یه پکیج فونتهای جدید
البته تست نشده به عهده خودتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه پکیج فونتهای جدید
البته تست نشده به عهده خودتون
برنامه برای اجرای فایلهای Flash در موبایل
برنامه با نوع قوی تر آن جایگزین شد
تست شد - این برنامه فلش پلیر میتونه بیشتر فایلهای فلش رو اجرا کنه ولی نه همه و در مورد بعضی فلش ها کمی براش سنگینه یا مشکل تو پخش بعضی قسمتهای اون داره ولی بیشتر فلشها رو پخش میکنه
برنامه برایتغییر مسیر ذخیره اس ام اسهایی که خودبخود در حافظه فون ذخیره میشه به حافظه مموری
باید بعد از نصب برنامه رو یه بار اجرا کنی و دیگه تموم - البته قبل از این کار اون اسمسایی که تو حافظه فون دارین یه جا ذخیره کنین چون ممکنه پاک بشن
یه توضیح در مورد این برنامه این که وقتی برنامه رو نصب میکنی وقتی روی آیکون برنامه ok میکنی با ارور app closed مواجه میشی
ولی برنامه درست نصب شده و کار خودشو درست انجام میده یعنی اگه بلوتوث یا اس ام اس بیاد خودش میره تو مموری
حالشو ببرین(1kb)
همه برنامه هایی که من معرفی میکنم بغیر از اونایی که خودم مینویسم امتحان نشده صد در صد جواب میده
برنامه برای PC برای ساختن یا باز کردن فایلهایSIS
اگه بدرتون خورد یه پی ام کوچولو بذارین
این برنامه هات تو 6630 هم جواب میده ؟
رسول جان واقعاَ ممنونم...
اصلا قابل نداشت :biggrin:
داشتم نا امید میشدم :blush:
آره تقریبا همشون قاعدتا باید تو 6630 جواب بدن
بعید میدونم جواب ندن :)
افزودن یک منو درست مانند منوی استارت کامپیوتر به دسک تاپ موبایل
این برنامه جزو یکی از برنامه های فوق ضروری هست پس متوجه اهمیت اون هستید.
این برنامه یک منو درست مثل منوی Start در کامپیوتر در صفحه دسکتاپ موبایلتون ایجاد میکنه که میتونید برنامه هایی رو که میخواید دم دستتون باشند تا هروقت بخواید اجراشون کنید دنبالشون نگردید رو انتخاب کنید و در این منوی استارت قرار بدید
از کارای دیگه این برنامه اینه که اگه بخواید قفل صفحه کلید بصورت اتوماتیک مثلا بعد از 40 ثانیه در زمانی که موبایل بیکار هست فعال بشه و برای باز کردن ساده اون هم میتونید کلید تعریف کنید
تنظیماتی که میگم انجام بدید تا بتونید از حداکثر کارایی این برنامه استفاده کنید:
اول برنامه smart Settings رو اجرا کنید
برای انتخاب برنامه هایی که میخواید در استارت منو قرار بدید برید رو گزینه چهارم که با آیکون ستاره مشخص شده(Start Menu):
برید داخل contents - لیست کامل همه برنامه هایی که رو موبایل شما نصب هستن رو مشاهده میکنین فقط کافیه اون برنامه هایی که میخواین، تیکشونو پرکنین و اونایی که نمیخواین و اضافین تیکشونو بردارین
سعی کنین تعداد برنامه ها بیشتر از 9 تا نباشه - بهترین حالت 6 تاست
توجه کنین که تیک Camera و gallery و FileMan که سه تا از برنامه های ضروری هستن رو حتما بذارین
خب از این قسمت خارج بشین و برای مرتب کردن برنامه هاتون روی order کلیک کنید و با چپ و راست جواستیک جای هر کدوم رو مشخص کنید
یادتون باشه Camera رو حتما اول قرار بدید چون منوی استارت درواقع جای camera اومده - با این کار با دوبار کلیک چپ camera اجرا میشه
بعد از اینکه تنظیم کردین از این قسمت خارج بشین - بسته به ذوقتون میتونین آیکون ستاره رو از استارت منو تون غیر فعال کنین (start icon--> disable)اگه خوشتون نیومد- منم غیر فعال کردمش
خب از این قسمت هم خارج بشید
بریم بخش دوم یعنی فعال کردن قفل کیپد
تو اولین صفحه بعد از اجرای برنامه اسمارت ستینگز برید تو منوی اول Auto Lock
اون رو enable کنید
تنظیماتش فعال میشه که سادست خودتون میتونین میزان ثانیه و اینارو تنظیم کنین
فقط من توصیه میکنم run in every program رو تغییر بدید به only in idle screen به این معنی که وقتی برنامه ای در حال اجرا نیست قفل کیپد فعال شود
دوباره برگردید به صفحه اول و وارد Easy Unlock بشید اینجا میتونید برای باز شدن ساده قفل کیپد کلیدهای جدید تعریف کنید
به نظرمن بهترین حالت اینه که دوبار ok روبعنوان کلید باز کردن قفل کیپد قرار بدید (2 بارجواستیک رو بداخل فشاربدید)
با این کار هر وقت خواستید قفل صفحه کلیدو باز کنید لازم نیست اول دکمه چپ بعد ستاره رو بزنید کافیه دوبار پشت هم ok کنید .
لذت ببرید از این برنامه مختصر مفید...
-----------------------------------------------------------------
اگه با برنامه اینستن سیس آشنایی داشته باشین این برنامه همون کارومیکنه ولی ازون قوی تره وعلاوه بر برنامه های نصب شده با پسوند سیس میتونه برنامه های نصب شده با پسوند جاوا(جر) رو هم بلوتوث کنه
به طور خلاصه کار این برنامه اینه که باهاش میتونین برنامه هایی که رو موبایلتون نصبه به موبایل دوستتون بلوتوث کنین
این برنامه با 15 تا صفر رجیستر میشه ، یادتون بمونه وگرنه کار نمیکنه
:happy:
با این برنامه میتونین از همه شماره تلفنهای موجود در موبایلتون یه بک آپ به صورت فایل بگیرین یا حتی شماره تلفنهای بکاپ گرفته شده رو با بلوتوث بفرستین یا از موبایل دیگه که این برنامه روش نصبه دریافت کنین
این برنامه واقعا جون ادمو نجات میده چون خیلی از شماره ها به خاطر اینکه اسمشون یکم بلنده رو سیم ذخیره نمیشن تازه محدودیت تعداد هم هست ولی این برنامه هیچ محدودیتی نداره تنها محدودیتش اینه که باید موبایلی باشه که قابل برنامه ریزی با این برنامه باشع :happy:
با این برنامه میتونین قفل موبایلتونو با فرستادن اسمس فعال کنین
البته همونطور که میدونین قفل موبایل به صورت پیشفرض 12345 هستش که میتونین تو ستینگز تغییرش بدین
بايد يه sms به شکلي که ميگم به شماره خودتون بزنيد تا گوشي lock بشه :
pl lock 12345//
که 12345, lock code شماست...دقت کنيد که اگه lock code شما به صورت کلمه هم باشد بايد ببينيد چه عددي ميشود آن کلمه روي کيبرد گوشي...اون رو بفرستيد...
برنامه به طور اتوماتيک اجرا ميشه و موقع روشن کردن گوشي احتياج به باز کردن برنامه نداريد.
وقتي نصب ميکنيد نياز به رجيستر شدن داره...من خود IMEI گوشي رو وارد کردم...همون 5 عدد اول رو...تا جاي که ميشد عدد زد!!يا 5 تا يا 6!!!نصب ميشه و رجيستر ميشه...
منبع : نیک صالحی دات کام
با این برنامه اس ام اس اشخاصی که مدنظر شماست به محض دریافت به مموری انتقال پیدا میکنه و اگه روی برنامه پسورد بذارید کسی نمیتونه به اونها دسترسی پیدا کنه
برای وقتی خوبه که موبایلتون دم دست کسای دیگه ای هم هست و اونا مثلا قفلی که رو موبایلتون میذارینو میدونن یا تو رودر باسی مجبورین بهشون بگین اونوقت با این برنامه خیلی راحت میشه اون اس ام اسا ناپدید بشن برن همون جایی که فقط شما میتونین ببینین
باحاله . نه؟
همه تست شده بر روی 3230 و از بهترین ها هستن
از قابلیت های برنامه :
1 - عکس گرفتن زوم 2-4-8 ایکس
2- عکس گرفتن به شکل فانتزی و کاریکاتوری(چاق و لاغر)
3- عکس گرفتن به همراه افزودن افکت به عکس(تولد ، کریسمس و ...)
4- ویرایش تصاویر با افزودن افکت ،
5 -ویرایش تصاویر با از بین بردن تاری تصویر
6 - ویرایش تصاویر با کاریکاتوری کردن تصویر
7 - تغییر سایز تصاویر
برنامه برای اجرای فایلهای Flash در موبایل
برنامه با نوع قوی تر آن جایگزین شد
تست شد - این برنامه فلش پلیر میتونه بیشتر فایلهای فلش رو اجرا کنه ولی نه همه و در مورد بعضی فلش ها کمی براش سنگینه یا مشکل تو پخش بعضی قسمتهای اون داره ولی بیشتر فلشها رو پخش میکنه
علت اینکه نمیتونه همه فلاش ها رو باز کنه اینه که در واقع اونا رو باز میکنه اما چون قادر نیست محتویات فایل فلاش رو دکد کنه بنابراین فقط در مورد بعضی فلاش ها جواب میده
معرفی لینک برای دانلود بهترین تمهای 3D
توی این سایت در صفحه home رجیستر شید و بعد به صفحه Nokia Themes برید و در قسمت SORT BY گزینه rating رو انتخاب کنید و روی Update کلیک کنید ، اونوقت تمهایی رو خواهید دید که نظیرشون پیدا نمیشه ، بی اندازه قشنگن ، ارزش هرجور زحمتی رو داره ، هر نوع تم که بخواین با بهترین گرافیک ، حتما حتما ببینید
خوشحال میشم اگه تو ادامه دادن این عنوان بهم کمک کنین وگرنه مجبورم دیگه بیخیال شم
♫ امشب به قصه دل من گوش میکنی☺ فردا مرا چو قصه فراموش میکنی ♪
آقا رسول من از 70 درصد فایل های شما استفاده کردم خیلی ممنون و متشکرم
خواهش میکنم ، ممنون از لطفت
تبدیل موبایل به وبکم از طریق بلوتوث
لینک تصحیح شد
این برنامه مشکل برنامه های دیگه که با یک لودر که آنهم نوعی ترویان به حساب میاد رو نداره و با سریال نامبر رجیستر میشه
حالشو ببرین
برای اطمینانتون اینو بگم که تست شد و کاملا رجیستر شد و جواب هم داد
3 بخش هست ، هر سه رو دانلود کنید و اولی رو اجرا کنید تا از حالت فشرده خارج بشه و بعد نصبش کنید
مجموع حجم 3 فایل=2.54
هر فایل 867 کیلوبایت هست
اگه قبلا با برنامه Dance Ejay کار کرده باشين اين يه برنامست با همون قابليتها براي ساختن و ميکس کردن قطعه هاي مختلف آهنگ و تبديل اون به زنگ موبايل
با اون ميشه آهنگهاي مدرن و اکشن با حالتهاي مختلف مثل Crazy Frog و غيره درس کرد و حتي صداهاي خاصي رو بهش اضافه کرد
خلاصه سرتونو درد نيارم نصبش کردم و ديدم فوق العادست گفتم براي شما هم معرفي کنم
نصب برنامش دو بخش داره که بخش اول خود برنامست و بخش بعدي مد هاي ساخت آهنگ و صداهاي مربوط به ميکس هستش که از 6 مجموعه تشکيل شده و هر مجموعه داراي مدهاي مختلف صوتي هستش و حداقل بايد يکي از اينا نصب بشه تا برنامه بتونه کار کنه
نصب اين برنامه رو به شما هم توصيه ميکنم خصوصا کسايي که از آهنگ اکشن براي موبايلشون لذت ميبرن و دلشون ميخواد يه زنگ موبايل اکشن با سليقه خودشون داشته باشن
:blush:
این تمو حیفم اومد نذارم چون خیلی قشنگ روی 3230 میشینه و اصلا انگار واسه 3230 ساخته شده
من که خیلی خوشم اومد
تم کاملی هستش و همه آیکون ها و حتی آیکونای پیشفرض مثل شکل آیکون پیکچرها و ام پی تری ها و غیره رو عوض میکنه
در یک کلام ساده ولی خوشگله و خیلی به 3230 هم میاد .
برنامه اسمارت مووی مخصوص گوشیهای سری 60
برای پخش فایلهای AVI
که خودش هم یه تبدیل کننده قوی و پر سرعت برای تبدیل فایلهای تصویری (همه نوع) به AVI داره
در ضمن تصویر رو به صورت تمام صفحه و خیلی با کیفیت نشون میده
خلاصه این طوری بگم که نصبش کردم و کاملا نصب شد و رجیستر هم شد بطور کامل وقتی دیدمش فهمیدم کاش زودتر این برنامه رو دیده بودم :blush:
یه برنامه مناسب تر از realplayer که میتونه mp4,3gp رو به صورت تمام صفحه نمایش بده البته برای اینکه تمام صفحه نمایش بده هنگام پخش یک عدد0 - 9 وارد کنید تا به صورت تمام صفحه پخش بشه
ارزش نصب رو داره و من از نصبش راضیم و در واقع به کل جای ریل پلیر رو برام گرفته و به صورت پیشفرض فایلهای 3gp,mp4 رو برام اجرا میکنه
البته برای رجیستر نیاز به یه برنامه فایل منیجر روی موبایل خودتون دارید تا بتونید فایل رجیستر شده PVPlayer.app رو در مقصد "/system/apps/pv player/" کپی پیست و اور رایت کنید
فایل منیجر لازم در همین تاپیک در صفحه اول قرار داده شده میتوانید دانلود کرده ودر کارت مموری ریخته و از آنجا در موبایل نصب کنید و بقیه کارا ....
مرسي به درد خورد...
من یه اکونت برای آپلود فایلها توی سایت 4shared باز کردم خوشحال میشم اگه شما هم برنامه جدید و جالبی واسه مدل 3230 پیدا کردین توی آدرس زیر به اشتراک بذارین تا همه بتوننن ازش استفاده کنن
یه Mp3 پلایر قوی و خوش دست با قیافه ساده
با هر عددی که در قسمت رجیستر برنامه بنویسین رجیستر میشه چون کرک شدست
محاسن این برنامه:
1- میتونه لیریک های آهنگ رو پخش کنه (متنی یا عکسی که روی بعضی از آهنگ ها ذخیره میکنن)
مثلا بعضی فایلهای صوتی قرآن که متن اون قران رو به صورت لیریک درش ذخیره میکنن که هنگام پخش صدا نمایش داده بشه
2- دارای تایمر خواب هستش و بعد از زمان مشخص شده خود بخود برنامه بسته میشه
3- دارای اکولایزر با پیش فرض های مشهور و همچنین قابل ادیت کردنه
4- قابل تغییر رنگ پلایر هست به رنگ دلخواه
5- قابل اکسپلورر کردن گوشی شما ست برای پیدا کردن آهنگهای دلخواه(کل درایو ها و فولدر ها رو به صورت شاخه ای نمایش میده و میتونین مثل کامپیوتر آهنگاتونو توش پیدا کنین)
6- نسبت به برنامه های دیگه سرعت بالایی در پیدا کردن و اجرای آهنگای مورد نظر داره
7- از نظر صفحه کلید خیلی خوش دسته میتونی راحت با کلید ها برنامه رو هدایت کنین
فک میکنم این همه قابلیت و حسن برای یه برنامه پلیر کافی باشه تا نصبش کنین
یه برنامه مناسب برای باز کردن فایلهای pdf
کامل نصبش کنین
نسبت به بقیه چیزایی که واسه باز کردن پی دی اف دیدم خیلی بهتر بود
و میتونه محتویات pdf رو به خوبی نشون بده
این برنامه ای که معرفی میکنم مناسب ترین برنامه برای ذخیره اس ام اس هستش
قبلا برنامه message saver رو برای ذخیره اس ام اس هام نصب کرده بودم ولی این برنامه نمیتونست یه فایل تکست برای سیو توی موبایل و حتی انتقال به کامپیوتر درست کنه و در واقع فایلهایی که به عنوان تکست ذخیره میکرد اصلا مشخص نبود کجا میرن
این برنامه علاوه بر این که فایل تکست رو در جای دلخواه میسازه میتونه اونارو بلوتوس که
در ضمن علاوه بر این کار قابلیت این رو داره که اس ام اس هات رو همون طور که که توی باکسهای متفاوت هستن طبقه بندی کنه کاری که برنامه قبلی نمیکرد
آقا رسول خسته نباشييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي ييييي
وهاب جان اصلا قابل شمارو نداشت - درحد بضاعت بود - میبخشید
اگه اهل بازی هستین میخوام چن تا بازی خوب واستون معرفی کنم که امیدوارم خوشتون بیاد فعلا عکسشو ندارم ولی تهیه میکنم بزودی میذارم
بازی زیبا و 3 بعدی با گرافیک بالا برای موبایل که این بازی یه بازی ایه درست با سبک بازی شرلوک هلمز طراحی شده و یه بازی فکری هست - این بازی رو به همه کسانی که به یادگیری زبان انگلیسی علاقه دارن توصیه میکنم
بازی قشنگ کمبات (البته خیلی گرافیک بالا نیست اما قشنگه به نظر من ، تقریبا مطمئنم خوشتونن میاد وگرنه نمیذاشتم) (لینک رو درست کردم)
بازی پرینس آف پرشیا(شاهزاده ایرانی)که البته شاید سه بعدی نباشه ولی گرافیک خوبی داره و خوشتون میاد
بازی کریزی فراگ یا غورباقه دیوانه که جدیدا خیلی دور ور داشته البته خیلی بازی توپپی هم نیست گفتم بذارم بدم نیست - بازیش اینجوریه که باید طوری تمرکز و زاویه پرش رو تعیین کنین که رکورد بالایی واسه پرش کسب کنین و همین جور و همین جور ادامه بدین تا با زیاد شدن قدرتش بتونین رکوردشو بزنین و هی ارتقا بدین
برای نصبش باید فایلی که پسوند jad داره نصب کنین (اول هردو تا فایل رو به مموری موبایلتون انتقال بدین بعدفایل jad رو نصب کنین.همین)
همه اونایی که از خوندن خط ریز توی موبایل شکایت دارن و دلشون میخواد یه قرآن با خط درشت داشته باش این برنامه رو دانلود کنن
البته قبلش بگم که این برنامه به زبان ترکی هستش و متاسفانه زبان انگلیسیشو نتونستم گیر بیارم فقط اینو یادتون باشه که برای ورود همیشه از گزینه اول استفاده کنین و برای خروج از صفحه قرآن بعد از زدن کلید سمت چپ منو آخرین گزینه رو انتخاب کنین - نصب کنین مطمئنا خودتون راهشو پیدا میکنین چون اصلا سخت نیست
اینو هم بگم اگه زیبایی خطش رو ببینین و میزان درشتی اون رو حتما تصدیق خواهید کرد که واقعا ارزشش رو داره .
چت صوتی و نوشتاری با بلوتوث - من نصبش کردم ولی هنوز فرصت استفاده ازون برام پیش نیوده -
البته اونطور که تو صفحه موبایلم نشون داده میشد به نظرم موقع بلوتوث چت میشه حتی تصویری که دوربین موبایل طرف مقابل دریافت میکنه رو هم دید
نقل قول:
لینک اصلاح شد
این برنامه که الان معرفی مکنم برای کنترل ویندوز مدیا پلیر - وین امپ و خیلی برنامه های دیگه کامپیوتر با بلوتوثه
(یعنی باید دستگاه بلوتوث واسه کامپیوتر داشته باشین وگرنه نمیشه)
من الان خودم از این برنامه استفاده میکنم و خیلی کمک میکنه
آموزش نحوه نصب و اجرای برنامه هم به این شکله :
این برنامه دوبخش داره یه بخشش باید توی کامپیوتر نصب بشه و یه بخشش هم تو موبایل
برای نصب برنامه اول بخش مربوط به گوشی رو درون مموری ریخته و از اونجا نصب کنید
سپس بخش مربوط به کامپیوتر رو نصب کنید
برای رجیستر کردن برنامه هم باید ابتدا فایل eSellerateEngine.dll را در مسیر درایو ویندوز در فولدر WINDOWS یعنی (%WINDIR%) کپی پیست ، اوررایت کنید بعد برنامه رو اجرا کنیدو در قسمت prefrence در منوی رجیستر کد داده شده در فایل متنی install not را وارد کنید تا رجیستر شود .(EDTJLPM000-C6EM-AC9E-Q0X7-TEF0-35C0)
حالا درقسمت prefrence که داخل آن هستید روی منوی Device بیاید و روی Add Device کلیک کنید و طبق شکل server for symbian phones رو انتخاب نموده و پورتی که بلوتوث از اون استفاده میکنه رو انتخاب کنید - برای فهمیدن شماره پرت هم میتونید برنامه مخصوص بلوتوث روی کامپیوترتون رو اجرا کنید و از روی configuration یا Service Window سریال پورت (serial port)رو پیدا کنید و همون پورت رو در قسمت Add Device برنامه پوپت مستر وارد کنید
بلوتوث من 2تا سریال پورت داشت یکی A یکی B که اولی از پورت COM7 استفاده میکرد دومی COM8 اما فقط یکی از اینا جواب داد اون یکی جواب نداد - شما هم اگه 2تا سریال پورت دارید اگه یکی رو وارد کردین کار نکرد اون یکی رو امتحان کنین یا اینکه اصلا هر دو تا رو در قسمت Add Device ،ادد کنین ،مثل شکل.
خب تموم شد - حالا هر وقت برنامتونو توی گوشی اجرا کنین میگرده دنبال بلوتوث و باهاش تماس میگیره و از این طریق میتونین برنامه های کامپیوترتونو کنترل کنین
برای اینکه با عملکرد هرکدوم از کلید های موبایلتون آشنا بشین هم میتونین کلید * رو بزنین تا نشون بده هر کدوم از کلیدا چی کار میکنن تو کامپیوتر.
اگه بخواین از کنترل ماوس استفاده کنین یادتون نره اول تنظیماتشو توی همین برنامه پوپت مستر تو کامپیوتر به تنظیمات پایین تغییر بدین تا برنامه هنگ نکنه . برای انجام تنظیمات از شکل زیر استفاده کنین
------------------------------------------------------------------
راستی من برنامه Rar واسه موبایلو آپلود کردم ولی گوشی من که پشتیبانی نمیکنه اگه مال شما پشتیبانی کرد بگین
تم ویستا که معروفه ولی معمولا هر وقت دانلود میکنی میبینی اونی نبود که انتظارشو داشتی ولی این یکی فرق داره خودتون ببینید
بزودی یه لیست از نرم افزارهای لازم برای 3230 رو اینجا قرار میدم، با در نظر گرفتن اولویت نرمافزار، میزان نیاز و سرعت موبایل طوری که کارایی موبایلتونو به حد optimom برسونه
راستی اون تم بالایی رو هم از همون سایتی که خودم بهتون معرفی کرده بودم دانلود کردم
انصافا شما بگین تماش کم نظیر نیست؟
من یه اکونت برای آپلود فایلها توی سایت 4shared باز کردم خوشحال میشم اگه شما هم برنامه جدید و جالبی واسه مدل 3230 پیدا کردین توی آدرس زیر به اشتراک بذارین تا همه بتوننن ازش استفاده کنن