آقا من نمیرسم تمومش کنم:13:
همش قاطی پاتی شده:13:
جدی جدی چقدر احتمال داره تمدیدش کنن؟:13:
Printable View
آقا من نمیرسم تمومش کنم:13:
همش قاطی پاتی شده:13:
جدی جدی چقدر احتمال داره تمدیدش کنن؟:13:
من که همون یکشنبه ساعت 11 شب میرم تو کار انتخاب رشته!
تو به خیال تمدید شدن نشیننقل قول:
زودتر جمعش کن مگه چیکار میکنی؟
دو روز وقت داری مشکلی نیست!نقل قول:
آقا من نمیرسم تمومش کنم
همش قاطی پاتی شده
جدی جدی چقدر احتمال داره تمدیدش کنن؟
آقا شما که منو درک نمیکنید:31:نقل قول:
تو به خیال تمدید شدن نشین
زودتر جمعش کن مگه چیکار میکنی؟
بنده اینجا مشاور ندارم
به جاش 500 متخصص تو خانواده دارم...هر کدومشون یه جور انتخاب میکنن...بعد آخرش اومدم نیگا کردم دیدم خوب نیس
حالا خودم انتخاب کردم شده 180 تا:27:
حالا تا بیام 80 تاشو حذف کنم و مرتب کنم کللی طول میکشه
خدا رحم کنه:13:
کسی میدونه رشته ی تربیت بدنی روزانه چجوریاس؟؟
آخه کد رشتش ماله همه ی شهرا یکیه.بعد چجوری میفهمن ما کدوم دانشگاه مد نظرمون بوده؟؟؟
انتخاب رشته سازمان سنجش که پارسال افتضاح بود، رتبه 800 کشوری رو برای حقوق اهواز که بومیش بود میگفت شانس بسیار کم (البته پارسال با عدد شانس قبولی رو میزد) چند رشته دیگه رو هم به همین ترتیب، ولی بعد توی نتایج که اومد اکثر شانس کمها رو هم قبول شده بود.
غصه نخور عزیزم منم با تو حسابی همدردم:31:نقل قول:
اينجوري كه من مي بينم بيشترتون رتبه هاي خوبي اوردين .....خوش بحالتون.... :37:
بابا من خیلی ناامید شدم
نکنه اصن غیر انتفاعی هم نتونم بیارم:13:
دوستان من يه سئوال اضطراري دارم ازتون يكي از آشناهاي ما مي خواد انتخاب رشته كنه يه مشكلي داره كه فكر كنم مشكل خيلي ها باشه قضيه اينه كه معدل كتبي سال سوم رو به جاي معدل ديپلم در سايت زده (موقع ثبت نام معدل كتبي و معدل كل سال سوم رو خواسته بودن نه معدل ديپلم رو) حال اينكه معدل ديپلمش خيلي بالاتر هست با توجه به تاثير 15 درصدي معدل در كنكور امسال بايد چيكار كنه؟
دوستان من يه سئوال اضطراري دارم ازتون يكي از آشناهاي ما مي خواد انتخاب رشته كنه يه مشكلي داره كه فكر كنم مشكل خيلي ها باشه قضيه اينه كه معدل كتبي سال سوم رو به جاي معدل ديپلم در سايت زده (موقع ثبت نام معدل كتبي و معدل كل سال سوم رو خواسته بودن نه معدل ديپلم رو) حال اينكه معدل ديپلمش خيلي بالاتر هست با توجه به تاثير 15 درصدي معدل در كنكور امسال بايد چيكار كنه؟