عصر روز جمعه ست و خانم "اصغری" در حال خوندن خبر روی تصویر. ناگهان صدا قطع میشه اما تصویر ادامه داره و مجری غافل از اینکه میکروفونش بازه آروم میگه: "حالا چی بخونم؟"
Printable View
عصر روز جمعه ست و خانم "اصغری" در حال خوندن خبر روی تصویر. ناگهان صدا قطع میشه اما تصویر ادامه داره و مجری غافل از اینکه میکروفونش بازه آروم میگه: "حالا چی بخونم؟"
ديشب توبرنامه المپيك 2008 قهرمان دوچرخه سواري به جاي كلمه پيش كسوت قاطي كرد گفت
كيش پسوت
خدا عاقبت ما را ختم به خير كنه بگو
انشا ا...
انشا ا....:19:نقل قول:
ولي آدم بعضي وقت ها از دهنش ميپره ديگه چيكار كنه
من پست ها رو می خوندم و سره اونایی که خوشم می اومد تشکر می کردم. ولی سره این ترکیدم. واقعا ازت ممنونم. هر جا که هستی:11:نقل قول:
تو شبکه باران ( شبکه استانی گیلان) , یه مسابقه بود که یه جدول داشتن, بعد ملت زنگ می زدن حلش می کردن. یه زنه ( بیچاره) زنگ زده بود. سوالش 3 حرفی بود. جوهره مرد؟ اولش ک و آخرش ر در اومده بود ( کار). وسط مونده بود. خلاصه زنه اسرار که من جواب نمی دم. مجری هم خنگه خدا اسرار که نه, خیلی آسونه, بگو تا برنده بشی...:31: خلاصه زنه گفت پس ماله بچه ها رو میگم: ....... .:43:
این رو یکی از دوستام دیده. ( البته بعید نیست چون ما گیلک ها خیلی راحت از الفاظ رکیک استفاده می کنیم)
یه بابایی تو برنامه مردم و مسئولین زنگ می زنه تلویزیون خطاب به شهردار می گه: ( با لحجه گیلکی بخونیند) سلام آیه شر دار. از سلیمان داراب ( محله ای در حاشیه شهر رشت) توماس می گیرم. آیه شردار, اینجا گاب ها ( گاب= گاو) می آیند, نعره می کنند ونالیدی ما بخوسیم. ( نمی زارن ما بخوابیم). آیه شر دار گابها موزاحمن, هی نعره میکنن. امانه ما بوریده شده. امی زاکان مریضا بوستید. گابان ****** امرا. (= گاوهاما را ........ .)
تماس قطع شد و تلفن بعدی...
بچه زنگ زد به برنامه عمو پورنگ،
عمو پورنگ پرسید: مامانت کجاست؟
پسره گفت حمام
عمو پروزن پرسید: بابات کجاست
گفت: حمام !
(حالا در پرده ای از ابهام هست که اینها دو تا سرویس بهداشتی و حمام داشتند یا .... !)
فقط كافيه بنيشين اخبار جوانه ها رو نگاه كنيد ، مرده از اول تا اخر فقط سوتي ميده
خیلی جالب بود
من که پوکیدم ار خنده.............................
اینا رو یکی تعریف کرده واسم:
تو فوتبال یه دورانی یه داور بود به اسم عرب براقی (مال دوره من نیست ممکنه اشتباه کرده باشم)
واسش بازی خداحافظی گرفته بودن . بازی تموم شد و سلطان سوتی یعنی عباس بهروان دوید طرف ایشون دستشو انداخت دور گردنش گفت : بله بینندگان عزیز در خدمت زنده یاد عرب براقی هستیم.
----
یه بارم استااااد شفیع در ابتدای بازی با اوج خونسردی و اعتماد به نفس : بازی این دو تیم رو شاهد هستیم و داور این بازی کسی نیست جز برب عراقی (جالبه حتی تصحیح هم نکرد که هیچی ... سه چهار ار دیگه هم گفت!!)
این دومی رو واقعا مطمئن نیستم راست باشه.فکر کنم اغراق آمیزه یه ذره!
مسابقات فوتبال جام جهانی 1998:
بعد از بازی آقایه شفیعی با چشمایه قرمزه قرمز پشت میز نشسته واسه تفسیر بازی بعد کاره تفسیر شروع میشه کم کم احساس میشه که پلک آقایه شفیعی داره بسته میشه(معلومه از اون پشتم هی دارن پشتک میزنن که این نخوابه یه وقت) بعد همین طوری به زور خودشو بیدار نگه میداره که یکی از مفسرین هم نشون میده که از شفیعی بدتر بعد بد از 10 دقیقه ادامه ی برنامه به طور کاملا اتفاقی اون مفسر پلکاش سنگین میشه و سرش میفته پایین شفعی هم که شوکه شده بی هوا مزنه زیره خنده!!! بعد یه دفه آهنگ معروف اون بازیا پخش میشه رو تصویر گل و گیاه!!!!!!!! سوتی در سوتی!!!
چند سال پيش تو برنامه نود
داریوش مصطفوی(جدي) از فردوسی پور پرسید الکل رو کی کشف کرده؟
فردوسی پور گفت (باخنده) : شما !
مصطفوی (كاملاجدي) گفت : نه ابوریحان رازی !!!! کشف کرده
خود ترانه مادري يه گله سوتي
اگه ميشه كاملش كنيد با يه فايل Pdf بديد بيرون
آقا خیلی جالب بود کلی خندیدیم یکیم من بگم:
تو اخبار شبکه خبر تویه یه مصاحبه پزشکی کاملا جدی دکتره به جا شب ادراری می گفت شب شاشی
آقا بگم صد بار این کلمه و تکرار کرد
بنده خدا مجریه قرمز شده بود
هی این ور اون ورو نگاه می کرد تو گوششم یه چیزایی می گفتن!!!!
خوب شد گفتی یادم اومد...البته زیادم بامزه نیست :نقل قول:
یه بار تو این میز گرد های پزشکی شبکه خبر, پزشک داشت راجع به پروستات حرف میزد : ... (با لحن خیلی جدی)و در این موارد بیمار دچار مشکل در دفع ادرار یا اصطلاحا شاش بند میشه !
خیابانی تو افتتاحیه المپیک 29 بجای volunteer گفت valentineer :18:
سلام
یه کم قدیمیه اما جالبه!:31:
سریال ترانه مادری!
مادره! تو بیمارستان بستری بود و پسره نشسته بود پیش پدرزن آینده اش! و
میگفت : کاش من یه پسر عادی بودم!
پدر زن : از کدوم دسته پسرهای عدی!!! از اون دسته که سعی میکنند گره ای از مردم باز کنند یا اون دسته که فقط به فکر درس و تحقیق هستند!
به قول همشهری جوان معلوم نیست این جملاع فیلسوفانه رو از کجا آوردند!
اما یه چیزی هم من اضافه کنم!!
دوستانی که کتاب هری پاتر رو تا آخرش! خوندند میدونند که تو یک قسمت گفتوگویی دقیقا کپی همین بین هری پاتر و دامبلدور شکل میگیره! :5:
احتمالا اونا کپی کردند!!!:27:
چند سال پیش تو برنامه ی به خانه بر می گردیم،یه آقاهه می یومد که ریاضی رو با یه روش نوین و خاص به بچه ها یاد میداد(فکر کنم فامیلیش حسنی،ابوالحسنی...تو این مایه ها بود!)
یه روز داشت به بچه ها اندازه گیری و این جور چیزا رو یاد میداد،رسید به زاویه! به مجری برنامه(ژیلا امیرشاهی) گفت:خانوم زاویه رو با چی اندازه می گیرن؟
گفت:با پرگار:5:
مَرده گفت:نه خانوم با نقاله اندازه می گیرن!!!!!!!!!!!!
امیر شاهی گفت:اِی وای ببخشین،آخه ما خیلی وقت پیش اینارو خوندیم:18:
(البته اینو بینُ الهِلالِین بگم که این تنها سوتی ای بود که من از ژیلا امیرشاهی گرفتم،در کل مجریه خوبیه)
قديميه! ولي يه بار گوينده اخبار موشك پاتريوت آمريكا رو خوند : pater Yoot
تو همون اخبار هم اسم هارگيريوز بازيكن منچستر رو خوند : hargiriyooz
راستي شكا چرا سان سور هاي فيلم هاشون رو فراموش كردين...
تو فيلم ها چنان سانسور هاس تابلواي مي كنن كه ادم خندش مي گيره...
سلام
یه بار نمیدونم کدوم از شما دوستان اون روز دید برنامه رو!
تو برنامه ی به خانه برمیگردیم یه جوانکی! داشت در مورد خواص میوه ها حرف میزد و بحث رسید به مبحث جالب جوشاندن!
ایشون هم گفت تمام میوه ها قابل جوشاندن هستند و بسیار هم گوارا میشوند !!!!
جالب این که مجری هم تصدیق میکرد!!
کار جایی بیخ پیدا کرد که خود مجریه گفت تعدادی بینندگان تماس گرفتند گفتند که این طرز تهیه ی مشروب هست ولی باید عرض کنم که این روش ها از لحاظ شرعی هیچ مشکلی نداره!!!!!!!!!!!
تو 20:30 , داشتن مصاحبه یه گوینده با یه سناتور آمریکایی رو نشون می دادن و زیره تصویر هم زیر نویس می کردن. بحث بالا گرفته بود و گوینده به سناتور می گه: you are cowerd, why you don't tell the truth? 1 ( چرا حقیقت رو نمی گید, شما ترسو هستید) . تلویزیون ایران زیر نویس می کنه: شما حقیقت رو نمی گید. شما گاو ( cow) هستید.
البته سوتیش از این بابت بوده که تلویزیون, مردم رو خنگ فرض کرده.
يه بار توي يه برنامه ورزشي فتح ا... زاده مدير قبلي استقلال گفت : سرخ و قرمز با هم متحد مي شن براي تيم ملي!
چند روز بعد توي 90 براي خداحافظي از استقلال گفت: از تمام هواداران متعصب استقلال تشكر مي كنم كه در اين مدت بالاتر از گل به من نگفتند!
در ضمن بهره برداري رنگي نكنيد چون من خودم آبيم!
برای اولین بار زیر نویس شبکه خبر را دیدم که اخبار هواشناسی را گزارش می داد . وقتی به شهر پکن رسید دمای بیشینه را 76 و دمای کمینه را 57 نوشته بود.(شاید معیارشون فارینهایت بود) !!!
20:30 یه خبری نشون داد که گروه های دوستار و حمایت کننده حیوانات به برگزاری مراسم جنگ اسب های نر, که بر سر یک ماده , در فیلیپین صورت می گیره, اعتراض کردن. بعد وقتی تصویر درگیری دو اسب نر رو نشون داد, من اینطوری:18: و بعد اینطوری:43:شدم.
فردوسی پور تو برنامه نود به مهمان برنامه گفت:یه عدد بین 35هزار و 40 هزار بگو
طرف اولش گفت 4 هزار بعدش گفت 400 هزار آخرشم معلوم نشد چی شد!...
عليآبادي دربارهي درخشش تيم ملي فوتسال ايران گفت: انصافا كار تيم ملي فوتسال عالي بود و بازيكنان با تمام و جودشان مايع گذاشتند
احتمالا روغن مايع گذاشتند
چند روز پیش گوینده خبر شبکه پنج به جای متر گفت مرت ، خودشم یه لحظه خننده ش گرفته بود و اینقدر هول شد چند کلمه بعد رو هم اشتباه گفت : d
ديشب توي برنامه نود مصطفوي داشت در مورد ماركو و دي كارمو صحبت ميكرد، يهو 2تا رو با هم قاطي كرد و گفت دي ماركو
فردوسي پور گفت منظورتون دي كارمو هست ديگه ولي مصطفوي اصلا به روي خودشم نياورد و ادامه صحبتشو داد
این مورد شاید سوتی نباشه اما برام جالب بود ! توی سریال معلم مادربزرگه داشت برای نوه اش شعر می خوند که بخوابه یکی از شعرهای مریم حیدرزاده رو خوند ! من می گم چشات قشنگه تو می گی دنیا دورنگه ......... :d امان از این دوبله های ایران . تازه بچه ها هم سر کلاس حکایتهای قدیمی کتابهای فارسی خودمونو می خونن !!!
جواد خیابانی
.
.
.
.
جواد خیابانی
:دی
اونكه خود سوتيه يه مدت سوتياش توي امضام بود دي:نقل قول:
در جریان یکی از بازیهای پرسپولیس در فصل گذشته که پس از افطار برگزار میشد مجید خدایی کشتی گیر ملی پوش ایرانی در میان تماشاگران حاضر شده بود وقتی تلویزیون چهره او را به تصویر کشید عادل فردوسی پور گفت((این هم مجید خدایی کشتی گیر تیم ملی فوتبال ایران))
----------------------
عباس بهروان در حین گزارش استقلال و سپاهان در تورنمنت نقش جهان اصفهان ((همان طوری که مشاهده میکنید شرایط جوی اصلا مناسب نیست. وزش باران و بارش باد امکان برگزاری یک بازی زیبا را از بین برده))
---------------------
بازی نیمه نهایی جام جهانی 94بین برزیل و سوئد برگزار میشد و باز هم عباس بهروان پشت میز گزارش نشسته بود.در دقیقه 9 ضربه مازینهو به تور کناری دروازه اصابت کرد و به اوت رفت ((بهروان: توی دروازه ...توی دروازه..این گل میتونه نوید یک بازی پر گل و زیبا رو باشه برزیل 1 سوئد 0))البته پانزده دقیقه بعد جهانگیر کوثری که به عنوان کارشناس در استودیو حضور داشت گفت البته مثل اینکه ان توپ گل نشده بود .ضمن عذر خواهی از بینندگان عزیز بازی کماکان 0_0 دنبال میشه))
-------------------
*اسکندر کوتی در حال گزارش بازی غیر زنده تیم ملی اتریش و یک تیم دیگر بود. بالای صفحه تلویزیون در محل مربوط به درج نام تیم ها و نتیجه بازی نام لاتین اتریش (Austria)درج شده بود و جناب گزارشگر این تیم را استرالیا خطاب میکرد.کار به جایی رسید که پس از پایان پخش این بازی ضبط شده مجری شبکه سه با اشاره به تماس های پر تعداد مردمی ضمن عذر خواهی ،اشتباه گزارشگر را تصحیح کرد.
-------------------
اینو بخونید!!
این یکی را محمد دادکان به خاطر می اورد . قبل از اینکه رییس فدراسین فوتبال شود در یکی از برنامه های کارشناسی سیما با اجرای عباس بهروان شرکت کرد .مجری گفت((شما خیلی ساکت نشستین اقای کانداد ... ببخشید اقای دادکان))
------------------
بازی پرسپولیس و تراکتور سازی بود.تابلوی تعویض بالا رفت و غلام حسین دین محمدی قصد داشت برای تراکتور وارد زمین شود .جواد خیابانی اما ناگهان تمام تماشاگران تلویزیونی را در جای خود میخکوب کرد ((حالا غلام حسین دین محمدی برادر بزرگتر رسول خطیبی وارد زمین میشه ))
------------------
در جریان بازی سپاهان و ذوب اهن در جام حذفی از یکی از داوران قدیمی کشور به نام عرب براقی تقدیر شد . پس از سوت پایان بازی عباس بهروان دوان دوان خودش را به او رساند و گفت :*بینندگان عزیز در خدمت زنده یاد! عرب قرابی! هستیم
------------------
خداییش این یکی اخر خندس بخوون!!!
در روزهایی که دانمارک تا مراحل پایانی جام ملت های 1992 پیش رفته بود و علاقمندان فوتبال نام بازیکنان نه چندان مطرح این تیم را از هم میپرسیدند ، بهرام شفیع یکی دیگر از شاهکارهایش را رو کرد . مربی دانمارک دست به تعویض زد و کارگردان تلویزیونی نام بازیکن تازه وارد و بازیکن تعویضی را به همراه عبارت DENMARK روی انتن فرستاد شفیع اسم بازیکنی که به سمت نیمکت ذخیره ها حرکت میکرد را درست تلفظ کرد اما... و به جای او دن مارک وارد زمین میشه!!!!!:31:
نوش جونتون
یه سری کلیپ موبایل هم از سوتی های مجری های صدا و سیما هست که خیلی جالبه...
ایشاا.. وقتی من از این حالت عضویت جدید در اومدم اون کلیپ ها رو براتون آپلود میکنم و در این تاپیک قرار میدم...
حالا هم برای اینکه این پست من اسپم حساب نشه یکی از همون کلیپ ها رو فقط سوتیش رو براتون مینویسم تا ایشاا... بعدا با خود کلیپ به صورت مستند در خدمت باشیم!!
مجری اخبار جوانه ها :
وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد : از این پس به همراه داشتن هر گونه mp3 و mp3.4 (بخونید : ام.پی.تیری.فور) در مدارس ممنوع میباشد!!!!
تو نود یادتونه برای پیکان قزوین فردوسی پور از مدیر روستا(مربی پیکان) پرسید کاظم گاگی کیه؟؟؟
این سوتیه خیلی بزرگیه فقط خوب نمیتونم بگم...کاظم گاگی یه کلیپ سوتی بود که توش یه مصاحبه بود با یه پیرمرد قزوینی...
کلیپه که خیلی باهاله...
حالا قزوینیا میخوان که بهم فحش بدن میگن کاظم قاقی ...
حالا تو ورزشگاه قزوینیا به این وسیله به بازیکنای تیم مقابل فحش میدادن...
حالا فردوسی اومده پرسیده بود این کیه؟؟ مربیم در جواب گفته نمیدونم فکر کنم یکی از بازیکنای خوب قزوین بوده و مردم خیلی بهش علاقه دارن!!!
برنامه این هفته نود:
قرار بود بازی ملوان و راه آهن رو نشون بدن، فردوسی پور اینو اعلام کرد بعد نظرسنجی برنامه رو گفت:
اگر فکر میکنید استقلال میبره شماره 1 ، اگر فکر میکنید پرسپولیس میبره شماره 2 ... و اگر فکر میکنید ملوان میبره! یهو خودش خندش گرفت و اصلاحش کرد
اما شاهکار اصلی در کوثری زد:
دیشب تو برنامه ورزش از نگاه 2 مسابقه نظر سنجیشون فقط 2 گزینه داشت:
نتیجه بازی دربی:
1- برد استقلال
2- برد پرسپولیس
ظاهرا روی مساوی هیچ حسابی باز نکردن! آخ که اگر بازی مساوی بشه هفته آینده قیافشون دیدنیه :27:
نه که این بازی هیچوقت مساوی نمیشه !!!:18: به این خاطر بوده احتمالا:whistle::whistle:نقل قول:
اما شاهکار اصلی در کوثری زد:
دیشب تو برنامه ورزش از نگاه 2 مسابقه نظر سنجیشون فقط 2 گزینه داشت:
نتیجه بازی دربی:
1- برد استقلال
2- برد پرسپولیس
ظاهرا روی مساوی هیچ حسابی باز نکردن! آخ که اگر بازی مساوی بشه هفته آینده قیافشون دیدنیه
بعد از 224 روز اومدم یه مثلا بگم به نفع mgl_para : دی
همین دیشب تو سریال بیگناهان اونجایی که آصف زد تو گوش زنش ( ای نامرد ) تمام مدت رعد و برق همزمان بود ، در حالی که برق چند ثانیه باید جلوتر باشه
اینم یه مثلا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی جالبه .چون در اکثر فیلمها مخصوصا کارتونها این اشتباه وجود داره .نقل قول: