سلام اينم لينك فريمور با پسوند اصليش انشاالله امتحان كنيد و جوابو اعلام كنيد چون ديگه از صداي كم گوشي دارم كلافه ميشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام اينم لينك فريمور با پسوند اصليش انشاالله امتحان كنيد و جوابو اعلام كنيد چون ديگه از صداي كم گوشي دارم كلافه ميشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا بازي ديگه هم كه مخصوص گوشي a1200 هستش ولي حقيقتشو بخواين خودم هنوز تستش نكردم.
اگه اينا جواب داد اونا رو هم ميزارم.
در ضمن فريمور 30p46p رو هم از سايت modmmymoto دانلود كردم اگه اين فريم رو هم مي خواين تا لينكشو واستون بزارم.
شما میتونی فقط برای کارت حافظه پسورد بذاری و نیازی نیست کل گوشی رو لاک کنی.نقل قول:
برو تو File Manager
برو روی منوی Trans Flash
قلم رو چند لحظه روش نگه دار تا یک منو باز بشه
Properties رو انتخاب کن
حالا میتونی پسورد رو فعال کرده و کلمه رمز رو تعریف کنی.
بعد از اینکار باید گوشی رو خاموش-روشن کنی.
متاسفانه اینکار رو روی فولدرهای داخلیش نمیشه انجام داد و باید کل کارت حافظه رو قفل کنی. اما باز بهتر از قفل کردن کل گوشیه.
چرا بلوتوث گوشی با بلوتوثpc سازگار نیست؟گزینه های بولوتوثpc روشن نمیشه!!باید چکار کنم؟با بعضی گوشی هام راحت نمیشه بلوتوث کرد اگه کسی میدونه بچه ها جوابمو بدین.
دوست عزيز شما زماني كه بلوتوث گوشي رو روشن مي كني بايد وارد منوي بلوتوث گوشيت بشي و گزينه discoverable رو هم فعال كني كه تا 3 دقيقه بلوتوث شما توسط ساير ساير گوشي ها و كامپيوتر شناسايي ميشه. موفق باشيد.
عزیز دل برادر دستت درد نکنه که کارم رو راه انداخت من تا حالا فک می کردم این پسورد مال اینه که تو رم ریدر کار نکنه اخه یه بار واسه رم 6670 ام پسورد گذاشتم ولی تو موبایل کار می کرد وقتی می ذاشتی تو رم ریدر کار نمی کرد و ارور می دادنقل قول:
یا علی مدد
ممنون از راهنماییت دوست عزیز ولی بازم نشد میشه لطف کنی بیشتر توضیح بدی؟
یکی در مورو سازگاریه بلوتوث سیستم با گوشی توضیح بده همدیگرو نمیخونن چیکار کنم؟
شما بعد از آنزیپ کردن یه فولدر Hidden شده داری با نام system. که باید گوشی تو به کامپیوتر وصل کنی یا با رم ریدر به روی رم بروی که آنجا هم دقیقا یه فولدر با همان نام system. هست که باید جایگزین کنی.نقل قول:
سپس گوشی رو ریست میکنی و حالا یه آیکن تو منوها به نام MPKG اضافه شده روش کلیک کن و تمام.
از این به بعد برنامه ها و بازیهای مربوط به این گوشی رو با این برنامه Open With کن.
بسیار سپاسگزارم.نقل قول:
در اولین فرصت آپدیت میکنم و نتیجه رو میگم.
ابتدا باید روشی پیدا کنم تا از دفترچه تلفن و اس ام اس ها بک آپ بگیرم و بعد فریمور رو عوض کنم.