قیمتش حدود 115-120 ... سی دی و کابل مینی یو اس بی همراهش نیست ولی هندزفری ( مونو ) تو پک گوشی موجوده...نقل قول:
سلام
من می خوام این گوشی را بخرم . فقط می خواستم ببینم الان قیمتش چنده و تو جعبش سی دی نصب و وسایل جانبی مثل هندزفری داره یا نه ؟
Printable View
قیمتش حدود 115-120 ... سی دی و کابل مینی یو اس بی همراهش نیست ولی هندزفری ( مونو ) تو پک گوشی موجوده...نقل قول:
سلام
من می خوام این گوشی را بخرم . فقط می خواستم ببینم الان قیمتش چنده و تو جعبش سی دی نصب و وسایل جانبی مثل هندزفری داره یا نه ؟
سلام
من یه مشکل با کابل دارم .
وقتی کابل را به گوشی ( 3110 Classic ) و کامپیوتر وصل می کنم و از تو گوشی Data Storage را انتخاب می کنم می تونم همه جوره به فایل ها دسترسی داشته باشم ولی من می خوام بتونم از طریق کامپیوتر به گوشی اس ام اس هم بریزم . ( مثل برنامه MyPhoneExplorer برای سونی اریکسون ) من Nokia PC Suite را نصب کردم ولی وقتی Get Connected را انتخاب می کنم و می گم از طریق کابل گوشی را وصل کردم ، Next فعال نمیشه ( یعنی گوشی را پیدا نمی کنه ولی ارور نمیده ) و به همین دلیل هم با برنامه ی Mobile Master که برای ریختن اس ام اس دانلود کردم نمی تونم به گوشی دسترسی داشته باشم چون این برنامه با PC Suite کار می کنه و باید اول PC Suite گوشی را شناسایی کنه و بعد با این برنامه کار کنم . حالا به نظر شما دلیل این ناکامی من چیه و باید چکار کنم ؟
ممنون می شم زودتر جواب بدید .
در ضمن عکس های زیر هم بیانگر اینه که گوشی من به کامپیوتر وصله ولی برنامه اونا نمی شناسه . عکس دوم هم از برنامه Mobile Master گرفته شده :
قشنگ تو باید مموری کارتت رو فرمت کنی فرمتشم fat کنینقل قول:
برای تو fat 32 هست عوض کن
خوش تیپ تو برنامه pc suite رو باید تو کامپیوترت نصب کنینقل قول:
سلام عزیزنقل قول:
pc suite مه نصب بود . مشکل این بود که من درایور کابل را نصب نکرده بودم ( نداشتم ) ولی از خود سایت نوکیا گرفتم نصب کردم درست شد .
سلام
می خواستم یه برنامه ی ساده مثل MyPhoneExplorer که برای سونی اریکسون هست برای نوکیا معرفی کنید که از 3110 پشتیبانی کنه و بشه با اون از کامپیوتر به گوشی اس ام اس ریخت . ( البته به جز pc suite )
سلام دوست من ....نقل قول:
این صفحه رو ببین و هرکدوم رو که میخوای نصب کن ....
بجای نقطه چین پی سی دانلود بنویسکد:http://www.-----------.com/mobile/archives/application/computer_software/
سلامنقل قول:
ممنون . من این صفحه را دیدم و یک بار هم Mobile Master را از آن دانلود کردم . برنامه ی خیلی خوبیه ولی فقط میشه باهاش اس ام اس فرستاد و نمی شه از طریق آن اس ام اس را به گوشی کپی کرد . شما برنامه ای را در این صفحه می شناسی که این کاربرد را داشته باشد ؟
سلام
ببخشید پست دوباره می دم ولی چند روز از پست قبلی گذشته و جوابی نگرفتم .
اگه میشه دوستان راهنمایی کنند .
دوستان قیمت گوشی الان چقدره؟