كفشهای جادویی برای بالاك
ناراحتی بازيكن آلمانی چلسی از گزارشگر شبكه Zdf
خط خوردن نام ميشائيل بالاك از باشگاه چلسی در رقابتهای مرحله ی گروهی ليگ قهرمانان اروپا برای اين بازيكن موضوعی تمام شده است. سرگروه تيم ملی آلمان اكنون بر روی بازگشت خود به ميدان كار میكند.
اين بازيكن 30 ساله همچنان نمی توان زمان دقيقی را برای بازگشت خود به فوتبال عنوان كند.
او در گفتوگو با پايگاه اينترنتی فدراسيون فوتبال آلمان درباره ی اوضاع خود گفت: «اوضاع بهتر شده است. هنوز هم درد دارم. شرايط هنوز به گونهای نيست كه بتوانم بازی كنم و يا در تمرينهای باشگاه حضور داشته باشم. هنوز نمیتوانم هيچ پيشبينی ای در اين باره داشته باشم.»
بالاك در اين گفتوگو دربارهي خط خوردن نامش از فهرست باشگاه لندنی در رقابتهای ليگ قهرمانان اروپا گفت: «من هم نااميد و سرخورده شدهام. اكنون بايد اين موضوع را بپذيرم و ببينم كه دوباره سلامت شدهام. آن زمان می توانم درباره ی ديگر مسائل فكر كنم.»
بالاك در حال حاضر با «كفشهای جادويياش» كار میكند. «لايههای ويژه» در كفشهای او قرار است به ياری زانوی دوبار جراحی شدهاش بشتابند. او پس از معالجه ی دوبارهاش نزد هانس مولر ويلهلم ولفارت پزشك تيم ملی آلمان بسيار خوشبينتر از گذشته شده است.
در عين حال پزشكان باشگاه چلسی چنين نظري دربارهي بالاك ندارند و بر اين باور هستند كه او به زودي نميتواند بهبود پيدا كند. بالاك روز شنبه همراه با پزشك چلسي راهي شركتي شد كه مسؤول تهيه لوازم ورزشي براي بالاك است. اين شركت بايد براي بالاك كفش جديدي را طراحي كند.
بازيكن پيشين بايرن مونيخ با يوآخيم لو سرمربي تيم ملي آلمان هم گفتوگويي داشت و دربارهي اوضاع سلامتياش با وي صحبت كرد.
بالاك با ناراحتی از گفتههای يوهانس بيكرنر، گزارشگر شبكه Zdf آلمان در جريان ديدار ولز برابر آلمان گفت: «نهايت بيشرمي است. من هم هيچگاه نميگويم، به برنامهي آشپزيت برس و مرا با فوتبال به حال خود بگذار. تو از اين موضوع چيزي نميداني.»
كرنر در جريان گزارش بازي كه شنبه در كارديف پايتخت ولز برگزار شد، گفته بود: «لندن تا اينجا تنها دو ساعت فاصله دارد، آن هم با قطار. آيا كاپيتان نبايد در كنار تيم ميبود؟»
در اين بين اميدواري بالاك به بازگشت بالاك و حضور در ديدار برابر ايرلند و چك در ماه اكتبر كاهش يافته است. او پس از پيروزي دو بر صفر آلمان برابر ولز گفت: «بازگشت بالاك و البته تورتسن فرنيگز در دو يا سه هفته آينده مطرح نيست.»
با وجود پيشنهاد نجومی چلسی :" دوس سانتوس" در بارسلونا میماند
مدير برنامههای "جيووانی دوس سانتوس" پديده جديد تيم بارسلونا هر گونه امكان پيوستن اين بازيكن به چلسی يا ديگر تيمهای انگليسی را رد كرد.
پيني زهاوی اعلام كرد كه دوس سانتوس، رونالدينيو جديد و پديده جوان بارسلونا در نيوكمپ باقی خواهد ماند.
باشگاه چلسی قصد دارد تا اين بازيكن را با مبلغ شگفتانگيز 67 ميليون پوند به خدمت گيرد و او را پيش از امضای قراردادی جديد و طولانی با بارسلونا به استمفوردبريج بكشاند.
همچنين منچستريونايتد و ليورپول نيز خواهان دوس سانتوس 18 ساله هستند اما، مدير برنامههای او گفت: "هيچ قراردادي بين اين بازيكن و تيمهاي انگليسی مطرح نيست."
او افزود: "بدون ترديد دوس سانتوس الماس فوتبال است و من تا ماه نوامبر آينده درباره ی قرارداد جديد با او صحبتی نخواهم كرد."
جيووانی دوس سانتوس تا 2008 با بارسلونا قرارداد دارد.
مورينيو: ليگ برتر بهترين ليگ جهان است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوزه مورينيو از ليگ برتر انگليس به عنوان بهترين ليگ فوتبال جهان نام برد.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ سرمربي پرتغالي چلسي درباره ليگ برتر گفت: به نظر من كسب قهرماني ليگ برتر همواره دست آوردي بزرگ محسوب ميشود.
اسپانياييها و ايتالياييها بايد مرا ببخشند اما فكر ميكنم ليگ برتر بهترين ليگ در نوع خود است و هر سال بهتر از سال قبل ميشود.
نه تنها فتح اين ليگ افتخاري بزرگ به شمار ميرود، بلكه فرار از خطر سقوط از آن نيز موقعيتي بزرگ تلقي ميشود و بازي در ليگ برتر كار چندان آساني نيست.
منبع : ایپنا
* سعی می کنم خبر کامل ترشم بزارم.*
مالودا در حال وفق گرفتن با چلسی!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازیکن سابق لیون فرانسه تصدیق کرد که : او در حال تعدیل با شیوه بازی در لیگ برتر است - نه در درباره رقابت برای جایگاهی در چلسی اما او هنوز تمام توانایی های خود نشان نداده است .
فلورات مالودا توانسته است برای چلسی گل به ثمر برساند اما هنوز بهترین عملکرد خود را نه !
او به روزنامه فرانسوی لی ایکویپ گفت : من در چلسی خوب کار می کنم . من هنوز در دوره هماهنگی خود هستم و همین هم انتظار می رفت!
" این عملکرد کاملی نیست من با دشواری هایی روبرو هستم و بالاتر از آنها اینجا رقابت بسیار سختی در جریان است و این یه سیستم متفاوته که من باید به آن عادت کنم .
ولی هنوز خوشحالم ، این یه رقابت جدید و هیجان انگیزه و بودن در اینجا موقعیت عالیه ی . اینجا توقعات بسیار بالاست و این به من همون احساس مسئولیتت بالایی رو میده که من دنبالش بودم ".
مالودا لیون را به ارزش 20 میلیون یورو این تابستان ترک کرد .
منبع : Goal.com