمیشه روز خاصی رو براش مشخص کرد.
اگه میشه همون نسخه قدیمی رو آپ کن
با تشکر
:10: