تاپیک اصلاح شد!!
تاپیک اصلاح شد!!
مطمئنا البته بیشتر تو متفرقه می تونیدنقل قول:
مخلصیمنقل قول:
خب از تخصصتون هم بگید.
مثلا چی کارا بلدید ؟
چه هنرهایی دارید؟
یه خورده بیشتر شما رو بشناسیم
نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط مليسا
منم مليسا 19
اميدوارم بتونم دوستاي خوبي رو اينجا پيدا كنم
مطمئنا البته بیشتر تو متفرقه می تونید
منم با سامان موافقم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هیچ وقت با پستات حال نکردم و نخواهم کرد ;)نقل قول:
كاوه منظوري نداشت كهنقل قول:
از همه دوستان و عزيزان هم ممنون من خودم هم بيشتر تو متفرقه ميام
هیچی دیگه فقط woooooooooooow
حالا احتمالا در آینده نه چندان دور شاهد قمه و قمه کشی هم د متفرقه خواهیم بود
خدا به خیر بگذرونه، ما که بخیل نیستیم
ملیسا که همون ایکس بوی بود !
انویدیا جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا برام مهمه نیست که از پستام خوشت نمیاد و حال نمی کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای کاش همه با یه حرف ساده این قدر خوشحال بشن و بخندن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اصلا برای من مهم نیست که تو چی میگی ;)
من فقط یه کم به این حرفت خندیدم :
نقل قول:
ملیسا که همون ایکس بوی بود !
من هم مسعودok
بقیشو نمیگم!!!!!!!!!
خوش امدی مسعود جان امیدوارم شما دیگه عضو تکراری نباشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شوخی بود
منم خدایی با x-boyخیلی حال میکردم با حال بود ولی حیف شیتونی کرد.
وای خدای من
لطفا اینجا درموردش حرف نزنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه قدر اعضای جدید بی ذوق هستن بابا هر دقیقه یه نفر عضو میشه اون وقت روزی یه نفر میاد اینجا ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من محمد هستم 17 سالمه بعد...
چي بگم الان؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگو بله
عزیز هرچی فکر می کنی لازمه یا دوست داری دیگران در موردت بدونند را بگو
سلام.
منم کاربر جدید حساب میشم :d ؟
وای مهران معذرت پستم ربط نداره به تاپیک :d
سلام:happy:
منهم نیلوفر هستم خوشحالم که در کنار شما هستم:rolleye:
سلام
من سیاوش هستم
19 سالمه
بگونقل قول:
میرغارثورتیوشتاگثیتانچلیغانی
اگه تو نستی :tongue:
خوش اومدی آقا سیاوش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام نیلوفر خانم خوش امدید اولین کاربر 2007 هستید که می بینم;)نقل قول:
موفق باشید
:) :blush: خوش اومدینقل قول:
سلام
امیر
25 سالمه
تهران
ممنون از همه:happy:
سلام
منم مسعود هستم :rolleye:
منم ساشا 20 ساله از كره ي شمالي
به زودي باهام بيشتر آشنا ميشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا جون هرکی دوست دارید بیشتر توضیح بدید
مثلا چه کارا بلدید؟
خوب منكه تو كار انرژي هسته يي هستم (همون حق مسلممون)
اگه سوالي در اين رابطه داشتيد بپرسيد.
می بینم که سولاریس جون نقش میزبانو. بازی می کنن
همگی خوش اومدین
خوش اومدینقل قول:
اینجا خیلی باحاله بهت خوش می گذره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه با من هم بودی خواهش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چطوری گلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوش خوش خوش اومدید;)نقل قول:
عسل جان پ چی فکر کردی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من ادمین این تاپیکم بن میشیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکررررررر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا خوشحالم که عضو p30world شدم . soleares جان از شمام ممنونم.
شما سعی کن معتاد نشی ;)نقل قول:
دیگه دیر شده معتاد شدم.
من خودم ماه اول زیاد دوست نداشتم تا اینکه یهو به خودم اومدم دیدم 2400 تا پستیدم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاربرای جدید نمیدونن که چی شد 2430تا پست داره انشالله با این سولئار جانمان بیشتر اشنا میشید:blush:نقل قول:
2399 تا تریپ اسپم هست:laughing: ;)
اگه یه روز بخش خبر پستاشو حساب نکنید پستاش میشه (12_):rolleye: :biggrin: :laughing: ;)
قربانت محمد:evil:
محمد جان به خدا اون طورا هم نیستا من تو سخت افزار هم مطلب گذاشتمم تو ریاضی بهداشت تو موسیقی و فیلم و موبایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و همین طور نرم افزار
در ضمن من اصلا با انجمن اخبار قهر کردم می دونستی که ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوخی کردمنقل قول:
به دل نگیر
ولی خداییش 80% بچه های این انجمن فکر می کنن من اسپم می کنم پستام زیاد شه به خاطر همینم اومدم متفرقه