سونی اریکسون گوشی های خیلی ظریف درست میکنه اما اصلا شیک نیست
Printable View
سونی اریکسون گوشی های خیلی ظریف درست میکنه اما اصلا شیک نیست
میشه یه شرکت نام ببرید که گوشیهاش رو شیک میسازهنقل قول:
لطفا نگید نوکیا که :puke:سامسونگ که دیگه بد تر باز LG یه چیز
فقط n91 هم از نظر خوشگلي و هم از نظر زيبايي هم كلاس هم امكانات .فقط اون بدنه استيلش كله همه اين گوشي رو خوابونده
من خودم اين مقايسه رو با w950 ,m600 ,w900, w810, w800 ,n90 ,n70 ,n73 ,سري z سوني انجام دادم وموتورولا سري v3 .
گوشي سامسونگ همه تو يك مايه هستن و با رنگ مشكي.
در مورد ال جي چون نديدم نظر نميدم.
فقط n91 هم از نظر خوشگلي و هم از نظر زيبايي هم كلاس هم امكانات .فقط اون بدنه استيلش كله همه اين گوشي رو خوابونده.
من خودم اين مقايسه رو با w950 ,m600 ,w900, w810, w800 ,n90 ,n73 ,سري z سوني انجام دادم وموتورولا سري v3 .
گوشي سامسونگ همه تو يك مايه هستن و با رنگ مشكي.
در مورد ال جي چون نديدم نظر نميدم.
زیباترین ها رو موتورولا و سامسونگ دارن.
گرچه برای شماها چه فرقی داره؟ هر کی اینجا میاد اسم گوشی دلخواهشو می نویسه!! بدون هیچ مقایسه ای.
خیلی با این شوخیت حال کردم. خیلی باحالی. کلی خندیدم.نقل قول:
از حق نگذریم که سامسونگ زیباترین طراحی ها رو داره ولی فعلاً که از حق می گذرن!!!!!!!
سونی که توی همه چی خوبه چه تو صدا چه تو قشنگی و چه توی دوربین . فقط نمیدونم چرا چهارمین تولیذ کننده هستش
باید قبول کرد سونی اریکسون خوشگلتره!
واقعا پذیرفتن حقیقت برای بعضیا سخته (با شما نیستما)نقل قول:
تعصب خودشون رو میان با چه حرفایی پنهون میکنن: از .حق میگذرن.خداییش فقط ... قشنگه. خودم مقایسه کردم و...
بابا سامسونگ چ...:blink: نوکیا که:puke: موتورولا خوبه :) lg هم:laughing: اما سونی اریکسون :cool:
عزیزم یکم تحقیق کن سونی اریکسون از سال 2003 تاحالا سیر سعودی فوق العاده ای داشته تاهمین چند وقت پیشنقل قول:
پنجم بود درضمن بزرگ ترین بودن نشون دهنده بهتر بودن نیست نشون دهنده تولید گسترده تر است سونی اریکسون
مگه چند تا گوشی داره چند تاسری k و w وz وچند تا سری دیگه که تولید کمی دارن اما نکیا از قدیم تا حالا در حال تولید
گوشی است و از هر مدل چند تا نسخه جدید تر و بهتر از قبلیش داره تعداد گوشی های نوکیا خیلی بیشتر از سونی
اریکسون است
خوب این شرکت نسبتا تازه تاسیسه و تو همین 4 سالی که داره کار میکنه 8 درصد بازارو به دست گرفته ... ضمن اینکه خوب میدونی تو سال 2006 ال جی رو پشت سر گذاشت و تو سال 2007 هم سامسونگ رو پشت سر میذاره :dنقل قول:
سونی که توی همه چی خوبه چه تو صدا چه تو قشنگی و چه توی دوربین . فقط نمیدونم چرا چهارمین تولیذ کننده هستش
بین K800 و N73 که دوستان بحث میکردن من به شخصه قیافه K800 رو بیشتر میپسندم هر چند N73 نسبت به بقیه گوشی های نوکیا ( به جز N70 ) ظاهر بهتری داره ...
و در کل شیکترین گوشی هارو به نظر من سونی و سامسونگ میزنن ...
خداوکیلی هرکی بگه ان73 گوشیه خوشدستی نیست یا قشنگ نیست یا اصلا اونو از نزدیک ندیدن و دستشون نگرفتن و یا اینکه باید به سلیقشون شک کرد :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
توی گوشیای سونی اریکسون به نظر من دبلیو810 نازه ;)
گوشي فقط ان76 خداييش قشنگه
سامسونگ تو قیافه اوله
سلام
منم میگم سونی اریکسون
فقط نوکیا ان 76
n73 زیاد شیک نیست ولی کارایی بالایی داره. کاملا واضح هست که شیکترین گوشی ها رو نوکیا میسازه:
6600 n90 n93 و ... کلا گوشیهای تاشو یا کشویی شیک هستند.
سونی اریکسون هم به تنها چیزی که فکر نمیکه خوشگلی هست.
LooooooooooLنقل قول:
n73 زیاد شیک نیست ولی کارایی بالایی داره. کاملا واضح هست که شیکترین گوشی ها رو نوکیا میسازه:
6600 n90 n93 و ... کلا گوشیهای تاشو یا کشویی شیک هستند.
سونی اریکسون هم به تنها چیزی که فکر نمیکه خوشگلی هست.
ایول نوکیا !
نقل قول:
ولی هر چی باشه چینی من که اصلا چین رو قبول ندارم :laughing: :laughing:
میبینم که نوکیای ها 8800 رو ول کردن و ان 76 رو چسبیدن
میدونم که جدی نگفتید ولی برای اونایی که نمیدونن بگم:نقل قول:
سهام داران شرکت سونی اریکسون آمریکایی هستند
سازنده های قطعات آن دو شرکت ژاپنی سونی و شرکت سوئدی اریکسون اند
چین و مالزی و... هم قطعات را مونتاژ میکنند
مثلا شرکت فرانسوی پژو قطعات رو به کشور های دیگه مثل ایران میده و اونها مونتاژ میکنن آیا شما میگویید پژو 206 ایرانی است؟
به نظر من تو کل نوکیا فقط شکل n91 خوبه یکم درازه ولی خوبه اما وقتی درش رو باز میکنی خیلی ضایع میشه
n76 هم به صورت بسته خوبه اما وقتی بازش میکنی خیلی بزرگ و بیریخت میشه خیلی مطمئن نیستم ولی فکر نمیکنم
مثل n90 باز بشه و السیدیش بچرخه اگر اونجوری بو بهتر میشد:biggrin:
اما سونی اریکسون :cool: یه چیز دیگس
چقدر خوبه این همه سونی اریکسون باز داریم دیگه نوکیامون خز نمیشه.
در کل عوامالناس سونی اریکسون بازند ولی باکلاسها نوکیا دارند.
سونی اریکسون برای رعیت هست در شان ما نیست که از آن استفاده کنیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رامین جون
یادمون باشه واسه کل کل های بین طرفدارای دو برند معروف از تو هم دعوت کنیم که در بحث شرکنت کنی
چون خیلی حال کردیم با نظرت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام منم با سه چهار پست بالا موافقم
و اینا بگم سونی برا کسانی خوبه که هر ماه گوشیشونو عوض کنن
گوشی شیک اول موتورولا اونم وی تری و مخصوصا ای
وبعد ال جی شکلات
چقدر این رامین باحال تیکه اومد.
حال کردم.
قابلی نداشت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربون همتون اینقدر تعریف نکنید آب میشم.
انشالله به گوشی دلخواهتون برسید.
چرا رو تعصب حرف ميزنينقل قول:
از اون عكست ملومه كه خوره ي سوني اريكسون شدي ( البته به خاطر اينكه بابات برات سوني اريك خريده و چاره اي نداري)
- من نميدونم كجاي n73 بزرگه - به نظر من خيلي هم خوش دست و اندازه هست
- گوشي هاي سوني اريكسون مثل راديوي پيرزن ها ممونه چون كه خيلي ضخيم و كلفته - اصلا تو جيب باد ميكنه - ال سي دي هم كه نداره و همشون هم يه شكل دارن و از پلاستيك بازيافتي ساخته شدن و جون به جونشون كني چيني هستند( از قديم گفتن كار رو كه كرد - آن كه تمام كرد ) پس چيني هستن ديگه
:laughing: :laughing: :laughing:
راستي يادم رفت بگم از لحاظ نرم افزاري هم كه ...
چرا دو بار پست میدی میخای پستات زیاد بشن :puke:نقل قول:
اين شما هستي كه به خاطر اينكه پست هاتون زياد بشن بيهوده و الكي پست ميدي
بايد جواب پست من رو ميدادي نه اينكه پست الكي و به خاطر زياد شدن پست هات ...ميفرستادي
من اگه دو تا پست دادم - در جفتشون به مسئله تايپك و نظرم اشاره كردم كه در پست دوم به خاطر فرعي بودن پستم با عنوان تايپك اون رو جدا گانه ارسال كردم
آره همون n73 توجیب باد نمیکنه آخه آدم نا محترم شما وقتی فرق کلفت بودن رو با پهن بودن نمیدونی چرا الکینقل قول:
حرف میزنی معمولا شنیده بودم وقتی چیزی کلفت باشه تو جیب باد میکنه درضمن همه گوشی های نوکیا از
گوشی های هم سطح خودشون داخل سونی اریکسون هم پهن تر هم دراز تر و هم کلفت تر اند در ضمن
همون به نظر شما چینی و بازیافتی دهن همه تانک ها و گوشکوب ها و بیل و کلنگ و کتلت و جوات های نوکیا رو بسته درضمن جوابی که دادی چه ربطی به پست من داشت من گفتم تو نوکیا کدوما قشنگن این چه ربطی به تعصب
و جواب تو داشت در ضمن بابای من به زور برام چیزی نمیخره شاید بابای شما اینجوریه
خوره بودن چه ربطی داره من تو کل عمرم همین یه گوشی رو از سونی اریکسون داشتم گوشی قبلیم هم که دادم
خواهرم نوکیا بود n70 و در ضمن شاید شما مشکل بینایی دارید که فرق گوشی های سونی اریکسون رو با هم
نمیدونید همینطور باید بگم اسم های سونی اریکسون=se .سونی. sony ericssonنشنیده بودم کسی بگه
سونی اریک تازه اینجا بحث برتری سونی بر نوکیا ویا برعکس نیست چرا به موضوع تالار توجه نمیکنید برای این کار-
ها تاپیک جداگانه ای باز کنید باید اضافه کنم منطق شما یا همون تعصب باعث شده فکر کنید سونی اریکسون چینیه
چون با دلایل ذکر شده آدم با منطق میفهمه چینی نیست حالا چینی هم باشه اولا چین قدرت سوم اقتصاد آسیا
است و از کره رتبه بهتری دارد ولی به دلیل اینکه معمولا چین و سایل درجه 2 و 3 خود را به ایران میدهد مردم ایران چنین فکری میکنند
ازهمه دوستانبا عرض پوزش میخواهم دیگر چنین پست هایی ندهند و به موضوع توجه کنند
به نظر من گوشی های سونی اریکسون بیشتر طراحی سنگین و مردونه دارن اکثر مدل هاش ولی در کل خودم از استیل گوشی های سامسونگ خوشم می آد ...
در کل هر کسی یه سلیقه ای داره
نمردیم و چیز های کلاس دار هم دیدیم همان ابزار آلات نوکیا در شان شماست:tongue:نقل قول:
شما میتوانستید همان پست اول رو ویرایش وبا آوردن کلمه "درضمن" جمله فرعی خود را میگفتید در ضمن در آن هنگام درحال تایپ کردن جواب شما بودم در ضمن جواب نده چون بحث تاحالا که منحرف شده حداقل ویران نشه شما هم ناراحت نشو اون جواب برای همه بود که از اونجور حرفا میزدن و منظورم شخص خاصی نبودنقل قول:
شما میتوانستید همان پست اول رو ویرایش وبا آوردن کلمه "درضمن" جمله فرعی خود را میگفتید در ضمن در آن هنگام درحال تایپ کردن جواب شما بودم در ضمن جواب نده چون بحث تاحالا که منحرف شده حداقل ویران نشه شما هم ناراحت نشو اون جواب برای همه بود که از اونجور حرفا میزدن و منظورم شخص خاصی نبود:biggrin:نقل قول:
:blink: :ohno: من موندم چرا LG رای نمیاره