سلام دوستان من نرم افزار رو نصب کردم این نرمافزار یه user name وlisence key می خواد لطفا" راهنمایی کنید چی کار کنم و لطفا" آموزش کار با نرم افزار رو هم بزارین.
Printable View
سلام دوستان من نرم افزار رو نصب کردم این نرمافزار یه user name وlisence key می خواد لطفا" راهنمایی کنید چی کار کنم و لطفا" آموزش کار با نرم افزار رو هم بزارین.
سلام . كسي Google Earth Pro v4.2.0205.5730 داره؟
اگر دارين لينك دانلودش رو بزارين.
چرا توي Google Earth هم خليج فارس داريم هم خليج عربي؟
کد:http://i27.tinypic.com/29wmq6r.jpg
عکس داخل کد قرار گرفت
Jalal
دوستان عزیز سلام!
آیا شما عزیزان میدونید که تصاویر گوگل ارث را چطور میشه آپدیت کرد؟ این تصاویر ماله 4 ساله قبله
تصاویر رو خود گوگل باید آپدیت کنه و ما به عنوان کاربرا نمیتونیم اینکارو انجام بدیم.نقل قول:
سلام.
کل پستا رو خوندم ولی نفهمیدم چطوری میشه یه نقطه رو مشخص کرد و عکس ازش گذاشت.
کسی میدونه؟
سلام دوستان
من ویندوز عوض کردم ولی فایل dbCache.dat رو نگه داشتم اون رو توی پوشه C:\Documents and Settings\mehdi_sayah\Local Settings\Application Data\Google\GoogleEarth کپی کردم ولی تصاویر قبلیم بازیابی نشد . دلیلش چیه؟
این فایل حدود 700mb حجمشه بیچاره میشم اگه بر نگرده.
یکی از سوالات رایج دوستان در مورد ثبت یک مکان در google earth بوده که من چیزایی رو که میدونم میگم.
1- شما باید تو سایت زیر عضو بشین
( وقتی وارد سایت شدین روی گزینه new user کلیک کنید ،بقیه رو هم که خودتون بلدین )کد:http://bbs.keyhole.com
2- تو محیط برنامه (google earth) روی add placemark کلیک کنید و مکان نما رو روی محل مورد نظر قرار بدین.
3- نام مکان رو در قسمت name از پنجره باز شده بنویسین (سعی کنین هم فارسی وهم انگلیسی باشه)
4- گوگل فقط پستهایی رو قبول میکنه که به قول خودش مفید باشه ،پس باید در قسمت Description حدود یک خط توضیح داشته باشه. مثلا لینک wikipedia رو میزارین و ok رو میزنین.
5- روی آیکون ساخته شده کلیک راست و بعد share / post رو میزنین.
اتوماتیک وارد سایت بالا میشین ، continue و ...
محل مورد نظر شما ثبت شد.
البته برای دیدن google earth community ها باید در کادر layers قسمت gallery گزینه google earth community رو تیک بزنین.
اینم دو تا post برای مثال
کد:http://bbs.keyhole.com/ubb/download.php?Number=1152244
در مورد دومی نمیدونم که آیکون پارک ثبت شده یا نه ،لطفا بهم بگین.کد:http://bbs.keyhole.com/ubb/download.php?Number=1154386
برای ثبت عکس هم اگه مایل بودین توضیح بدم.
سلام
جایی هست که فایلهای dbcache , dbCache.dat.index رو مثلا روی سی دی بفروشه که بخریم و تو فولد گوگل ارث paste کنیم و بتونیم بدون نیاز به اینترنت مثلا کل تصاویر گوگل ارث رو داشته باشیم
اگر هم باشه من که که هنوز موفق نشدم با این فایل کاری بکنمنقل قول:
سلام
چطوری می تونیم وقتی Google Earth هستیم
فعالیتهایی که انجام می دیم و جاهایی رو که می بینیم بعد از
دیسکانیت شدن ، دوباره ببینیم
سلام
من نقشه ها دانلود کردم ولی زومش خوب نیست
امکان داره دقیق تر نشون داده بشه؟
مثلآ یه منبع آب دیده نمیشه
ممنون
بستگي به ميزان دقت در عكس برداري ماهواره اي داره.
