اجرت با آقا امام زمان
آق خدا خيرت بده
Printable View
اجرت با آقا امام زمان
آق خدا خيرت بده
به نام رب الکعبةدوستان سلام!
زيارت آل يس
به صورت گرافيکي به همراه ترجمه که بهترين حالت اجراي آن روي گوشي هاي سوني اريکسون w700 , k750, w800 مي باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوع فايل : فشرده
توضيحات: بعد از خارج کردن از حالت فشرده، آنرا در قسمت other يا web pages کپي نموده و اجرا نماييد.
دوستانی که w810 دارند تغییراتی در دو مجموعه اخیر ایجاد شده تا روی گوشی های w810, w900 با اندازه واقعی نمایش داده شود، لطفاً امتحان کرده و نتیجه را اطلاع دهید.
موفق باشيد.
سلام علیکم
آقا اجرت با بی بی فاطمه ی زهرا
فقط اگه بتونی زمینه ها رو طوری قرار بدی که چشم رو آزار نده خیلی خوب میشه.
سلام دوست من.
من گوشيم دبليو 810 هستش و وقتي اين فايلها رو ميريزم رو گوشيم و بازشون مي كنم اندازه عرض فايلها يك سوم عرض ال سي دي گوشي هست و نميشه خوندشون.با زوم و فول اسكرين هم امتحان كردم نشد.
اگه يه راهنمايي بكني ممنون ميشم.
پس نوکیا چی؟؟؟؟؟
خوب کارب نداره قبل از اجرای برنامه روی فایل برو ودکمه بیشتر یا more را بزن واز اونجا قسمت اسکرین سایز رو انتخاب کن واندازه برنامه رو تغییر بدهنقل قول:
به همین راحتی
خدمت جناب emprator_kochak و دیگر عزیزانی که نوکیا دارند عرض شود که این دعاها روی بعضی از گوشیهای نوکیا هم اجرا می شود از جمله گوشیهایی که من به شخصه امتحان کرده ام: 7610 و 3230. فقط باید تنظیمات صفحه را به original size تغییر دهید.
موفق باشید.
جناب masoud khan ! آیا شما روی گوشی w810 عملاً چنین چیزی را امتحان کرده اید؟ اگر چنین باشد که مشکل w900 هم که محیط مشابه این گوشی دارد حل شده است.
به نام آن که اسماء حسنی از آن اوستدعای سمات
معروف به دعاء شبّور كه مستحبّ است خواندن آن در ساعت آخر روز جمعه و مخفى نماند كه اين دعا از ادعيه مشهوره است و اكثر علماء سَلَفْ بر اين دعا مواظبت مىنمودهاند
توضيحات: بعد از خارج کردن از حالت فشرده، آنرا در قسمت other يا web pages کپي نموده و اجرا نماييد.
التماس دعا
سلام دوست مننقل قول:
نه ولی با این روش تو k800 که گوشی خودم هست خیلی وقتها این مشکل برطرف شده البته برای برننامه های دیگه اینجا هم فکر میکنم کاربرد داشته باشه
اين ادعيه به صورت وب پيج هستند. برنامه جاوا نيستند كه من برم اسكرين سايز رو تغيير بدم؟!
اخ ببخشید حق با شماست من اشتباه کردم
Mont@zer جان! نه ، فرمت جاوا نیستند و برای نمایش نیازی به نصب ندارند. تغییر سایز هم فکر کنم تنها از طریق کامپیوتر میسر است.
آره masoud khan گوشی w810 و w900 فرمت نمایش صفحات وبشان به کلی با گوشی های دیگر سری w متفاوتند. اما k800 همانند k750 عمل می کند، منتها چون صفحه اش بزرگتر از 176 * 220 پیکسل است، دارای حاشیه سفید است.
سلام پس چرا من نتوستم دانلودشون کنم ؟!!!!؟؟!!؟
اقا لينك درسته؟؟؟
سلام دوست من
کارت خیلی درسته. من مدتها دنبال این دعاها بودم ولی لینکها هیچکدوم دانلود نمیشه
اگه ممکنه لینکها رو اصلاح کنید. جای دوری نمیره
التماس دعا
اصلا سایت شگردها وجود نداره
ممکنه مشابه این برنامه ها رو واسه ان90 برام معرفی کنید
ممنون
به نام خالق توانا
ماه رجب ماه خداست.
«رجبیه» مجموعه ای منتخب از ادعیه و اذکار ماه رجب که از کتاب شریف مفاتیح الجنان گرفته شده است.
به صورت گرافيکي به همراه ترجمه که بهترين حالت اجراي آن روي گوشي هاي سوني اريکسون w700 , k750, w800 مي باشد.
دوستان لینکهای قبلی ان شاء الله در آینده نزدیک اصلاح می شوند.
التماس دعا
سلام علیکم.اگه چندتا از دعای های صحیفه ی سجادیه با ترجمه بذارید خیلی خوب میشه.از زحماتتون کمال تشکر رو دارم.
سلام واقعا کارت جالب و خوبه
انشا الله به آرزوی دلت برسی
دست تک تک دوستان را می بوسم "
خیلی خیلی استفاده کردم .
++ یا علی ++
نزدیک ماه رمضان میشیم شهریور ماه دعاهای خوب و با کیفیت با فرمت جار بزارید خدا خیرتون بده
یا حق
سلام
ممنون اززحماتتون
اگه ميشه اين دعاهارو به صورت mp3هم بديد.
ببخشید ولی روی 3250 اصلا عکس ها لود نمیشه !
شما بودید چی کار می کردید ؟
دوست عزیز bollboll اگه ممکنه تعقیبات نمازها (گرافیکی تحت وب) را در جای دیگه آپلود کنید.نتونستم دانلودش کنم.
در ضمن خیلی خیلی ممنون از از برنامه های که گذاشتید...
مرسی
آقا دستت درد نکنه " خیلی استفاده کردیم .
باز هم بزارید ...
مرسی
اجرت با خود خدا..... فقط خودش
اینم از طرف من :11:
فقط لینک ادعیه ماه رجب مشکل داشت .......
به نام آنکه نور آسمانها و زمین است
ماه شعبان ماه پیامبر اکرم (ص)
«[B]مناجات شعبانيه[/B]» به همراه صلوات ماه شعبان
التماس دعا
bollboll" دستت درد نکنه خدا اجرت بده.
برنامه نهج البلاغه را بزارید خیلی خیلی ممنون می شم
مرسی
دوست من زيارت عاشورا هم اگه بزاري خيلي عالي ميشه.
اقا من گوشیم k750 هست و از این دعا های شما فقط دعای کمیل روش اجرا شد
چی کار کنم
سلام دوست عزیز
واقعا جالب بود من كه خيلي استفاده كردم.
اجرت با اقا.
منتظر چيز هاي جالب ديگر از شما در اينجا هستم.
ياعلي
دمت قییژژژژ
خیلی خوب بود
با سلام!
بسم الله الذی هو نور السماوات و الارض
ماه رمضان فرصتي است براي اوج گرفتن، خوشا به حال کساني که از لحظه لحظه اين ماه بهره گيرند.
امروز احتمالاً آخرین روز ماه شعبان است و بالاخره مجموعه حاضر آماده شد بحمد الله.
«رمضانيه» مجموعه اي است منتخب از ادعيه و اعمال ماه مبارک رمضان که به صورت صفحات وب مناسب براي اجرا روي گوشي هاي موبايل تهيه شده است. بهترين حالت اجراي آن روي گوشي هايي است که داراي وضوح صفحه نمايش 220 * 176 پيکسل باشند.
روش استفاده: برنامه را پس از دانلود از حالت فشرده خارج کرده و به شاخه webpage يا other داخل گوشي منتقل کنيد. حال بدون اينکه احتياج به نصب داشته باشيد، مي توانيد برنامه را اجرا کنيد.
به خاطر اينکه قدرت انتخاب بيشتر داشته باشيد، برنامه به دو گونه مجموعه کامل و مجموعه کم حجم قابل دريافت است. دو بخش مقدمه و دعاي افتتاح تنها در مجموعه کامل رمضانيه قابل مشاهده است.
برای مشاهده توضیحات بیشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمایید.
وبلاگ شوق رمضان، هم در راستای شناخت هر چه بهتر این ماه و تلاش در جهت بهره گیری از این ضیافت، آماده بازدید و تبادل نظر با شماست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
التماس دعا در اوقات گرانقدر این ماه عزیز
امکانش هست جوشن کبیر هم تولید بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو موبايل من (p990)كه اجرا نميشه يعني هيچ كدوم از تصاوير رو نمياره
آجرک الله ........
محشر بود
بابا با این کارات رفتی تو بهشت