سلام چه جوري ميشه folder optionsرا از رجيستري ظاهر كرد pgedit.msc جواب نداد ممنون ميشم
Printable View
سلام چه جوري ميشه folder optionsرا از رجيستري ظاهر كرد pgedit.msc جواب نداد ممنون ميشم
دوستان به عنوان تاپیک توجه کنید!
اینجا مکان مناسبی برای پرسیدن این سوالات نیست!بهتر به انجمن کامپیوتر مراجعه کنید...
سلام
سیستم من این کرم رو داره ولی بلد نیستم چیکار کنم چطوری برنامه رو اجراء کنم
:41:
مرسی
نقل قول:نقل قول:
.............................
......................
...........................
............................
......................
...........................
..................................
................................
................................
دوستانی که Folder Option و رجیستری اونها از بین رفته با استفاده از برنامه kingtools_v31 می تونند اونو بر گردونند..تو همین انجمن یک سرچ کنید پیدا می کنید .منم از همین انجمن دانلود کردم ولی الان لینکش یادم نیست.
برای مشاهده برنامه های داخل حافظه هم از برنامه Ram Cleaner استفاده کنید.به غیر از امکانات زیادی که در مدیریت حافظه داره لیست برنامه های داخل حافظه رو هم به همراه آیکون نشون میده که خوراک اینجور ویروسهاست.
BronTok.A
من وقتي اينو اجرا ميكنم ماي داكيومنت باز ميشه اين خوده ويروسه درسته
يا من اشتباه ميكنم تو توضيحات گفته شده اجرا بشه تا كاره خودشو بكنه
تورو خدا كمك كنيد
عزیز من ، مدیر بودن دلیل بر این هست که ما این فایل رو داریم و می تونیم برای شما آپلود کنیم؟؟؟؟نقل قول:
اگر فایل مورد نظر را داشتم در آپلود کردن آن دریغ نمی کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز هم مدتی هستند که آنلاین نمی شوند تا پی گیری کنیم.
اگر دوستان فایل مورد نظر را داشته باشن حتما آپلود می کنند. پس زور نکنید.
لطفا هم پست های پشت سر هم نزنید.
من فکر میکنم این ویروس رو تونستم از کامپیوترم پاک کنم.حداقل folder option دیگه نمایش داده میشه ولی همه فایلای jpeg و zip پاک شدند و دوباره هم که ذخیره میکنم زود پاک میشند.کسی میدونه من باید چی کار کنم؟
نام W32.Brontok رو توي سايت آنتي ويروس هاي مختلف جستجو كردم..
Nod32 kaspersky نميشناسند !
symantec ميشناسه
بهترين سايت هم مث گذشته آنتي Sophos هست.
كه تمام ورژنهاي مختلف اين ويروس رو ميشناسه..
کد:http://www.sophos.com
سلام.
دوستان روی یک کامپیوتر کاسپرسکای 7 نصب هست ! این آنتی ویرویس اون 3 قسمت winlogon.exe و lsass.exe و services.exe رو که در پوشه System32 هست رو بعنوان ویروس شناسایی می کنه !
و دو گذینه Delete و Skip به من میده و گذینه Clear رو نمیده ! حالا اگر من گذینه Delete رو بزنم کامپیوتر با مشکل برطرف نمیشه !
ممنون میشم جواب بدید.
سلام
ببخشيد من وقت نكردم همه صفحه ها رو بخونم اما آموزش رو خوندم ولي براي سيستم من جواب نداد و اون دو تا Process كه گفته شده بود دو نسخه مختلف از اونها در حال اجرا هست، فقط يك نسخه در حال اجرا بود كه End Process نمي شد.
مي خواستم بپرسم آيا آنتي ويروسي هست كه اين ويروس رو بكشه و ديگه اينهمه مراحل طولاني رو نخوايم براي نابود كردنش صرف كنيم؟ (آخه چند تا رو امتحان كردم جواب نداد)
خيلي ممنون
دوست عزيزنقل قول:
ورود شما رو به سايت خوشامد ميگم.
فكر كنم من بدونم مشكل شما كجاست. موقعي كه ويندوز رو عوض مي كني، در حين نصب ويندوز از شما مي پرسه كه آيا مي خواهيد درايو C (درايو ويندوز قبلي) فرمت شود؟ اگه تاييد كني، 100% ويروس از درايو C پاك ميشه. اما اين ويروس، خيلي بدجنس هست و خودش رو توي درايوهاي ديگه هم مخفي مي كنه. موقعي كه ويندوز نصب كني، خواهي ديد كه Folder Options بر مي گرده. اما وقتي روي نام درايو هاي ديگه (غير از C) راست كليك مي كني، يه گزينه مي بيني به نام Autorun ;i كه نشانه احاطه ويروس بر اون درايوها هست.
به محض اين كه روي نام يكي از درايو هاي ديگه، دوبار كليك كني، يا حتي راست كرده و Open رو بزني، دوباره ويروس به طور Autorun فعال ميشه و Folder Options رو مي پرونه. براي خلاصي از شر اين ويروس، بايد درايوهاي ديگر رو هم پاكسازي كرده و بعد از نصب ويندوز جديد، مطمئن شي برنامه هايي كه نصب مي كني يا فايل هايي كه اجرا مي كني ويروسي نيستند كه با اجراي اونها دوباره ويروس برگرده.
اگه توضيح بيشتر خواستي بگو.
حالا يكي جواب سوال منو بده لطفاً:
كدوم آنتي ويروس، توان مقابله يا لااقل يافتن اين ويروس رو داره؟
با تشكر
برنامه ای MB_Danger معرفی کرده اجرا کن ویروس هارو remove میکنهنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=1984&d=1168075442
ممنون از راهنمایی شما ! امتحانش کردم ولی اصلا فایلهای تکراری پیدا نشد(که پاکشون کنم).:41::41:نقل قول:
بله. حتماً.نقل قول:
روش جلوگيري از ويروسي شدن مجدد سيستم بعد از نصب ويندوز
وقتي درايو ويندوز قبلي رو فرمت كرده و ويندوز جديد نصب كنيد، تا وقتي كه هيچ برنامه اي رو اجرا نكرده و وارد درايوهاي My Computer هم نشديد امكان بازگشت ويروس وجود نداره.
قبل از اجرا يا باز كردن هر گونه نرم افزار، فايل فيلم، عكس و... يا وارد شدن به درايوهاي مختلف My Computer يا اتصال هر گونه فلش مموري و موبايل و دوربين ديجيتال و... بايد دو كار بكنيد (از طريق گزينه Folder Options) :
1- فايل هاي مخفي رو آشكار كنيد
2- پسوند فايل ها رو آشكار كنيد (file extensions).
خوب، حالا قبل از وارد شدن به هر يك از درايو هاي My Computer روي آن راست كليك كرده و اگر گزينه Autorun ديديد بدونيد كه اون درايو ويروسي هست و بايد فرمت بشه. اگه اطلاعات ارزشمندي روي اون درايو داريد، به طريقي غير از كليك روي آن وارد درايو شويد. (مثلاً نوشتن عبارت :D در نوار آدرس) و از اطلاعات رازشمند خود، بكاپ گرفته و درايو را فرمت كنيد.
اگر بين فايل هاي خود، هر گونه فايل ناشناس با پسوند exe ديديد، به احتمال زياد ويروس هست (حتي اگر آيكون شبيه فايل هاي Word يا آيكون شبيه Folder يا آيكون شبيه عكس داشته باشه).
تمام فايل هاي exe كه روي هارد شما بوده اند و تمام وسايل حافظه دار كه به سيستم وصل كرده ايد (از قبيل موبايل و دوربين و فلش و فلاپي و ...) ممكن هست ويروسي باشند و بايد از اين لحاظ، با يك آنتي ويروس مناسب چك شوند. اونهايي هم كه Autorun هستند (مثل Flash memory) بهتر هست براي جلوگيري از اجراي خودكار اونها، فكري بكنيد.
اگه همه اين موارد رو رعايت كنيد، مي تونيد تقريباً مطمئن باشيد كه ويروس باز نخواهد گشت.
نه بابانقل قول:
غير ممكنه كه نپرسه. اگه با خود سي دي بوت كني حتماً مي پرسه. نكنه شما، سي دي نصب رو از طريق خود ويندوز موجود، اجرا مي كني (به جاي بوت كردن با سي دي) ؟ً!
سلام!مودمم مشکل پیدا کرده بود نتونستم زودتر بیام!شرمندم!
جناب javad 2625 !ممنون از اینکه راهنماییم می کنید!از y91z هم ممنون!
از windows سه بار! از بوت هم 1 بار!ولی پیغامی نداد!
واقعا نمیدونم دیگه چه کاری باید انجام بدم؟
ممکنه اشکالی در بوت کردنم باشه؟
آموزش تصويري فرمت كردن رو اينجا گذاشتم:نقل قول:
ببينيد حين نصب ويندوز، پيغامي كه در تصوير نشان داده شده مي بينيد يا نه. اگه نه، يك سي دي ويندوز ديگر رو امتحان كنيد.کد:http://www.4shared.com/file/31164921/f89c56eb/Formatting-1.html?dirPwdVerified=8499d6de
سلام دوستان من یک مشکل داشتم و اون اینه که وقتی تو folder option فایلایه مخفیمو میزنم نشون بده این کار صورت نمیگیره وقتی دوباره میرم تو folder option -view میبینم به حالتی که do not show است دوباره برگشته مشکل از این ویوسه جدیده لطفا راه حل بدید
سلام بروبچس
از راهنمای همه تون ممنون
تو pc من folder option فقط حذف شده و بقیه نشانه های که مدیران وبقیه بچه ها ذکر کردند نداره
من process master نصب کردم ولی فقط او ن 3 تا فایلی که تو system32 بود پیدا کرد
من ویندوزم دوباره نصب کردم ولی دوباره پس از چند لحظه folder option پرید به نظر شما pc من ویروس دیگه ای گرفته یا اصلا ویروسی شده؟
خواهشا زودتر جواب بدین چون خیلی emergency !!
سيستم شما دوباره ويروسي شده چون سعي كرديد از طريق My Computer وارد درايوهاي حافظه بشيد. تمام درايوها، توسط اين ويروس، تبديل به Autorun شده و به محض دوبار كليك روي آنها (يا حتي راست كليك و انتخاب Open) دوباره ويروس بر مي گرده.نقل قول:
دوستان
اين ويروس خيلي اذيت مي كنه و ضرر زيادي مي زنه. يكي از آشناهاي ما كه سررشته زيادي هم از كامپيوتر نداره تا حالا چند بار با من (از يه شهر ديگه) تماس گرفته و گفته چكار كنم بهش گفتم ويندوز عوض كن. ولي بلد نيست. يه بار هم برده بيرون داده با NOD32 براش ويروس كشي كردند ولي باز هم حل نشده. مي خواستم بپرسم راه حلي نداره كه يه آدم ناشي هم بتونه ويروس رو از بين ببره؟ يعني ويروس كشي، كرم كشي، سوسك كشي، چيزي براش ساخته نشده؟
از راهنمای تون ممنون ولی ایا شما می دونید اسم این ویروس جدید چیه؟نقل قول:
چون نششنه های ویروسbrontekl رو نداره و با چی از بین میره؟(به غیر از فرمت کردن)
از راهنمایی ممنون ولی ایا کسی می دونه اسم این ویروس چیه؟نقل قول:
چون نشونه هاش با ویروسbrontak فرق می کنه!وبا چی از یبن میره؟؟(به غیر از فرمت کردن)
سلام
من هم مشکل folder option و Task Manager رو داشتم و با این برنامه رفعش کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما یه سوال داشتم اونم اینکه چطور میتونم فولدر هایی رو که مخفی و به صورت سیستمی شدن رو به حالت عادی برگردونم؟
منتظرم
یاعلی
سلام، با این نرم افزار.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا با این دستور
"attrib -s -h "Folder Path
به جای Folder Path آدرس فولدر را بنویس.
سلام بچه ها .
ببخشيد به اساتيد توهين نشه !
من راحشو پيدا كردم
كسايي كه راههاي اساتيد عزيز رو امتحان كردند و نتيجه نگرفتند من يه روشي دارم .
1.run رو اجرا كنيد و msconfig را در ان بنويسيد
2.در قسمت startup گزينه ي disabal all رو بزنيد و سيستمو ريستارت كنيد
3.حالا بدون اينكه كاري رو بكنيد در منوي start گزينه ي search رو بزنيد
4.all files and folders رو انتخواب كنيد
5.در قسمت more advanced option فقط search hidden files and folders را تيك بزنيد (بقيه گزينه ها تيك نداشته باشد)
6.در قسمت look in همه درايو d را انتخاب كنيد
7.گزينه ي search رو بزنيد
8.دو فايل autoran.inf و autoply.exe را پاك كنيد
9.حال دوباره از مرحله ي 3 دوباره در مورد بقيه درايو ها هم همين كار را بكنيد .
10.سيستم را ريستارت كنيد .
11.حالا بهتر است ويندوزتان هم يكبار عوض كنيد
12.ويروس حذف شد
اگر ميخواهيد بدونيد كه پاك شدخ يا نه فقط كافيه كه روي يكي از درايو ها راست كليك كنيد و ميبينيد كه گزينه ي autoplay حذف شده است !
موفق باشيد
سلام منFolder Options حذف شده به همين خاطر از برنامه هاي با استفاده كردم ولي هيچ كدوم از اون سه برنامه (دو تا winlogon.exe ، دو تا lsass.exe و دو تا services.exe !) در كامپيوتر من نيست اگه مي شه كمك كنيد
در ضمن من دو باردرايو c رو فرمت كردم و دوباره ويندور رو نصب كردم ولي بازم درست نشد.
----------------------------
پست های پشت سر هم ادغام شد...
Mohammad
سلام
یعنی الان Folder Option پریده و اون مرا حلی که دو ستمون تو ضیح دادن انجام دادی در ست نشده ؟
یه دفعه این برنا مه رو که دو ستمون mamjavad گزا شتن امتحان کن
نقل قول:
خيلي ممنون:11: روشت جواب داد
چند روز بود كه با اين ويروسه مشكل داشتم خوشبختانه حل شد
به بقيه دوستان هم اين روش رو توصيه مي كنم
سلام،ورودت رو تبریک می گم.این نرم افزار رو دانلود کن،تمام تغییرات اینچنینی سیستم رو به حالت اول برمی گردونه.نقل قول:
[html]
http://www.radsoftwareteam.com/Downloads/rxpm.html
[/html][/URL]
:20:سلام
از راهنماییت ممنون آقای سرمد من نرم افزار رو گرفتم جالبه اما استفاده نکردم آخه قبلش گفتم بهتره راهی رو که fire -boy در پست 95 توضیح داده بود امتحان کنم و خوشبختانه مشکل حل شد . بازم ممنون :11:
آقایون folder option حذف و در properties درایوها گزینه autoplay جدیدا" اضافه شده.
و دیگه هیچ علامتی وجود نداره : در برنامه process master هم دو تا winlogon.exe ، دو تا lsass.exe و دو تا services.exe دیده نمی شود و برای دیدن registry هم کامپیوتر restart نمی شود. به نظر شما چه کنم ؟
مشکل تقریبا" حل شد.
تمام کارهایی که در اولین پست گفته شده بود رو انجام دادم. فقط در سرچ empty.pif هیچ فایلی پیدا نشد.
و بعد از restart مشکل درایو ها حل شد ولی مشکل folder options حل نشد ولی با برنامه RRT درست شد.
حالا سوال من اینه که آیا ویروس پاک شده یا نه ؟
می تونی با نرم افزاری که تو همین تاپیک گذاشتم،کنترلش کنی.نقل قول:
از راهنمایی که کردین متشکرم، ولی ...نقل قول:
مشکل اینجاست که هر وقت یه فایل exe (نصب هر برنامه ای) رو اجرا می کنم دوباره به این حالت بر می گرده. این نرم افزار می تونه برگشت ناپذیرش کنه؟
مشکل دیگه این که این موضوع به درایو removable disk گوشی منتقل شده و هر وقت به کامپیوتر وصلش می کنم درایوهای کامپیوتر هم دچار این مشکل شده و folder options هم دوباره حذف میشه. برای گوشی چیکار کنم؟
سلام.دوست عزیز این نرم افزار برای همین منظور (از بین بردن برخی ویروسها-مثل ویروس شما) و رفع اشکالات ایجاد شده و همچنین مدیریت بر روی اشکالات احتمالی.نقل قول:
برای گوشیت موقع جستجوی ویروس (اگه همون ویروس باشه) به سیستم وصلش کن تا شناسایی بشه.
سلام دوستان ...
من با يه ويروسي دست و پنجه نرم ميكنم كه البته رو سيستم خودم نيست. روي سيستم دوستمه اونم سر كارش!! من از نزديك سيستمو نديدم اما مشخصاتش كمي مثل new folder هست!!
ببينيد سيستم پر از new folder هست اما folder option مخفي نشده! يه سري از فايلهاي تايپي word پاك شده كه نميدونم كار ويروسه يا نه...
KNF كه آقاي Mb_Danger نوشته بودن هم دادم اجرا كرد اما به محض زدن Kill سيستم log off ميشده كه بعد از ورود دوباره به سيستم هيچ اتفاقي نيفتاده بود و با سرچ new folder ها و يافتنشون امكان پاك كردنشون نبوده! task maneger هم همچنان باز نميشه!!
ضمنا سيستم ويروس ياب نداشته و الآن هم اجازه نصب kasper sky رو نميده. روي فايل KNFكليك راست هم ميكنم و properties رو ميزنم دكمه ok و cancel و apply وجود نداره!! (يا علي!)
من نميدونم تو اينترنت بايد دنبال چي بگردم چون نميدونم اسمش چيه.. اگه راهنماييم كنيد ممنون ميشم...
تاپيك مربوط به new folder هم قفل بود براي همين اينجا پست زدم...
آقای omid.sarmad آیا امکان داره که این ویروس با اجرا کردن فایل های exe دوباره فعال بشه ؟
متشکرم.
سلام
من و چند تا از دوستام با يه مشكل رو به رو هستيم:
گاهي لازم ميشه Flash Memory رو به كامپيوترهاي غريبه وصل كنيم (كه معمولاً فوري ويروس مي گيره). بعد كه بيايم اونو به سيستم خودمون بزنيم، ويروس به صورت Autorun سيستم ما رو هم آلوده مي كنه. تا حالا چند باز سيستم هامون اينجوري ويروس گرفته. حتي، يه بار، فلش رو قبل از روشن كردن سيستم وصل كردم ولي باز هم ويروسي شد. (همين ويروس فولدر آپشن نامرد!)
حالا به نظر شما بايد براي رفع اين مشكل چكار كرد؟ يعني فلش كه ويروسي ميشه توي ويندوز اكس پي، چكار كنيم كه هم بتونيم از محتويات فلش استفاده كنيم، هم سيستم ويروسي نشه؟
متشكرم
به نظر من همگی شما باید nod 32 جدید را نصب کنید و همیشه آنرا آماده به کار داشته باشید یا برای باز کردن فلش مموری از راست کلیک و open استفاده کنید بعد نمایش فایلهای مخفی را فعال کرده و غیر عادی ها را پاک کنید.