250 خیلی کمه اگه گوشیت سالم باشه...... :blink:نقل قول:
Printable View
250 خیلی کمه اگه گوشیت سالم باشه...... :blink:نقل قول:
شما فیلم برداریتو بکن بعد خود گوشی درستش میکنه.نقل قول:
یه جائی شنیدم اگه مموری رو با خود گوشی یه بار فرمت کنی درست می شه اما لازمه این کار BAckup گرفتن از اطلاعات اونه. البته من امتحان نکردمنقل قول:
راه دیگه اینه که رو حافظه گوشی فیلم برداری کنی و بعد از اتمام به مموریانتقال بدی تا فضای حافظه گوشی برای فیلمهای بعدی آزاد شه . من امتحان کردم.
فرمت فیلمش MP4 است و خیلی جاها شنیده ام که در فیلم برداری خیلی خوبه.
نقل قول:
آقا یه لطفی کن تو پیقام خصوصی یا همین جا بگو بعد چه مدتی و با چه قیمتی فروختی.
ممنون میشم.
فیلم گرفتنش مهم نیست مهم زمان پخششه که عالیه
من خودم 6630 داشتم الان ان 70 دارم که زمین تا زیر زمین فرقشونه
در ضمن 250 برای ان 70 خیلی کمه زیر 300 نفروشش
سلام دوستان
برنامه اي واسه ساختن theme واسه ان70 سراغ ندارين اگه هست لطف كنيد
سلام . .نقل قول:
سلام دوستان
برنامه اي واسه ساختن theme واسه ان70 سراغ ندارين اگه هست لطف كنيد
دوست گرامی . . در خواست برنامه فقط و فقط تاپیک زیر . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان به این نکته توجه داشته باشید که در کلوپ گوشی ها فقط بحث و تبادل نظرات در مورد گوشی رو انجام بدید و از درخواست برنامه خودداری کنید . .
ممنون از همکاری شما . .
موفق باشید .
کسی نمیخاد جواب ما رو بده؟نقل قول:
آقا خبر داغ داغ واسه ان 70 دارها ...
یک تجربه ......
(البته ممکنه همه بدونن ولی چون ذوق زده شدم می نویسم)
من یه هدفون 2 تیکه واسه گوشیم (ان 70 ) خریدم که شبیه 3250 بود ولی 4 تا دکمه جلو , عقب, پلی , استاپ رو نداشت .
بعد هدفون و 700 سونی اریکسون رو بهش وصل کردم .
آقا صداش مغز رو منفجر می کنه . واست بیس می زنه مامان .
یه همچین کیفیتی رو کلا تو هیچ گوشی ای ندیدم .
با 3250 رفیقم کل انداختم .... . اصلا قابل مقایسه نبودن ....
دیگه گوشیم رو 500 تومن هم نمیدم .
سلامنقل قول:
جدي ميگي اخه چطور:blink:
فیلمبرداری را انجام داده ام ولی تمام حرکات را ضبط نکرده است و باز هم مکث را دارد .در ضمن روی مموری خود گوشی هم همینطوری فیلم میگیردنقل قول:
سلام
من این سوالو تو یه تاپیک دیگه هم پرسیدم ولی کسی جوابم رو نداد.
امیدوارم یکی اینجا کمکم کنه.
میخواستم بدونم کدوم یک از گوشیهای سری n نوکیا log ندارن؟
یععنی دستی میشه شماره ها رو تک به تک حذف کرد.؟
البته میدونم که میشه اینرو از reccent calls انجام داد ولی منظور من اینه که تو قسمت all cominitications یا همچین چیزی نمیشه تک به تک پاک کرد.
اگه بخوایی حذف کنی باید تموم log رو یهو پاک کنی که اونطوری reccent calls خالی میشه.
اگه هم از reccent پاک کنی باز تو اونجا میمونه.
منظورتو نفهمیدم اما اگه بخوای یک شماره تو log رو پاک کنی میتونی رو اون شماره بری کلید C رو بزنی و ok کنی.نقل قول:
سلام . .نقل قول:
منظورتو نفهمیدم اما اگه بخوای یک شماره تو log رو پاک کنی میتونی رو اون شماره بری کلید C رو بزنی و ok کنی.
اگه متن رو یک بار دیگه بخونید . . متوجه میشد که گفتند . .
فروزان عزیز .. فکر نکنم بشه همچین کاری که شما میخواید رو انجام داد . .نقل قول:
البته میدونم که میشه اینرو از reccent calls انجام داد ولی منظور من اینه که تو قسمت all cominitications یا همچین چیزی نمیشه تک به تک پاک کرد.
ممنون . .
موفق باشید . .
وقتي با N70 فيلم برداري ميكنم بعد از اون نميتونه اونو پخش كنه و پيغام ميده كه نميتونه VP Player رو باز كنه.
