خیلی از بچه های اینجا این گوشی رو دارن...منظورم 6600 و خیلی هم گوشی خوبیه.به همین خاطر فراگیر شد.
بیاید این بحث جوادی و اینارو بذاریم کنار و علمی و منطقی در مورد گوشی ها بحث کنیم.من همیشه می گم.یکی از بهترین گوشی های تولید شده همین 6600 و کا750 !!!
Printable View
خیلی از بچه های اینجا این گوشی رو دارن...منظورم 6600 و خیلی هم گوشی خوبیه.به همین خاطر فراگیر شد.
بیاید این بحث جوادی و اینارو بذاریم کنار و علمی و منطقی در مورد گوشی ها بحث کنیم.من همیشه می گم.یکی از بهترین گوشی های تولید شده همین 6600 و کا750 !!!
تایید میشه
جدای از تعصب و این حرفانقل قول:
به نظرم نه گوشی 6600 ،گوشی های سری 60 تو این ورژن از لحاظ ساپورت نرم افزاری خیلی قوی تر از گوشی های حال حاضر هستند
همچنین گوشی 66 خیلی گوشی عالی هستش ولی از زمانش یکم گذشته و به این خاطر قدیمی شده
کاش همه همینقدر بی تعصب بودن...
من الآن گوشیم 6680! تابستون ان73 موزیکال داشتم و دادمش رفت.چند وقت دیگه ان95 8گیگ می گیرم ولی 6680 رو هم نگه می دارم.چون هیچ مشکلی تا بحال نداشته و از نظر نرم افزاری و بازی هم خیلی خوب بوده.به طوری که بیشتر بازی های انگیج رو روش اجرا کردم.همون بازی هایی که کلنگ جان آپلود کرده بود...
منم 6600 رو دارم !!!نقل قول:
ولی خوب استفاده نمیکنم ولی قبلا خیلی عاشقش بودم و تو چند سالی هم که داشتم از لحاظ نرم افزاری خیلی ردیفش کرده بودم تا جایی که منم یه هفت 8تایی بازیه انگیج رو روش اجرا کردم و کلی حال داد ولی خوب سرویس شدم تا اجرا شد 5/6 تا برنامه کمکی روش نصب کرده بودم !!!
بازی one و همین طور rayman 3 از بازیهای انگیج باحالی بودن که دوست داشتمشون ...
خدایی عجب خاطراتی داشتم باهاش ...
یادش بخیر منم داشتم اما خز شد!
رفتیم 7610 گرفتیم خز شد کا750 خز شد ان73موزیکالم خز شد تا دوروزه دیگه ان95م هم خز میشه!(مرده شور این شانسو ببرن)
هر چیزی که همه ازش تعریف کنن همینطوری میشه مخصوصا که نوکیاست ...نقل قول:
نوشته شده توسط nokia.n73 music ed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدا از بحث خز بودن من اين گوشي رو داشتم و بعد از اون چندين گوشي مختلف عوض كردم ولي در نوع خودش واقعا كارش درست بود. به نظر من هنوز هم از بهترين گوشي هاست.
منظور از خز بودن یعنی چی ؟؟؟
من نمیفهمم اگه یک گوشی دست همه باشه میشه خز؟؟؟؟
خوب میومدن فقط تعداد کمی تولید میکردند که خز نشه؟؟؟؟
حرفایی میزنید ها
منم با این لفظ خز خیلی مشکل دارم!
خوب دوستانی که نمی خوان خز باشن برن گوشی های کلکسیونی با تولید محدود بگیرن!
هرچیزی که خوبه زیاد تولید میشه مثل پژو 206!
خز بودن رو اقلا تو تاپیک های اینجا بیخیال شیم...