پوریا جان تصمیم گرفتم شب آدینه به شب آدینه سوالات و جواب هارو بزارم :46:نقل قول:
اینطوری نظم بیشتری داره :20:
پس تا شب آدینه بدرود :5:
حوش باشید
Printable View
پوریا جان تصمیم گرفتم شب آدینه به شب آدینه سوالات و جواب هارو بزارم :46:نقل قول:
اینطوری نظم بیشتری داره :20:
پس تا شب آدینه بدرود :5:
حوش باشید
شب آدینه ... شب آدینه کی میشه ؟! شرمنده دانش ما کمه .نقل قول:
پیروز
باشید
پوریا
همون شب جمعه!!:20: یعنی فردا شب!!!:27::46:
دوستان از نگر من چهار پاسخيش كنيد مانند كنكور . من پاسخ دو تا از پرسش ها رو ميدونستم ولي سه تاي ديگه رو نه . چهار پاسخي كه باشه ادماي بيشتري پاسخ ميدن .
اینطوری یه خورده آسون میشه :20:نقل قول:
به هر روی اگر دوستان موافق هستن بگن تا از دور آینده 4 گزینه ای کنیم :46:
خوش باشید
پدرام
يك كم سخت تر باشه ولي چهار گزينه اي باشه . اينجوري ادم ميتونه زير ابي هم بره
خسته نباشید :13: واقعا سئوالای من سخت تر بود یا اینا ؟؟؟ مال من رو حداقل یه سرچ کوچیک میزدی یافت میشد.نقل قول:
اما اینا رو من نمیدونم تو چه جوری جواباش رو به دست آوردی که میگی آسونه ، ناقلا نکنه از روی گام به گام درآوردی ، ها ؟؟؟:21:
البته در اینجا بنده یه نظری دارم و اون اینه که اگر سئوالا سخت هستن ، در صورتی که این شیوه پیاده بشه خیلی آسون میشن. ( چی گفتم !!! ) اما اگه یکی از سئوالا اینجوری بشه خیالی نیست ( از نظر بنده کبیر ( یعنی همون بزرگ ) ):10:نقل قول:
ما رفتیم
آقا يه راهنمايي ، آموزشي ، يه چيزي آخه منه بيسواد از کجا جواب ها رو بيارم .
سيا
سيا جان خیلی آسون میشه با یه جست و جو جواب ها رو پیدا کرد :20: (بهت قول میدم کافیه تو گوگل بگردی همرو پیدا می کنی) :46:نقل قول:
موفق باشی
پدرام
بگذار جواب ها که اومد بد نظر می دم :31: اگر آمار دزست هام بیشتر بود که ماله پدرام آسون تره اگر کمتر بود که سخت تره ! اما همه رو به یک جوابکی حداقل رسیدم ! :46:نقل قول:
گام به گام نه ! راز موفقیت من کانون فرهنگی آموزش بوده ! که با امتحان های متعدد متال شناسی من رو کا رکشته کردن :31: !
نه 4 گزینه ای خیلی ساده می شه همه گزینه هارو به راحتی سرچ می کنی به جواب سوال می رسی !
پیروز باشید
پوریا