سلام و خسته نباشید
من یه سیستم با مشخصات زیر تهیه کردم مشخصات پاور هم اونجا نوشتم :
Cpu: Intel Core2Due 2.13 4Mb/L2 FSB 1066
M/B: Gigabyte GA-965P-DS3P
VGA : Gigabyte GV-NX88S320H-B-RH Geforce 8800 GTS PCI-Ex
HDD : 320SATA II Maxtor + 2x 750 GB Hitachi
POWER : 500w AcBel Real
DVD-RW: Pioneer
DVD-Rom: Samsung
Ram : 2GB Bus 800 (2x2GB) OCZ With Heatsink + 1GB Bus 533 (2x512) Geil With Heatsink
Keyboard & Mouse : A4 Tech
Monitor : Samsung CRT
الان مشکل اینه که من وقتی میخوام بازی Colin Mcrae DIRT رو اجرا کنم بازی کمی با مکث اجرا میشه و وقتی که میخواد از منو ها به داخل بازی وارد بشه از بازی میاد تو محیط ویندوز و میگه not enough memory graphic ... و زیرش هم یه OK داره که هیچی به هیچی از بازی میزنه بیرون! چرا؟!
ضمنا وقتی ویندوز میاد بالا (XP) اون خطی که هی پر میشه شاید 6 بار پر میشه در صورتی که برای این سیستم به خاطر سرعت بالا اصلا نباید لوگوی XP مشاهده بشه!!! و یا حداقل دو بار اون خط پر بشه! و اینکه وقتی که وارد ویندوز میشم تقریبا مجبورم 2 دقیقه یا بیشتر (کمتر نه) منتظر باشم تا آیکن های کنار ساعت ویندوز لود بشن تا من بتونم از ویندوز استفاده کنم در غیر این صورت My Computer با مکث باز میشه! هارد ام هم که توی مشخصات نوشتم اما نمیدونم چرا هارد 320 ام که روش ویندوز هست خیلی با خودش درگیر میشه! و اینکه دمای کارت گرافیکم هم خیلی دما ش بالا میره به حدی که وقتی در کیس باز میشه گرما میزنه تو صورت! پاورم آلارم میداد پریروز که زنگ زدم نمایندگی بهم گفت دور فن رو دستکاری کنی درست میشه که کردم درست شد ولی خب یه چیزی بوده که اون الارم میداده! برنامه Easy Tune مادربورد رو هم که نصب می کنم روی CPU داره الارم میده! توی اون قسمت PC Health که میرم! حالا میخوام بدونم همه اینا زیر سر پاور هست یا نه؟!
این عکس LCD پاور وقتی که الارم میداد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربان همگی
وحید