سلام می خوام ببینم اگه این آموزش را تقدیم کنم بیهوده نباشه چون کار ساده ای است ولی اگه دوستان بفرمایند در ویرایش همین پست می ذارم کسی آموزش بلوکه کردن تبلیغات و تصاویر gif را می خواهد؟
Printable View
سلام می خوام ببینم اگه این آموزش را تقدیم کنم بیهوده نباشه چون کار ساده ای است ولی اگه دوستان بفرمایند در ویرایش همین پست می ذارم کسی آموزش بلوکه کردن تبلیغات و تصاویر gif را می خواهد؟
دوستان کاسپرسکی من چرا اینطوری شده هرچی آپدیتش میکنم باز هم میگه اپدیت نشده در صورتی که اپدیت بصورت کامل انجام شده من این آنتی ویروس رو وقتی نصب کردم از توی یک ویندوز دیگه فایل های اپدیتش رو کپی کردم تو مسیر اپدیت فایل هاش حالا نمیدونم شاید ایراد از اون باشه ولی چرا ااینطوری شده نمیدون.
این هم یه عکس ازش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نگاهی به تاریخ ویندوز بیاندازید امروز 30 دسامبر است اگر تاریختان حتی یک روز عقب باشد چنین اخطاری دریافت می کنید.
vtn جان تاریخ درسته 30 دسامبر 2007 نمیدونم ایراد از کجاست همین الان هم دوباره آپدیتش کردم میزنه update Complete ولی همونطور پیغامه میاد که اپدیت کنید و اون خط قرمز رنگ سبز نمیشه:41::41::41::41:نقل قول:
vtn جان همین الآن اپدیتش کردم آپدیت جدید اومده بود مثل اینکه 5 مگ بود ولی 1.7 مگ آپدیت شد درست شد پیغامه رفتش شد اپدیت 30 دسامبر 2007 .
ممنون
سلام
یکی از پیامایی که نمیدونم در برابرش باید چکار کنم اینه
کسی میتونه راهنمایی کنه در برابر این خطا باید چکار کرد
نياز به انجام كار خاصي نيست.اين پيغام به شما ميگه تمام عوامل خطرساز به تشخيص آنتي ويروس خنثي شدند و محل و نام عوامل خطرساز را نيز ذكر كرده.نقل قول:
پس در این صورت نیاز به کار خاصی نیست و هیچ اطلاعاتی از سیستم سرقت نمیشه
من بیشتر بخاطر اینکه نوشته بود چیزی رو پیدا کرده این سوال رو پرسیدم
سلام دوستان
ميخواستم بدونم براي نسخه 7 فارسي ساز است
نه دوست عزيز فارسی ساز نداره!نقل قول:
چجوری ميشه KAV رو جوری تنظيم کرد که قبل از deletet کردن file سؤال کنه و اگه خواستيم delete کنه?
دوست عزیزنقل قول:
کاسپرسکی به طور Default هنگام پیدا کردن یک آلودگی اخطار می دهد و از کاربر در مورد نحوه برخورد با آلودگی کشف
شده سوال می کند و هیچگاه بدون اطلاع چیزی را پاک نمی کند مگر اینکه شما تنظیمات آن را دستکاری کرده باشید .در
هر حالت برای اطمینان بیشتر در تنظیمات کاسپرسکی هم در قسمت اسکن و هم در قسمت Protection مطمئن شوید
که گزینه Prompt For Action تیک خورده باشد.
آخه مشکل اينکه که اگه skip رو بزنيم ،بازم سؤال ميکنه،اگه هم تيکشو بزنيم برای همه فايل ها همون کارو انجام ميدهنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
شما اگر از سالم بودن فایل مورد نظر مطمئن هستید و در ضمن می خواهید از ان برای همیشه استفاده کنید می توانید
برای خلاصی از شر پیغامهای داده شده فایل مورد نظر را به Trusted Zone اضافه کنید.
چطوری ميتونم فايل های دلخواه رو به Trusted Zone اضافه کنم?
در همان پیغام اخطاری که به شما می دهد گزینه ای نیز به نام Add to Trusted... وجود دارد که می توانید از آن طریقنقل قول:
اقدام کگنید و یا در تنظیمات قسمت Setting>Threats and exclusions>Trusted zone >Trusted applications فایل مورد
نظر را وارد کنید.البته توجه داشته باشید اگر برنامه یا فایل مورد نظر واقعا ویروس باشد با این کار کاسپرسکی آن را نادیده
خواهد گرفت و ویروس مزبور هر بلایی دلش بخواهد سر سیستمتان می آورد.
گقتم بد نیست اینو اینجا هم بذارم:(جهت دسترسی راحت تر)
این لایسنس(کی و یا سریال)در لیست سیاه قرار گرفته است.در این صورت شما امکان آپدیت را نخواهید داشت.و باید از لایسنس جدیدی استفاده کنید.
این خطا مربوط به زمانی است که شما هیچ گونه لایسنسی برای فعال شدن به نرم افزار نداده اید
این خطا زمانی اتفاق می افتد که تاریخ سیستم شما درست نباشد.پس از تنظیم تاریخ دقیق این ارور مشاهده نخواهد شد
این ارور زمانی مشاهد می شود که لایسنس برای این برنامه(kav or kis) نیست یا ورژن آن تفاوت دارد
با سلام
با تذکر دوستان متوجه شدم لینک دانلود تنظیمات کسپرسکی که به صورت PDF بود از کار افتاده
برای همین دوباره اونو آپلود کردم
کد:http://rapidshare.com/files/85057270/Kaspersky_Nine.rar.html
Nine عزیز ،اگر زحمتی نیست این فایل راهنمای تنظیمات رو در فضاهایی اپلود کن که بشه با نرم افزارهای دانلود ،اونرو دانلود کرد(حداقل مثل box.net كه برای عضویت نیاز به دعوتنامه نداره و راحت میتونی فضا داشته باشی).
من که نتونستم با Dap دانلودش کنم.از طریق save خود ویندوز اکسپلولر ذخیره میشه و پس از 34 درصد متوقف میشه!:41:
راستش من به این قسمت () رفتم تا از طریق دیدن تصاویر تنظیمات رو ببینم ولی با این سرعت اینترنت اونقدر طول کشید که پشیمون شدم!!!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=94965&page=3
اگر لطف کنی و دوباره آپلود کنی ممنون میشم ،خیلی لازم دارم.:13:
بازم ممنون:11:
من تا حدی (!!!) گشتم ولی چیزی در مورد اینکه update های کاسپر اسکای کجا ذخیره میشه و چه جوری انتقال داده میشه نیافتم (منظورم اینه که چه پوشهای رو و باید کجا کپی کنم ) اگه کسی مطلعه مچکر میشم توضیح بدید.
من هم تو این ویروس کش به مشکل برخوردم
و هی ارور میده
معولا به همه چی گیر میده
حتی به باز کردن سیدی
مشکل این چی میتونه باشه ؟
چند روز پیش هم وقتی میخواستم یه فایل رو باز کن
کلا از کار افتاد و سیستم رو ریستارت کرد
ویرایش
vtn54
دوست عزیز نیازی به دادن پستهای پشت سر هم به فواصل چند ثانیه نیست همه مطالب خودتان را می توانید در یک پست مطرح کنید گزینه ویرایش برای همین موضوع می باشد.
به اين پست سر بزن، که دوست عزيز Nine تهيه کرده:نقل قول:
درضمن تاپيک مربوط به مشکلات کسپر لينک زير هست نه اينجا!کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2020762&postcount=3310
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=22314
خوبه داداش دستت درد نكنه
شما بهتره کسپرسکی رو پاک کنید و آنتی ویروس نورتن نسخه تجاریش رو نصب کنید. چون این پیغامها یکی از بهتریننقل قول:
پیغامهای امنیتی هستند که کسپرسکی به کاربرانش نشون میده.
اکثر ویروسهایی که از طریق سی دی و یا فلش مموری پخش میشوند به خاطر اجرای اتوماتیک پس از گزاشتن سی
دی هستند. پس وقتی یک برنامه امنیتی میاد و جلوی اجرا شدن خودکار سی دی رو میگیره و بهتون میگه اجرا بشه
یا نه نمیشه اسمش رو گزاشت گیر میده.
کلمه گیر دادن رو کسانی بکار میبرند که اصلا با مسائل امنیتی آشنایی ندارند و دوست دارند یک آنتی ویروس که
خودش همه کار رو بکنه داشته باشند. یعنی بجاشون فکر کنه... بجاشون تصمیم بگیره... و بجاشون عمل کنه.
سلام
اون دوستی که pdf آموزش تنظیمات کاسپر سکی رو گذاشته بود می شه مجدد تو یه سایت دیگه آپلودش کنه ؟
فارسی ساز کسپر رو از کجا میشه گیر آورد ؟
موجود نیست جناب.ولی تنظیماش که سخت نیست که!فقط کافیه که مقداری انگلیسی تون قوی باشه.همین:11:نقل قول:
با سلامنقل قول:
دانلود کنید تنظیمات کسپرسکی اینترنت سکیوریتی 7 رو در قالب فایل PDF با حجمی حدود 1 مگ
کد:http://new.iranupload.net/file.php?file=2740059d1c7f0d340fa9ad7c1ae8c772
یه سوال خیلی مبتدی:
منظورتون از هوریستیک همون هوش مصنوعی هست ؟
بله منظور همون است به اون حفاظت پیشگیرانه هم می گن و اگه بخوام در مورد نحوه کارکرد این عملکرد توضیح بدم:نقل قول:
تشخیص بر اساس دیتا بیس :چون هر ویروس از یک برنامه و سری کد های صفر و یک تشکیل شده. شرکت های انتی ویروس برای تشخیص برنامه های مخرب (بر اساس دیتا بیسشون – نه هوش مصنوعی) باید اون قسمتی از کد رو که متمایز کننده این برنامه مخرب از دیگر برنامه ها است رو تشخیص بدن و تحت عنوان امضا یا signature به دیتا بیسشون اضافه کنند.
اگر این کد بزرگ گرفته شود آنتی ویروس کند می شود اگر کوچک گرفته شود ممکن است خیلی از برنامه های بی خطر هم اون کد رو داشته باشن و انتی ویروس اشتباه کنه
در واقع اون چیزی که توانایی طراحان یک آنتی ویروس رو نشون می ده بهینه گرفتن همین کد ها است
تشخیص بر اساس عملکرد :هوش مصنوعی به این صورت عمل می کنه که آنتی ویروس یک محیط ایزوله در کامپیوتر درست می کنه و فایل مشکوک به ویروس را در داخل آن اجرا می کنه و رفتار های این فایل رو ثبت و تحلیل می کنه و یک الگوریتم از روی ان ها ساخته و با الگوریتم های پیش فرض خود مطابقت می دهد و اگر با الگوریتم های پیش فرضش مطابقت داشته باشه فایل رو به عنوان probably virus معرفی می کنه. مثلا فایل پوشه system32 رو باز کنه رجیستری رو دستکاری کنه و از این دست رفتار...
که خوب گاهی اشتباه هم به وجود خواهد امد
یه سوال دارم اینکه من از اینترنت سکوریتی 7.125 استفاده میکنم اما وقتی که سیستم رو روشن میکنم و میاد توی صفحه اصلی باید یه 15-20 ثانیه صبر کنم تا بتونم با ویندوز کار کنم
تنظیمات و تیکهای Critical areas ، Startup objects رو هم برداشتم اما بازم خیلی طول میکشه
با نسخه های قبلی این مشکل رو نداشتم اگه تنظیمات خاصی داره ممنون میشم راهنمایی کنید .
نقل قول:
برید به قسمت اسکن و کامپیوتر رو باهاش Full Scan کنید. بعد از تمام شدن اسکن کامپیوتر رو خاموش کنید و بعد از
چند دقیقه دوباره روشن کنید.
فول اسکن در گرفته نشدن سرعت سیستم توسط کسپرسکی خیلی تاثیر داره. این روش رو امتحان کنید شاید بهتر
بشه. چون برای من جواب داده. اما یادتون باشه حتما باید فول اسکن کنید نه اینکه درایو خاصی رو اسکن کنید و وسط
اسکن هم به هیچ عنوان نباید اون رو قطع کنید.
ژينا جان مرسي خيلي جالب بود چون من هيچ وقت اين كار رو نكردم
سلام.منم کسپر سکای 6 دارم از چند وقته که آپدیتش کار نمی کنه!!!
چی کارش کنم؟
بابا من که مردم از دست این ورم ها و تروجان ها و ویروس ها.نقل قول:
کمکم کنید لطفا
بالاخره که نشد!!!
رفتم یه کسپر اسکای لایسنس دار خریدم که تا یه سال گفته شده لایسنسش کار می کنه. ولی از ترس مشکلات قبل حتی پلاستیک سی دیش رو باز نکردم. گفتم که قبل از هر کاری اینجا از دوستان یه راهنمایی بگیرم بعدش بازش کنم. چند تا سئوال داشتم:
آیا بعد از نصب مجدد ویندوز این آنتی ویروس لایسنس شده واسه آپ دیت شدن مشکل ایجاد نمی کنه؟استفاده از راههای آپ دیت به صورت اف لاین که معرفی شده موثر هست؟
می تونم اونو رو ویندوز سرور 2003 اینستال کنم با همون قابلیت اکس پی؟
منتظر راهنمایهاتون هستم.
تشکر.
سلام من امروز اينترنت سكيوريتي 7 را دستكاري كردم حالا كه اومدم تو ايتنرنت عكسهايي كه توي تگ img هستند و بنر هاي سايت را نشون نميده چيكارش كنم؟
من kaspersky 7.0.1.325 نصب کردم اپدیتشم کردم حالا اگه خواستم ویندوز عوض کنم
فایلایه اپدیتمو از کجا باید وردارم؟
ادرسشو میدونماما نمیدونم کدوم فولدرو باید کپی کنم تا بعدا ازش استفاده کنمنقل قول:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8
آموزش زير را برای درست استفاده کردن از فايل های آپديت دريافت و مطالعه کنيد:نقل قول:
کد:http://hamiidreza.parsaspace.com/Amoozesh/Learn_Update_Kaspersky7.0.rar
سلام من کاسپر اسکای اینترنت سیکوریتی 6 را نصب کردم زبانش فرانسوی است راهی دارد تغییر زبان به انگلیسی شود؟
ممنون