برای فعال کردن
-هر کجای تهران که می روم نام خیابان بر روی صفحه نمایش گوشی نوشته میشود
در گوشیهای سونی اریکسون باید به قسمت مسیج سیتسنگ برید ودر منو تنظیمات محلی اطلاعات سلول رو فعال کنید
Printable View
برای فعال کردن
-هر کجای تهران که می روم نام خیابان بر روی صفحه نمایش گوشی نوشته میشود
در گوشیهای سونی اریکسون باید به قسمت مسیج سیتسنگ برید ودر منو تنظیمات محلی اطلاعات سلول رو فعال کنید
راستي سايت ايرانسل irancell.ir چندروزي ميشه كه فعال شده براي دوستاني كه ميخوان اطلاعات بيشتري به دست بيارن كمك خيلي خوبيه
اطلاعات درباره ایرانسل
قرار داشتن در رده 2.75 یعنی نسل سوم
دارا بودن video call
قابلیت فرستادن و دریافت data
به مرور اینترنت راه میوفته که به صورت مجانی هم هست
در ضمن قیمت بسیار پایین راهم حساب کنید
تا 9 اذر هم تمام تهران را زیر پوشش قرار میده :tongue:
حالا یکی بگه که کدوم اینا رو اپراتور اول داره :ohno:
خبر تازه اينكه شهر هاي ساري وكرج هم زير پوشش شبكه قرار گرفتن وتهرانماكثر زير پوشش كامل شبكه است
آره تو ساري هست..........ولي فعلا وضعيتش افتضاحه....
به اين لينكم يه سر بزنين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدائي هيچ كدوم :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط farid ejay
من تو یکی از مناطق قم یه سرچ تو شبکه ها کردم یه شبکه اضافه شده بود به نام Syr 11 نمیدونم همون ایرانسله یا نه بعد تو اون منطقه یه آنتن متفاوت با آنتنهای مخابرات بود
مي بخشي ها ولينقل قول:
نوشته شده توسط mohsen_sniper
به همين خيال باش :biggrin:
اگه از پوشش بگذريم سيم كارت دولتي كلي بايد پياده روي كنه تا شايد بهش برسه با تكنولوژي 2.75 كه ايرانسل داره
هنوز جايي كه ماهستيم وصل نيست ميشه خريد ولي استفاده نكرد تا وقتي كه راه بيفته اينو به اين خاطر ميگم شايد وقتي كل كشور رو تحت پوش قرار داد گرون شد
به نظر من اين كارو نكن مطمئن باش گرون نميشه چون قرار داد دارن كه بايد قيمت سيمكارت هاي ايرانسل يك سوم قيمت ارتباطات سيار باشهنقل قول:
نوشته شده توسط mahdia2006
سلام ... من تاليا خريدم . الانم دارم تو شيراز استفاده ميكنم ... از انتن دهيش خيلي راضيم ... قيمتشم 24 تومن بود با 20 تومن شارز . شد 44 تومن
تنها بديش اينه كه يه اس ام اس كه ميفرستي؛ مجاني يه بار ديگه هم بعد 1 ساعت ميفرسته :laughing: :laughing: ... كه خوبيشم ميشه حساب كرد
بعدشم اين كه محدوديت زماني واسه استفاده داره ... اگه در 45 روز 10000 تومن بيشتر صحبت مي كنيد به درد ميخوره .... بعضي وقتا هم اس ام اس بهش نمي رسه كه اونم شايد از خط فرستنده باشه ... در ضمن اول كارم 3000 تومني كه قرار بود بابت سرويس اس ام اس كم شه از من كه كم نشد آخه هميشه ميشه با گرفتن شماره 444 ميزان اعتبارتو بفهمي (اينم از خوبياشه) ... حالا شايدم از شانس من بوده كه بعيده .... خلاصه فعلا راضيم ... انتن دهيش تو جاهايي كه تحت پوشش هست واقعا عاليه (منظورم شيرازه ؛ جاي ديگه مثه اصفهان و تهران استفاده نكردم)
:blush: :blush:
فقط خدا كنه كه گرون نمشهنقل قول:
به نظر من اين كارو نكن مطمئن باش گرون نميشه چون قرار داد دارن كه بايد قيمت سيمكارت هاي ايرانسل يك سوم قيمت ارتباطات سيار باشه
مطمئن باشنقل قول:
نوشته شده توسط mahdia2006
من كه خريدم راضي هستم آنتن دهيش هم حرف نداره
در کل به نظر شما ارزش گرفتن سيم كارت 150هزار توماني رو داره یا نه؟؟؟؟
بچه های تهران
ايرانسل آيا توی مترو آنتن ميده ؟
هنوز نه ولي در حال مذاكره با شركتمترو هستند براي پوششنقل قول:
ببين عزيزم شما بايد شرايط خودتو در نظر بگيري ايرانسل خب الان از نظر وسعت پوشش در شرايط خوبي قرار نداره واگر شرايط شما طوريه كه بايد در مناطق ديگه هم ازش استفاده كني خب نميتونه كمك زيادي بهت بكنه ولي تو مناطقي كه آنتن ميده از لحاظ كيفيت آنتن دهي از سيمكارتهاي ارتباطات خيلي بهتره در ضمن سرويسهاي ديگه اي مثل اينترنت وmmsرو حداكثر تا آخر امثال عرضه ميكنننقل قول:
والا با این همه تعریفی که کردین حسابی وسوسه شدمنقل قول:
فقط این قبلیه رو 350 بیشتر نمی خرن که نصف قیمت خریدمم نیست:sad: :sad: :sad:
می گین چیکار کنم؟
خداییش اینهمه ضرر خیلی ستمه
تازه 440 تومن هزینه ثبت نامش بوده که اگه 440 بخرن همین الان می فروشم:blink: :blink:
کسی میدونه بازاره فروشش چجوریه؟
یعنی اگه خواستی ردش کنی باید پس بدی یا باید به شخص بفروشی یا اصلا رو دستت باد می کنه، ضمنا چقدر از قیمتش می افته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :blink: :puke:
نقل قول:
من که 912 دارم ولی جهت اطلاع دوستان بگم که من تحقیق کردم، اونایی که تالیا دارن خیلی وضیعتشون بهتره (ما یه اس ام اس رو 5 بار باید Send کنیم تا یکیش برسه (البته فعلا شبکه خوبه ولی خیلی اذیت میکنه) ، یا خیلی چیزای دیگه...)
ما فقط داریم گول قیمت بالای سیم کارتامونو میخوریم... الان شبکه تالیا که خیلی خوبه... من که یدونشو خریدم و بیشتر تایمم که تهرانم تالیا دارم... فقط چون دانشجوی اصفهانم 912 رو میبرم
تا کی میخایم خودمونو گول بزنیم؟ چه عیبی داره سیم کارته 50 هزار تومانی تالیا یا 150 هزار تومانی ایرانسل بخریم... فقط به صرف اینکه سیم کارتامون گرونه الکی باهاش حال میکنیم...
نقل قول:
نفروش خب... من خطمو آزاد با کد 3 خریدم 950... الان 630 بیشتر ازم نمیخرن... برو یه ایرانسلم بگیر....
تاليا اوايل شديد مشکل داشتنقل قول:
اما الان به جرأت ميتونم بگم محدوده شهر تهران خيلی بهتر از شبکه دولتی خط ميده مشخصا کيفيت صدا خيلی بالاتره
نقل قول:
باهات موافقم... منم منظورم دقیقا همین بود... تالیا فقط چون بد ظاهر شد تو افکار عمومی بد جا افتاد... من که الان دو تا خط دارم از تالیام خیلی بیشتر راضیم تا از 912
کیفیت ایرانسل تو جاهایی که بی تی اس هاش نصب شده در تهران خیلی عالیه ( به جرات میگم از دولتی بهتره )
در ضمن مناطق تحت پوشش تو تهران داره خیلی بیشتر میشه و این افزایش محدوده پوشش کاملا محسوسه...
نسلشم که میدونید 2.75 هست و ویس کال و ام ام اس و... رو داره که تا آخر سال احتمالا فعال میشه ...
حافظه ی سیم کارتاش ( برای ذخیره ی شماره و... ) از دولتی و تالیا بیشتره
همین !
[QUOTE=hmehraeen;750951]کسی میدونه بازاره فروشش چجوریه؟
یعنی اگه خواستی ردش کنی باید پس بدی یا باید به شخص بفروشی یا اصلا رو دستت باد می کنه، ضمنا چقدر از قیمتش می افته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :blink: :puke:[پس دادن اونجوري كه نيست ولي خب آزاد ميتوني بفروشيش البته دارن يه طرحي ميذارن كه با كسر ماليات بتوني پسش بدي
حافظه سیم کارت فکر نکنم خیلی با بقیه فرق کنه با توجه به اطلاعات لینک زیرنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی در کل یکم دروغ هم زیاد می گه مثلا اون سی دقیقه آخه کی ایرانسل داره که بهش زنگ بزنیم؟
در ضمن اون جور که من شنیدم دقیقه های صحبت کردن رو هم رند می کنه مثلا اگه 20 ثانیه حرف بزنی یک دقیقه حساب میشه با این حساب اون سی دقیقه به نوعی شاید هم بیشتر از هزینه اون سی دقیقه جبران میشه سی دقیقه تلفن داخل شبکه فکر نکنم هزینه زیادی داشته باشه!!!
نقل قول:
در مورد سی دقیقه: منظورت چیه که میگی " آخه کی ایرانسل داره که بهش زنگ بزنیم؟"
افرادی که سیم کارت ایرانسل رو دارن میتونن در ماه سی دقیقه مجانی مکالمه داشته باشن
در مورد گرد کردن دقایق مکالمه: این شایعه در مورد تالیا هم بود که بعدا معلوم شد بی اساس بوده، در مورد شبکه ایرانسل هم صادق نیست
دوستان لطفا پست هاشونو در پی اطلاع رسانی، مقایسه و بررسی سه شبکه مشغول کار در ایران(IR-TCI, Taliya, Iran Cell) به تاپیک زیر منتقل کنند... تا اونجا محلی برای جمع آوری یکجای اطلاعات در مورد شبکه های فوق بشه... البته اگر زحمتی نیست...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید مثل که تو تبلیغاتش نوشته 30 دقیقه مکالمه رایگان داخلی این یعنی چه؟نقل قول:
خبر جديد اينكه ازين به بعد كساني كه ميخوان سيم كارت جديد بخرن ميتونن شماره شونو خودشون انتخاب كنن
برای اولین بار در کشور شماره خودتان را خودتان انتخاب کنید.
حالا مخابرات بره هی مزایده با اون قیمت ها بزاره
خیلی خوبه مخصوصا که تو همه شهرهای مازندران داره راه میفته. سیم کارتهای دولتی 8 کیلو بایتی هستن اما سیم کارتهای ایرانسل 64 کیلوبایتی .... یعنی 8 برابر سریعتر ... هزینه مکالمه هم فکر نکنم زیاد بیشتر باشه . مدیرعاملش هم گفته فعلا چون هزینه نصب انتن و تاسیسات به شرکت فشار آورده هزینه های زیاده اما بعدا ارزون میشه شاید حتی ارزونتر از دولتی.... در هر صورت فکر کنم خیلی عالی باشن
دوستان عزیز من از جایی شنیدم که سیم کارتهای ایرانسل هیچ مشکلی درمورد گوشی های بدون سریال اصلی ندارد و راحت قابل استفاده است و نیازی به رجیسترکردن ندارن.اگه شما هم چیزی میدونید خصوصا کسانی که ایرانسل دارند بگن .
فدای همه شما
یعنی از ایرانسل به ایرانسل 30 دقیقه رایگاننقل قول:
ببخشید مثل که تو تبلیغاتش نوشته 30 دقیقه مکالمه رایگان داخلی این یعنی چه؟
موقتا اینطورهنقل قول:
سیم کارتهای ایرانسل هیچ مشکلی درمورد گوشی های بدون سریال اصلی ندارد
من شنیدم می خوان مکالمه ایرانسل رو گرون کنم از ۵۰ تومن در دقیقه به ۸۰ تومن در دقیقه. درسته؟؟؟
نه اينطور نيست شما ميتونيد اطلاعات كامل رو از سايت ايرانسل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به دست بياريدنقل قول:
فعلا آره اينطوريه ولي بعدا معلوم نيست كه اينطوري بمونهنقل قول:
آقا من یه سوال داشتم : تو سایت ایرانسل تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعرفه mms رو هم زده . میخواستم بدونم mms فعاله یا نه . هر کی ایرانسل داره ممنون میشم جواب بده .