مريم خانم من دقيقا نميدونم ولي اكنكارو دنبال نكردم چون سوشيانت دوست خوبم هم گفت كه فقط مي خوان مردمو از آيينشون دور كنن به قول ايشون فقط تمريناتشون خيلي خوبه
منتظر ميشيم تا سوشيانت عزيز جوابتونو بده ( يه موقع نگيد كه اين حميد چقدر فضول ها)
Printable View
مريم خانم من دقيقا نميدونم ولي اكنكارو دنبال نكردم چون سوشيانت دوست خوبم هم گفت كه فقط مي خوان مردمو از آيينشون دور كنن به قول ايشون فقط تمريناتشون خيلي خوبه
منتظر ميشيم تا سوشيانت عزيز جوابتونو بده ( يه موقع نگيد كه اين حميد چقدر فضول ها)
اقا حمید این فضولی نیست لطف شماست
مریم خانم من به هر صورت دیگه این جا مطلب جدید نمینویسم ولی اگر دوستان سوالی داشتند و من بلد بودم در خدمت هستم
اگر به تاریخ ها توجه کنید این تاپیک چند ماهی هم متروک شده بود تا اینکه حمید عزیز اومد و بیدارش کرد
در مورد اکنکار هم گفتم
اگر شما از تمرینات یک بودایی خوشتون اومد میتونید انجام بدید ولی لازم نیست بودایی بشید
مثلا در کتاب دندان ببر نوشتن که وقتی استادشون به عالم دوازدهم میره و با خدا حرف میزنه خدا اسم های مختلف خودشو برای اون میگه که یکی از اون اسم ها الله هست
یک کتاب دیگه میگن پیروان ادیان از عالم 4 بالا تر نمیرن (توجه داشته باشید که یکی از استادان بزرگشونو مولوی میدونند که مسلمان بوده و به نظر من دیگه زیادی هم متعصب بوده)
بعد توی یک کتاب دیگه نوشته الله همون شیطان (کلنیرانجان) هست
به نظر شما منظور از این حرف ها چیه
یا اینکه اسم کتاب بزرگشون که برای اون ها حکم قران داره اسمش هست (شریعت کی سوگماد)
که میگن اسم اون به زبان هندی قدیمی هست یعنی سانس کریت و همیشه به این اسم بوده
در حالی که میبینید که شریعت کلمه ای عربی هست و امکان نداره از زبان دیگری به عربی وارد شده باشه چون بر اساس قواعد عربی از 3 حرف اصلی ش-ر-ع تشکیل شده
همین طور کلماتی در اکنکار مثل حقیقت
موفق باشید
Hamidak سلام
من فکر می کنم منظور منو درست متوجه نشدید , من گفتم به خاطر جمع كردن اطلاعات در مورد اكنكار بود كه اومدم اينتر نت و سرچ كردم و به اينجا بر خوردم,من همه ي اين 20 صفحه ي اسرار ماورا’ رو خوندم و جواب خيلي از سوالامو گرفتم ,و در مورده اكنكار هم به حرفهاي HolySooshiant كه در اين رابطه بود فكر كردم و به نظرم همشون منطقي اومد , من هم نمي خوام دنبال اكنكار برم,من ميگم حيفه اگه اقاي HolySooshiant مثل اون اولا اطلاعات نمي دن, به نظر من اطلاعات خوبي كه ايشون دارن با يكي دو كتاب خوندن نبوده چون اطلاعاتشون خيلي كامله و معلومه براي جمع آوريشون خيلي زحمت كشيدن و حالا كه لطف كردن و اين اطلاعاتو به صورت چكيده در اختيار ما گذاشتن ما بايد استفاده كنيم و ممنون باشيم,نه اينكه هر چند وقت يكبار يه جوري تو اين تايپيك سنگ بندازيم و باعث بشيم اين تايپيك از رونق بيفته
آقاي HolySooshiant
من كه گفتم تمام مطالب اسرار ماورا’ خوندم و واقعا استفاده كردم ,درسته كه شما توي اين تايپيك خيلي زحمت كشيديد و هدفتون هم خيلي خوب بود و خيلي ها قدر شمارو ندونستن و كاري كردن كه شما دلسرد بشين,ولي اگر نمي خواين اينجا بنويسيد پس كجا مي نويسيد ؟
اميدوارم كه ايندفه رومو زمين نندازيد يا حد اقل يه راهي جلو پام بزاريد
من واقعا به اين مطالب علاقه دارم و به كمك شما دوستان احتياج
من مي خوام همه به كمك هم چيزاي جديد ياد بگيريم و اين تايپيكو به هدفش برسونيم
مریم خانوم شما را درک میکنم چون خودم زمانی علاقه ای اتشین به این مباحث داشتم
در اون موقع از اینکه چرا نمیتونم به چیزی که میخام برسم خیلی زجر میکشیدم تا اینکه شبی در خواب بخشی از اینده منو به من نشون دادن و به من فهموندند که این قدر در مورد اینده نگران نباش اون چیزی که باید اتفاق بیفته به وقت خودش اتفاق میفته
کم دونستن و عمل کردن خیلی بهتر از زیاد دونستن و عمل نکردنه
من میخاستم بقیه افرادو از این علوم اگاه کنم تا کسانی که علاقه دارن با این راه اشنا بشن
اگر در یک وبلاگ مینوشتم فقط کسانی که در این زمینه جستجو میکردن و مسلما اطلاعاتی هم در این زمینه داشتند مطالب منو میخوندند در حالی که این جور وبلاگ ها و سایت ها کم نیست برای همین من توی فروم یک سایت نرم افزاری نوشتم تا خیلی از کسانی که در این زمینه چیزی نشنیدن با متافیزیک اشنا بشن
اثبات این ها هم برای افرادی که اعتقادی ندارن برام مهم نیست مسلما اگر خواست خدا بود که به این روش کسانی با ماورا اشنا بشن - یا شدن یا میشن و من در این وسط هیچ کاره هستم من فقط واسطه نوشتن این چیز ها بودم
اطلاعتی که من در این زمینه دارم زیاد نیست که هیچ خیلی هم کمه و جای تاسف داره که اکثریت جامعه ما در این مورد کم اطلاعات دارن
من نه استاد متافیزیک هستم و نه یک عاف بلکه فقط خواستم تا بخشی از اطلاعات اندکی که دارم با بقیه تقسیم کنم
یادتون باشه تنها کسی که میتونه به شما کمک کنه فقط خود شما هستید نه فقط در این راه بلکه همیشه همین طور هست
خدا هم اگر خودتون به خودتون کمک نکنید با همه مهربونی که داره ولی به شما کمک نمیکنه
یکی از دلایلی که میبینیم در کشور های مذهبی پیشرفت اینقدر کم شده چون مردم اون کشور ها فکر میکنند فقط کافیه که یک جابنشینند و از خدا کمک بخواهند ولی هرگز کمکی دریافت نمیکنند
حتما شنیدید که خدا هیچ قومی تغییر نمیده مگر اینکه اون قوم خودش خودشو تغییر بده
عمل کردن وظیفه ماست ولی نتیجه (اگر به خدا سپرده باشیم )بر عهده خداست و ما نیاید نگران باشیم
کتاب های زیادی در این زمینه هست که هرکدوم نتیجه عمری تجربه یک انسان هست و همین طور منابع اینترنتی
تنها موردی که باقی میمونه کلاس ها و استادانی هستند که ادعا هایی در این زمینه ها دارند
اگر بتونید استاد خوبی پیدا کنید خیلی خوبه چون میتونید از اون ها مطالبی یاد بگیرید که توی هیچ کتاب نیست
ولی در این زمینه باید دقت بسیار زیادی بکنید
تا جایی که امکانداره به جا هایی که ارتباط با ارواح یا جن دارند نرید و هرگز اجازه ندید که به عنوان مدیوم از شما استفاده بشه هرگز
همین طور خودتون هم دنبال ارتباط با ارواح و تسخیر جن نباشید
اگر کلاسی پیدا کردید ترجیحا با دوستانتون برید و تنها نروید
ملاک شما برای انتخواب استاد نباید فقط نیروی شخص باشه بلکه باید رفتار شخص باشه
اگر شخص از نظر اخلاقی خوب نباشه میتونه فردی بسیار خطرناک برای شما باشه
هر چه که قدرت استاد بیشتر باشه شما باید بیشتر به رفتارش توجه کنید و از خدا راهنمایی و محافظت بخواهید و اگر متوجه شدید که استاد خوبی نیست و یا از جادوی سیاه استفاده میکنه سریعا از اون شخص دوری کنید
در صورتی که با شخصی اشنا شدید که قدرت های عجیبی داره ولی هنوز نمیدونید چه طور ادمی هست اگر کار خارق العاده ای از اون دیدید و هیجان زده شدید هیجانتونو نشون ندید و خودتونو کنترل کنید
هر استاد هر قدر هم که خوب باشه معصوم نیست و حتما عیب هایی هم داره همین طور امکان داره در چیز هایی که میگه هم اشتباهاتی بکنه
این افراد اکثرا دروغ گو های خوبی هم هستند و تا میتونند راست و دروغ با هم قاطی میکنند زود باور نباشید
چیز هایی که بلد هستند یاد بگیرید ولی خیلی هم به اون ها نزدیک نشوید (به جادوگران سیاه به هیچ وجه نزدیک نشوید)
این خصوصیاتی که گفتم مربوط به اکثر کسانی هست که ادعا میکنند استاد متافیزیک هستند
این خصوصیات به هیچ وجه برای یک استاد معنوی نباید صادق باشه
یک استاد معنوی باید کاملا قابل اطمینان باشه و ترجیها استاد درون هم باشه
من به شخصه تا به حال چنین کسی پیدا نکردم و کسانی که پیدا کردم همه از دسته اول بودند البته خدا شکر هیچ کدوم خیلی هم خطرناک نبودند
یعنی بهترین هاشون هم دروغ گو های خوبی بودند و هر کار که میکردند برای پول بود
نکته دیگه اینکه شاید خیلی از مطالب برای کسی درست و برای شخص دیگه نا درست باشه و این به درجه معنوی شخص بستگی داره
مثلا هیچ وقت نمیشه گفت همه انسان ها نیاز مند دعا کردن هستند چون شاید درجه معنوی خیلی ها بالا تر از اون باشه که نیاز به دعا داشته باشند و خودشونو مطلقا به خدا تسلیم کرده باشند
یا مثلا هیچ 2 پیامبری از خدا در مورد اینکه چرا انسانو افریدی جواب یکسانی نگرفتند و هر پیامبر به اندازه درجه معنوی خودش از خدا جواب گرفته
هر چند که یادم نمیاد که چه مطالبی این جا نوشتم ولی به خاطر شما یک مطلب دیگه هم مینویسم وامید وارم تکراری ننوشته باشم
اگر سوالی بود بپرسید ولی لطفا مجددا اصرار نکنید که من مطلب بنویسم چون دیگه وقتش هم ندارم
چرا در همه ادیان و فرقه ها اشخاص از قدیسان حاجت میخواهند یا اون هارو شفیع میگیرند و چرا مستقیما از خدا نمیخواهند
دلیلش اینه که ما هر کار که میکنیم مشمول قانونی میشیم و قوانین برای همه به صورت مو به مو و یکسان اجرا میشن
یکی از این قوانین هم اینه که ایمان تنها برای استجابت دعا کافی نیست و برای اجرای اراده الهی یا استجابت دعا نیاز به یک مجرا در عالم مربوطه هست میشه مسال زد که ایمان مثل یک اختلاف پتانسیل هست ولی برای جریان برق نیاز به یک سیم رسانا هم هست
حالا یا ما باید خودمون مجرا باشیم یا از از کسی که مجرا هست استفاده کنیم
اگر از این مجرا ها استفاده نکنیم و مستقیما از خدا بخواهیم اگر اصلا مجرا نباشیم که به هیچ نمیرسیم واگر مجرای ضعیفی باشیم خیلی دیر به هدف میرسیم مورد دیگه اینکه وقتی قدیسی بمیره چون کالبد جسمانیشو از دست داده از قدرت واسطه گری اون در عالم مادی کم میشه
به هر صورت خیلی بهتره که به جای اینکه همیشه نقش یک مصرف کننده بازی کنیم سعی کنیم درجه معنوی خودمونو بالا ببریم تا نتنها برای خودمون بلکه برای بقیه افراد هم مجرا باشیم و واسطه ای باشیم برای تحقق اراده الهی و خیر و برکت و شفا
البته تا وقتی نشدیم نیاز مند قدیس ها هستیم
یک داستان هم میگم تا بهتر متوجه بشید
روزی حضرت عیسی در میان یاران خود مشغول صحبت بود که ناگهان گفت : احساس کردم نیرویی از من خارج شد
زنی از میان جمع گفت ای عیسی من بیمار بودم و تو را لمس کردم و شفا یافتم
حضرت عیسی گفت: این ایمان تو بود که تورا شفا داد
------------
در اخر فراموش نکنید که اگر برای خدا به جلو حرکت کنید و نتیجه به خدا بسپارید در بهترین زمان هر اتفاقی که باید میفته
پس نگران چیز هایی که بلد هستید یا نیستید یا اتفاق افتاده یا نیفتاده نباشید چون نگران بودن یعنی به خدا نسپردن و به خدا اطمینان نداشتن
همین طور فراموش نکنید که متافیزیک یک علم هست مثل فیزیک یا شیمی و هیچ ربطی به درجه معنوی شخص نداره و داشتن یا نداشتن قدرت های متافیزیکی و یا دیدن و یا ندیدن چیز هایی مثل هاله و ......... هیچ ربطی به درجه معنوی شخص نداره
ز برون کسی نیاید چو به یاری تو این جا**********تو ز خویشتن برونا سپه تتار بشکن
مباحثي كه در اينجا دارين به نوبه خودشون جالب هستن...
اما مراقب باشيد وارد وهم و خرافات و اعتقاداي بيخود نشين كه ديگه بيرون نمي تونين بياين.!
يا حق. :)
اشکان جان با تشکر از توجه و تذکر شما
ولی اگر شما هم مثل من با انسان هایی اشنا بودید که کار های خارق العاده انجام میدهند دیگه فکر نمیکردید خرافاته
البته شاید فکر کنید که چشم بندی هست ولی.........
بهتره اول چند سال درموردش تحقیق کنید و با افرادی که چنین کار هایی انجام میدهن اشنا بشید و البته نه با یکی 2 نفر تا بعد بتونید نظر بدید
مسلما همه باور ندارند من هم اصراری ندارم به کسی بقبولونم
آقاي HolySooshiant از مطالبي كه نوشتيد ممنون خيلي عالي بود,من ديگه اصرار نمي كنم كه مطلب بنويسيد گفتيد اگه سوالي داشتم بپرسم من سوالامو نميدونم يپرسم يا نه؟ ؟ چون اصلا نمي خوام مزاحم وقتتون بشم
بازم ازتون ممنونم خيلي لطف كردين
خدمت شما عرض كنم كه هيچ موقع در مورد چيزي كه ندونستم نظر ندادم و نمي دم...نقل قول:
نوشته شده توسط HolySooshiant
16 سال تمام با اين طور ادم ها بزرگ شدم... كسايي كه ماهي رو كه در همراه آب روان اشتباهن توي سماور افتاده بود و جوش اومده بود رو زنده كردن و ...
اما بعضي هاشون از روي خرافات به جايي رسيدن كه...
حالا كلي گفتم منظورم شخص خاصي نبود...
در پناه حق.
سوشيانت دوست خوب
ميخواستم بدونم كه شما يه راه ساده اي رو بلدين كه من بتونم به حالت خلسه ي خود هيپنوتيزم برسم براي تلقينات؟