-
بيادي در گفت و گو با فارس:
ديدارهاي پرسپوليس در ورزشگاه تهرانسر برگزار خواهد شد
خبرگزاري فارس: سخنگوي هيئت مديره پرسپوليس گفت: در صورت حل نشدن مشكل با ورزشگاه آزادي، ديدارهاي ما در مجموعه صنعت نفت برگزار ميشود.
حسن بيادي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: شروع خوبي در ليگ برتر داشتهايم؛ البته اگر تيم ما را تضعيف نكنند.
وي ادامه داد: به اشكال مختلف براي پرسپوليس ايجاد اشكال ميكنند. از نظر مالي، رواني، ساختاري و رسانهاي مسايلي براي ما ايجاد ميكنند؛ حتي راديو و تلويزيون و سازمان تربيت بدني هم با ما همكاري نميكند.
وي اظهار داشت: ورزشگاه آزادي هم به يك طريقي ما را اذيت ميكند و وزارت اقتصاد و دارايي به شكل ديگري. خلاصه هر كسي به طريقي دل ما ميشكند.
بيادي در خصوص اينكه با وجود اين همه كارشكني چگونه پرسپوليس خوب نتيجه ميگيرد، عنوان كرد: چون پرسپوليس خوب شده، خيلي ها دوست ندارند اين تيم موفق باشد و چنين رفتار مي كنند.
سخنگوي هيئت مديره با اشاره به هواداران ميليوني پرسپوليس، گفت: اگر كارها دست آنها باشد، مسايل حل ميشود. سازمان تربيت بدني تا به حال هيچگونه پولي به باشگاه تزريق نكرده و روز به روز بر ميزان بدهيها افزوده مي شود.
بيادي در خصوص اينكه مديرعامل باشگاه از بدهي 12 ميليارد توماني سخن گفته و حرف از انحلال باشگاه به ميان آورده، اظهار داشت: بهتر است درخصوص اين مسايل از خود آقاي كاشاني سؤال كنيد.
عضو هيئت مديره باشگاه در خصوص تهديد مدير ورزشگاه آزادي مبني بر تعليق مسابقات پرسپوليس در صورت امضا نشدن قرارداد با اين مجموعه، اظهار داشت: خودمان ورزشگاه صنعت نفت را در تهرانسر داريم. مسابقات پرسپوليس را در اين ورزشگاه برگزار خواهيم كرد؛ البته در آن صورت ورزشگاه آزادي يا سازمان تربيت بدني بايد پاسخگوي شوراي تامين استان باشند.
-
کمیته انضباطی اعلام کرد:
چهار جلسه محرومیت برای صادقی و طالب لو
رای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در خصوص امیرحسین صادقی و وحید طالب لو مدافع و دروازه بان تیم فوتبال استقلال اعلام شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با استناد بر گزارش نوید مظفری داور مسابقه تیم های استقلال تهران و مس کرمان بازیکنان متخلف امیرحسین صادقی و وحید طالب لو را به محرومیت و پرداخت جریمه نقدی محکوم کرد.
رای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در خصوص بازیکنان متخلف در این دیدار به شرح زیر است:
الف: امیرحسین صادقی بازیکن تیم استقلال تهران به دلیل ایراد ضرب نسبت به بازیکن تیم حریف و تعرض به داوری با اعمال تخفیف به مدت 3 جلسه محرومیت ازهمراهی تیم استقلال تهران و شرکت درمسابقات رسمی و پرداخت مبلغ بیست میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
ب- وحید طالب لو دروازه بان تیم استقلال تهران به دلیل مبادرت به ایراد ضرب نسبت به بازیکن تیم مس کرمان، به یک جلسه محرومیت ازشرکت درمسابقات رسمی و پرداخت مبلغ ده میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
3- باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال تهران نیزبه تذکرکتبی با درج درپرونده محکوم شد.ضمنا درصورت تکرار این تخلفات درمسابقات آتی تصمیمات شدیدتری ازسوی کمیته انضباطی نسبت به باشگاه استقلال اعمال خواهد شد.
کمیته انضباطی همچنین راجع به اشتباهات احتمالی داوری اعلام داشت کمیته داوران فدراسیون فوتبال تصمیم لازم را اتخاذ و نتیجه را به این کمیته اعلام خواهد کرد.
-
درخواست تجدید نظر می کنیم / رفتار بازیکنان باید از ناهنجاریها جلوگیری کند
سخنگوی باشگاه استقلال گفت: رای کمیته انضباطی برای ما محترم است و اطمینان داریم که که این کمیته به ما اجازه می دهد که از شورای استیناف فدراسیون فوتبال تجدید نظرخواهی کنیم.
سخنگوی باشگاه استقلال در خصوص اعمال محرومیت برای دو بازیکن این تیم از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال به خبرنگار مهر گفت: کمیته انضباطی جایگاهی ویژه در فدراسیون فوتبال دارد که با صدور آرای انضباطی براساس قانون سعی در جلوگیری از بروز ناهنجاری ها در فوتبال کشور می کند.
وی ادامه داد: باید قبول کرد که کمیته انضباطی جزیی از فوتبال حرفه ای ماست و وظیفه دارد در حد و حدود قانون با بی انضباطی و آنچه ناهنجاری عنوان می شود مبارزه کند. به همین خاطر آرا این کمیته باید برای همه باشگاه ها قابل احترام باشد و زمینه ای فراهم شود که با آزادی عمل بیشتر حدود انضباطی تعیین و در جهت متنبه ساختن بازیکنان و تیم های خاطی به اجرا درآید.
ساعدی با تاکید بر حفظ شان و جایگاه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت: باید پذیرفت که آرا این کمیته به رشد و تعالی ورزش کمک می کند. شاید در ظاهر تنبیه یا جریمه بازیکنان برای تیم ها و هواداران شان ناراحت کننده باشد اما بار مثبت آن بیش از ناراحتی زودگذری است که آنها را متاثر کرده است.
سخنگوی باشگاه استقلال در خصوص محرومیت هایی که از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال برای بازیکنان این تیم تعیین شده است، گفت: آنها بازیکنان با ارزش و موثری برای تیم ها هستند که قطعا غیبت آنها حتی برای یک بازی جبران ناپذیر است.
وی ادامه داد: اینکه چرا دو بازیکن بزرگ استقلال که جز ملی پوشان تیم ما به شمار می آیند در زمین مسابقه این چنین از خود واکنش نشان می دهند باید بررسی شود و حرف های آنها را شنید.
ساعدی خاطرنشان ساخت : رای کمیته انضباطی هرچه باشد برای ما محترم است و اطمینان داریم که که این کمیته به ما اجازه می دهد که نه برای فرجام خواهی بلکه برای کمک به تیم و بازیکنان استقلال از شورای استیناف فدراسیون فوتبال تجدید نظرخواهی کنیم.
وی با تاکید براین نکته که باشگاه استقلال سعی دارد با اتخاذ تدابیری در جهت پیشگیری از بروز مشکلات مشابه برآید، افزود: صادقی و طالب لو از بازیکنان بزرگ استقلال هستند. باید دید چرا آنها در یک مسابقه ای که هزاران تماشاگر داخل ورزشگاه و میلیون ها بیننده تلویزیونی آن را دنبال می کنند رفتاری غیرمنتظره از خود بروز می دهند .
سخنگوی استقلال اذعان داشت: هر اقدامی که بازیکنان در زمین مسابقه انجام می دهند با تبعات مثبت و منفی درروی سکوها و در بین هواداران همراه می شود باید به بازیکنان که حضورشان در تیم استقلال مغتنم است آموخت که رفتارشان در جهت حفظ آرامش ورزشگاه و جلوگیری از بروز ناهنجاری ها باشد.
ساعدی درخاتمه با اشاره به عملکرد تیم فوتبال استقلال در مسابقات فصل جاری لیگ برتر گفت: ما به ناصرحجازی، کادر مربیان و بازیکنان استقلال اعتقاد و اعتماد ویژه داریم. به طور حتم در بازی های آینده استقلال بهتر نتیجه خواهد گرفت و قضاوت های هواداران و دوستداران تیم فوتبال استقلال نسبت به این تیم به گونه ای دیگر خواهد بود.
وی تصریح کرد: هنوز 31 هفته از مسابقات لیگ برتر باقی است. استقلال می تواند در سایه همدلی مجموعه و حمایت و صبوری هواداران مانند هفته های گذشته به نتایجی به مراتب بهتر دست یابد.
-
پیکان نوار پیروزی های پرسپولیس را قطع می کند / مدیریت ناتوان هجومی ترین تیم آسیا را ذلیل کرده است
پیکان در صورت قطع نوار پیروزی های تیم فوتبال پرسپولیس، مجددا به جمع تیم های بالای جدول لیگ برتر باشگاه های کشور خواهد رفت
به گزارش خبرگزاری مهر، حمید درخشان، مدیرفنی تیم فوتبال پیکان با بیان این مطلب گفت: پیکان روز جمعه مقابل پرسپولیس، بازی سنگینی پیش روی دارد و باید مقابل بیش از 80 هزار تماشاگر ورزشگاه آزادی کاملا حساب شده و بابرنامه مسابقه را شروع و دنبال کند.
وی افزود: بیست دقیقه اول دیدار برابر تیمی که بیشترین تماشاگر را دارد و با سه پیروزی متوالی از نظر روحی نیز شرایط خوبی پیدا کرده خیلی مهم است، پوشش مناسب و خنثی کردن حرکات عمقی و عرضی بازیکنان خط میانی حریف می تواند شتاب اولیه تیم پرسپولیس را کاهش دهد .
درخشان با اشاره به نتیجه پرگل دو تیم در سال گذشته تصریح کرد: زدن چهار گل به پرسپولیس در ورزشگاه آزادی قبلا متصور هم نبود ولی متاسفانه مدیریت های ناتوان و بازیکنان بی انگیزه ، هجومی ترین تیم آسیا را ضعیف و ذلیل کردند، باور کنید زمانی که ما بازیکن این تیم بودیم اگر بازی را مساوی می کردیم یا با اختلاف یک گل می بردیم در رختکن جرات نداشتیم به علی پروین نگاه کنیم !
مدیرفنی تیم فوتبال پیکان راجع به داوری مسابقه های لیگ برتر باشگاه های کشور نیز گفت:داوران ما اکثرا درجا زدند و نتوانستند خود را با سرعت فوتبال امروز تطبیق دهند ، قضاوت ها بعضا قانونی و یکنواخت نیست و حتی کارت های زرد و قرمز نیز گاهی اوقات احساسی و بی مورد از جیب داوران خارج می شود .
-
دروازه بان کم تجربه ای نیستم که از بازی در لیگ بترسم / بعضی ها از من باج می خواستند
اشکان نامداری گفت: تجربه سال ها بازی در سطح اول فوتبال کشور را دارم و دروازه بان کم تجربه ای نیستم که از بازی در استقلال بترسم.
اشکان نامداری با بیان این مطلب درگفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: برای حضور دربازی مقابل شیرین فراز کرمانشاه آمادگی کامل دارم و اگر مربیان صلاح بدانند می توانم درون دروازه بایستم. زمانی که مربیان استقلال از آمادگی من برای این بازی جویا شدند نیز گفتم : " دروازه بان کم تجربه و جوانی نیستم که از بازی در لیگ بترسم."
وی ادامه داد: حدود 10 سال است که در رده اول فوتبال ایران بازی می کنم. دیگر نباید از بازی برای استقلال بترسم. بارها با تیم های مختلف جلوی استقلال و پرسپولیس بازی کردم و اینکه امروز می خواهم با پیراهن استقلال به میدان بروم برایم خیلی آسان تر است.
دروازه بان فصل گذشته تیم فوتبال صنایع اراک که حضورش در تیم فوتبال استقلال را به عنوان ذخیره ای مطمئن برای طالب لو می دانستند در پاسخ به این پرسش که "آیا انتظار داشتی درهفته چهارم مسابقات لیگ برتر دروازه بان استقلال شوی؟"، گفت: من انتظارچنین شرایطی را داشتم.اصلا برای بازی کردن به استقلال آمدم. نیامدم که نیمکت نشین شوم و می دانستم که شانس بازی به من هم می رسد. خوشحالم که این شانس در هفته چهارم نصیب من شده و بیش از آن ناراحتم که وحید کنار ما نیست.
وی با اشاره به اهمیت بازی مقابل شیرن فراز کرمانشاه در خصوص بازی مقابل این تیم گفت: تا به امروز مقابل شیرین فراز بازی نکرده ام. فکر می کنم بازی دشواری باشد. این تیم تماشاگران خوبی دارد و قطعا از تیم شهرشان حمایت می کنند. مثل مردم اهواز، آبادان، انزلی و... . تمام این حمایت ها و هرآنچه در حاشیه بازی اتفاق می افتد برای بیرون از زمین است و ما بازیکنان هستیم که باید بی توجه به این مسائل نتیجه بازی را تعیین کنیم.
نامداری که گفته می شد پیش از حضور در تیم استقلال با مشکل اضافه وزن روبرو بوده است، در واکنش به این شایعات گفت: من زمانی که به استقلال آمدم وزنم 93 کیلوگرم بود. در آن زمان تا حدودی اضافه وزن داشتم که بی ارتباط با شرایطم در تیم صنایع اراک نبود. فصل سختی را در اراک پشت سر گذاشته بودم و شرایط روحی خوبی نداشتم. نمی توانستم تمرین کنم و به خاطر 2 ماه استراحت در تعطیلات مسابقات لیگ اضافه وزن پیدا کردم.
وی ادامه داد : با این شرایط به استقلال آمدم. متاسفانه در اردوی ترکیه مصدوم شدم با اینکه می توانستم چند هفته استراحت کنم اما با یک پا و نشسته تمرین می کردم. می خواستم برای شروع لیگ به آمادگی برسم که خوشبختانه شرایطم روزبه روز بهتر شد. در حال حاضر پنج کیلو از وزنم کمتر شده و آماده تر از فصل قبل هستم.
دروازه بان تیم فوتبال استقلال تاکید کرد: تمام این بحث ها را برخی رسانه ها منتشر کردند که از من باج می خواستند. بعضی از آنها حتی نوشتند من 35 سال دارم اما بر خلاف حرف های آنها فقط تمرین کردم . می دانستم حجازی خود دروازه بان بوده و بی جهت من را انتخاب نکرده است. امروز هم که دروازه بان دوم استقلال هستم حتما مربیان نسبت به من اعتماد دارند که اگر این چنین نبود به جای نیمکت روی سکو می نشستم.
وی ادامه داد : این فصل که رحمتی از استقلال رفته است، بعضی ایراد می گیرند که طالب لو رقیب ندارد. مگر من و حسن نژاد با او رقابت نمی کنیم؟! متاسفانه بعضی ها فقط بهانه می گیرند فصل قبل هم که استقلال دو دروازه بان آماده داشت می گفتند چرا تیم دو گلر با توانایی مشابه دارد و...
نامداری ناکامی تیم فوتبال استقلال در بازی های اخیر را به دلیل بدشانسی عنوان کرد و گفت: اینکه یک تیم بیش از 10 موقعیت گل در هر بازی دارد نشان می دهد که تیم توانایی بالای دارد . ما در بازی با مس کرمان به تیر دروازه زدیم، پنالتی از دست دادیم، یک گل سالم هم به ثمر رساندیم که داور قبول نکرد. استقلال خوب بازی می کند و قطعا با حضور بازیکنانی چون منصوریان و مجیدی در ترکیب اصلی در نتیجه گیری نیز بهتر عمل خواهیم کرد.
-
دروازه بان استقلال:
دروازه بان کم تجربه ای نیستم که از بازی در لیگ بترسم / بعضی ها از من باج می خواستند
اشکان نامداری گفت: تجربه سال ها بازی در سطح اول فوتبال کشور را دارم و دروازه بان کم تجربه ای نیستم که از بازی در استقلال بترسم.
اشکان نامداری با بیان این مطلب درگفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: برای حضور دربازی مقابل شیرین فراز کرمانشاه آمادگی کامل دارم و اگر مربیان صلاح بدانند می توانم درون دروازه بایستم. زمانی که مربیان استقلال از آمادگی من برای این بازی جویا شدند نیز گفتم : " دروازه بان کم تجربه و جوانی نیستم که از بازی در لیگ بترسم."
وی ادامه داد: حدود 10 سال است که در رده اول فوتبال ایران بازی می کنم. دیگر نباید از بازی برای استقلال بترسم. بارها با تیم های مختلف جلوی استقلال و پرسپولیس بازی کردم و اینکه امروز می خواهم با پیراهن استقلال به میدان بروم برایم خیلی آسان تر است.
دروازه بان فصل گذشته تیم فوتبال صنایع اراک که حضورش در تیم فوتبال استقلال را به عنوان ذخیره ای مطمئن برای طالب لو می دانستند در پاسخ به این پرسش که "آیا انتظار داشتی درهفته چهارم مسابقات لیگ برتر دروازه بان استقلال شوی؟"، گفت: من انتظارچنین شرایطی را داشتم.اصلا برای بازی کردن به استقلال آمدم. نیامدم که نیمکت نشین شوم و می دانستم که شانس بازی به من هم می رسد. خوشحالم که این شانس در هفته چهارم نصیب من شده و بیش از آن ناراحتم که وحید کنار ما نیست.
وی با اشاره به اهمیت بازی مقابل شیرن فراز کرمانشاه در خصوص بازی مقابل این تیم گفت: تا به امروز مقابل شیرین فراز بازی نکرده ام. فکر می کنم بازی دشواری باشد. این تیم تماشاگران خوبی دارد و قطعا از تیم شهرشان حمایت می کنند. مثل مردم اهواز، آبادان، انزلی و... . تمام این حمایت ها و هرآنچه در حاشیه بازی اتفاق می افتد برای بیرون از زمین است و ما بازیکنان هستیم که باید بی توجه به این مسائل نتیجه بازی را تعیین کنیم.
نامداری که گفته می شد پیش از حضور در تیم استقلال با مشکل اضافه وزن روبرو بوده است، در واکنش به این شایعات گفت: من زمانی که به استقلال آمدم وزنم 93 کیلوگرم بود. در آن زمان تا حدودی اضافه وزن داشتم که بی ارتباط با شرایطم در تیم صنایع اراک نبود. فصل سختی را در اراک پشت سر گذاشته بودم و شرایط روحی خوبی نداشتم. نمی توانستم تمرین کنم و به خاطر 2 ماه استراحت در تعطیلات مسابقات لیگ اضافه وزن پیدا کردم.
وی ادامه داد : با این شرایط به استقلال آمدم. متاسفانه در اردوی ترکیه مصدوم شدم با اینکه می توانستم چند هفته استراحت کنم اما با یک پا و نشسته تمرین می کردم. می خواستم برای شروع لیگ به آمادگی برسم که خوشبختانه شرایطم روزبه روز بهتر شد. در حال حاضر پنج کیلو از وزنم کمتر شده و آماده تر از فصل قبل هستم.
دروازه بان تیم فوتبال استقلال تاکید کرد: تمام این بحث ها را برخی رسانه ها منتشر کردند که از من باج می خواستند. بعضی از آنها حتی نوشتند من 35 سال دارم اما بر خلاف حرف های آنها فقط تمرین کردم . می دانستم حجازی خود دروازه بان بوده و بی جهت من را انتخاب نکرده است. امروز هم که دروازه بان دوم استقلال هستم حتما مربیان نسبت به من اعتماد دارند که اگر این چنین نبود به جای نیمکت روی سکو می نشستم.
وی ادامه داد : این فصل که رحمتی از استقلال رفته است، بعضی ایراد می گیرند که طالب لو رقیب ندارد. مگر من و حسن نژاد با او رقابت نمی کنیم؟! متاسفانه بعضی ها فقط بهانه می گیرند فصل قبل هم که استقلال دو دروازه بان آماده داشت می گفتند چرا تیم دو گلر با توانایی مشابه دارد و...
نامداری ناکامی تیم فوتبال استقلال در بازی های اخیر را به دلیل بدشانسی عنوان کرد و گفت: اینکه یک تیم بیش از 10 موقعیت گل در هر بازی دارد نشان می دهد که تیم توانایی بالای دارد . ما در بازی با مس کرمان به تیر دروازه زدیم، پنالتی از دست دادیم، یک گل سالم هم به ثمر رساندیم که داور قبول نکرد. استقلال خوب بازی می کند و قطعا با حضور بازیکنانی چون منصوریان و مجیدی در ترکیب اصلی در نتیجه گیری نیز بهتر عمل خواهیم کرد.
-
رودباریان در گفتگو با مهر:
حضور در اردوهای فشرده تیم ملی باعث مصدومیتم شد / پرسپولیس چهار دروازه بان آماده دارد
دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: همراهی تیم ملی در اردوها و بازی های پی در پی باعث شد تا بدنم آسیب پذیر شود و در یکی از تمرینات پرسپولیس دچار مصدومیت شدم.
حسن رودباریان با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: آسیب دیدگی کمرم تا حد زیادی بهبود پیدا کرده است و حداقل دردی ندارم. از امروز نیز کنار تیم تمرین می کنم تا از نظر آمادگی جسمانی خود را آماده بازگشت به میدان کنم.
وی ادامه داد: به علت آسیب دیدگی 12 روز است که درتمرینات تیم حضور ندارم و از نظر بدنی افت کرده ام. برای اینکه به اوج آمادگی برسم و بتوانم 90 دقیقه در زمین حضور داشته باشم حداقل باید 10 روز فشرده تمرین کنم.
دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس در واکنش به این شایعه که " پیش از حضور در این تیم با مصدومیت دست به گریبان بوده است" گفت: من هیچ مشکلی از بابت اسپاسم عضله کمر نداشتم. این مشکل در جریان تمرینات پرسپولیس برایم به وجود آمد که فکر می کنم با توجه به فشاری که در اردوهای تیم ملی به خود وارد آوردم طبیعی بود.
وی ادامه داد: فصل گذشته زمانی که مسابقات لیگ تمام شد به اردوی تیم ملی ملحق شدیم. ابتدا سفری به مکزیک داشتیم، پس از آن من همراه تیم "ب" در مسابقات غرب آسیا حضور یافتم و به دنبال آن به مسابقات جام ملت های آسیا رفتیم . در این مدت حداقل شش هفته به صورت فشرده روزی دو جلسه تمرین می کردم که باعث شد بدنم آسیب پذیر شود تا اینکه در نهایت طی تمرینات پرسپولیس مصدوم شدم.
رودباریان عملکرد مهدی واعظی را در بازی های اخیر تیم فوتبال پرسپولیس ایده ال ارزیابی کرد و گفت: او در سه بازی اخیر خیلی خوب کار کرده است. پیشرفت مهدی نسبت به فصل گذشته هم تنها از بابت رقابتی است که در بین دروازه بان های پرسپولیس به وجود آمده است. در حال حاضر او احساس خطر می کند به همین خاطر بیشتر تمرین می کند و در طول بازی سعی دارد کمترین اشتباه را داشته باشد.
دروازه بان تیم ملی فوتبال کشورمان خاطرنشان ساخت: پرسپولیس چهار دروازه بان دریک حد دارد. این مسئله خود به خود ایجاد انگیزه می کند. آنها تلاش می کنند تا به جایگاه اصلی برسند و پس از رسیدن به این هدف سعی می کند آن را به راحتی از دست ندهند. همه این ها درنهایت به تیم کمک می کند و باعث پیشرفت هرچهار دروازه بان می شود.
وی درخصوص نتایج تیمش تصریح کرد: ما باید سعی کنیم تا درنیم فصل نخست مسابقات لیگ برتر حداکثر امتیازات لازم را کسب کنیم چون در ادامه مسابقات مشکلات پیش بینی نشده پیش می آید و احتمال دارد تیم دچار افت مقطعی شود. خوشبختانه تا به امروز پرسپولیس خوب کار کرده و با هماهنگی بین بازیکنان عملکرد خوبی در قالب دفاعی و حمله داشته است.
-
فتح الله زاده برای ملاقات با مدیران العین به امارات می رود / تاریخ بازی به خواست استقلال 3 روز جلو افتاد
علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال این تیم را در سفر به امارات همراهی می کند تا با مدیران العین ملاقات کند.
به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال استقلال تهران برای برگزاری یک دیدار تدارکاتی مقابل العین امارات روز جمعه هفته جاری شانزدهم شهریورماه تهران را به مقصد این کشور ترک می کند.
تیم فوتبال استقلال روز شنبه العین را در دیداری تدارکاتی ملاقات می کند و به احتمال زیاد ساعاتی پس از برگزاری این بازی یا صبح روز یکشنبه به تهران بازمی گردد.
ابتدا قرار بود این بازی روز سه شنبه 20 شهریورماه برگزار شود که با درخواست باشگاه استقلال و به جهت عدم تداخل با مسابقات لیگ برتر تاریخ این بازی دوستانه به روز شنبه هفدهم شهریورماه تغییر کرد.
قرار است در این سفر علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال آبی پوشان را همراهی کند تا در حاشیه برگزاری دیدار دوستانه تیمش با العین اماراتی ملاقاتی درجهت تعامل بیشتر باشگاه استقلال با این باشگاه مطرح اماراتی داشته باشد.
-
پیروانی در گفتگو با مهر :
مطالب زیادی از حضور در تمرینات پاری سن ژرمن یاد گرفته ام / پرسپولیس نباید ماجرای چهار سال گذشته را تکرار کند
مربی تیم ملی فوتبال کشورمان با مثبت ارزیابی کردن حضورش در تمرینات پاری سن ژرمن گفت: مطالب فنی بسیاری آموخته ام که قطعا در آینده مربیگری ام تاثیر مثبت خواهد داشت.
افشین پیروانی درگفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه یک هفته است درکنار تیم پاری سن ژرمن حضور دارد گفت: این برای دومین دوره است که در کنار تیم پاری سن ژرمن حضور پیدا می کنم و در تمرینات و کلاس های آموزشی این تیم شرکت می کنم.
مربی تیم ملی فوتبال کشورمان ادامه داد: در دوره قبلی چهار نفر بودیم که کنار تیم پاری سن ژرمن حضور داشتیم اما در این دوره تنها من حضور دارم.
پیروانی با بیان اینکه ازسوی باشگاه السد قطر به باشگاه فرانسوی معرفی شده است خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه دوره قبل هم در تمرینات این تیم حضور داشتم مربیان و مسئولان تیم شناخت خوبی از بنده دارند و به دلیل اینکه درجام جهانی 1998 فرانسه هم بازی کرده ام همیشه احترام می گذارند و مردم هم برخورد خوبی با من دارند.
پیروانی ادامه داد: خوشبختانه وضعیت خوبی دارم و در کلاس های آموزشی، تمرینات و بازیهای پاری سن ژرمن حضور پیدا می کنم. البته نمی توانم وارد زمین شوم اما از نزدیکترین نقطه به زمین تمرینات را دنبال می کنم و 10 روز دیگر هم به ایران بازخواهم گشت.
مربی تیم ملی فوتبال کشورمان ادامه داد: مطالب فنی زیادی از فوتبال روز دنیا یاد گرفتم که قطعا در فوتبال و مربیگری ام تاثیر گذار خواهد بود.
افشین پیروانی با بیان اینکه از وضعیت فوتبال ایران آگاه است خاطر نشان کرد: آخرین وضعیت فوتبال ایران را از طریق تلویزیون پیگیری می کنم و در جریان اخبار هستم.
وی در مورد پرسپولیس و نتایجی که این تیم تا پایان هفته سوم کسب کرده است گفت: خیلی خوشحال شدم که پرسپولیس توانست سومین بازی برابر ابومسلم را هم با پیروزی پشت سربگذارد.
پیروانی ادامه داد: تنها چیزی که پرسپولیس را دچار بحران می کند حاشیه است. اگر مسئولان باشگاه بتوانند حاشیه ها را مهار کنند قطعا این تیم توانایی قهرمان شدن در لیگ را دارد.
بازیکن و مدافع پیشین تیم فوتبال پرسپولیس درپایان گفت: پرسپولیس نباید اشتباهات چهارسال گذشته ما را تکرار کند. در آن دوره هم ما در هفته های ابتدایی پگاه و ابومسلم را شکست دادیم اما دررفته چهارم برابرپیکان شکست خوردیم و از همان هفته حاشیه هایمان شروع شد. البته امیدوارم پرسپولیس بتواند این هفته را هم با موفقیت پشت سربگذارد.
-
در گفت و گو با فارس:
شاه حسيني: اعتراض باشگاه استقلال به كميته انضباطي طبيعي است
خبرگزاري فارس: رئيس كميته انضباطي فوتبال درباره فرجام خواهي مسئولان باشگاه استقلال به راي طالب لو و صادقي گفت: اعتراض استقلاليها به راي ما طبيعي است.
عبد الرحمن شاه حسيني در گفت و گو با خبرگزاري فارس در مورد علت محروميت بازيكن استقلال در ديدار براي مس كرمان تصريح كرد: مسائل حاشيه اي و درگيري بازيكنان پس از پايان مسابقه از سوي كارشناسان مورد ارزيابي قرار ميگيرد. شرايط را به طور كامل بررسي و پس از مشورت با كارشناسان اين راي را صادر كرديم.
وي ادامه داد: اعتراض مسئولان باشگاه استقلال به راي نهايي كاملا طبيعي اس، چرا كه آنها متضرر شدهاند و با دريافت شكايت باشگاه آن را بررسي خواهيم كرد.
شاه حسيني شايعه تائيد اعتراض هواداران در ديدار با مس كرمان را رد كرد و گفت: من به عنوان رئيس كميته هرگز نگفته ام كه اعتراض هواداران در صحنه مشكوك به گل را تائيد نكرده ام بلكه از مسئولان ورزشگاه خواستار شدم كه صحنههاي مشكوك از اسكوربورد براي حفظ آرامش در ورزشگاه پخش نشود.
رئيس كميته انضباطي اظهار داشت: تنها با بررسي و رسيدگي كامل به جزئيات راي را صادر ميكنيم، بنابراين هرگز در پايان مسابقه اظهار نظر نميكنم.
وحيد طالب لو به دليل درگيري با بازيكن حريف يك جلسه و امير حسين صادقي به دليل رفتار غير ورزشي 3 جلسه از سوي كميته انضباطي محروم شدند.