چرا"
دوستان سلام
من یه ان 70 خریدم
چند تا سوال دارم اگه میشه لطف کنین جواب بدین
من 330 خریدم خوب خریدم؟
از کجا بفهمم که گوشی نو خریدم و طرف جای نو غالب نکرده؟
چرا رادیوش کار نمیکنه و اگه کار میکنه میشه یاد بدین؟
توی درایو موبایل یه پوشه با پسوند رار هست به اسم کینگ کونگ که فکر کنم بازیه اما تو لیست بازی ها نیست و همین منو به شک انداخته که گوشی نو هست یا نه
آیا میشه این فایل رو حذف کنم بطوری که به برنامه های گوشی آسیب نرسونه
ضمنا چرا دوربین ان 70 این طوریه من 6630 داشتم اما کیفیتشون زیاد فرقی نداره من فکر میکردم دوربین 2 دیگه باید آخر کیفیت باشه
ممنون
سلام . .نقل قول:
دوستان سلام
من یه ان 70 خریدم
چند تا سوال دارم اگه میشه لطف کنین جواب بدین
من 330 خریدم خوب خریدم؟
از کجا بفهمم که گوشی نو خریدم و طرف جای نو غالب نکرده؟
چرا رادیوش کار نمیکنه و اگه کار میکنه میشه یاد بدین؟
توی درایو موبایل یه پوشه با پسوند رار هست به اسم کینگ کونگ که فکر کنم بازیه اما تو لیست بازی ها نیست و همین منو به شک انداخته که گوشی نو هست یا نه
آیا میشه این فایل رو حذف کنم بطوری که به برنامه های گوشی آسیب نرسونه
ضمنا چرا دوربین ان 70 این طوریه من 6630 داشتم اما کیفیتشون زیاد فرقی نداره من فکر میکردم دوربین 2 دیگه باید آخر کیفیت باشه
ممنون
کیارش جان . . مبارک باشه . .
خوب خریدی . .
برای اینکه بفهمی گوشی نو هستش یا نه . . این کد رو بزن . .
#92702689#*
نشون میده تا حالا چقدر با گوشی مکالمه انجام شده . .
مثلا شما تازه این گوشی رو گرفتی و توی قسمت زمان مکالماتت نوشته تماس های کل 2 ساعت . .
وقتی این کد رو هم زدی باید همین 2 ساعت نوشته شده باشه . .
اگه بیشتر بود بدون که گوشی دست دوم هستش . .
از روی باتری هم میشه فهمید . . که اون برای قبل از خریدن . . به نحوی که : وقتی شما جای اتصال باتری به گوشی رو میبینی همون + و - باید اون قسمت اتصال هیچ خطی نداشته باشه . . وقتی باتری رو میزارند توی گوشی یک خط روش میفته که نشون میده باتری قبلا کار کرده . .
برای استفاده از رادیو . .حتما باید هندزفری گوشی رو بزنی . .تا بجای آنتن از اون استفاده کنه . .وگرنه نمیشه . .
ممنون . .
موفق باشی . .
حمید جان ممنون
ضمنا قابل شما رو نداره
من کد رو زدم این اومد:
life timer
000000:01
فکر کنم صفر باشه نه؟
حمید جان بازم ممنون
سلام . .نقل قول:
حمید جان ممنون
ضمنا قابل شما رو نداره
من کد رو زدم این اومد:
life timer
000000:01
فکر کنم صفر باشه نه؟
حمید جان بازم ممنون
کیارش جان شما لطف داری . .
درسته . .
پس معلومه گوشی شما قبلا کار نکرده . . و آکه آکه . .
ممنون . .
موفق باشی . .
حمید جان ممنون
داشتم تو گوگل در مورد ان 70 سرچ میکردم چند تا وبلاگ دیدم نوشته بود نوکیا ان 70 در واقع از گوشی های سری 60 میباشد
این خبر واقعیت داره؟
اگه واقعیه مگه ان 70 از سری ان نیست؟
ممنون
سلام . .نقل قول:
حمید جان ممنون
داشتم تو گوگل در مورد ان 70 سرچ میکردم چند تا وبلاگ دیدم نوشته بود نوکیا ان 70 در واقع از گوشی های سری 60 میباشد
این خبر واقعیت داره؟
اگه واقعیه مگه ان 70 از سری ان نیست؟
ممنون
گوشی N70 سری 60 نوکیا هستش . .
سلام
ان 70 من اس ام اس نمیفرسته
مسج سنترش هم درست وارد کردم
اما وقتی میخوام بفرستم میره تو پوشه اوت باکس و در اونجا بعد از دو دقیقه جلوی اسم مسج sending failed میزنه
مشکل از کجاست؟
ممنون
نقل قول:بازم صدا ميده:sad:نقل قول:
کسي ميدونه چجوريه؟
مرسي
سلام اگه میشه به این عکس یه نیگاه بندازین
با ان 70 گرفتم
اگه دقت کنید البته دقت هم نمیخواد در قسمت چپ عکس رنگ قرمز بیش از حد هست و به اصطلاح رنگ پاشیدگی داره و سمت راست هم یه ذره به رنگ سبز گرایش داره
اکثر عکساش تو روز این مشکل رو دارن البته با درجات کمتر و بیشتر
میشه بگین مشکل کجاست؟
لنزش تمیز تمیزه
ممنون
سلام عزيزم من شبها كه عكي ميگيرم با فلش اين حالت پيدا ميشه وقتي فلش در حالت اتوماتميزارم خيلي بهتر ميشهنقل قول:
menu-profiles-general-personalise-warning tonesنقل قول:
رو off كنيد!:happy: :biggrin: :)
مرسي الان امتهان مي مي کنم:happy:نقل قول:
سلام دوستان من N70 دارم و بعضي مواقع وقتي زنگ ميزنم يا ميخوره خيلي صدا بد است در حدي كه به سختي ميشواد صداي مخاطب گوش داد مشكل چيست ؟
سلام دوستان من هر اهنگي را كه به عنوان زنگ گوشي انتخاب مي كنم از هر چند تا زنگ كه مي خوره يكي يا چندتا از زنگها زنگ فابريك نوكيا ميخوره ديگه اعصابم ريخته به هم در ضمن مموري را هم عوض كردم درست نشد
سلام . .نقل قول:
منظورت از بعضی مواقع ، چیه . . ؟؟
احتمالا از آنتن دهی نیست . . ؟؟ یا صداشو خودت ناخاسته کم نکردی . .
اگه در زمان مکالمه کلیدهای جهت راست و چپ رو بزنی . . صدای مکالمه کم یا زیاد میشه . .
موفق باشی . .
چه جوري ميشه اين آيكونهاي صفحه N70 رو پاك كرد
سلامنقل قول:
اگه درست متوجه شده باشم شما ميخوايد آيكونهايي كه روس دسكتاپ هستن و شرتكاتهايي براي چند بخش مثل گالري و كنتاكت و مسج ها هستن رو پاك كنيد
براي اين كار شما بايد به منوي tools برين از اونجا setting رو انتخاب كنيد و در بخش phone setting گزينه standby mode رو انتخاب كنيد و گزينه active standbay رو رو آف قرار بدين
موفق باشيد
نقل قول:
خيلي ممنون .
نمرديم تو اين سايت يه سوال كرديم يكي به ما جواب داد.
دمت گرم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان ..
در ابتدا بايد بگم مي دونم شايد چندين بار بچه ها اين سوال رو كردن ولي هر كاري كردم چيزي گير نياوردم مجبور شدم ... ببخشيد
گوشي من ان 70 ... من اس ام اس هاي فارسي رو دريافت مي كنم فقط بعضي از كلمات مثلا : گ ، چ ، ... رو نشون نميده به جاش مربع نشون ميده ولي من نميتونم اس ام اس فارسي بفرستم يعني تايپ كنم ..
چي كار كنم يا چه برنامه اي نصب كنم تا اون كلمات رو درست بگيرم و خودم هم بتونم اس ام اس فارسي بفرستم ؟
ممنون ميشم كمكم كنين .. ؟؟؟؟
کامپیوتر من بعد از مدتی دیگه موبایل ان هفتادمو از طریق پورت Usb نمی شناسه چیکار کنم. البته از سی دی گوشی برای راه اندازی و نصب کمک گرفتم اما باز جواب نمی ده
کامپیوتر من بعد از مدتی دیگه موبایل ان هفتادمو از طریق پورت Usb نمی شناسه چیکار کنم. البته از سی دی گوشی برای راه اندازی و نصب کمک گرفتم اما باز جواب نمی ده
سلام . .نقل قول:
بعضی مواقع همچین مشکلی برای من هم پیش اومده . .
با یک بار خاموش و روشن کردن موبایل درست شده . .
شما هم امتحان کنید . .
اگه نشد . . بگید تا راه های دیگه رو امتحان کنیم . .
موفق باشید . .
سلام . .نقل قول:
سلام دوستان ..
در ابتدا بايد بگم مي دونم شايد چندين بار بچه ها اين سوال رو كردن ولي هر كاري كردم چيزي گير نياوردم مجبور شدم ... ببخشيد
گوشي من ان 70 ... من اس ام اس هاي فارسي رو دريافت مي كنم فقط بعضي از كلمات مثلا : گ ، چ ، ... رو نشون نميده به جاش مربع نشون ميده ولي من نميتونم اس ام اس فارسي بفرستم يعني تايپ كنم ..
چي كار كنم يا چه برنامه اي نصب كنم تا اون كلمات رو درست بگيرم و خودم هم بتونم اس ام اس فارسي بفرستم ؟
ممنون ميشم كمكم كنين .. ؟؟؟؟
دوست ارجمند . . درخواست برنامه فقط در تالار زیر . .
ممنون . .
موفق باشید . .
سلام
يه سوال داشتم در 6630 نميشد مسج هاي دريافتي رو در سيم كارت ذخيره كرد ميخواستم بدونم در ان 70 هم نميشه به هيچ طريقي؟
ممنون
سلام دوستان.من یک گوشی N70 دارم . از قسمت massege>setting کلیه ی phone memory رو فرستادم روی مموری کارت اما وقتی کپی شد تمام برنامه و بازیهام که توی my own بود غیب شد وقتی هم دوباره برگردوندمش رو phone memory درست نشد.راستی برنامه ها از رو مموری کارت پاک نشده فقط غیب شده. لطفآ کمک کنید.