مثلا در ايران به زحمت مي توني ساختمان هايش را ببيني(يه كم اغراق) اين توي تهران هست. حالا توي شهر هاي ديگه بگردي همونش هم ديده نمي شه. حتي براي پيدا كردن شهر هاي كوچك اصلا جز ليست شهرها نيست و خودت بايد به طور دستي پيدا يش كني.
ولي درمورد كشورهايي مثل آمريكا كه اين كار خودشون عكس ها آنقدر دقيق هستند كه مي تواني نوع ماشين ها هم تشخيص بدهي
بله دیدم که در آمریکا دقیق است
آیا نسخه ی حرفه ی 400 دلاری ایران رو دقیق نشون میده؟
فرقي نمي كنه.
بستگي به نحوه تصوير برداري داره. نه به نسخه.
آيا تصاوير گوگل ارث بروز ميشه يا هنوز همون عكسهاي چند سال پيش رو كه ماهواره گرفته نشون ميده من چند بار خونمون رو باهاش آوردم اما همش تكراري و مال چند سال پيشه.
يه سوال ديگه: آيا تصاوير گوگل ارث توسط يك ماهواره گرفته ميشه يا چند ماهواره و اسم ماهواره ها چيه ؟
نه ، بخ روز نميشه. همش تكراري.
اينه ها يك بار توسط ماهواره هاي مختلف كه هر كدام روي منطقه اي خاص قرار دارند گرفته شده و به روز نميشه. البته خوب اون سيستم جاسوسي امريكا و ... گزارش لحظه به لحظه از تمام نقاط دنيا و با كيفيت بسيار بالا دارند.
در ضمن بايد در تاپيك مخصوص ش مي پرسيدي
خودتون تصورش رو بكنيد حجم تمام عكسهاي گوگل ارث اگه تمام نقاط زمين رو تا حداكثر ممكن زوم كنيد چقدرميشه سرسام آوره حتما بخاطره همينه كه عكسهاي گوگل ارث اپديت نميشه حالا شايد تا چند سال ديگه
يه كاري انجام بدن اما خيلي سخته راستي برنامه nasa word wind رو كي تست كرده ميگن اون برنامه
نسبت به گوگل ارث زوم بيشتري انجام ميده درسته؟من اونو نصب كردم اما ظاهرا به اينترنت پر سرعت احتياج داره نتونستم چيزي باهاش بيارم.
سلام
جاش آدرس زیر بید.
بحث و درخواست های مربوط به Google Earth ( 1 2 3 4 5 ... آخرين صفحه)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=91070
سلاممن می خواستم بدونم اون فايل های kml يا kmz كه گوگل برای دانلود ميذاره،چی هستن؟خودم چند تاشو دانلود كردم،يعنی اگه مال تمام مناطق دنيا رو آدم روی چندتا DVD به صورت ديتابيس داشته باشه،نيازی نيست كه برای ديدن مناطق مختلف تو گوگل ارث،كانكت باشه؟يه پيشنهاد هم داشتم : اين كه كسايی كه با قسمتهای مختلف نرم افزار كار كردن(ور رفتن!) و چيز خاصی رو تو اين نرم افزار بلدن،لطف كنن برای كسايی مثل من كه جديداً دارن از اين نرم افزار استفاده می كنن،توضيح بدن!يه آموزش كلی هم اگه باشه بد نيست!با تشكر
پسوندای kmz و kml فقط نشون دهنده یه نقطه خاصی هستنت.یعنی فقط یه مختصات رو نگه میدارن.نقل قول:
برای آموزش گوگل ارث هم این کتاب هست:
http://rapidshare.com/files/67731288/Google_Earth_For_Dummies.rar
انگلیسه ، 14 مگ حجمش
پسورد: xdownx.org
این همونیه که به زبان انگلیسی نوشته شده اینو دیده ام ولی کاش یکی پیدا بشه اونو ترجمه کنه
مدتیه بعد از اجرای گوگل ارت ،بعد از حدودا 2 دقیقه محیط تبدیل به شب میشود.و عوارض روی زمین غیر قابل رویت میگردد.آیا این مشکل مربوط به سایت گوگل ارت است و یا مشکل از تنظیم نرم افزار من.در ضمن چندین بار نیز اقدام به تعویض نرم افزار نموده ام، ولی چاره ای نشده .از متخصصین امر تقاضا دارم راهنمایی فرمایند. با تشکر
خودم مشکل رو حل کردم .احتمالا از ویندوز و یا فایلی مزاحم که از طرف گوگل فرستاده شده بود که در سیستم مقیم شده بود.با نوسازی ویندوز که قبل از مشکل بک آپ گرفته بودم، حل شد.ولی جا داشت اسا تید محتم ،یه محلی میذاشتند ،لا اقل یه جواب نمیدانم میدادند، حتی لا اقل یک مورد. بگذریم ،امیدوارم اگر مشکل اینچنانی برای دوستان پیش آمد ،تایپینگ فوق مثمر ثمر واقع باشد.:11:نقل قول:
لطفآ اگه میشه کرک Google Earth Pro2008 را برام بزارید مرسی عزیزم
شاید تا به حال تکه های پازل مانندی را که مثل وصله های یک لباس مندرس به نظر میان توجه شما را جلب کرده باشه.اینها در حقیقت همان وصله یاpatch هستن.این پچ ها در کنار هم تمام نقاط زمین را مورد پوشش قرار می دن.از لحاظ وضوح و رزلوشن و همچنین از لحاظ زمان تصویر برداریبا هم برابر نیستن حتی اونایی که کنار هم قرار دارن.مرتب به روز می شن و خیلی از اوقات روی هم overlap می شن (کناره های هم را میپوشانندوروی هم می افتن ). یادمان باشد که که این یک برنامه تجاریست و تمام کارها و تصمیماش بر اساس سود مالیست.پس renew یا نوسازی پچ هامنطبق بر تعداد رجوع به یک منطقه خاص است."گوگل بازها"ی حرفه ای وقتی میخوان که پچ یک منطقه خاص تقویت بشه به تعداد زیاد و مکرر و بایوزرهای مختلف روی اون ناحیه زوم می کنن و بعد از مدتی ( معمولآ بیش از شش ماه ) نتیجه را می بینن.دلیل این زمان طولانی هم مشخص است:باید تعداد رجوع به یک منطقه از یک مرزی بگذره(اون مرز برای کاربرها معلوم نیست).بعد به یکی از ماهواره های مناسب ناسا (طرف قرارداد باگوگل ارث) ارسال بشه.و تصاویر گرفته شده و ارسال شده به زمین تجزیه تحلیل و آماده بشه ودر آخر پچ نهایی تهیه بشه و بهدیتابیس(database) گوگل ارث اضافه بشه.اونوقت یکبار که دوباره روی اون منطقه میری می بینی که یه پچ خوشکل روی منطقه هست.حالا یهپیشنهاد برای اونایی که عصبانی هستن از اینکه با ورژن های مختلف گوگل ارث مشکل رجیتریشن(registeration) دارن : دوستان تنها ورژنیکه تو ایران تحریم شده بدون کوچکترین مشکلی جواب میده و کار می کنه و نیازی هم به سریال و کرک وغیره نداره یکی از ورژن های پورتابل (portable) گوگل ارث است .اگر در تهیه اون احینآمشکل داشتین بگین تا آپلود کنم.امید وارم مفید بوده باشه.samandarx
با تشكرنقل قول:
لطفا در مورد ثبت عكس هم توضيح بدين
سلام دوستان.ببخشید اگه سوالها تکراری بود!
یک تاپیک زدم که بستنش و گفتن از اینجا بپرس:
اولین سوالم اینه که چطور میشه جاهایی رو که در Google Earth دیدی سیو کرد؟! جوری که با آفلاین شدن...پاک کردن History...و حتی عوض کردن ویندوز! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشه دوباره دیدشون!
سوال دومم هم در مورد Placemark بود.
میخاستم توضیح بدین که مثلا من چطوری میتونم از Placemark استفاده کنم. جوری که برای همه قابل دیدن باشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...اصلا همچین چیزی میشه!
ممنون میشم کامل توضیح بدین
سلام. خسته نباشيد.
گوگل ارث يك بخش داره به اسم Movie Maker كه در منوي Tools قرار داره. وقتي من در كادر جستجوي سمت چپ، مثلا نام ايران را (البته به انگليسي) وارد كنم و سپس Movie Maker را باز، و بعد روي Record Tour كليك كنم، يك فيلم نشون ميده كه از جاي قبلي من، مياد و ميره روي ايران Zoom ميكنه. اين قابليت خوبي براي ساختن مستند هست، ولي يك مشكل وجود داره: وقتي من يك فايل ويديويي رو ضبط ميكنم، فايل نهايي كه Save ميكنه خرابه. حجمش 0 بايت هست و باز نميشه.
ممنون ميشم اگر از دوستان كسي اطلاعاتي در اين زمينه داره، به من كمك كنه.
ورژن نرمافزار من، اين هست:
کد:Google Earths Pro 4.2.0205.5730
تندرست باشيد. :46:
پس چي شد؟!
یه جوونمرد پیدا نمیشه که نسخه کامل 5 بتای این نرم افزار رو بزاره برا ما؟
ورژن 5 بتا، فقط یه فایل 500 کیلویی میده به آدم و بوسیله اون ستاپشو دانلود میکنه که به ایران اجازه نمیده!
سلام
کسی میدونه چرا کیفیت نسخههای جدید گوگل ارث این قدر بد شده؟
من قبلاً از نسخه چهار استفاده میکردم کیفیت عکسهاش عالی بود اما نسخه پنج خیلی داغونه!
این عکس نسخه چهار هست (2007):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم کیفیت نسخه پنج (2009):
این هم عکس تنظیمات برنامه:
!!!
به نظر شما موضوع چیه؟!
اول از همه فایلی رو که براتون گذاشتم دانلود کنید:نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/197632355/Google_Earth_5_Bete.rar.html
حالا فایل رو از حالت زیپ خارج کنید. و وارد پوشه Google Earth 5 Beta بشید:
برنامه 6.80 رو در حالی که آنلاین هستید اجرا کنید، بعد از چند لحظه برنامه با موفقیت شروع به کار میکنه. همانند تصویر زیر:
حالا برنامه Google Updater رو از درون پوشه اجرا کنید و وارد تب Preferences شوید:
ابتدا بر روی گزینه Advanced Options و سپس بر روی Set up Proxy کلیک کنید
پنجره باز شده را همانند تصویر زیر پر کنید:
حالا تغییرات را ذخیره (Save) کنید. هم در پنجره Connection Settings و هم در تب Preferences.
در آخر هم به تب Current Status برید و دانلود را آغاز کنید:
به همین سادگی...
کسی جواب پست 72 رو نمیدونه؟!
آقا کارت درسته
فقط ایران وایرانی
سلام
ببخشيد من يک مودم ADSL 35 تومني خريدم و ميخوام يک اشتراک با سرعت 512 بخرم
با اين سرعت ميشه از Google Earth استفاده کرد ؟
شهر هاي ايران رو ميشه ديد ؟
تا چه فاصله ميشه زوم کرد ؟
به طور زنده نشون ميده ؟
چقدر طول ميکشه تا زوم کني ؟
توي شب نشون ميده ؟
خيلي خيلي ممنون ميشم جواب بديد
سلام به همگی
چرا تو گوگل ارث نمیشه ساختمونای و محیطهای سه بعدی رو دید؟
بهتره بگم کجا و چطوری میشه دید؟
ممنون
بله میشه. من با 128 باهاش کار میکنم.نقل قول:
بله تمام ایران رو میشه دید، حتی بیابونها.
بستگی به شهرش داره که چقدر گوگل براش ارزش قائل شده. مثلاً تهران تا جایی میشه زوم کرد که رنگ ماشینهای سواری قابل تشخیص هست.
نه زنده نیست معمولاً عکس شهرهای ایران مربوط به 3 چهار سال پیش هست.
بستگی به سرعتت داره.
جدیداً میشه کره زمین رو از دور به صورت شب هم دید.
خواهش میکنم.
یک توضیح راجع به عکسهای پست 72 و 73 بدم، آپلود سنتری که من عکسها رو روی اون قرار داده بودم (va3upload.net) از کار افتاده. اگر کسی آپلود سنتر مطمئن سراغ داره آدرس بگذاره تا بتونم عکسها رو دوباره آپلود کنم.
با تشکر
تعداد کمی ساختمون توسط گوگل ارث شبیه سازی شدن. تا جایی که من میدونم یک شهر در آمریکا رو کاملاً به صورت سه بعدی طراحی کردند. به گمونم کالیفورنیا بود.نقل قول:
یه نسخه پولی هم داره که ساختمانهای سه بعدی توش زیادتر از این نسخه رایگان هست.