جواب سوالات رو پیدا کردم
سوال اول گزینه 3
سوال دوم گزینه 1
سوال سوم گزینه 3
یه چیز دیگه در زیر زمین در بیمارستان همراه با ماریا ، تا اونجایی که امکان داشت از ماریا حفاظت کردم اما باز کشته شد
یعنی هیچ راه دیگری نداشت که کشته نشه
Printable View
جواب سوالات رو پیدا کردم
سوال اول گزینه 3
سوال دوم گزینه 1
سوال سوم گزینه 3
یه چیز دیگه در زیر زمین در بیمارستان همراه با ماریا ، تا اونجایی که امکان داشت از ماریا حفاظت کردم اما باز کشته شد
نه توی اون راهرو من خودم رو کشتم تا نمیره ولی مرد
نه اون قسمت جزو داستانه ...نقل قول:
تازه به نظر میاد که کشته میشه ولی بعدا میبینی که دوباره زنده شده... اصلا غول آخر بازی هم خودشه....
اون اصلا انسان نیست ...
...موفق باشی...
سلام بچه ها یک اشکال دیگه
من هرچی پارو میزنم نمیرسم به اونور آب (شمال سایلنت هیل)
فکر کنم از مسیر منحرف شدم. نه قطب نمایی دارم و نه در روی نقشه ، مکان جیمز رو با فلش مشخص میکنه . چی کار کنم
بابا سایلنت هیل 4 اومده.اینا چی ان دیگه؟
ایول
:hmm:تو حالا جواب سوال منو بده چیکار داری کدوم ورژنو بازی میکنمنقل قول:
به موقع اش میرم شماره 4
تازه قبلش باید 3 شو بازی کنم
آره قربونت
خودم فهمیدم چیکار کنمنقل قول:
باید اول دور خودت بچرخی تا یک روشنایی ببینی بعد به سمت آن روشنایی پارو بزنی:31:
آخه من دوشو که بازی نکردم که بهت بگم.نقل قول:
تو راست میگی فقط نظر دادم که اگه تو چهاره اگه گیر کردی کمکت کنم.(پیش بینی کردم تا اون موقع)نقل قول:
معلومه از اون گیم خورایی که حتما باید بازی ها رو طبق سری و ورژنشون بری جلو.دمت گرم:21: :10:نقل قول:
موفق باشید
صبر کن صبر کن
من اصلا نگفتم تو حرف بیخود میزنی (به پستهای بالایی من مراجعه کن ، من چنین حرفی نزدم)
اینو از خودت بافیدی
من احترام همتونو دارم
بازهم تاکید میکنم من چنین حرفی نزدم شاید اشتباه خوندی پستهای منو در این صفحه و صفحات قبل هم نگاه کنی ، من چنین حرفی نزدم
آره بچه ها.آتا این حرفو نزد.من پیش بینی کردم که شاید این حرفو بزنه_(یعنی خودم سوالی رو که میخواست بپرسه گفتم)به نقل از اون نوشتم....:21: :21: :21: :40: :11: ببخشید اگه ناراحت شدی(من که کاری نکردم)نقل قول:
سلام سلام سلام
بچه ها بالاخره SH2 را تمام کردم ولی in water گرفتم.
خداییش خیلی جالب و غم انگیز بود.ولی یه سوال که میخوام حتما جواب بدین.
Born from a wish چیه چه هدفی رو دنبال میکنه
مثلا هدف قسمت اصلی بازی فهماندن به جیمز که اون یک قاتله
هدف Born from a wish چیه
این زیربازی Born from a wish واقعا قشنگ بودنقل قول:
همونطور که از اسمش معلومه ماریا آفریده ذهن جیمز در آرزوی بازگشت همسرشه
ماریا هم می بینه که توی شهر سایلنت هیله اما نمی دونه چطور
با فردی به اسم ارنست ملاقات می کنه ولی در آخر می فهمه که ارنست یه جورایی روح بوده و وجود خارجی نداشته
این یه بازگشت به داستان اصلیه و اینکه خود ماریا هم واقعی نیست
باید نقد مربوط به سایلنت هیل 2 رو بخونی
کامل متوجه می شی
توی همین فروم هست
سلام
ببخشید یکی میتونه اون قسمت سایلنت هیل 2 (دره کم عمق جنوبی در منطقه جدید) کلید در( ساختمان انجمن بنا های تاریخی) رو از کجا باید گرفت؟
بعد از بیمارستان که قبلش ماریا کشته میشه
بعد از اون یه کلید هست تو اتاق کارگردانی اونو میگیری میری بیرون
خوب بعدش باید چیکار کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر اگه میشه کمک کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمعن نیستم ...نقل قول:
سلام
ببخشید یکی میتونه اون قسمت سایلنت هیل 2 (دره کم عمق جنوبی در منطقه جدید) کلید در( ساختمان انجمن بنا های تاریخی) رو از کجا باید گرفت؟
بعد از بیمارستان که قبلش ماریا کشته میشه
بعد از اون یه کلید هست تو اتاق کارگردانی اونو میگیری میری بیرون
خوب بعدش باید چیکار کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر اگه میشه کمک کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی تا اونجا که یادمه باید اون جاده ی اون ساخمان رو ادامه بدی ....تا به یه بن بست برسی....
....موفق باشی....
خوب به بن بست میرسی بعدش...
به یه بن بست میرسمنقل قول:
خوب بعدش...:41:
من تو این بازی یه گاوصندوق پیدا کردم که باید روی یه عددی تنظیمش کرد اما نمیدونم رو چی.شما میدونید؟:2:
یه ورق توی دستشویی هست یه سری شماره توش نوشته
البته توش چیز خاصی نیست فقط مهمات
آرام جان دمت گرم خیلی گلی من ردش کردم اما جلوتر دوباره گیر کردم! من الان توی یه بیمارستانم دنبال دختر کوچولو میگردم اما نیست. یه جایی هست که ازم یه کد میخواد تا بتونم وارد یه اتاقی بشم. من این کد رو پیدا کردم. کد این بود:8257.اما عمل نمیکنه کمکم کن بوگو چکار کنم؟!؟!؟!1
سلام من تازه عضو شدم امیدوارم که عضویتم باعث بشه که کمکم کنید.
من توی پارک (شهر بازی) اونجا که یه ریل برای ترن هوایی هست میرم جلوتر که میرم گیر میکنم ومیره تو دمو ترن منو له و لورده میکنه.
کمکم کنید.:42:
آقا لطفا در بازی سایلنت هیل 2 کمکم کنید !
من اونجایی هستم که سوار یه قایق میشم بعدش دیگه هر چی میرم به جایی نمیرسم توی نقشه هم
منو نشون نمیده که کجام ممنون میشم منو راهنمایی کنی:13::41::2:د...
دنبال نور فانوس دریایی برو. نور در سمت شماله.نقل قول:
بعد از این که سوار قایق شدی حرکت نکن و بچرخ تا یه نور ببینی بعد برو سمتش:46:نقل قول:
من رفتم تا جاییکه رسیدم به یه ساختمون رفتم توش . یه کلید پیدا کردم رفتم تو آسانسور اما آسانسور
بوق میزنه و مینویسه که گنجایش فقط برای یک نفر است چیکار باید بکنم ( ضمنا تینر هم دارم )
فكر مي كنم بايد تموم وسايل و تفنگ و ... رو داخل كمدي كه همون جاهاست بذاري تا سبك بشي و ....نقل قول:
چجوری میزاره تو کمد؟
کمدی که نزدیک آنسانسور قرار دارد رو چک کن. بعد لیستی از وسایلی که شما داری خواهد آمد که باید تمام آنها را در آنجا بگذاری و بعد وارد آسانسور شوی.نقل قول:
سلام. من تازه عضو شدم. لطفا کمکم کنید رمز گاو صندوق توی آپارتمان رو از کجا پیدا کنم.؟ از کجا میتونم راهنمای سایلنت هیل 2 رو داشته باشم(فارسی یا انگلیسی) البته اگه فارسی باشه بهتره
آهای کسی اینجا نیست:19::19::19: یکی به من بگه رمز گاو صندوق چنده:13::13::13::41:
توي اون گاوصندوق چيز مهمي نيست جز فشنگ
اما اگه مي خواي رمزش روي يه تيكه كاغذ كه كف دستشويي افتاده نوشته شده
راهنماي بازي هم كه همه جا ريخته ديگه!
کسی میتونه راهنمای سایلنت هیل 2 رو به ایمیلم بفرسته؟
sabaparnia atsite yahoo.com:42:
راهنماي بازي هم كه همه جا ريخته ديگه![/quote]
پس چرا من نمیتونم پیدا کنم:19: آدرس بده لطفا:41:
کد:http://faqs.ign.com/articles/580/580533p1.html
سلام من تازه عضو اين سايت شدم .3 ارديبهشت
كسي ميتونه در مورد بازي penumbra black plague همون مرحله اول در قسمت فريزر كه از يه لوله اي گاز بيرون مياد چطوري ميشه گاز رو قطع كرد ؟
با سلام
من الان دارم Silent Hill :Origins رو بازی میکنم البته روی PS2 خیلی باحاله حتما تونستید بازی کنید برای 2008 هستش
پسر اومد این سایلنت هیل..!!!....برای کامپیوتر هم اومده؟؟؟نقل قول:
اونكه مال psp بودش نه ps2
آخ جون از بيكاري دراومديم
سلام كسي ميدونه توي بازي crimes of war يه جايي هست كه يكي چيزي شبيه طوفان درست ميكنه ونميشه كشتش اونجا رو چطوري بايد رد كرد
ارام مگه برای کامپیوتر نمیادش...!!!!!!!نقل قول:
بچس سلام
من نمیدونم شما چرا الان یاد این بازی افتادین ؟؟
من نسخه 4 این بازیو (The Room) دو سال پیش تموم کردم
البته این نوع بازیا رو هر وقت بازی کنی جذابن
من هر 4 نسخه Silent Hill رو تموم کردم و بنظر من شماره 3 این بازی از بقیش قشنگتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونایی که مثل من دیوونه بازیهای فکرین اینا رو حتما بازی کنن :
Syberia 1,2
Silent Hill 1,2,3,4
Still Life
اینا قشنگترین بازیهای فکری عمرم بودن
اینم بگم من اصن دوست ندارم با راهنمایی بازی کنم ( یادم میاد سر یه صحنه تو بازی Syberia2 یه ماه علاف بودم و وقتی اون صحنه رو رد کردم کلی خندیدم آخه میدونین باید با تیرکمون یه تیکه یخو مینداختم پایین , اون تیکه یخه هم تو تصویر مشخص نبود در واقع کارگردان با زیرکی یه گوشه جاش داده بود !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بین این بازیهایی که گفتم من و رفیقم شخصا دیوونه Syberia2 هستیم و اونم دقیقا مثل من همون صحنه رو مونده بود تا اینکه من ردش کردم و کلی افه اومدم وقتی بهش گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت Microids بنظر من خدای بازیهای فکریه بعدشم Konami
اینم سایتشون :
کد:http://www.microids.com
-----------کد:http://www.konami.com
راستی در مورد راهنمای این بازیا اگه انگلیسی بلدین برین این سایت : gamespot.com اینجا از شیر شترمرغ تا جون آدمیزاد پیدا میشه :31:
اگرم فارسی میخواین برین تو گوگل بزنین راهنمای فارسی Silent Hill
-----------
راستی تو یکی از وبلاگای بازی خوندم Silent Hill 5 داره ساخته میشه که اگه بشه چی میشه :21: