تنظیمات مودم رو بذار روی PPPOEنقل قول:
Printable View
تنظیمات مودم رو بذار روی PPPOEنقل قول:
ممنون.....الان كه مودم را نصب كردم و دارم باهاش كار ميكنم چطور ميشه تنظيماتشو pppoe كر د؟؟؟؟؟كمي بيشتر توضيح بده لطفا؟؟؟من وقتي درايو مودم را نصب كردم جايي ازم نپرسيد كه pppoe درستش كنم يا نه؟؟؟مودم را share كردم و اي پي سرور را در قسمت كارت شبكه كلاينت ها دادم ??? كه شبكه نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون
ipمودم رو بزن توی مرورگرتنقل قول:
برو توی مودم
یوزر و پس هر دو admin هستند
برو توی quick setup
مرحله اول رو next بزن
حالا اینجا PPPOE رو انتخاب کن
بعد یوزر و پس رو توی مودم سیو کن
مودم ریستارت میشه
بعد از چند دقیقه وصله
نقل قول:
دوست عزيز سلام....vpi /vci را چي بدم؟؟؟؟؟؟؟vpi را 255 , vci را 32 دادم.....
مودم ريسيت شد و ذخيره شد....
حالا تو كلاينت ها چطور اينترنت ر ا وصل كنم؟؟؟؟؟يكم بيشتر توضي بده اگر امكان داره؟
bebakhshid farsi type nemikonam computer am rikhte behamنقل قول:
vci o vpi ro be tartib 0 va 35 bede
tooye client ha ham uni ke ba usb vasle driver esh ro rosh nasb kon va uni ke ba lan vasle tanzimi nemikhad
bad be heshoon ip bede va gateway ro ham bezar ipe modem
1-مراحل اول را انجام دادم...نقل قول:
2-يعني من مودم را با usb به سرور نصب كردم درايور مودم را روي كلاينتي نصب كنم؟؟؟درايور ر ا چطور روي كلاينت نصب كنم ..؟ايا بايد مودم را به كلاينت نصب كرده و بعد درايور را بهش بشناسونم؟چون فايل setub نداره مگر اين كه مودم را وصل بعد my computer -->properties و از طريق device manager نصبش كني..ايا راه ديگه اي هم است؟؟؟
3-الان به همشون اي پي داده شده و به شبكه وصل هستند و gateway را هم اي پي مودم دادم(192.168.1.1)...
ايا اين روش عملي هست و امتحان شده كه كار ميكنه؟؟؟؟؟؟؟
یه cd داره مودم تون درایور ش توی همون سی دی هستنقل قول:
مودم رو وصل کنید سی دی را بذارید خودش مودم رو می شناسه می ره برای نصب
بله من خودم امتحانش کردم عملیه
سلام لطفا کمک
اگر يک فريم اطلاعاتي از يکي از پورت هاي switch وارد شود و آدرس مقصد آن در جدول هدايت switch مشخص نشده باشد switch چه بلايي سر آن فريم مي آورد؟
کامله ولی با حالت تصویری خیلی جمع جور تر می بود با تشکر
نقل قول:
دستت درد نكنه ...وصل شد.......:10::46::10:
ولي اصلا احتياج نيست كه درايور را روي كلا ينت نصب كنيم......
در ضمن اي پي اي كه در GATE WAY و DNS كلاينت بايد بزاريم اي پي مودم نيست ....بايد اي پي سرور را گذاشت...برا من كه اينجوري اومد....
راستي من CONNECTION را SHARE كردم ...USER و PASS هم روي مودم SAVE كردم ...بعد از اون هم مودم ريسيت شد...بعد وقتي ميرم روي QUICK SETUP باز به حالت اول برميگرده يعني يوزر نيم و پسورد ديده نميشه....منظورم اينه كه ايا راهي داره كه وقتي مودم را روشن ميكنم به اينترنت وصل بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