احتمالا از سی دی باشهنقل قول:
ضمن اینکه باید تو بایوس First boot رو CD rom تعریف کنی (که حتما کردی دیگه)؟
Printable View
احتمالا از سی دی باشهنقل قول:
ضمن اینکه باید تو بایوس First boot رو CD rom تعریف کنی (که حتما کردی دیگه)؟
نه آخه سی دی رو تو کامپیوتر دیگه امتحان کردم و درست بوده!
ببین تو پست 181 پرسیدی که Setup مادر برد چیه.. درسته؟نقل قول:
اگه تا حالا اونجا نرفتی پس احتمالا از تو ّfirst boot devic,Setup هم Cd rom تعریف نشده .
بنابراین مشکل همینه (که اصلا مشکلی نیست:biggrin: ) -فقط برو تو SEt up درستش کن
(ّبسته به مدل مادر بوردت البته) باید اول بوت شدن سیستمت دکمه DEL رو بزنی تا وارد Setup شی بعد این تنظیمی که گفتمو انجام بدی
موفق باشی
بله درسته... من سعی کردم ولی ,قتی موقع بالا اومدن سیستم delete رو می زنم هیچ اتفاقی نمی افته و ویندوز به طور معمول بالا می آد... شاید باید دکمه دیگه ای رو بزنم مثلا F2 یا...؟؟ اگه هر کی می دونه یاری برسونه :-)
در مورد سی دی هم اتفاقا روی سیستم من جواب میده و مشکلی که گفتم تو کامپیوتر دیگه است که البته ممکنه setup مادربرد اون هم تنظیماتش به هم خورده باشه
بالاخره سیستم شما مشکل نصب ویندوز داره یا اون یکی سیستم؟!:blink:نقل قول:
بهر حال فرق نمی کنه حالا هر سیستمی
مدله مادر بوردتو بگو تا کسی بتونه کمکت کنه.
منم همین مشکل رو دارم . اعصابی از من خورد کرده که نگو و نپرس !نقل قول:
بله درسته... من سعی کردم ولی ,قتی موقع بالا اومدن سیستم delete رو می زنم هیچ اتفاقی نمی افته و ویندوز به طور معمول بالا می آد... شاید باید دکمه دیگه ای رو بزنم مثلا F2 یا...؟؟ اگه هر کی می دونه یاری برسونه :-)
در مورد سی دی هم اتفاقا روی سیستم من جواب میده و مشکلی که گفتم تو کامپیوتر دیگه است که البته ممکنه setup مادربرد اون هم تنظیماتش به هم خورده باشه
سیستم من فقط دو مشکل کوچک داره که راه حل اولی اینه که باید ستاپ مادربرد رو تنظیم کنم و مشکل دوم ورود به همون setup هستنقل قول:
سیستم دوم کلا مشکل داره و می خوام ویندوزش رو عوض کنم اما اصلا سی دی ویندوز رو نمی خونه
مدل مادربردم رو هم نمی دونم از کجا باید بفهمم!!!:sad:
از رو کاتالوگ مادر بورد, از رو نوشته هایی که اول بوت شدن سیستم نوشته میشه,از رو کارتنه مادر بورد.نقل قول:
در ضمن معمولا پایین صفحه اولیه بوت شدن سیستم میاد که چه دکمه ای باید زده بشه برای ورود به ست آپ
سلام دوستان
من تازه وارد این فروم شدم و امیدوارم که یکی اینجا مارم تحویل بگیره
یه سؤال داشتم که می پرسم:
کامپیوتر من با وجود اینکه سخت افزارهاش (به نظر من) بد نیست ...بعضی وقت ها خیلی کند عمل میکنه...مخصوصاً وقتی ویندوز رو شروع میکنم ....
اطلاعات سیستم هم می نیویسم شاید به دردتون بخوره:
Motherboard: Asrock P4 Combo
Ram: 512 Mb DDR Kingstone Orginal
CPU: Intel celeron 2.80 GHz
Graphic: 64 Mb NVidia Geforce4 MX 4000
Hard: 160 Gb Maxtor
مطمئنى ويروسى، چيزى به جونش نيفتاده؟!نقل قول: