بچه ها این قشنگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من زیاد ازش خوشم نمی یاد
بچه ها این قشنگه
من زیاد ازش خوشم نمی یاد
خوب لینکشو می دادی
با سلام hmr007 عزیز این نوار بالای صفحه توی گوشی من با عوض کردن theme عوض نمیشه!!:18:نقل قول:
لطفا به اسکرین شات گوشی من یه نگاهی بندازین من روش themeویندوز ویستا نصب کردم ولی همین طور که
میبینید نوار بالای صفحه که آیکونهای آنتن و باطری قرار دارن هیچ تغییری نکردن!!
لطفا راهنماییم کنید......چه کنم ؟:19:
با سلام خدمت دوستان عزیز این نوار بالای صفحه توی گوشی من با عوض کردن theme عوض نمیشه!!:18:
لطفا به اسکرین شات گوشی من یه نگاهی بندازین من روش themeویندوز ویستا نصب کردم ولی همین طور که
میبینید نوار بالای صفحه که آیکونهای آنتن و باطری قرار دارن هیچ تغییری نکردن!!
لطفا راهنماییم کنید......چه کنم؟ :19:
البته اون آیکونهای پایین صفحه که قرمز هستن رو خودم به صورت دستی عوض کردم (more--->edite)
چون hmr007 عزیز به من گفتن با عوض کردن theme اون آیکونهای بالای صفحه خودشون عوض میشن.
لطفا راهنماییم کنید.........:41:
از این GDesk چطور باید استفاده کرد من اكسپريا رو دانلود کردم چطوری نصبش کنم
dolfine عزیز شما ابتدا بایدنقل قول:
1. فایل دریافتی رو که به صورت rar هست توی کامپیوتر extarctکنید.
2.فایلهای مورد نظر شامل 5 فولدر به نامهای gdesk- gdesk icon- gdesk theme- resource- themes هستند همه انها رو توی گوشی کپی کنید.
3.ابتدا شما باید روی گوشیتون نرم افزار gdesk داشته باشین تا بتونین از themeهای gdesk استفاده کنید
برای این کار داخل فولدر gdesk برید وهر 6 تا فایل رو نصب کنید .(هنگام نصب زبان فارسی رو انتخاب کنید)حالا gdesk روی گوشی شما نصب شد
4.محتویات داخل فولدر resouse رو توی گوشی (مموری کارت) توی یک فولدر که به همین نام هست کپی کنید(البته این کاا رو بوسیله کامپیوتر باید انجام بدین.
5.حالا برنامه gdesk رو اجرا کنید.وروی صفحه ای که میاد یک کلیک کنید تا منو باز بشه و توی منو روی گزینه بارگزاری کلیک کنید.و از منویی که باز میشه به داخل فولدرgdesk theme برید و اون فایلو که داخلش هست انتخاب کنید.
6.حالا تم xperia میاد........و برای طریقه تنظیم gdesk اگه پستهای قبلی رو بخونید توضیحات کلمل داده شده
امیدوارم تونسته باشم کمک بکنم
p_s_m جان ممنون درست شد
اقا این آیکونهای قرمزتو اگه بذاری واسه من ممنون می شم.نقل قول:
اينا با تم عوض نميشه.نقل قول:
اینم لینک آیکونهای قرمز:نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/48955134/13ec118f/clown_red_256x256_.html