به نظر شما اگر درایور کارت گرافیکم رو اپدیت کنم مشکل رفع بشه؟
Printable View
به نظر شما اگر درایور کارت گرافیکم رو اپدیت کنم مشکل رفع بشه؟
لطفا عكس امضاتون رو حذف كنيد
درایور 9133 رو امتحان کن..........آخه یک از دوستام همین مشکلو داشت یعنی بازیش کند بود با این درایور بهتر شد.نقل قول:
ببخشید ولی چرا باید حذفش کنم؟
نقل قول:سلامنقل قول:
اينجا جاش نيست
منظور ايشون اين بوده كه سايز عكس امضاتون رو كوچيك تر كنيد
ممنون
چشم به زودی این کار رو میکنم
شما تو قسمتWorld Tour تو آکادمی تنیس تونستی advanced رد کنی من البته تو قسمت اکسپرکتم ولی دیگه نمیتونم حتا یه دونه مرحله رو رد کنمنقل قول:
آقایون تو رو خدا یه فکری به حال این اشخاصی بکنید که بازی تو کامپیوترشان کند اجرا میشه تو رو خدا
من هم جزو این افراد هستم با مشخصات زیر:
گرافیک: 256 ge force 5200
رم: 512
سی پی یو: 2.80
و ....
آقا من ورژن 97 کارت گرافیکم رو هم آپدیت کردم همون آشو همون کاسه
بیخود اپدیت نکنین تاثیر نداره :((
شاید ایراد از سیدی که خریدید
البته این نظرم بود
این دیگه چه جور راهنمایی یه؟!نقل قول:
بنده خدا میره با کلی زحمت عوضش می کنه بدون هیچ سودی!
فراز جان بهترین راه حل برای شما اینه که بری توی قسمت Options، قسمت Graphic یا شاید هم Video و مشخصات گرافیکی گیم رو یه کم پایین بیاری. متاسفانه من خودم این گیم رو ندارم که راهنمایی دقیقی بتونم بکنم ولی به طور کلی اگر مشخصات Texture و Shadow و بقیه چیزها رو پایین تر بیاری گیم بهتر اجرا می شه.
ولی کلا بهت توصیه می کنم اگه دنبال گیم بازی کردن درست حسابی هستی یه کم پول خرج کن و یه گرافیک درست حسابی و یه کم رم بیشتر بگیر.
فعلا.
شما درست می گی ولی مشکل اینجاست که این بازی همچین گزینه هایی نداره ;)نقل قول:
سلام!نقل قول:
آره ممکنه این طور باشه چون همونطور که توی پستم نوشتم این بازی رو ندارم.
شما که داریدش یه راهنمایی براشون بکنید. (البته امیدوارم اصلا امکان تغییر مشخصات گرافیکی وجود داشته باشه!)
در ضمن به Grimsdottir سلام برسون!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
عزیز هر چی که تو قسمت configuration داشت از نظر گرافیکی low و یا off کردم رزولوشنم 640*480 گذاشتم اثر نکرد
ولی راست میگی باید سیستمو عوض کنم تو فکرش هستم
از راهنماییت ممنون.
بین بازی های top spin وvirtua tennis کدام بهتره
virtua tennis 2.4 gig
top spin 1.39 gig
اصلا به حجم ربط داره؟
من virtua tennis رو تو کامپیوتر دارم به حجم 300 مگابایت
:18: wat?نقل قول:
دمو یا کامل؟
اون نسخه 2002 اه. منم دارم :46: اما این جدیده چیزیه دیگه ایه !نقل قول:
یه سوال کسی تونسته تو اکادمی تنیس ادونسد (advanced) تموم کنه؟
1.01 Patch + Crack
For all those with ATI cards and are having problems, all you have to do is d/l the new 1.01 patch from
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and install it then go to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [MULTI5]%20No-DVD/Fixed%20EXE to d/l the new 'Virtua Tennis 3 v1.01 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE' crack and all ur problems should disappear.
آره من تمومش کردم ........تازه آسونم است...نقل قول:
منم این بازی رو خریدم ولی اسلومیشن اجرا میشه
با گرافیک 128
با رم 512
سی پی یو 2.4
اسم مادر بوردتم بنویس
این بازی اصلا کرک نداره ...
تو تاپیک قبلی گفته بودی :31::31:
من کنسول Xbox 360 ام را به دلیل امتحانات جمع کردم این بازی برای این کنسول اومدش؟ با کیفیت 1080P بود یا خالی بندی بود؟
وای امتحانات تموم بشه تا با این کنسول Xbox 360 و بازیهاش حال کنم
نقل قول:
اين چيه نوشتي
يعني چي؟؟؟؟؟؟؟
من اولين پچش رو دانلود کردم و وقتي اجراش مي کنم پيغام نريختن کرک رو ميده؟
کرکش رو داري بده؟
کرکي که تويه سي دي هست رو نمي خوام ها
کرک اين پچ
اقا کسایی که مشکل دارند این پچ به من کمک کرد شما هم امتحان کنید شاید درست شهنقل قول:
عزيز جان يه توزيح ميدي چه جوري اين پچ رو اجرا کردينقل قول:
من اجراش کردم ولي وقتي رو اون عدد 3 مي زنم
پيغام کپي کردن کرک رو ميده
چيکار کنم
پس از باز کردن فایل VT3_patch_300307.exe یه صفحه باز میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ok کلیک کن این میاد
فولدری که بازی توش نسب شده انتخاب کنید سپس کلیک Unzip
اين لينك پچ هست :
اينم لينك كرك :
يكي از دوستان سوال كرده بودند كه top spin بهتره يا virtual tennis كه به نظر من بستگي به خود شما داره كه يك بازي حرفه اي رو دوست داريد يا يه بازي با گيم پلي فوق العاده.
خوب اينائي كه گفتم يعني چي؟
top spin:من اين بازي رو با بازي هاي سيميلاتور هواپيما مقايسه مي كنم.در اصل طبيعي گرائي و real بودن اين بازي اندكي سطح گيم پلي اون رو متفاوت كرده در بازي ريزه كاري هاي زيادي وجود داره كه باعث مي شه هركسي به راحتي با اون ارتباط برقرار نكنه
virtual tennis:شاهكار سگا كه اولين بار در سال 99 يا 2000 (دقيق يادم نيست)متولد شد.اون زمان وقتي اولين بار اين بازي رو ديدم فكر كردم كه مسابقات تنيس رو نشان مي ده ولي جمه press start همه چي رو تغيير داد و من يه هفته بعد يه سگادريم كست داشتم به همراه تنيس مجازيvirtual tennis .گيم پلي اين بازي فوق العادست.
گيم پلي اين بازي منو ياد بازي هواپيماي ace combat ميندازه در مقايسه با بازي هاي سيميلاتور pc
گرافيك بازي درحد كنسولهاي نسل بعده وفكر نمي كنم كه تيم بازي سازي سگا از نظر گرافيكي ضعف داشته باشه.به خصوص شركت am2 كه بازي شنمو رو با اون گرافيك فوق العادش در سال 99 به بازار ارائه كرد.ويكي از نكات بسيار مثبت بازي نواخته شدن موزيك در بازيه هر چند كه اين ايده در سال 2007 خيلي كهنه به نظر مي رسه ولي نبودن موزيك در بازي به يك فاجعه و ضايعه جبران ناپذير منجر مي شه.
مورد ديگه اينكه virtaul tennis اولين بازي تنيس بسيار سطح بالا بود كه 7،8 سال پيش ارائه شد و قدمت بسيار بيشتري نسبت به top spin داره.
گيم پلي بازي هاي شركتهاي ژاپني جذابيت عجيب و منحصر به فردي داره.اين نوع گيم پلي در همه بازي هاي ژاپني ها منعكس شده كه نمونه اون رو در هيچ يك از بازي هاي آمريكائي ني بينيم
به خاطر بياريد:
resident evil series,metal gear series,shenmue series,fatal frame series و غيره
يه جورائي مي تونيم تفاوت بازي هاي آمريكائي و ژاپني رو با اين مثالي كه اوردم درك كنيم
نقل قول:
بابا جان من تونستم پچ رو دانلود کنم
ولي وقتي رو لينک کرک کليک مي کنم يه صفحه باز ميشه با هزار تا متن که تو هيچکدام کرک نداره
راهنماييم کن تو رو خدا
این را شما امتحان کن
نقل قول:
بابا اين که همون صفحه مياد که هزارتا چيز ميز نوشته
شما تو اون صفحه دنبال اين نوشته بگرد و برا دانلود روش كليك كن :
Virtua Tennis 3 v1.01 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE #2
وقتي كليك كردي ميره وسط صفحه و يه نوشته به صورت File Archive [1.3 MB] هست كه شما بايد روي آيكون فلاپي شكل كنارش كليك كني تا يه صفحه فرعي باز بشه و يكي از mirror ها رو دانلود كني !
موفق باشي .
اقا چه طور باید این بازی را دو سه یا چهار نفره کرد
و چطور باید قسمت تمرین را وارد شد
شما کلیک کن
صبر کن تا صفحه کامل لود بشه
حالا روی مربع قرمز کلیک کن
و یکی از MIRROR انتخاب کن
عزیزم چند نفره کردن که کاری نداره تو صفحه انتخاب بازیکن کلید R1 بزن (انشاالله تو تنظیمات بازی شما هم همین باشه ) بعد بازیکن دوم یا سوم یا nام رو انتخاب کن برای تمرین هم world tour بهترین گزینه ست . برو حالشو ببر.