سركوب فوتاليست نما ها در قرار p30world
نقل قول:
نوشته شده توسط mostafaeshghi
کاملا تاييد ميکنم تيمي که بتونه تيم منو و مهدي بست را ببره هنر کرده اون موقع ميتونه کلاس بگذاره که آره ما تيم "مصطفي بست و مهدي عشقي" (اسم تيمو حال کن) برديم اون موقعست که بهش حق ميديم که فخر بفروشه. :laughing:
مگه نه مهدي بست ؟
بعضي از دوستان كه الفباي اوليه فوتبال رو هم بلدنيستن مثل مهدي بست و اين مصطفي عشقي كه من بازيشون رو ديدم واقعا عشقي است چون كسي نبوده خيال كردن واقعا بازي بلدن به قول معروف شهر كه بي كلانتر شد قورباغه هم هفت تير كش ميشه خلاصه اين كه اين هفته سر قرار منتظر دريبلهاي رونالدوي ايران باشد كه مثل صاعقه بر سر فوتباليست نماهاي ياوه گو فرود خواهد آمد
تا ديگه اينجوري زبان درازي نكنند :laughing:
این فقط شوخی است بدل نگیرید
نقل قول:
نوشته شده توسط hadikhobe
بعضي از دوستان كه الفباي اوليه فوتبال رو هم بلدنيستن مثل مهدي بست و اين مصطفي عشقي كه من بازيشون رو ديدم واقعا عشقي است چون كسي نبوده خيال كردن واقعا بازي بلدن به قول معروف شهر كه بي كلانتر شد قورباغه هم هفت تير كش ميشه خلاصه اين كه اين هفته سر قرار منتظر دريبلهاي رونالدوي ايران باشد كه مثل صاعقه بر سر فوتباليست نماهاي ياوه گو فرود خواهد آمد
تا ديگه اينجوري زبان درازي نكنند :laughing:
سلام دوستان من
میبینم که در غیاب من اینجا کل کلی بوده
جا ما رو هم که حسابی خالی کردید
میبینم که هادی عزیز کرکری میخونه
هادی جان تا اونجایی که من یادمه شما به سختی راه میرفتی
چه برسه بیای فوتبال بازی کنی ( البته این یک شوخیه خواهش میکنم بدل نگیرید )
چون الان کل کله من انقدر راحت گفتم وگرنه من جسارت به هادی خان نمیکنم
با تشکر
هجمه تبليغاتي صاحبان زر و زور
نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_Best
سلام
فرند عزيز جانا سخن از زبان ما مي گويي!!!
انصافا هادي همين كه تا سر قرار مي آد كلي كار كرده! چه برسه به اينكه بخواد فوتبال هم بازي كنه!
راستي يه سؤال هم از هادي:
هادي جان فوتبال رو با چه ف اي مي نويسن؟
نقل قول:
نوشته شده توسط Friend
سلام مهدی جان
هادی عزیز فکر نکنم بدونه
یه سوال آسونتر بپرس
ببین هادی جان فوتبال چیه ؟
با تشکر
ايا فكر مي كنيد افكار عمومي در مورد شما چه فكري مي كنند
شما خيال كرديد با در اختيار داشتن بوقهاي تبليغاتي مي توانيد ارزشهاي يك فرد ارزشمند را نابود كنيد اگر من شروع به بازي كنم ديگه هيچي همه P30WORLD يها يك طرف منهم همون طرف به شما نصيحت مي كنم كه با من در نيفتيد
اونهائي كه مي گويند هادي نمي داند فوتبال چيست بياد بياورند كه براي تمام كردن بازي آقا مهدي گفت هر كس يك گل زد و نزديك به نيم ساعت بازي كرديد و نتوانستيد يك گل بزنيد
من از همينجا از تمام هواداران واقعي فوتبال در خواست مي كنم براي انجام يك بازي واقعي در مقابل اين ياوه سرايان مرا ياري كنند
شما دو نفر هم شانس بياريد برف همينجور ادامه پيدا كنه وگرنه .................
:biggrin: