نقل قول:
سلام دوست عزيز درست گفتن اين موس فت هست نيم سوز شده اگر بسوزه مادربرد هي بوق ميزنه
نيم سوز شده ببر پيش يه تعمير كار تا واست عوض كنه اگر هم خودت مي خواي عوضش كني برو باساژ توكل تو تهران ميتوني پيداش كني
Printable View
نقل قول:
سلام دوست عزيز درست گفتن اين موس فت هست نيم سوز شده اگر بسوزه مادربرد هي بوق ميزنه
نيم سوز شده ببر پيش يه تعمير كار تا واست عوض كنه اگر هم خودت مي خواي عوضش كني برو باساژ توكل تو تهران ميتوني پيداش كني
نقل قول:
سلام دوست عزيز اين آي سي موتور هستش اگر اين آي سي بسوزه متور گرداننده سي دي از كار مي افتد.
سلام به همه ي پي سي ورلدي ها
من ديروز از پاساژ ايران يه كارت تي وي tv2000 xp expert خريدم
تو دفترچه ي راهنماش دو جور اتصال براي كارت تي وي به كارت صدا بود internal external
اكسترنالش رو كه بايد همون فيش آبي رو وصل ميكرديم به كارت صدا هركاري كردم صداش در نيومد همه ي فيش ها روهم امتحان كردم و صداش رو هم رو line in تنظيم كردم
ولي سيم اينترنالش رو از تي وي كارت به مادر بورد وصل كردم درست شد حالا بازم چند تا مشكل داره
1. اول اينكه صدا در مياد ولي موقع ضبط كردن فقط تصوير ضبط ميشه نه صدا.
2. و وقتي دكمه ي record رو ميزنم تصوير با صدا هماهنگ نيست وكند ميشه يعني تصوير دير تر از صدا مي آيد
3. و نرم افزار اجراش كه pvr2 هست اصلا كنترلي رويه صداش نداره يعني كم وزياد و قطع صدا رو انجام نميده وفقط با اسپيكر ميشه كم وزيادش كرد
بچه ها هر كي تونست كمكي كنه دريغ نكنه
باتشكر از همگي شما
سواله دومت ماله سرعت پایین رم است
راستی تو اسم موضوع نوشته بود همکاره من خوشهال میشم که کمکتون بکنم
راستی من Sram مسخام می خام یک کارت گرافیک بسازم که کاره خودم باشه ولی تو توپ خونه تهران نتونستم پیداش کنم شما جایی رو میشناسید که داشته باشه
دوست عزيز ادامه بده واقعا جالبه
دستت درد نکنه. خیلی زحمت کشیدی. ولی الان کار تعمیرات خیلی دردسر داره. نظر خودت چیه؟
شما کجا کار می کنی؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
اون قطعه که شما علامت زدید آی سی رگلاتوره که مطمئنا عیب از اون نیست قیمت کمی هم داره و براحتی عوض میشه
در ضمن با اون فن که روی برد هست مشکل گرم شدن هم وجود نداره
شمه باید خازنهاتون چک بشه یعنی خازنهای الکترولیت رو از جاشون در بیاری و در زیر برای برآمدگی و ترکیدگی چک بشن مخصوصا اون سه تا که کنار اون قطعه هستن
بعد با یه زره بین کاملا مدار رو برای لحیم سرد مخصوصا در قسمت سوکت چک کنید
موفق باشید
دوست عزیز سلامنقل قول:
در کل ترانزیستور 92 برای خط و شماره گیری هست و 42 برای بوق و دهنی
دو مدل 42 تو بازار هست که پایه هاشون فرق میکنه منظورم کلکتور و بیس و امیتر هست
شاید اونها جابجا باشن
وقتی از اونها مطمئن شدی یه پنس بردار و پایه های مقاومتها مخصوصا اونهایی رو که رنگشون تغییر کرده رو بهم اتصال بده و ببین بوق وصل میشه یا نه
این یه روش صد در صد عملیه که این مشکل رو حل میکنه
براب دهنی هم یکی یکی پایا های دیود زنر هاتو قطع کن و چک کن
اگه تاثیری نداشت دوباره لحیمشون کن
بالاخره یکیشون صدای دهنی رو خوابونده
اگه پیداش کردی و دیدی صدا کمه از اون ترفند اتصال مقاومتها استفاده کن
vdr هم مثل یه فیوز عمل میکنه که اگه از مدار خارجش کنی مشکلی نیست
اگه واقعا همه این کار ها رو انجام دادی پس مادربوردت خرابه عزیز. اون صفحه آبی هم همیشه برای ارور هارد نیست...نقل قول:
مادر بوردو عوض کن ببین درست میشه یا نه در ضمن بیرون کیس تست کن...