این لوگو زیباتر هستش
راستی قسمت دوم کی شروع میشه ؟ جا نمونم !!
Printable View
این لوگو زیباتر هستش
راستی قسمت دوم کی شروع میشه ؟ جا نمونم !!
سلام.نه که عالی باشه اما بدم نیست.میتونست بهتر از این هم باشه. اگه لوگوهای دیگه هم هستن بذارین بقیه نظر بدن.شاید به درد خوردا! البته اگه مدیریت محترم قبول کنن!
به نظر منم قبليه خيلي زيباتر و مفهومي تر و حرفه اي تر بود.اين لوگو برازنده همه نوع سايت هست غير از سايت تخصصي كامپيوتر.من فكر كنم بازديد كنندگان جديد سايت وقتي لوگو رو ببينند ديگه اميدي به انجمن گرافيك حداقل ندارند.
یه طرح دیگه
سلام
خوب یه دفعه تاپیکه نظر سنجی میزدی...ن ولی به نظر من این یکی قشنگ تره
منم با قبلي موافقم. اين يكي زياد به دل نميشينه
بهر حال از مافيا هم كه وقت گذاشته تشكر ميكنم و پيشنهاد ميكنم كه مسابقه برگزار كنيد تا ذوق ساير دوستان رو هم گردآوري كنيم و برترين طرح انتخاب بشه، جايزه هم نداديد نداديد. فوقش يه چند تا ستاره به طراح برگزيده بديد.
بنظر من این لوگو به تنها چیزی که شباهت نداره این سایته.
من اولش فکر کردم O یا Q یا D نوشته شده...
کار مهران عالیه به نظر من خیلی خوبه
کار من نیستنقل قول:
شوخی کردم
پس طراحیش از کیه؟
این هم از همون شوخی ها بود.نقل قول:
--------------------------------------------
اما جدا به نظرم طرح مافیا جان خیلی خوب بود.
از همون استفاده کنید. برای سایت P30World
بای
انشاءالله مبارک باشه. ولی مطمئنا میتونست از این بهتر باشه. کاش بیشتر روش کار میکردید.
خيلي ببخشيدا.اميدوارم دلخور نشيد ولي من فكر ميكنم چون نظرها مثبت نبود انكار ميكنيد وگرنه اگر تعريف و تمجيد شده بود حرفتونو پس نمي گرفتيد.اين فقط يك نظر شخصي بود.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دلخور برای چی
نه فقط یه مقدار زود و نسنجیده قضاوت کردین
این لوگو توسط یه طراح و دارای شرکت ثبتی طرح شده
تا به امروز یه نشونه از من نمی تونید پیدا کنید که بنده 1% در این موارد اطلاعاتی و یا علاقه ای داشته باشم
دیگه دوستان طبق شناخت می دونند که کدوم حرف شوخی هست و کدوم حرف جدی از بنده
پس زود و نسنجیده قضاوت کردین و جمله خودتون در انتها:خيلي ببخشيدا.اميدوارم دلخور نشي
لگو جديد مبارك باشه
در ضمن خيلي هم قشنگه
به نظر من که قشنگه
با سلام به نظر ن هم خيلي قشنگه
فوق العادست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لوگوی جدید زیاد قشنگ نیست
آدم رو یاد علامت تهی میندازه
میتونه خیلی بهتر از این درست بشه
منم یه طرحی زدم
خود طرح شاید به درد نخوره ولی ایده ی خوبیه
یا
البته بیشتر برای favicon به درد میخوره
اگه به عنوان لوگوی اصلی بخواد استفاده بشه باید بزرگتر ساخته بشه و میتونه یه رنگی هم بهش اضافه بشه
زیرش world.com هم اضافه بشه
قبلی بیتر بودا
به نظر من قشنگه
مبارکه
اینو راست میگیانقل قول:
خوده خوده علامت تهی ایه:laughing:
زاد بد هم نیست .
یه چند وقت که بگذره متوجه میشیم که خیلی قشنگ و به روزه
رنگ بندي خوبه اما به نظر 30اومده رويهم كمي مي زنه تو ذوق
در كل دستتون درد نكنه
خوبه
ترقی ها همه رو به بالاست...تو از بالا به پايين می ترقی!
هیچ نظری نمیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هالا واس چی خودمم توش موندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه ولی زیاد هم جالب نیست
به نظر من هنوز میشد روش کار کرد و جذابش کرد
تاپیک اصلاح شد
سیلام
مافیا تو چند سالته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خو همینجوری پرسیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میخوام بدونم خو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا عصبی میشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جون بیبیت بگو چند سالته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راسی عید قربون همتون مفارک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
به نظرم این کلمه p30world خیلی ساده طراحی شده من خودم یه لوگو به همراه خود کلمه p30world طراحی کردم که با اجازه اقا میثم و.آقا مهران اگه میخواید بذارم ببینید چطوریه ؟؟؟؟؟؟
دست طراحش درد نکنه اما من لوگوی قبلی رو ترجیح میدم.:blush: :exclamati
اون عالی بود......
(آقا من نه طراح قبلی رو میشناسم و نه طراح فعلی رو ، اما رک بگم : ازش خوشم نیومد):) :blush:
لوگوی جدید قشنگتره
خوبه يك تنوعي شد
راستش وقتي من بعداز 1 ماه دوباره به سايت اومدم فكر كردم اين يه فروم ديگست
با تشكر
nel
مطمئنا از قبلی چند درجه ای بهتره ! درسته عالی نیست ولی خب مدیران بین خوب و خوب تر خوبتر رو انتخاب می کنن آیا این بده ؟
به نظر من باید مثل قبل یه مسابقه گذاشته بشه و هر کی که میخواد طرح خودشو بده بعد با یه نظر سنجی و رای یوزر ها و کاربران یه لوگو خوب برای سایت طراحی بشه
چه ربطي به اينجا داره آقاي willrock3؟
جا از این بهتر گیر نیاوردی ,کوچیکترین ربطی به موضوع نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان ایشون اشتباه کردن شما به بزرگواری خودتون ببخشید !ممنون از شما:11:
ايشون تو تمام تاپيكا دارن اين كارو مي كنن يكي به مديران بگه مثل صندلي داغ
راست می گی این دیگه از بخشش گزرونده من می رم به مدیران پی ام بزنم :27: ممنون حجت جون:11:نقل قول:
نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آقای WillRock دفعه سومه که عضو شده
بار قبل هم تبلیغ یه رنامه فشرده سازی رو میکرد
خوشبختانه به آقا سینا پیغام دادم فوری حلش کردن