سلام من بالاخره یه شرکت دیدم که حتی نمیخواد کرک کپی کنی
فقط کافیه دکمه نصب رو بزنی آدرس رو بدی فینیش رو بزی ایکون رو از روی دسکتاپ اجرا کنی لذتشو ببری
فقط به من بگین می تونم اسم شرکت رو بگم یا تبلیغ به حساب میاد
Printable View
سلام من بالاخره یه شرکت دیدم که حتی نمیخواد کرک کپی کنی
فقط کافیه دکمه نصب رو بزنی آدرس رو بدی فینیش رو بزی ایکون رو از روی دسکتاپ اجرا کنی لذتشو ببری
فقط به من بگین می تونم اسم شرکت رو بگم یا تبلیغ به حساب میاد
عزیز این بازی کرک شده و میشه گفت تقریبا برای همه شرکتها همینجوریهنقل قول:
نوشته شده توسط soltan_ali_parvin
ولی ایرادی نداره که شما اسم شرکت رو بگی
تا دوستان راحت تر انتخاب کنن :)
مرسی اسم شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست
با سلام
ميخواستم بدونم در بازي splinter cell 3 (Tom Clancy's Splinter Cell 3 Chaos Theory بايد بعضي مواقع كامپيوترها يا رمز درها رو هك كرد ويك صفحه پر از اعداد ظاهر ميشه كه بايد بكمك اونها هك كرد حالا سئوالم اينه كه روشش چطوريه اگه كسي بلده لطفا يه توضيح بده.
توي فيلمهاي آموزشي بازي اگه نگاه كنين خودش ياد ميده. موقع هك كردن، دو سري عدد مياد. عددهاي قسمت راست در حال روشن و خاموش شدن هستن. شما كاري كه بايد بكنيد اين هست كه صبر كنين تا يكي از عددها روشن بشه. بعد شما با استفاده از كليدهاي A و D به سمت چپ و راست برين تا به عدد روشن برسين و بعد كليد E رو بزنين تا ثابت بشه. بعد از اين كه هر 4 تا شو ثابت كردين مي تونين كليد ُSpace رو بزنين تا در يا كامپيوتر باز بشه.نقل قول:
نوشته شده توسط sharareh
بعد از يه مدت كه حرفه اي شدين مي تونين از سمت چپ هم كمك بگيرين.
مرسي آقا مهدي
از راهنمايي خوب وكاملتون متشكرم اين دومين دفعه است كه زحمت من گردن شما مي افته .اميدوارم ديگه مزاحم نشوم .با تشكر
اقا من یک پرسشی دارم. این سیدی اسپلینتر سل که در بخش بازی های پی سی ورلد گذاشتید کرک شده هست یا نه؟
یه نفر پاسخ بده.سفارش بدم یا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من dvd اين بازي رو خريدم كنار مقواش نوشته easysetup.اين نه سريال مي خواد و نه كرك.فقط آدرس مي دي خودش نصب مي كنه.
بله نیما جان اونی که در فروشگاه هست کرک شده است :)نقل قول:
نوشته شده توسط nima_kiyaniyan
با final rating 85% بازی رو تموم کردم .
منتظر Double Agent هم هستم . شاید اون بتونه یک هفته دیگه منو پای بازی بنشونه !!!
پس یعنی با خیال راحت بخریم دیگه؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط omid
کرکش راحته دیگه؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط hossein_3650
آره عزيز ... با خيال راحت بخر
بالخره من یک هفته پیش این بازی رو گرفتم. چه حالی میده کرک! بازی هم که خواب و خوراک برای ما نذاشته.
