فقط دوست دارم که فیلم کانتر رو بسازن و از اون جایی که فیلم دیگه گرافیک پایینی هم نداره.
Printable View
فقط دوست دارم که فیلم کانتر رو بسازن و از اون جایی که فیلم دیگه گرافیک پایینی هم نداره.
اولا فيلم gta خيلي توپ ميشه جند نفر گفتن gta داستان يا سناريو نداره فقط تو شهر گشتنه
حالا يك تيكه كوچيك از داستانشو ميزارم
شما در نقش carl jonson ملقب به cj كه يك سياه پوست است وارد شهر بزرگ San Andreasميشويد. ولي بلافاصله پس از ورود توسط چند پليس مورد اذيت و اذار قرار ميگيريد و تمام پول شما توسط پليس ها گرفته ميشود و با دوچرخه اي كه در نزديكيتان قرار دارد به خانه تان واقع در محله los santos روانه ميشويد وقتي به محله فقير نشين خود ميرسيد هيچ كس به سراغتان نمي ايد . انگار اتفاقي افتاده چيزي تغيير كرده . داخل خانه خود ميشويد ناگهان متوجه ميشويد كه مادر شما كشته شده است عكس او را با گريه بر ميداريد و با خود عهد ميكنيد كه بايد قاتلين مادر خود را بيابيد و به سزاي اعما لشان برسانيد . يكي از برادرا ن cj هم توسط پليس به قتل رسيده وتنها پشت و پناه او تك برادرش است او عضو گروه Orange Grove ميباشد و cj هم به با اين گروه هم پيمان ميشود تا تمامي قاتلين را دستگير كنند از جمله قاتل مادر cj . در ادامه داستان cj با دختري دوست ميشود كه خود متحمل ظلم هاي شديدي شده است خود او مورد حمله گروه The Ballas قرار ميگيرد و cj موفق ميشود او را از لابه لاي شعله هاي اتش بيرون بكشد .
با سلام
من که بیشتر از همه دوست دارم فیلم بازی های زیر رو بسازن:
Gta
Max Payne
The Suffering
میگم شماها چقدر علاقه مند هستید به تاپیک های قدیمی !
آره . جالب میشه . ولی با ورود بازی های جدید من نظرم عوض شد !نقل قول:
با سلام
من که بیشتر از همه دوست دارم فیلم بازی های زیر رو بسازن:
Gta
Max Payne
The Suffering
اگه فیلم بازی های زیر ساخته بشه خیلی فیلم موفقی میشه ( البته به نظر من )
Assassins Creed
Prey
Call Of Juarez
sam fisher
pop
gta
یادم رفت gun
گر چه ساختن فیلم God Of War خیلی سخته ولی میتونه خیلی عالی باشه :46:
انیمیشن بازی Raman Raving Rabbids هم خیلی جذاب میشه
Max Payne
Pop
Gta
:31: Pes 6
:31: (Smack Down(raw
با سلام
درسته این بازی هایی رو که گفتم قدیمی هستن ولی هیچ وقت ادم از بازی کردنشون خسته نمیشه مثلا همین جی تی ای و یا مکس پبین 2 .
ولی هنوز فیلم این بازی ها رو نساختن اگه بسازن خیلی عالی میشه
pop که فیلمش داره ساخته می شه من بیشتر دلم می خواست این سه تا فیلم رو بسازن
assasines creed
kane and lynch:dead men
splinter cell
من مي گم:
Assassins Creed
Devil may cry 4
Splinter Sell
Prince Of Persia
البته فیلم های kane and lynch:dead men و splinter cell داره ساخته میشه :10:نقل قول:
تا حالا هر فيلمي از روي بازي ساختن افتضاح درامده(البته فيلم silent hill فرق ميكنه) مثلا سري دوم از فيلم اويل يه افتضاح به تمام معنا بود.
به هر حال من دوست دارم يه فيلم خوب از Resident Evil ببينم.
F.E.A.R چون هیچکس داستانش رو نفهمید
چرا جمع میبندی؟نقل قول:
من دوست داشتم از هرچی بازی تا حالا کردم سریال می ساختن
از فیلمهاشون که خیری ندیدیم
شاید توی سریال بتونن یه دردی دوا کنن
سریال dmc
سریال re
سریال ff
بازم سریال ff
سریال gow
سریال pop
سریال silent hill
سریال alone in dark
سریال فارنهایت
سریال فوتبالیستها رو هم که داریم دو هزار و شونصد قسمت هم که هست فقط از همین یکی راضیم
هرکدومش هم یه سال طول بکشه دست کم
من فیلم بازی ها رو دوست ندارم ولی عاشق انیمیشن بعضی از بازیها هستم
سوداگران مرگ این خیلی خوب هست به نظظرم فیلمش باید 7 8 تا Dvd بشه
Prince of Persia که داره ساخته می شه کار گردانشم Micheal Bay تاریخشم October 2009 زدن برا فیلم.
خبر هایی هم برای ساختن فیلم The Sims هم به گوش می رسه اما هیچیش هنوز معلوم نشده.
اتفاقا" تو ضمیمه ی کلیک نوشته دارن یلم The Sims رو می سازن...نقل قول:
Hitman Codename47
یه سوال فیلم Sims رو می خواهند چیش رو درست کنند؟
والا براي من هم همين سئوال پيش اومده !نقل قول:
یه سوال فیلم Sims رو می خواهند چیش رو درست کنند؟
آخه ميخوان چي اين بازي رو بسازند ؟!
بازي كه نه داستان داره ، نه شخصيت اصلي داره چي داره كه ميخواهند بسازند ؟!
اول بگه این سیمس قضیه بازیش اصلا چیه چه جوریه؟!!
دوم کاشکی فیلم GTA ساخته بشه اونم san andears خیلی جالب میشه تازه اگه ساخته بشه سریع هم میشه پیداش کرد و خریدش !!!!!.....
دوست عزيز شما فكر كن يه بازي كه نه داستان داره و نه شخصيت اصلي و نه هيچي !نقل قول:
فقط براي خودت يه شخصيت درست ميكني ، يه خونه ميخري و زندگي ميكني . يعني بايد پول در بياري ، وسايل خونه بخري و خيلي كارهاي ديگه . اصلا هرچي فكر ميكنم نميفهمم اينا ميخواهند چي بسازند !
فیلمشو Brian Lynch نویسنده Scary Movie 3 می نویسه و 20th Century Fox هم می سازه.هیچیم از داستانش نگفتند فعلا.
oracle جان ما امشب چه قدر پشت سر هم پست میزنیما!!!
اره والا میخوان چی بسازن ما موندیم ؟!!!
شاید میخوان اینجوری بسازن که فیلم سینمایی باشه و میزارنش تو سینما و بعد میری اونجا با فیلمش بازی میکنم؟!!!
نقل قول از کلیک : الکترونیک آرتز و فاکس قرار است فیلم سینمایی The Sims را روی پرده ببرند. این خبر هفته گذشته اعلام شد و در حال حاضر فاکس مشغول تهیه تیم کارگردانی ونویسندگی این فیلم است.نقل قول:
هنوز درباره ی سناریوی احتمالی و اینکه چطور این بازی تبدیل به فیلم سینمایی می شود توضیح بیشتری داده نشده اما ظاهرا" در این فیلم از هنرپیشه هایی که در واقع زندگی واقعی خود را بازی می کنند ، کمک گرفته خواهد شد.
دوست عزيز ممنون ولي زياد كمك نكرد . من هنوز در كف داستان بازي موندم !نقل قول:
عمرا شایعست شما باور نکنین
Gta & MAFIA
شایعست بابا !!!!نقل قول:
داستانش چیه اخه اونوقت ؟!! حتما همون کاری که من گفتم رو باید بکنیم دیگه...
نه شایعه نیست.سایت IGN خبرو زده خوده 20th Century Fox هم تایید کرده فیلمنامه نویسشو تایید شده کیه که تو 4 تاپست قبلی زده براتون.داستانشم لو ندادن فعلا.
حالا میگم بیخیال این Sims بشید . تا داستانش نیاد هیچی معلوم نمیشه . ( البته اگه داستانی داشته باشه )
به نظر من فیلم NFS احتیاجی نیست که ساخته بشه . چون اینطور فیلمی هست ( 2Fast 2Furious) ببخشید اگه اشتباه بود .
ولی باید یه فیلم جدید از Tomb Raider بسازند . در ضمن باید یه شخصیت دیگه به جای Anjelina Joulie بزارند چون اصلا برای این نقش مناسب نیست .
نه انجلینا جولی که خوبه!!!
تازه فیلم تامب رایدر هست که!!!!!
ميدونم كه فيلمش هست منظورم اينه كه يدونه جديد بسازند .نقل قول:
در ضمن شخصيت آنجلينا جولي زياد مناسب لارا نيست . :13:
oh اهان ...
فیلم فارنهایت فیلم قشنگی میشه
دقیقا" منم نظرم اینه که فارنهایت باید فیلم بشه چون داستان فوق العاده ای داره.
فقط مافیا Mafia
به نظر من فیلم Prince of persia هم جالب میشه .