چیزه خوبیه منم هر ماه از نمایندگیش می خرمش.نقل قول:
نوشته شده توسط mostafaeshghi
Printable View
چیزه خوبیه منم هر ماه از نمایندگیش می خرمش.نقل قول:
نوشته شده توسط mostafaeshghi
بازي رايانه از همه بهتره ..................دنياي بازي هم خوبه مخصوصا از لحاظ عرضه ......هميشه به موقع مياد..............
Cgemag هم خوبه ...............
دنیای بازی
بازینما
:31:
بازی رایانه حرف نداره
این شمارشم (23) عالی بود
Games For Windows
من همیشه بازینما رو میخرم ولی اگه خیلی حوصلم سر بره دنیای بازی هم میخرم ولی بازینما یه مجله ثابته برام!!
مجله دنیای بازی
دنیای بازی
فقط بازی رایانه...واقعا عالیه....
اون قدیما سال 1210 یه مجله میگرفتم وقایعه گیمیه !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هه هه هه..من چقدر خوشمزم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیشه این مجلات فارسی که نوشتید رو از جایی دانلود کرد.؟؟؟
بازی نما ولی بازی رایانه تو استان ما نمی اد وگرنه بهتره.
من فقط بازی رایانه رو دیدم و به نظرم بهترش نیست
ظاهرا تا حالا کسی مجله ویدئویی گیم ایمگ رو ندیده:
کد:http://GameEmag.ir
گشتن یه زیر خاکی پیدا کردن!!!
آقا اونایی که به بازیهای کامپیوتری علاقه دارن اصلا "بازی رایانه" رو از دست ندن! خیلی کامل و بی عیبه!
من مجله های مربوط به بازیهای زیادی خریدم ولی همشون درپیت هستن!
نه . من تقریبآ بیشتر مجله های بازیرو تهیه کردم . ولی فکر نمیکنم هیچکدومشون بهتر از دنیای بازی باشه . نقد بازی ها رو به صورت خلاصه ولی کامل قرار میده که من تو هیچ کدوم از مجله های دیگه ندیدم . تمام مجله هایی که گفتید ، برای هر بازی 2 یا 3 صفحه نقد مینویسن ولی هیچکدوم به اندازه دنیای بازی کامل نیستن .
به هر حال این نظر شخصیمه . شاید اینجوری نباشه . :46:
بازی رایانه بهترینه:40:
ولی از حق نگذریم dvd های دنیای بازی هم خوبه. جدیدا setup بازی های جدید رو میذاره.
منم دنياي بازي ميگيرم.بازي نما و اينا رو هم خوندم اما به پاي دنياي بازي نميرسن(دظر شخصي)
دنياي بازي نقداش مختصر و مفيدن و آدم رو خسته نميكنن بقيه مجله ها زيادن نقدها بيش از حد آدم خسته ميشه!
کاملا تایید میشه من هر موقع منتشر بشه میخرم چون به گفته دوستمون هم نقداش مختصرن و هم با حالنقل قول:
بازی نما و بازی رایانه که من تا حا لا می گرفتم در ی سطح هستن به نظر من.
دنیای بازی هم تا حا لا ندیدم ولی این جور که دوستان میگن بابد بهتر از این 2 تا باشه چون اینا کلی آب می بندن به نقداشون تا صفحات و پور وزیاد کنن.
اگه گیرم بیاد بازی رایانه اگه نه دنیای بازی اما بازی رایانه چیزی دیگه است !!!!:rolleye:
بازی نمااااااااااااااااااااااا ااااااااا:40:
هی این تاپیک های عهد عتیق رو بیارید بالا آبرو منو ببرید: دی
درآینده باز میشه;)