من تو یه مرحله گیر کردم. یه مرحله هستش که به جایی می رسیم که با دستکاری یک دکمه موشکی که در بالای سر ما هست ارام شروع به حرکت میکنه و میره وارد یک قسمت دیگه از ساختمان میشه. من هم باید برم اون بخش. اما چه جوری را نمیدونم. :puke:
روي ماشيني كه موشك روش هست برين و از اونجا ميله رو بگيرين و برين.نقل قول:
سلام
من هم این بازی رو با حجم 4.5 گیگ دانلود کردم و لی خدایش خیلی سخت با کیبورد بازی کرد شما چه جوری بازی میکنین ؟
میشه دکمه هایی که در بازی استفاده میشه و عمل کرد اونا رو بنویسین
و اینکه واسه بازیی هایی مثل این چه جستیکی مناسب هست؟
ممنون
درودنقل قول:
نوشته شده توسط m E H D I
مهدی جان سپاس. دیروز خودم کشف کردم. این چیزا پدر ادمو در میاره.
سینا
شوخی میکنی؟ شما چطور با جوستیک بازی میکنی؟ من که برام غیر ممکنه با اینا بازی کنم. فقط صفحه کلید
مهدی جان دستم به دامانت.
اون مرحله ای که شتلند میره بمب میزاره من باید خنثی کنم. 1.5 دقیقه هم زمان دارم. این بمب دومی لعنتی کجاست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به جان خودم هر چی میگردم نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . یکی که همون اول که وارد میشیم پایین نصب شده اون دومی باید جلو یه در باشه ولی نیست.
برين بالا از پله ها، بعد برين به سمت راست و دوباره سمت راست. از همونجا بيوفتين پايين. بمب همونجاست.
براي بمب دوم قفل در رو كه باز كردي بايد از راه پله اولي بري بالا راهت رو ادامه بده نرسيده به راه پله ي دوم كه ميره پايين از سمت راست از نرده ها بپر پايين. يه جاي خيلي مخفيه كه به غير از اين راه راه ديگه اي نداره.
سپاس از راهنمایی شما. ولی این نامردی بود. بمب روی نقشه نشان داده نشده بود . بمب سوم هم نشان داده نشده بود.
تازه این چه وضعش بود. من دارم روی بمب کار میکنم امت میان ابکش میکنند. نایت ویژن هم که داشتند.
بگذریم ولی دیگه اخر بازی بود. دوستان میدونند چند مرحله دیگه تموم میشه؟ هرچه دیر تر بهتر.
فكر كنم 3 تا مرحله مونده يا شايد هم 2 تانقل قول:
این که خیلی بده. چرا زود تموم میشه؟ اسپلینتر سل یک را یادتونه؟ هرچی جلو میرفتی تموم نمیشد.
اقا من تو hokkaido تو اونجا که دو نفر دارن با صحبت میکنن بعد یکیشون اون یکی رو میکشه بعد با هلی کوپتر فرار میکنه گیر کردم.
چه کار کنم؟
بچه ها من اون قسمت(مرحله 4) که با پیرمرده صحبت میکنم گیر افتادم نه میتونم اونو بکشم نه اون میتونه ژنراتورهای برق را راه اندازی کنه لطفا کمک کنید و فقط حرفهای خودشو تکرار میکنه
سلامنقل قول:
من این بازی رو چند وقت پیش بازی کردم درست یادم نیست
اون ژنراتور ها رو باید روشن یا خاموش کنی (یادم نیست فکر کنم باید روشن کنی)
اول که شروع به کار می کنی فقط یکی رو می تونی روشن کنی
حالا برو سراغ دومی از اون 3 تا باقی مونده امتحان کن ببین کدوم روشن میشه اگر اشتباه کنی اولی هم خاموش می شه که دوباره باید اولی روشن کن و دوباره یکی دیگه از اون 3 تا رو امتحان کنی تا دومی هم روشن بشه و ....
ممنون از کمک شما مشکلم حل شدنقل قول:
سلام
من یه جایی گیر کردم
تو مرحله کشتی . و قتی می رسی به اون طرف کشتی که 3 تا سرباز داره و از یکی شون در مورد ( لانچ )سوال می کنی بعدش باید چی کار کنی.
از اون جعبه ها هم یکی بیشتر نمونده
من سری چهارم این بازی رو تموم کردم حالا هم اومدم سر وقت سری سوم این بازی
من تو مرحله دوم یعنی توی کشتی گیر کردم.اگه میشه منو راهنمایی کنید. از اول تا اخر
اگه زودتر به من جواب بدید ممنون میشمنقل قول:
شما دقیقاٌ کجاش گیر کردید؟چون توضیحش خیلی طولانیهنقل قول:
ممنون دوست عزیز . ولی این مطلب مربوط میشه به چند ماه قبل و من خیلی وقته تمومش کردم.
به هر حال ببخشید که این قدر دیر دیدم:11:
ببينم چطوري ميشه 100 درصد مراحل اين بازي رو بري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كه به نظرم همه ي مراحل رو زير و رو ميكنم بالا ترين درصدم 66 درصد بود مگه ديگه بايد چيكار كنيم؟:13:
من تمام مراحل رو به جز مرحله ی Hokkaido(مرحله ی 6) و Bathhouse(مرحله ی 9)، 100% رفتم.برای این که یک مرحله رو 100% تموم کنی باید:نقل قول:
1)تمام مأموریت های جانبی رو انجام بدی
2)کسی غیر از هدف اصلی رو نکشی
3)طوری مخفیانه عمل کنی که حتی یک بار هم زنگ خطر به صدا در نیاد
4)اگر کسی رو بی هوش کردی یا کشتی در یک مکان امن پنهانش کنی
5)باید مواظب باشی به وسیله ی دوربین ها به دام نیفتی
ممنون من معمولا 2 رو انجام نميدم يعني چطوري ميشه نكشي منظورتون بدون اسلحس؟:13:نقل قول:
بله،بدون اسلحه باید بیهوششون کنی.یکی از راه های بیهوش کردن اینه که به دشمن نزدیک بشی و دکمه ی مربوط به alt-fire رو فشار بدی(فکر کنم حالت default مربوط به alt-fire ،کلیک سمت راسته).در این حالت سام،یک ضربه ی محکم به پشت گردن دشمن می زنه و اونو بیهوش می کنه.این راه اگرچه سریعه ولی ریسکش بالاست،چون اگر کسی در نزدیکی محل حادثه باشه مشکوک میشه که به خاطر اینه که این روش بیهوش کردن کمی سر و صدا ایجاد می کنه.نقل قول:
راه دیگه اینه که دشمن را بگیری(grab).این کار رو فقط هنگامی می تونی انجام بدی که پشت به دشمن باشی.خوبی این روش اینه که اولاٌ می تونی اطلاعاتی از دشمن به دست بیاری(interrogate) و ثانیاٌ می تونی اون رو اول به یک جای امن که خارج از دید سایر دشمنان است ببری و اونجا بی سر و صدا بیهوشش کنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این بازی رو من خیلی وقته میخوام بگیرم ولی اون موقعی که اومده بود قفل استار روش بود ...الان هم همین قفل روشه و باید همون روش رو پیاده کرد یا کرکش اومده؟..مرسی..
ممنون از جوابتوننقل قول:
من اين چند مرحله اي رو كه رفتم اصلا نميدونستم بيهوش ميكنه!:31:
ولي اون دوميه رو ميدونستم
من دكمه ي آهسته راه رفتن رو گم كردم نميدونم قبلا يك بار زدمش بعد يادم نبود كدوم رو زدم براي همين كل مرحله رو اهسته راه رفتم:19::31: حالا هم كه توي مراحل ديگه گاهي اوقات ميخوام آهسته راه بره همه ي دكمه ها رو هم ميزنم ولي نفهميدم كدومه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم يك سوال : اين بازي اصلا دمو نداره؟ يا من هنوز بهش نرسيدم؟
نميدونم منظور شما اون چيزيه كه منم اجرا كردم يا نه ولي بازم ميگم : براي من اول نميمد يعني اول كه روش كليك ميكردم اصلا انگار روش كليك نكرده بودم هيچ اتفاقي نمي افتاد ولي رفتم يك كرك از توي اينترنت دانلود كردم ريختم توي محل نصب بازي درست شد:10:نقل قول:
خواهش می کنم.نقل قول:
آره.مرحله ی 9 که دمو داشت.فکر کنم تا قبل از این مرحله دمویی نداشته باشه
شما احيانا نميدوني با كدوم آروم راه ميره؟:13:نقل قول: