کسی تم یا والپیپر از بازی Tekken داره ؟
Printable View
کسی تم یا والپیپر از بازی Tekken داره ؟
با سلام
اگه ميشه يه سري تم برايه 3250 بذاريد
با تشكر
120 تا تم تقدیم به شما:نقل قول:
forum.p30world.com/showthread.php?t=125812&page=12
تمام تاپیک بالا تم هست و همگی به گوشی شما می خوره . پیشهناد میکنم تم های آخری را دانلود کنید.
خواهشا اگه کسی تم یا والپیپر قشنگ از بازی Tekken داره بزاره
دوست من ببین چه طوره ؟ :20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر یادتون نره
یک از دوستان از این نوع تم ها رو در خواست کرده بود ×××
منم می زارمش البته حدود 10 مگ از اینا دارم ولی فعلا اینو داشته باشید :
(صفحه سیاه متن ها سفید جون می ده واسه موزیک ادیشن ها مثل خودم )
DOWNLOAD LINK : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خفن جان تم های قشنگی گذاشتی ولی از اونجا که از اسمشون معلومه مال سری N هستش و به گوشی من نمی خوره:41:
گوشی من 6630
دوست من می خوره این تم برای گوشی های سیمبین ورژن 2 است که از اونا می شه اینا رو مثال زد :نقل قول:
البته فکر کنم که شما قبلا گفته بودید n70 دارید مثل خودم حالا نمی دونم چی شده که 6630 دار شدید نکنه دو تا گوشی داری شیـطـــــــــــــــــــــ ــون !! (فکر کنم ادرسش اینه : [کم=
البته چون مال 5 یا 6 ماه پیشه منم که حافظم ضعیفه نمی دونم همین بود یا یک تاپیک دیگه !!!)
N70;N90;6680;6630;6681;N72;....:10:
برای گوشی دوستم بود :31: تازه N70 خریده بود و موقتا به اینترنت دسترسی نداشتنقل قول:
اما حالا برای خودم می خوام و گوشیم رو که گفتم چیه، 6630 هستش :27:
چه طور اون تاپیک رو از توی انباری پیدا کردی ؟:21:
بالاخره هر جوری شده برات چند تا گیر اوردم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته به خوبی قبلی نیست نمی دونم قبلی رو نسب کردی یا نه ؟ قبلی 100% به گوشیت می خوره .
این دو تا تم :
حالا ، بماند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر می خوای بگم یه pm بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چه طور اون تاپیک رو از توی انباری پیدا کردی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزم امید وارم خوشیت اومده باشه . بازم کاری چیزی بود در خدمتیم :46:. قربانت ابراهیم:10: