Photo Blogging
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مموري كارد(باز هم ببخشيد; كارت حافظه)
اين هم يك عكس از تمام جهات
دوستان میشه بلندی صدای اسپیکر w810 رو با K800 مقایسه کنید ؟ کدوم بلندتره ؟
برادران عزیز میشه بگید k800اصلا برنامه داره یا نه من هرجی گشتم پیدا نکردم
نقل قول:
---------------------------------------------------------------------------------------
گوشی قشنگیه ولی فکر میکنم آفتابه باشه چون پرسیدم برنامه نداره همون 66جوات مثل اینکه بهتره
سلام دوستان بالاخره بعد از مدت ها انتظار به پایان رسید و من رفتم و یه گوشی سونی اریکسون کا800 خریدم و الان هم قصد دارم که توضیحات کامل آزمایش شده و مشاهده شده رو براتون بزارم.
کیفیت دوربین:کیفیت دوربین بی شک از بهترین هاست.من عکس گرفته شده با موبایل رو با عکس گرفته شده با دوربین دیجیتال سونی 5.1 مگا پیکسلی مقایسه کردم.اگر کسی با دقت زیاد به عکس نگاه نکنه(منظورم مو از ماست کشیدنه)تا به حجم عکس نگاه نکنه نمی تونه تشخیص بده که کدومش 5.1 هست کدومش 3.2!
کیفیت صدا:بزارین این خیال خام رو که می گن صدای کا800 کمه رو از ذهن همه دوستداران این گوشی در بیارم.چون من صدای این رو با صدای 3250 مقایسه کردم.مطمئناً اگه صداش بیشتر نباشه کمتر نیست.از لجاط کیفیت و باس و چیزای دیگه هم 3250 رو قورت می ده.هم با صدای اسپیکر و هم با صدای هدست.حالا من با هدست خود کا800 امتحان کردم.اگه با هدست سری دبلیو باشه که دیگه...تفکیک صدای عالی،شفافیت بسیار بالا.
سرعت:سرعت بسیار بالا بطوری که شما تا منو رو می زنید منو ظاهر می شه بدون هیچ معطلی.
خلاصه من بشدت این گوشی رو به خریدار ها توصیه می کنم(البته اگه می خوان سو نی اریکسون بخرن)مطمئن باشید که ضرر نمی کنید.
آقا مبارک باشه.ممنون از اطلاعاتی که دادین.
قربان شما خیلی ممنون.در مورد اطلاعات هم خواهش می کنم کاری نکردم.نقل قول:
baba axa ro too ye site adami zadi upload mikardi jeegar
mitonid begid chand kharidid?
سلام
من گوشي سوني اريكسون كا 800 خريدم. 15 بازي و 13 برنامه داشت.
گوشي را با كابل Usb به ضبط وصل كردم و داشتم عكس نگاه مي كردم كه برادرم يك دفعه كابل را قطع كرد.
حالا وقتي توي قسمت بازي يا برنامه مي روم يك قاب باز مي شود و مي نويسد كار انجام نشد.
حالا من چه كار كنم؟
بله دوست من 480 دلار.نقل قول:
با سلام به همه دوستان:
گوشي k800i من از اول كه خريدم(يك ماه پيش): موقع گوش كردن آهنگ يا ويدئو با صداي بالا يعني در خانه هاي دوتاي آخر ولوم دچار گزگز ميشود .
مي خواستم بدانم آيا گوشي شما هم اينطوري است يا گوشي من مشكل دارد.
باتشكر : MK81_ENEMY
نه دوست من مال من که اینطوری نیست احتمالاً گ.شی تون مشکل داره.نقل قول:
كسه ديگه اي نظر نداشت درمورد بلندگوي گوشي من................................دوباره.
MK81_ENEMY
مشکل از گوشی شماست
دوستان با توجه به اينكه من هم دو ماه و خرده اي هست كا 800 دارم كليه حرفهاي دوستمون رو تائيد و توصيه به خريد اين گوشي عالي ميكنم.در مورد گز گز هم مال من هم اينطور نيست.شايد كيفيت خود اهنگه پائينه
دوستان چند تا سوال:
1- میگن کیفیت مکالمه این گوشی خوب نیست
2- میگن پخش موزیک اون از دبیلو 810 ضعیفتر هست
3- میگن مشکل نرم افزاری داره لطفا راهنمایی کنید
جز این بقیه رو نشنیدم تا حالا.نقل قول:
میگن پخش موزیک اون از دبیلو 810 ضعیفتر هست
ان73 هوووووووووراااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کا800 سووووووووووووووووووووووور ااااااااااااااااااااخخخخخ خخخخخخخخخخخخخخخخخخ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فري جوون خدا شفات بده
در مورد گز گز بايد بگم كه گوشي منم اين مشكل رو نداره
از همه دوستان بابت نظر درباره گزگز بلندگوي گوشي خودم تشكر ميكنم و براي آقا فري هم طلب شفا از خداوند را دارم.
r@r#m@n گوشیتو وردارو برو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
r@r#m@n گوشیتو وردارو برو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما هم برو با گوشیه کا800 گز گز دارت حال کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
كل آپشن هاي دوربين ك800 (دقت كن : آپشن) ميارزه به 100 تا ن73
دوستان دقت کنند گوشی های نوکیا هیچ وقت به صاحبانشون وفا نمی کنند و صاحبانشون رو خسته خواهد کرد
در صورتیکه گوشی های سونی اریکسون مخصوصا این مدل عکسبرداری K800 i دیگه زده روی دست هفت جد
نوکیا حالا میخواد ان 95 باشه یا ان 97 یا هر گوشی نوکیایی که لازم نیست حتی اسم کونیا رو بیارم
نقل قول:
دوست عزیز
میشه یه کم بیشتر توضیح بدید که چرا ؟؟
من بین نوکیا و سونی گیج شدم
تآییدشد;) k800iنقل قول:
شما اگه از نزديك دوربين و آپشن هاي اين دوربين ك800 رو ببيني ديگه حرف نوكيا رو نميزنينقل قول:
دوست عزیز
میشه یه کم بیشتر توضیح بدید که چرا ؟؟
من بین نوکیا و سونی گیج شدم
تاييدنقل قول:
تآییدشد k800i
دوست عزیز جک باحالی بود :biggrin: کا800 جلو ان73 هم کم میاره چه برسه به ان95 که 5 مگا هستشنقل قول:
آخه من نمیدونم شما به چیه کا800 مینازین :biggrin: تو عکسبرداری و فیلمبرداری و صدا که جلو ان73 سوسکه
تازه ال سی دیه ان73 میارزه به 1000 تا کا800 (( توجه کنید>>>فقط ال سی دیش با اندازه یه بزرگ و کیفیت عالیش ))
نقل قول:
من تعصب خاصی رو هیچکدوم ندارم و از اینکه دوستان اینطوری برخورد میکنن تعجب میکنم !!
هردو گوشی معايا و مزایای خاص خودشونو دارن.
اما شما که حرف از آپشن میزنی، باز منطقی تره
من از نزدیک هیچ کدومشونو ندیدم، اما اگه شما یه کم در مورد تفاوت هاش توضیح بدی، حداقل با یه مثال،
ممنون میشم !!!
نقل قول:
آخه مگه کارخونه نوکیا یا سونی اریکسون مال باباتونه که اینطوری با هم میکنین ؟
خب یکی مثه من بنده خدا میخواد یه گوشی آدمیزادی بخره،
هر کی هر چی داره مبارکش !!! اما خوبه که آدم منطقی باشه و کاستی ها رو هم بپذیره.
من خیلی تحقیق کردم، N73 از نظر مولتی مدیا ضعیف تر از K800 هست، اما از نظر فیلمبرداری سر تره
چون ابعاد فیلمش بزرگتره
لطفاً در کنار اینکه محیط رو صمیمی و گرم نگه میدارین، بی طرف و منطقی بحث کنید !!!
درسته هر کدوم برتریهایی داره ! هر کیم بخواد اینو نفی کنه حرف مفت زده ...
خریدار باید بدونه چی واسش مهمه ؟ عکس ؟ سرعت ؟ کیفیت صدا ؟ بلندی صدا ؟ یا ... !
نخیر خانم کرخونه یه نوکیا مال من یا بابام نیست :tongue:نقل قول:
من حقیقتو میگم به کسی هم کاری ندارم چه گوشی میخواد بخره من فقط راهنمایی میکنم
بابا من نميدونم تو اينجا چي ميخاي
تو كه طرفدار نوكيا هستي و از ك800 بدت مياد برا چي مياي صاف تو كلوپ سوني و تو كلوپ ك800 ؟
برو تو همون كلوپ ن73 و انقدر اينجا .... نزن
این روهم حساب کنید که n73 حدود 200هزار تومان گرون تره
نسبت به قیمتش k800 فوق العاده است
ok
تا حالا ندیده بودم که کسی به ابنکه پول بیشتر میده افتخار کنه !!!!!!نقل قول:
چرا ما وقتی کلاه هم سرمون میزارن نمیخوایم قبول کنیم و روی حرفمون هستیم !!!!!
یکی از دوستام ک800 خریده 390 تومن . من هم همونو خریدم 375 تومن ! البته با یه چیزایی روش !!!
ولی اون هنوزم قبول نمیکنه که گرون خریده !!!!
اینم حکایت شماست دوست عزیز !!!!
راس میگن رو به بچه میدی رودار میشه :puke: به تو چه ربطی داره من اینجا چی میخوام بچه.... درست صحبت کن وگرنه ......................;) بهتره زیپه دهنتو بکشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: