سلام دوست عزیزنقل قول:
از صمیم قلب برای عزیز از دست رفته تون (آیفون )دعای سلامتی می کنم
یه سوال دیگه
برنامه ی جالب برای آیفون چی هست ؟
Printable View
سلام دوست عزیزنقل قول:
از صمیم قلب برای عزیز از دست رفته تون (آیفون )دعای سلامتی می کنم
یه سوال دیگه
برنامه ی جالب برای آیفون چی هست ؟
ممنونم دوست من...
برنامه برای آیفون...
خود بنده سابقا (قبل از این اتفاق ناگوار برای آیفونم) برنامه هایی مثل
physics-realartist-flashlight-todolist2-sysinfo-mobilefinder و چندتا دیگه که اسمشون یادم نیست رو داشتم...
اگر منظورتون از برنامه جالب برنامه ای ه که قابلیت های آیفون رو به رخ بکشه خب زیاده...
بازی هایی که با سنسور شتابش کار میکنن... اگر موقع نصب توضیح مختصری که داره رو بخونید، مشخصه...
امولاتور بازی های آتاری NES
امولاتور بازی پلی استیشن 1 psx4all
مدیریت و فوروارد اس ام اس ها.. smsd (که فعلا برای 114 نیومده...)
بازی بیلیارد خیلی جالب pool
converter (از اسمش معلومه! هرچی رو به هرچی کانورت میکنه...)
Pianist
weDict--->olad, merriam-webster,britanica دیکشنری...
ilog خیلی خوبه برای مدیریت تماس ها و اس ام اس ها... (نمیدونم برای 114 اومده یا نه...)
خلاصه اینکه خیلی زیاده.. من چند وقتیه (تقریبا 2 هفته) کلا آیفونم تعطیل ه... :37:
ببخشید که انقدر ناقص راهنماییتون کردم.. :41:
ممنون از راهنماییتنقل قول:
برای آیفونت هیچ کاری نمی شه کرد؟
تمام شد؟!!!!!
خواهش میشه...
کار نشد نداره!
پول باشه همه چی حله! :31:
خیلی مواظب ال سی دی آیفونتون باشید!
فکر کنم حساسترین قسمتش همینه (خب کل گوشی ال سی دیه دیگه! :31: )
بیشترین خرج رو هم همین قسمت برای تعمیر داره...
چون ال سی دی آیفون سه لایه ست... یه لایه صفحه نمایشه.. یه لایه touch یه لایه هم محافظ...
برخلاف گوشی های imate مال آیفون از از هم جدا نمیشن.. به همین دلیل باهم فروخته میشه..
=> خرجشم میره بالا... 300 خرجشه...! :37:
میخوام وام ازدواج بگیرم بدم درستش کنن! :31::31:
چطور میشه بدون از دست دادن آهنگها و ویدئوها iPod یا iPhone رو restore کرد ؟
ریختن 5 یا 6 گیگ موزیک و 2 یا 3 گیگ ویدیو زمان بر هستش و در ضمن اینکه من برای آهنگها lyric هم گذاشتم . اگه بخوام restore کنم که به مشکل بر می خورم .
موقع ریستور تقریبا همه چی پاک میشه...
مثل نصب دوباره ویندوز روی یه کامپیوتر یک درایوی...
فقط همونطور که میدونید میتونید یه بک آپ بگیرید از اطلاعاتتون (هر وقت که به کامپیوتر وصل میکنید آیفون رو
iTunes این کار رو میکنه... اما شما دوباره هم بگیرید بد نیست..) و وقتی ریستور کردید همه چی رو اس ام اس ها و
تمام اطلاعات رو برگردونه به حالت قبل از ریستور...
(اطلاعاتی بود که منداشتم و برای یاد آوری خودم عرض کردم..)
موفق باشید!
اگه ورژن جدیدی از ziphone اومد باید از اول restore کنم بعد ورژن جدید رو روش بزنم یا رو همون firmware که jailbreak شده بزنم ؟
دوستان سلام
می خواستم بدونم آیفون شما هم خیلی هنگ می کنه
ظاهرا کر من برعکس دنیاست
n80 ا که می گفتند هنگ می کنه هنگ نمی کرد و آیفون را که می گفتند هنگ نمی کنه ...............
نقل قول:
مال من که الان در حدود 40 روزه که خریدم و به غیر از خودم دوستامام ازش استفاده می کنن فعلا فقط یکبار اونم بعد اینکه برنامه IPlus رو زدم هنگ کرد
من ورژن گوشیم 1.1.4 هست یه سری از برنامه ها نصب نمیشم مثل ringtones ...اولش میگفت باید bsd system نصب کنم این کارو کردم ولی باز نشد میگه package download fail مشكل كجاست....و اینکه یه سری برنامه ی خوب و به درد بخور معرفی کنید چون من تازه iphone گرفتم