بعضی ها فقط شنیدن nokia ولی نمیدونن که فقط sony ericsson
:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:
Printable View
بعضی ها فقط شنیدن nokia ولی نمیدونن که فقط sony ericsson
:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:
بنظر من N70 بهتر بید !!!
مردیم از دست اریکسون با این Lcd های نخودیش !!!
البته من خودم الان یه مدل اریکسون دارما !!! پس تعصبی نگفتم N70
;)
کاملاً مشخصه که از روی تعصب نیست;)نقل قول:
اگه میخوای lcd بزرگ داشته باشی برو سری P رو بخر :biggrin:نقل قول:
lcd کوچک نشان از ظریف بودن SONY ERICSON است و همان lcd که میگی می ارزه به کل هیکل n70 از نظر رنگ و رزولیشن:tongue:
آخه اين گوشيهاي احمق نوكيا كه هنوز نميتونن فرق بين فايل موسيقي عكسو..... تشخيص بدن با اون دروبينهاي مسخره و فلاشهاي افتضاح آخه از چيش خوشتون مياد ؟؟
خز كه هست
كارگري كه هست
كند كه هست
هنگ كه ميكنه
باتري كه زود تموم ميكنه
قيافه هم كه شبيه فولكس قورباغه اي
آخه دلتون به چيش خوشه ؟؟؟ :blink: :laughing:
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:نقل قول:
اینا فقط شنیدن نوکیا!!!
فرهنگ لغات جدید:
گوگل: جستجو کردن
نوکیا: گوشتکوب،گلدون،کیم دوقلو(البت از نظر یکی از بچه ها سوءاستفاده نمودیم):biggrin:
نقل قول:
عزیزدل سری P رو بیخیال چون بحثمون سر این دو مدل بیده !
در ضمن هر دو مدل اسکرینشون TFT, 256K colors بیده پس حرف از بهتر بودن نزن ! ;)
عزیز رزولوشن تصویر 810 176x220 هست ولی n70 176x208 هست.نقل قول:
در ضمن هر دو مدل اسکرینشون TFT, 256K colors بیده پس حرف از بهتر بودن نزن !
کلا" بین این دو گوشی 100% برتری w810 مشخص هست.
نقل قول:
176x208 >><< 176x220
چقدر تفاوت !!!
بازم مرسی .... ;)
این تازه یکی از تفاوت هاش بود.نقل قول:
176x208 >><< 176x220
چقدر تفاوت !!!
w810 از همه نظر برتری داره.
تاييد مي شه w810
با اينكه هر دو تاش خز شده
همون طور كه مستحضر هستيد به n70 مي گن n javad 00
در یک کلام اگر پول کم داری مجبور و محکوم هستی w810 با اون صدای کم و صفحه کوچیک و فیلم برداری مزخرف بگیری
مگه w810 صداش کمه؟؟؟؟
ممنون که دلیل قانع کننده ای برای رد کردن n70 اوردید!!!!!!!!!!نقل قول:
[QUOTE=Mig33;833746]گوشي هاي سري 60 نوكيا ( مجهز به سيستم عامل سيمبين ) در هر حالتي از گوشي هاي سوتي اريكسون بهترن گوشي هاي جاوا به درد 2 سري انسانها ميخوره
ولی من اینطور فکر نمیکنم که در هر حالتی سونی از نوکیا سری 60 بهتره یعنی 6630 ز k800 بهتره!!!!
1- افراد بالاي 80 سال كه ديگه عقلشون كفاف اجازه از اسمارت فون رو نمي دهد
2- خانم ها كه از لحاظ Iq و بكار گيري آن داراي مشكلات عديده هستند .
من لازم میدونم چند دسته از افراد به لیست زیری اضافه کنم
3-افرادی که فقط به موبایل به عنوان ابزار ارتباطی نگاه میکنند
4-افراد زیر 80 سالی که عقلشون کفاف استفاده از اسمارت فونها رو نداره
5-(بعضی از) اقایونی که iq شون اونقدر نیست که از اسمارت فونها استفاده کنند
ولی به نظر من قیافه n70 خیلی شیکهنقل قول:
و دوربینش یکی از بهترین دوربینهای 2مگا است
به نظر منم w810 بهتره.......
نظر شما محترمنقل قول:
ولی من کلاً از گوشیهای گنده منده خوشم نمیاد
و یک دلیل دوست نداشتن نوکیا که فکر کنم کسی به اون حساس نیست و شاید از نظر شما ضعف هم نباشه
بزرگ و کشیده بودن چهار دکمه اصلی 90 در صد گوشیهای نوکیاست که واقعاً از این تیپ دکمه ها متنفرم:2:
کلاً تو ظاهر به نظر اطرافیهام سخت گیرم:21:
و تنها گوشی که قیافش منو جلب کرد همین w810 بود والسلام:5:
من اول بگم که هیچکدوم از این دو گوشیو ندارم و موتو دارم
n70 در مقایسه با w810 برتریهای محسوسی داره در جواب اون دسته از دوستانی که از سیمبین n70 بعنوان مشکل یاد کرده بودند بگو که n70 برنامه خور ترین گوشی نوکیاست و هر برنامه ای واسه این گوشی پیدا میشه.
مقایسه سیمبین و جاوا رو تو یک تایپیک کاملا در موردش صحبت کردیم فقط مقایسه بین سیمبین و جاوا مقایسه بین win xp و wni3.1 است که جاوا انتظارات رو براوده میکنه ولی برای یک دوره و اینده از آن سیمبین است.
و برتری دادن نسبت به ظاهر این دو گوشی سلیقه ای و ملاک خاصی برای مقایسه نیست.
نظر دادن در مورد دوربین n70 به نظر من بی پایه و اساس میباشد چون در حد مقایسه با کوشی k750 سونی است.
ولی در مورد حجم صدا هر دو گوشی دارای حجم تقریبا یکسانی میباشند با این تفاوت که از نظر کیفیت w810 بهتره.
کلیدهای جهت نما یکی از ضعفهایی که همه w810 دارها ازش مینالند.
وموزیک پلیر w فقط در مورد w850 که walkman player 2 داره برتری نسبت به موزیک پلیری که نوکیا در n70 گذاشته داره.
و در مورد مقایسه بعنوان فرو ش بیشتر باید بگم که بیشتر فروش مربوط به مردم عادیه که دنبال گوشی هستند که انتظاراتشونو براورده کنه مثلا طبق امار ارائه شده پارسال پر فروش ترین گوشی در ایران 1100 بوده!!!!!!!!!!!!!!
به هر حال بهتر بود که این مقایسه رو در بین w810 با 6270 یا6280 میدادی.
ولی اگه میخوای بخری و از گوشی توقعات زیادی نداری و پول کمتری میخوای بدی w810 بگیر!!!!!!!!!!!!!
از هر نظری این دو گوشی رو با هم مقایسه کنید فقط 810 در سه مورد کم میاره وگرنه درهمه موارد سر تر استنقل قول:
1.سیمبین 2.فیلمبرداری 3.دوربین دوم
ازنظر اینکه گفتن 810 مال پیر مردهاست که یک سوتی واقعی است :13:
نوکیا مال افراد خشک و سن بالا است :21:
من تا حالا ندیدم که 810 دست یه پیرمرد 80 ساله باشه:31:
شرمنده من نگفتم w810 مال پیرمردهاست.نقل قول:
وفکر نکنم افراد خشک و سن بالا بدردشون n70 بخوره ؟
همون 1100 احتیاجاتشونو براورده میکنه.
بعدش شما میگی n70 برتری تو سیمبین داره مگه این برتری کمیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آخه مقایسه مسخره ترازاین نبودحالا نگین چون خودش طرفدارنوکیااست این حرف رومیزنه معلومه ان 70 بهتره اتین رو بچه 5 ساله میدونه
سیمبین را با ویندوز xp مثال میزنه:31:نقل قول:
[QUOTE=farid ejay;943346]سیمبین را با ویندوز xp مثال میزنه:31:[/Q
عزیزم من اگه سیمبین رو با xp مقایسه کردم واسه این بود که جاوا رو بشه حداقل win3.1 در نظر گرفت اگر ناراحتی
باشه من حرفی ندارم سیمبین رو win 98 در میگیریم و جاوا رو dos.
فقط w810i به علت دلایلی که در پست های قبل خوانده اید!
سیمبینو داره با win98 مقایسه میکنه :31:
الان java سیمبین فرقشون اینه که هر دو هر برنامه ای رو که بخواین دارند ولی نرم افزارهای سیمبین یه خورده بیشتر :5:
ببین دوست عزیزنقل قول:
شما یا واقعا معنی مقایسه رو نمیدونی یا خودت رو زدی به اون راه!
ببین عزیزم اینکه جاوا بهتره یا سیمبین اصلا بحثش تو یک تایپیک دیگه شده و نکته جالب اینه که تازه n70 هم نرم افزارهای سیمبین رو میگیره هم جاوا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نرم افزارهای سیمبین یکم بیشتره و خیلی بهتر!!!!
نصب برنامه بخواي مثل من ان70 چون جاوا هم داره. كلهم شاهكاريه.باتريشم يه كمي ضعيفه
صدا و دوربينو كوفت زهرماري ديگه دبيلو810 گرچه دوربين ان70 بدنيست فقط ماكرو نداره
من نميدونم بعضيها چرا هي كليد كردن به سيمبين بودن.اخه ادم عاقل مثلا روي يك صفحه نمايشي كه نصف كف دسته مثلا چيكار ميخواي بكني؟هي سيمبين سيمبين در اوردي فقط.ميخواي با سيمبين چيكار كني مثلا.بگو ببينم.چه كاري ميخواي بكني كه اينقدر واجبه كه هميشه همراهت باشه و روي يك صفحه فسقلي ميخواي باهاش كار كني.
شما بفرماييد با اين سيمبيان چيكار ها كه نمي خوام بكنم.نقل قول:
بابا اگه چيز مفتي بود اينقده روش مهندسان نرم افزار كار نمي كردن. با اين حرفا كاري ندارم ولي
من مي خوام يه فرهنگ لغت قدرتمند روش نصب كنم كه همه جا بدردم مي خوره بنا به اقتضاي موقعيتم.
يه برنامه ي ره نماي شهرستانم نصب كنم.
يه تقويم شمسي نصب كنم.
يه جدول قوي مندليف نصب كنم
يه برنامه تبديل مقياسها نصب كنم..... بگم يا بازم بسه؟
درسته تو جاوا هم هستش اينا ولي كيفيت و امكاناتش تو سطح سيمبيان نيست.
قبول كنيد سيمبيان يه چيز عاليه.
من دوباره مي گم برنامه مي خواي ان70
نه مولتي مديا و دوربين مي خواي دبيلو810
بابا اگه چيز مفتي بود اينقده روش مهندسان نرم افزار كار نمي كردن. با اين حرفا كاري ندارم ولي
من مي خوام يه فرهنگ لغت قدرتمند روش نصب كنم كه همه جا بدردم مي خوره بنا به اقتضاي موقعيتم.
يه تقويم شمسي نصب كنم.
نه مولتي مديا و دوربين مي خواي خوشگل مي خواي
يه تقويم شمسي نصب كنم.
نه مولتي مديا و دوربين مي خواي خوشگل مي خواي دبيلو810. البته خودم يه دبيلو800 مالزي دارم كه خوبه. ببين دبيلو810 صداش بلندتره ولي
يه تقويم شمسي نصب كنم.
نه مولتي مديا و دوربين مي خواي خوشگل مي خواي دبيلو810. البته خودم يه دبيلو800 مالزي دارم كه خوبه. ببين دبيلو810 صداش بلندتره ولي كيفيتش پاين تر از دبيلو800 هستش. لنزشم كاور نداره گرچه خوشگلتره ولي خوب.... قيمت الان دبيلو800 حول و حوش
يه تقويم شمسي نصب كنم.
نه مولتي مديا و دوربين مي خواي خوشگل مي خواي دبيلو810. البته خودم يه دبيلو800 مالزي دارم كه خوبه. ببين دبيلو810 صداش بلندتره ولي كيفيتش پاين تر از دبيلو800 هستش. لنزشم كاور نداره گرچه خوشگلتره ولي خوب.... قيمت الان دبيلو800 حول و حوش 285 و دبيلو 810 حدود 265 تومنه قيمتاشونم فرق داره . بگم كه دبيلو810 هم اسپانيا هستش چينيشو نخري
يه تقويم شمسي نصب كنم.
نه مولتي مديا و دوربين مي خواي خوشگل مي خواي دبيلو810. البته خودم يه دبيلو800 مالزي دارم كه خوبه. ببين دبيلو810 صداش بلندتره ولي كيفيتش پاين تر از دبيلو800 هستش. لنزشم كاور نداره گرچه خوشگلتره ولي خوب.... قيمت الان دبيلو800 حول و حوش 285 و دبيلو 810 حدود 265 تومنه قيمتاشونم فرق داره . بگم كه دبيلو810 هم اسپانيا هستش چينيشو نخري ها... من خودم بنا به اين علت ها دبيلو810 نخريدم. اينم يادت باشه اونايي كه دارن از كليد 4 طرفه دبيلو810 يه ذره
يه تقويم شمسي نصب كنم.
نه مولتي مديا و دوربين مي خواي خوشگل مي خواي دبيلو810. البته خودم يه دبيلو800 مالزي دارم كه خوبه. ببين دبيلو810 صداش بلندتره ولي كيفيتش پاين تر از دبيلو800 هستش. لنزشم كاور نداره گرچه خوشگلتره ولي خوب.... قيمت الان دبيلو800 حول و حوش 285 و دبيلو 810 حدود 265 تومنه قيمتاشونم فرق داره . بگم كه دبيلو810 هم اسپانيا هستش چينيشو نخري ها... من خودم بنا به اين علت ها دبيلو810 نخريدم. اينم يادت باشه اونايي كه دارن از كليد 4 طرفه دبيلو810 يه ذره شاكين
ياحق
اصل کار گوشی یکی دوربین هست یکی مولتی مدیا و یکی هم صداش وصفهه عالی
دیگه سیمبین می خوای چیکار کنی
اگه گوشی رو برای برنامه می خوای باید بری imate بخر ویندوز موبایل داره نه سیمبین که در مقابلش هیچی نیست:46:
دوست عزیز نمیدونم این حرفو از ته دل زدی یا نه!نقل قول:
پس با این حساب هزاران کمپانی تولید کننده برنامه وبازی و تقریبا 90 در صد تولید کنندگان گوشی دارن وقتشونو هدر میدن!!!!
حالا اگر ویندوز موبایل نبود دیگه باید از خیر همون سیمبین هم بگزریم!!!!!!نقل قول: