دوستان ولي سيستم ما اين بازي رو كفاف نداد !
با CPU : 1.7 Celeron مياد ؟!!!!!
Printable View
دوستان ولي سيستم ما اين بازي رو كفاف نداد !
با CPU : 1.7 Celeron مياد ؟!!!!!
شرمنده ولی باید بگم عمرا!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من cpu 2.4 FULL دارم حتا جرعت نمیکنم به این بازی فکر کنم تا چه برسه که بازی کنمنقل قول:
شما هم مثل من بسوز و بساز
البته هر جور راحتی دوست داشتی هم نسوز اصلا به من چه گیر میدی:blink:
دوستان هر وقت بازی میکنید ما رو هم دعا کنید یه روز بتونیم این بازیهای خفن رو بازی کنیم ( الهی آمین ) :sad:
منم cpu 2.8 فول دارم ولی با مشکل بازی رو روی 1024 بازی میکنم اون هم پایین ترین جزییات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به لینکی که در بالا دادم برید و درایور رو دانلود و بعد نصبش کنید... همین!!!نقل قول:
خوب تنظیمات گرافیکی رو بیارید پایین تر...;)نقل قول:
من رو همون 768*1024 که قرار میدم بعد از یه 20 دقیقه ای بازی کند میشه ولی رو 800*600 اینطوری نیست
درایور جدید Nvidia رو هم دانلود کنید شاید بهتر شد.
آقا من بالاخره چند روز پیش وقت کردم بازی نصب کردم البته بدن کوچکترین مشکلی در نصب چون من بازیهام رو از س ر میگیرم:biggrin: . بازی عال عال بود البته چهار مرحله بیشتر جلو نرفتم و فعلا هم دیگه وقت ندارم حالا تا بعد.
ولی بیشتر از اونیکه گرافیکش دیوونم بکنه خود بازی و گیم پلیش دلم رو برد ،واقعا یکی از شاهکارهای این سری است.
مرحله اولش توی مکزیک بود یکیم سخت بود مخصوصا وقتی دوتا یارم اسیر شدن .بعدش با دوتا یار دیگه رفتم وگاس . فرمان دادن به یارام خیلی راحت و باحاله مخصوصا پاک سازی اتاق ها که دیگه نگو. توی یه مرحله یه اتاق شلوغ پر از تروریست بود خودم رفتم از یه در دوستام هم رفتن از یه در دیگه با فلش و نارنجک ریختیم تو و .... . گروگان آزاد کردن و بمب خنثی کردن هم داره. میتونی به یارات بگی که از سلاحهای خفه کنی استفاده کنن یا آزاد بذاریشون.
انواع و اقسام سلاحها در بازی موجوده تازه میتونی مال دشمن ها رو هم برداری مخصوصا برای موقعی که تارهات تموم میشه خیلی خوبه. قبلا ها نمیشد و مجبور بودی که از کلتت استفاده کنی.
تخریب هم خیلی زیاده جون میده هی تیر بزنی به دستگاههای قمار:biggrin: هی سکه از توشون میریزه پایین. دشمن ها هم خیلی باهوش تر شدن به راحتی نمیشه گولشون زد.
راستی سیستم مرگ هم مثل Call of Duty و Spc دیگه کم کم بیشتر بازیها دارن اینجوری میشن.
فقط من تو یه چیزی موندم اونم اینه که تو این بازی چیزی به نام health وجود نداره فقط اگر مداوم بهت تیر بزنن میمیری
ایول چه باحالنقل قول:
من همیشه با خودم فکر میکردمم که بازیها باید اینطوری باشند نه اونطوری که هی از جونشون کم بشه چون اینطوری طبیعی تره
تازه یوبی سافت به این قضیه پی برده
واقعا اگه من تو یوبی سافت بودم بازیهایی که سال 3000 قراره بیاد الان تو بازار بودا:blink:
به خودتون بخندید
من هي ميگم فقط يوبي سافت اما بعضي ها ميگن کونامينقل قول:
حالا صبر کن تا اين بازي Assassin Creed بيايد تا حال همه شرکت ها و ضد يوبي ها را بگيرد
آخه کونامی هم شد شرکت؟نقل قول:
فقط این PES خیلی خوبه وگر نه بقیه بازیاش اصلا قابله مغایسه با Ubi و EA نیست
من که شعارم همیشه این بوده: اول Ubi دوم EA
البته شرکت EIDOS هم بد نیست بعد تازه میشه KONAMI رو گفت
;)
دوستان ، اینجا که جای بحث در مورد این نیست که کدوم شرکت بهتره !
من خودم مخالف یوبی هستم . چون هر بار یه جوری همه رو سر کار میذاره .
اگه از سر کار گذاشتن مردم به خاطر بدقولیهای همیشگیش بگذریم ، یه روز از قفل استار فورس استفاده می کنه . یک روز دیگه پیکسل شیدر 3 رو به جون مردم میندازه و ...
اما وقتی به خودم و بازیهایی که در حال حاضر رو سیستمم نصبه نگاه می کنم می بینم که باز هم این یوبی هستش که که ما رو با بازیهای خوبش سیراب می کنه .
پس نمیشه گفت که کدوم شرکت خوبه و کدوم شرکت بده .
دوستمون امیر راست میگه. همین بحث هارو میکنین که هی در تاپیک ها رو میبندن.نقل قول:
این شرکتها بیشتر کارشون تهیه کنندگی و پخش و توزیع تا ساخت بازی. همین بازی هم ساخت شرکت Red Storm است نه یوبی سافت.
قابل توجه دوستانی که هنوز این بازی رو نکردن بگم که تا عید بازی از این بهتر گیر کسی نمیاد پس اگه سیستمتون نمیکشه بدونین که میرزه به خاطر این بازی یکم بری تو خرج. واقعا میرزه . این بازی رو از دست ندید یه تجربه فراموش نکردنیه....
ما که با pc نتوانستيم يدونه از بازيهاي ubisoft را امسال بکنيم
خوبه x360 داريم وگرنه مي مردم
خواهش میکنم یکی بگه این بازی رو این سیستم جواب میده:
گرافیک:gforce 5500 256
3000 ful :cpu
1g:ram
خواهش میکنم حیاتیه نسخه قبلیه بازی گیر میکرد نمیدونم بگیرم یا نگیرم
آره جواب مي ده تازه مي توني بري تو تنظيمات همه چي را High کني چون سيستمت مي کشه ;)نقل قول:
خیلی متشکر از توجهتون ولی پس چرانسخه قبلی گیر میکرد؟ البته جوی بود بعضی قسمت ها از مرحله گیر میکرد بدجورنقل قول:
بعضی جاها هم روون رووون (lock down):) :)
lock down رو با این مقایسه نکن این یکی از موتور آنریل استفاده کرده.من که به بیشتر چیزهایی که تیر زدم تخریب شدن بعدش علاوه بر بافتهای سنگین سیستم نورپردازی خیلی قوی داره.نقل قول:
شما اگه فقط کارت گرافیکت رو ارتقا بدی میتونی با گرافیک بالا بازیش کنی. اگرم نه که باید بیشتر افکت ها رو در بخش گرافیک خاموش بکنی.
آقا من مطمئن نیستم ولی 5500 فکر نمیکنم شیدر 3 رو ساپورت کنه
اگه رو سیستم این آقا با جزییات بالا جواب میده پس چرا رو سیستم من با این مشخصات رو رزلوشن 1024 کم میاره؟نقل قول:
cpu:3700
ram: 2Gb
vga: 6800Xt 256 mb ddr3
رو 640 با جزییات بالا راحت اجرا میشه ولی و 1024 باید جزییات را پایین بارم تا جواب بده اگه میشه کمکم کنید حیفه این بازی با گرافیک بالا اجرا نکنم
ممنون
من که نگفتم با جزییات بالا :نقل قول:
گفتم باید همه افکت ها رو در بخش گرافیک خاموش بکنی .البته من که امتحان نکردم که میشه یا نه ولی به قول فوتبالی ها روی کاغذ باید اجرا بشه توجه کن میگم اجرانقل قول:
سم فیشر جان من با شما نبودم با علی آقا بودمنقل قول:
یعنی اگر فقط گرافیکم رو ارتقا بدم مشکلی ندارم
حداقل کارت گرافيک شما بايد سری 6600 به بالا باشه....نقل قول:
6600 هم مي خوره يا بالاتر؟
اره من خودم با 6600 معمولی بازی میکنمنقل قول:
6600 مموري چند؟
512 يا 256؟
با256 ........
چند خريدي؟
راضي هستي؟
بازيهايي را مثل Splinter Cell 4 را تونستي اجرا کني؟
نمي دونمنقل قول:
اما عجب سيستمي داري خوش بحالت
نه بابا تا 2 سال دیگه باید قسط بدم :sad:نقل قول:
راستی بچه ها میدونید قشنگترین قسمت کجاست؟
اونجا که به رفقت آمپول میزنی میگه
tahnk you mach better
تو تا بستون و تو اوج گرونی نود و خورده خریدم و تا حالا کاملا راضی بودم و اسپلینتر4 رو با بالترین جزئیات و رزولیشن 1024 به راحتی بازی کردم .... ولی تو این بازی متاسفانه گیر زیاد میکنه البته یه نکته ای که هست اینه که اون اول بازی که قطعات کامپیوتر رو چک میکنه گرافیک رو تیک قبولی میزنه ولی رم و سی پی یو رو تیک منفی میزنه یعنی این دوتا مناسب برایه این بازی نیست ( رم 512 و سی پی 2.8 فول) برا همین فکر میکنم مشکل از اینا باشه آخه با اسپلینتر زیاد تفاوت گرافیکی نداره ولی خیلی تیک میزنه
آره چیزه جالبیه. خیلی برام پیش اومده که دیگه داشته میمرده و قرمز شده آمپول رو زدم. آخه بعضی وقتها نمیشه بری زیر آتیش دشمن و عمل تزریق انجام بدی:biggrin:نقل قول:
راجع به دوستمون هم باید ( MAXXX ) که شما رمت پایینه این بازی حداقل 1 گیگ میخواد. بعدم گرافیکش مخصوصا توی محیط ها باز یا شلوغ از اسپلینتر سل سنگین تره.
منظورت از معمولی 6600 هست یا 6600gt آخه من همین معمولی رو دارم (256m) ولی تو بازیهایی میثل فارکرای یا گاست.ریکون گیر میکنم. البته رم من 512 Ddr2 هست. تازه با جزئیات معمولی یا بعضا پایین . میگید بخاطر رم پایین هست.نقل قول:
بالاخره تمومش کردم
ولی آخر ضایع تموم شد نوشت to be continue
مثل اینکه باید منتظر نسخه بعدی باشیم
آخرت گیمه!!!!!!!!!!!!
من که دارم با 6800xt روی 800*600 و افکت High و با 768 مگ رم با سرعت حالشو می برم...
دوستانی که مشکل دارن و می خواهند بازی رئ با گرافیک بالا بازی کنند تمام تنظیمات را روی high بگذارند فقط shadow quality را روی verylow
بازي آخر بازي هست خدا کنه براي Wii هم بياد تا برم Wii بخرم چه حالي ميده اين بازي با اون دسته ها واااااااااااااااااااااااا ااااااييييييييييييييييييي يي
آقا ما هم تمومش کردیم .خیلی چسبید امیدوارم هر چه زودتر شماره بعدیش بیاد یا شاید یه بسته مکمل براش عرضه بشه .
سلامنقل قول:
گفتم که 6600 معمولی تازه رم من ddr1 است
ما نفهمدیم این بازی رو این سیستم میاد یا نه ؟
cpu:3 full
graphics:gforce 5500 256mb
ram:1 gig