مدیران محترم ودوستان عزیز کسی نیست جواب ماها رو بده اینقدر درباره سیستمهای مورد نیاز ویستا حرف ونظر می دهید پس حالا چرا جواب نمی دید
Printable View
مدیران محترم ودوستان عزیز کسی نیست جواب ماها رو بده اینقدر درباره سیستمهای مورد نیاز ویستا حرف ونظر می دهید پس حالا چرا جواب نمی دید
شما اگه مراحل و همونطوری که توضیح داده بودم انجام میدادین، به هیچ وجه دچار مشکل نمیشدین!نقل قول:
یه جای کار رو اشتباه کردی
اول بگو ببینم
اون 2 تا فایل رو که تونستی پاک کنی و 2 تا فایلی که گزاشته بودم رو جایگزین؟
از اون لینکی که گزاشته بودم... شماره سریال گرفتی که؟
اگه اون 2 تا فیلا رو جایگزین کرده باشی و شماره سریال هم گرفته باشی هیچ مشکلی نیست!
سکس از این 2 مورد رو انجام ندادی
با این حال مشکلت قابل حله
بگو چکار نکردی تا کمکت کنم
سلام
آیا کسی از این روش استفاده و موفق شده؟
کل اینترنت رو که بگردی، تنها کرکی که ویستا رو قانونی میکنه و همه ازش استفاده میکنن کرک raven هستشنقل قول:
و این آموزشی هم که اینجا داده شده، آموزش همون کرک raven هستش
100 درصد جواب میده به شرطی که مراحل رو درست انجام بدین
سلام کمال جان
من هرکاری میکنم نمی تونم ایمیل بسازم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ارور رو میده
The portion of your e-mail address that follows the @ symbol is part of a "reserved domain" such as live.com, hotmail.com, msn.com or passport.com. Please type a different e-mail address.
هر کاری می کنم میشه همه ی دامین ها یی که گفته هم انتحان کردم
یه میل بده تا برات ثبت نام کنمنقل قول:
سلام
این دیوونم کرد ولی بلاخره یکی ساختم دومین رو msn.net قبول کرد دیوونه
فقط inbox رو پیدا نکردم
ولی گشتم یجاش بهم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داد که 16 رقمه درسته؟ همینه
باید 25 رقم باشه!نقل قول:
بابا این کارا چیه؟
با همون میل یاهو من 4 تا ساختم تا حالا!
:blink:
اما یه چیزی
مافیا میگفت که موقع ریلیز نهایی ویستا این کرک ها از کار میوفته. پس 4 5 روز صبر کن که اگه قرار این روش بترکه شما دیگه زحمت بیهوده نکشی;)
من فهمیدم چه اشتباهی می کردم ! من چه قد خنگ شدم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من فکر میکردم باید یه email درست کنم!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این پستت دوزاریم افتاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا عمرت بده به اون پست مربوط به کرک یه توضیح اضافه کن فک کنم بقیه هم همین اشتباه رو می کردم
چقد من خنگم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هان؟نقل قول:
یعنی میگی منظور رو درست نرسوندم؟!!!
هالا یکی دو روزه دیگه صبر میکنم ببینم اگه کرکه به درد میخورد هنوز که چشم... توضیحات رو کامل تر میکنم
اما اگه نه که دیگه هیچی;)
اقا من دوتامشکل دارم
1:نمیتونم کارت صدارونصب کنم (کارت صداon هستش ومادربرد هم گیگا)
2:نمیتونم به اینترنت وصل شم درواقع هرکاری که میکنم مودمم رونمیشناسه
دوستان لطف کنن و کمک کنن چون مجبورشدم ویستاروپاک کنم و دوباره XP رونصب کنم
سی دی روهم از سرزمین رایانه خریدم
منتظرم.
اقا کسی پیدانشدبه ماکمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینتر عزیز در مورد کارت صدا و مودم باید در قسمت Device Manager اگه وارد بشی خودش جلوشون علامت زرد زده یعنی مشکل دارند . برای هر کدوم هم باید سی دی مخصوصش رو بزاری و Update بزنی .
حالا که کمکت کردم اگه میشه سریال نامبر معتبری اگه داری به ما بده .
به نام خدا
سلام
من ميخواهم ويندوز ويستا رو از درون ويندوز ايكس پي نصب كنم
من ويستا رو از همين سايت دانلود كردم
همون لينكي كه دوستان معرفي كردن
اما اين ارور رو ميده هنگام نصب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ميشم كمك كنيد
(آرش)
ببین داداش
اخه چرااین همه زحمت کشیدی واین ویستا رودانلود کردی به نطر من اگه میرفتی بازاریه دی وی دیش رو میخریدی این همه بلا سرت نمیومد مطمئن نیستم ولی شاید ناقص دانلود کردی شاید نمیدونم
arash_vbasic عزیز ربطی به دانلود کردن نداره. من خودم DVD ویستا رو خریدم و وسط نصب از داخل ویندوز با این مشکل مواجه میشم. ولی اگه شما کامپیوترت رو با DVD ویستا بوت کنی و نصب کنی ( یعنی از توی ویندوز نصب نکنی ) مشکلت حل میشه.
حالا سوال من از دوستان :
من ویستا رو روی درایو D نصب کردم و XP رو روی درایو C و حالا بنا به دلایلی درایو C رو فرمت کردم و از اول XP ریختم ولی دیگه منو بوت برای ورود به ویستا نمیاد و یکسره وارد XP میشه. ( توضیح اینکه روشی که در صفحه اول این تاپیک هست برای وقتی هست که میشه وارد ویستا شد ولی وارد xp نمیشه که برای من برعکسه) کسی راه حلی داره؟
سلام ....
دستتون درد نکنه من ویندوزمو اکتیو کردم ...خیلی آلی بود
.................................................. ...........
بچه ها من یه مشکل با ویستا دارم ...وقتی سیستمو خاموش یا ریست می کنم قطع برق
نمی کنه ، مجبورم با دکمه ریستو بزنم یا اینکه کلید پشت کیسو بزنم ...
ممنون میشم اگه راه حلو به ایمیلم بفرستید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی به داد مشکل منم برسه
من فقط ویستا دارم و به ویس یاهو شدیدا احتیاج دارم
ولی وقتی یه کنفرانس باز میکنم یا توی یه روم میرم ویس وصل نمیشه
حتی ارور هم نمیده ولی همینجوی خاموش میمونه دکمه talk
کارت صدا رو هم دوباره نصب کردم فرقی نکرد
هیچ علامت سوالی هم توی device manager نیست
چیکار کنم ؟
من هم همین مشکل دارمنقل قول:
سلام رضا جاننقل قول:
راه حلشو خونده بودم قبلا
اما یادمه خیلی دردسر داشتا
اگه واجبه بگو تا بگردم و برات توضیحشو بگم(البته این چند روز خیلی سرم شلوغه، میره برای شنبه)
اگه عجله داری خودت یه سرچی توی گوگل بکن
boot menu vista xp installation after
این عبارت رو توی گوگل سرچ کن، حتما جواب مبگیری;)
کمال جان ممنون از توجهت.نقل قول:
راستش گشتم ولی چیز چشمگیری ندیدم
البته مثلا لینک زیر در مورد install XP after Vista RTM هست ولی میبینم که کلی کار داره و باید DVD ویستا رو هم داشته باشیم و چون چند روزه دادم دست دوستم الان ندارمش ولی بجای اینکه کلی بگردم و یا کلی وقت برای درست کردن بوت صرف کنم از اول دوباره ویستا رو توی 20-25 دقیقه نصب میکنم و خیال خودم رو هم راحت می کنم.
البته هرچند آدم راهش رو هم یاد بگیره بهتره تا اینکه بخواد هر بار ویندوز نصب کنه.(آخه اونقدر تازگی ها سرم شلوغه که وقت و حوصله هیچ کاری ندارم).
البته اگه شما هم زحمتش رو کشیدی و در آینده آموزش یا لینکش رو گذاشتی خیلی مفید خواهد بود.
ممنون.
من تو ویستا وقتی restart یا shut down می کنم سیستمم قطع برق نمی کنه
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
درستهنقل قول:
راهش همونه
یا فایل بود توی پوشه boot فکر کنم
گفتم که دردسرش زیاده;)
نقل قول:
دوست عزیز
مشکلتون را اینجا مطرح کنید تا دوستان جوابتونو بدن
دليل ريستارت نشدن يا قطع برق مربوط به كارت گرافيكه/احتمالا مدل پاييني است يا درايور خوب نصب نشده
کسی می دونه چجوری می تونم فارسی رو توی ویستا فعال کنم
سلام
دوست عزيز به اي ن آدرس برو توي اينجا گفته شده:
گفتم تجربه خودم رو در خصوص نصب ویستا مطرح کنم
من بعد از بارها تست و امتحان به این نتیجه رسیدم که ابتدا xp رو روی درایو غیر از c نصب کنم بعد ویندوز ویستا رو روی c اگه دلایلش رو هم بخواهید همین یکی کافی است که ویستا بصورت کرک شده موجود در ایران روی c کرک شده و روی درایو دیگه بودن کلی اذیت و آزار داره. البته باید فضاهای موجود در درایو c مناسب بشه و پشتیبان هم از فایلها یادتون نره.
ایمیل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر لطف کنید یک سریال برای من بسازید ممنون می شم
سلام من اینقدر تلاش کردم اخر نتونستم ثبت نام کنم خواهش می کنم یکی برام ثبت نام کنه
اقامن شنیدم که اگه فقط ویستارونصب کنی دیگه به هیچ عنوان مشکل اونچنانی نخواهی داشت منم که الان فقط ویستارو نصب کردم تاالانش هم مشکل حادپیش نیومده وفکرمیکنم که کسی که بیادویستارونصب کنه دیگه نیازی به اکس پی ندارهنقل قول:
سلام بچه ها .. من الان ویندوز ویستا را نصب کردم و هیچ مشگلی هم نداشتم برای اجرا و نسب برنامه ها فقط 2 تا مورد بود که می خواستم از اساتید و دوستان کمک بگیرم ..
1 : من نتوانستم آنتی ویروس و فایروال را بر روی این ویستا نسب بکنم و 3 نوع مختلف را امتحان کردم ولی متاسفانه جواب نداد . خواستم از شما دوستان بپرس آیا باید مانند لینوکس از برنامه جدایی استفاده کرد و یا شگرد خواصی دارد که باید آن را انجام داد .. ممنون میشم اگر راهنمایی بفرماید ..
2 : در مورد پاور دی وی دی هم هم همین مشگل را داشتم و نمی توانم آن را نسب بکنم ولی این پیغام می دهد که این ورژن با این ویندوز سازگاری ندارد خواستم بدانم برای این منظور باید از چه برنامه جانبی استفاده بکنم ..
ممنون و مچکرم از تک تک دوستان که در این راستا ما را یاری می دهند :5:
باید ورژنهای سازگار با ویستا نصب کنید
اخ معذرت می خوام .. نمی دونستم یادم رفته این رو سوال بکنم که ورژنهای سازگار با ویستا را معرفی بکنید !!
بستگی به علاقت داره تقریبا همه ورژنهای سازگار دادند بیرون.برای آنتی ویروس میتونی آویرا نصب کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دی وی دی هم از سایتش میتونی پیدا کنید ولی مدیا پلیر خود ویستا خوبه
سلام:
من کارت گرافیک GV-NX76G256-RH را دارم که یک کارت گرافیک NVidia 256 Full با بورد Gigabyte هست.
اومدم درایور کارت گرافیکم که روی سی دیش بود (XP Edition) بود رو روی ویستا به زور نصب کنم دیدم که خراب شد بعد برداشتم یه System Restore کردم درست شد اما یه مدت که می گذشت یهو سمت چب صفحه کمی تیره و سیاه سفید می شد مثلا رنگ نارنجی و قرمز مخلوط رو صورتی رو به طوسی نشون می داد! هر کاری کردم نشد که نشد بعدشم میخواستم فیلم با VLC ببینم اولاش همه تصویر و توی شب نشون میداد یعنی تصویر روز بود ولی شب نشون میداد با Media Player که باز میکردم تصویر خوب بود صدا نداشتم گذشت گذشت درست شد دوباره با انتخاب Theme Aero و انگولک های اینجانب ولی دوباره همین شکلی شد با این تفاوت که اندفه هرچی میخواستم فیلم ببینم یا شو با هر برنامه ای ارور صفحه آبی معروف بیل گیتس می اومد.! که تایم میداد اونم با چه سرعتی میرفت و Restart میکرد! بیخیال فیلم شدیم رفتیم که آهنگ گوش بدیم و Visualization برنامه Media Player رو تغییر بدیم بازهم با صفحه آبی مواجه شدیم! بعد رفتم درستش کنم دیدم احمق theme Aero رو از لیست برداشته!!! این یعنی چی؟! خاک بر سر بیل گیتس با این ویندوزش این همه ادعاش میشه آخرم گند میزنه بابا ملت ادعاشون نمیشه از این گنده ... نمی کنن!:)
بعد مودمم رو با درایور XP شناخته ولی موقع Dial کردن فقط میگه تق تق بعد بوق نمیزنه! مسخره هستا!!!>
CPU: Intel Core 2 Due E6420 4MB/L2
M/B: GA-965P-DS3P
VGA : GV-NX76G256D-RH
Power : 330 Real Green
HDD : Maxtor SATA 320GB
قربان همگی
وحید
با سلام من ويستا را نصب كردم و كارت صدا هم نصب شده ولي هيچ صدايي از اسپيكر در نمي آيد لطفا كمك كنيد
سلام
برنامه ها وبازيها تو ويستا نصب نمي شه چه كنم؟:41::41:
توهین ممنون.
ویرایش شد.
Reza_S
بحث و تبادل نظر در مورد ويندوز ويستا:نقل قول:
سلام
برنامه ها وبازيها تو ويستا نصب نمي شه چه كنم؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=84653
با سلام
دوستان عزیز آیکن های روی دسکتاپ ویستا خیلی بزرگ هستند .از چه مسیری میشه آن را کوچک کرد که جای کمتری در صفحه اشغال کنند؟
با تشکر