بازی 3 NINJA GAIDEN :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
!!! نظر یادتون نره !!!
Printable View
مرسی که خیلی نظرمیدین !!!!
دستت درد نکنه...خیلی ممنون
راستی اگه میشه بازی Tinyton را هم بذار....
خیلی تایپیک با حالی یه ممنون..
واقعا ممنون عالی بود عالیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییی
Tinytoon میکرو یا سگا رو میخوای ؟
هردو ولی اگه سگا را نداری میکرو را بذار....
ممنون
خیلی خیلی ممنون
دستت درد نکنه :))
این Tinyton برای کنسول سگا را چه جوری میشه اجرا کرد؟؟؟
با Emulator مخصوص سگا
تاپیک عالی شده !!!
ایول!!!
جدی مدی , بازی مازی نمیخواین ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه metal gear داری لطف کن بزار....نقل قول:
جدی مدی , بازی مازی نمیخواین ؟
یه سری از دوستان تو تاپیکهای دیگه به این نوع بازیها میگن بازیهای بچه گانه ...
اگه واقعا شما هم همچین فکری میکنین بگین تا دیگه ادامه ندم...
نه خیلی هم خوبه
اخه اصلا موضوع این نیست موضوع اینه که ما از این بازیها خاطره داریم و با هر کدومشون میرم تو دوران قبل وای که که چه دورانی بود!نقل قول:
منم دقیقا به همین خاطر این تاپیک رو ساختم...
ولی چیکار کنیم که بعضیا یا سنشون کمه که این بازیها رو یادشون نیست ... یا اینکه خیلی .... بیخیال هیچی ...
یه سر به گروپ من که تو امضام هست بزنی مطمئن باشید پشیمون نمی شد به جرات می گم نود درصد بازی هایی که وقتی بچه بودید بازی می کردید رو تو قسمت فایل های گروپم پیدا می کنید .....
یه چیز توپ رو دارم آماده میکنم بزارم که یه کم با بقیه چیزهایی که تا حالا گذاشتم فرق داره.
نمی گم که سورپریز بشین ...
باید جالب باشه ما منتظریم!
من نمیدونم که چرا آهنگ بازیهای این کنسول میکرو رو خیلی دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
خدایی هر کی یه ذره درک موسیقی داشته باشه میفهمه که هر کدوم از آهنگهای این بازیهای یه شاهکار در زمینه موسیقی هستش . چون ساختن یه ریتم ملودیک و به یاد موندنی اون هم با فرمت نه چندان جذاب MIDI واقعا کار سختیه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی واقعا هر کدوم از آهنگهای یه سری از بازیهای کنسول میکرو به خصوص بازیهایی مثل CONTRA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و MARIO [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و RUSH'N ATTACK [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و خیلی بازیهای دیگه یه شاهکار در زمینه موسیقی هستش.
سورپریز من هم مجموعه آهنگهای نوستالوژیک این بازیهای به فرمت NSF هستش که با پلاگینی که بهتون معرفی میکنم و طرز کارش رو بهتون یاد میدم , میتونین از شنیدنش لذت ببرین.
برای این کار ابتدا محتویات فایل PLUGIN.rar رو تو پوشه پلاگین برنامه WINAMP خودتون کپی کنید . (یعنی 2 فایل IN_BLEEP.DLL و in_nsf.dll )
بعد فایلهای NSF مربوط به هر بازی رو با برنامه WINAMP باز کنین تا بتونین به آهنگهای LEVEL های مختلف بازیها گوش بدین.
بعد از باز کردن فایلهای NSF می بینین که پنجره جدیدی به برنامه WINAMP اضافه میشه .
کار این پنجره تعویض TRACK های آهنگ هاست. (بعد از انتخاب هرTRACK گزینه PLAY رو باید بزنید.)
* یادتون باشه آهنگهای هر مرحله بصورت LOOP یعنی تکرار مداوم هستن , یعنی اگه تا فردا صبح هم خودتون بصورت دستی آهنگ رو تعویض نکنین به پخش همون یه ترک ادامه میدن ...
اینم لینک پلاگین واسه WINAMP :
*** بعد از دانلود نظر یادتون نره ***
موزیک کامل بازی CONTRA :
موزیک کامل بازی RUSH'N ATTACK :
موزیک کامل بازی MARIO :
بازی kung fuرو فراموش نکنی!در ضمن برای windows mediaنمیشه کاری کرد من با winamp کار نمیکنم!
به علت عدم استقبال این آخرین پست من تو این تاپیک هستش و دیگه به فعالیتم تو این تاپیک ادامه نمیدم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا ادامه بده ..........ما رو یاد قدیما انداختی ......
به زور که نمیشه از دیگران نظر خواست.دوستان ترجیح میدن پست ندن تا خللی توی کار شما پیش نیاد.نقل قول:
این اولین باریه که اومدم تو این تاپیک .تاپیک خوبیه. بهتره از روی تعداد بازدید کننده ها استقبال از تاپیکت رو بسنجی !
[QUOTE]نوشته شده توسط cully_4u
به علت عدم استقبال این آخرین پست من تو این تاپیک هستش و دیگه به فعالیتم تو این تاپیک ادامه نمیدم .[/
QUOTE]
براي چي حيف شد كه ولي خب اگه كسي خوشش نمياد نظر بده ما چه كنيم
نه؟
همه ی این بازیها رو با یه سرچ کوچولو میشه تو نت پیدا کرد.
پس بیخیال ادامه فعالیت این تاپیک.
دوستان یه بازی بود که شخصیت بازی یه سپر داشت که پرت میکرد و برمیگشت اسمش چی بود اگرم لینک بدین که بهتر!
به جا شما من تو اين تاپيك فعاليت ميكنم به اين زودي نبايد نااميد ميشدين...
mohammad_twe
موفق باشی ...
اينم بازي سيرك يكي از باهال ترين بازي هاي nes
يه بازي جنگي باهال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیرک رو که من قبلا گذاشته بودم !!!
نديده بودم ...!!! اقا به نظرم اين تاپيك رو ببنديم از اول يه تاپك ديگه بزنيم چون اينجوري ميبينن تاپيك جديد هست بيشتر ميان ...؟؟؟