با سلام و عرض احترام
خوب یه مدتی کمتر مزاحم دوستان می شدم و مشغول کارهای شخصی و البته باغبانی و مطالعه در زمینه گل و گیاهها. چند کتابی رو هم خوندم مثل کتابهای گیاه شناسی پایه و چند کتاب دیگه در زمینه باغبانی و هرس و گل کاری در این مدت هم کارهای زیادی برای باغچه ام کردم. ولی خوب هنوز خیلی با اون چیزی که در ذهنم دارم فاصله داره:20:
کاشتن خیار گوجه بادمجان کاهو نخودفرنگی فلفل زینتی ( که همشون رو گنجشکای عزیز از بین بردند و هر چی زحمت کشیده بودم و خوشحالیم رو از بین بردند) و همچنین ریحان بنفش شوید تره جعفری که دو سه تاشون فقط از دست گنجشکا نجات پیدا کردند. به هر حال یه بار دیگه از هفته پیش و طی این هفته دوباره بذر ها رو کاشتم و خوشبختانه یه مقداری سبز شده اند و جوونه زدند. البته این دفعه دیگه بیشتر باغچه رو با توری فلزی پوشوندم تا این دفعه دیگه قانون طبیعت زیاد کارساز نشه و گنجشکها زحماتم رو هدر ندهند.
توا ین مدت چند گیاه رو هم فراهم کردم:
انجیر بنگال، انجیر معابد، رز مینیاتوری،سرونقره ای و سرو خمره ای ، اکالیپتنوس، مرجان، سه نوع پیچک ، شمشاد نعنایی، گل کاغذی ، الوئه ورا ، اوکینوکاکتوس و چند نوع دیگه کاکتوس.
به هر حال می تونم بگم که از وضعیت حال حاضرم خیلی راضی هستم و از شما دوستان به خاطر راهنماییتون خیلی خیلی ممنونم و همه اینها رو مدیون شما هستم مخصوصا جناب امین رخ و AavaA و urum bonsai.
بازم برم سراغ سوالاتم :
1- شمشاد نعنایی به چه صورتی ازدیاد می شه ؟ باغبون ها به من گفتند که هر شاخه رو از گیاه جدا کنی و همینجوری کنارش و یا جایی دیگه بکاری خودش رشد می کنه ولی من دو سه نمونه این کار رو کردم ولی یک نمونه تقریبا پژمرده شده حالا به نظرتون بهترین روش چی هست؟
2- من بذرهای سرو و کاجی رو که از تهران جمع اوری کرده بودم به مدت 120 ساعت در فریزر قرار دادم و بعد از خشک شدنشون امشب کاشتمشون . حالا به نظر شما چقدر باید صبر کنم که تا اولین جوونه رو ایجاد بشه؟