من به کنامی اعتقاد دارم.
Printable View
من به کنامی اعتقاد دارم.
آره بابا کشیده شدن بازیکنا ملومه ماله گرافیکته عزیز.
تنظیماتشو انجام بده.
اين بازي مثله قبلي shop داره ؟
اگر داره كجاست ؟
من پيدا نكردم
یکی جواب منه بد بختو بده سیستم من ram=1 gig و گرافیکم gforce8500=512 هست ولی بعضی موقه ها تو بازی 1 ثانیه تیک داره مشکل چی هست؟؟؟؟؟؟:41:
یه سوال دیگه دارم تنظیماتو چه جوری کنم که قد بازیکنا درست بشه؟؟؟؟
سیستمت مچ نیست .
نظر من اینه.
مشخصات کامل سیستم رو بده.
ram=1gig
gforce8500=512
cpu=3
فکر نکنم چیز دیگه ای رو با ید بگم
این سوپرایز چیه
دوستان یه سایت معرفی کنید که بازی رو بخریم که مشکلی نداشته باشه و ارزون هم باشه وسریع هم بدستم برسه...
و مشکلاتی را که دوستان در موردش حرف می زنن نداشته باشه(مثل همین سیو نشدن چهره ها)
منتظرم........
فکر کنم من و شما و اونای دیگه که مشکل سیو دارن از کرکشون باشه . پس یکی از دوستان که این مشکل رو نداره و امکانش رو داره کرکش رو برای ما اپلود کنه .نقل قول:
اه راست میگین؟
شما بازی رو از کجا گرفتین؟
بچه ها شما هم این مشکل رو داریییییییییییین؟
خواهشا جواب ما رو بدین
یکی به ما کمک کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم بتونین روی کمترین گرافیک بازی کنین ولی گرافیکش دیگه تقریبا به حد صفر میرسه .نقل قول:
با این سیستم میشه رویlow بازی کرد؟به نظر شما pes رو روی low بازی کنم بهتره یا fifa08؟
کارت گرافیک:radeon 9200
cpu celeron2.4
ram:512
من که تغییر تاکتیکی تیم حریف رو حس میکنم . مثلا همیشه زدن گل اول سخته چون تیم حریف دفاع میکنه اما با زدن گل اول تیم حریف اتوماتیک برای زدن گل جلو میکشه و دفاعش خالی میشه و راحت تر میشه گل زد . خود من دیشب انگلیس بودم و داشتم با ارژانتین بازی میکردم و تا دقیقه 60 بازی صفر صفر بود اما وقتی گل رو زدم بازی اخرش 4 بر 1 به نفع من شد .نقل قول:
یک چیز دیگه هم که من تو بازی ندیدم این بود(شاید باید رو درجه آخر سختی بازی کنم!) که قبلا گفته شده بود که تیمای حریف تو جامها آنالیزت میکنن و از این حرفا!اما فرقی تو تاکتیکای حریفام ندیدم تو جام جهانی
کونامی هم سوپرایزی نداشت متاسفانه.شاید سوپرایزش اسکیلای رونالدینیو بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دیشب دارم بازی میکنم.ولی هنوز تو کف این کشیدگیه آدمای بازیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با 2 گیگ رم یکم دو دموها و صحنه آهسته ها مشکل دارم.اهههه
در مورد کشیدگی بازیکن ها هم به نظر رزولیشن رو درست تنظیم نکردید . اگه مانیتور 17 اینچ crt دارین رزولیشن 768*1024 مناسب هست و اگه 17 اینچ lcd دارین رزولیشن 1024*1280
1 - خیرنقل قول:
بچه ها سه تا سوال داشتم از اونایی که بازی رو گرفتند
1- میشه پنالتی رو چیپ زد؟
2- میشه پیراهن حریف رو کشید ؟
3- بعد از گلزنی میشه پیراهن رو درآورد؟
ممنون
2 - بله ( دکمه R2
3 - خیر یا حداقل من ندیدم
یه شاپ مانندی در قسمت GALLERY => Track Record داره که البته مثلا با 10 بازی متوالی هتریک کردن و 50 برد متوالی و قهرمانی در کاپ ها و میانگین کمتر از 1 خطا در 10 بازی باز میشه .نقل قول:
اين بازي مثله قبلي shop داره ؟
اگر داره كجاست ؟
من پيدا نكردم
از دوستان هم خواهش میکنم که از زدن پست های بیهوده خودداری کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]