من تمام اون راههارو رفتم يه كد هم به ايميلم فرستاد ولي اون رو قبول نمي كنه
Printable View
من تمام اون راههارو رفتم يه كد هم به ايميلم فرستاد ولي اون رو قبول نمي كنه
حتما قبلا یک دفعه رجیستر کردی و یا از یک کد دیگه استفاده کردی.
این بار ایمیلت رو عوض کن و وقتی که کدو گرفتی . این آنتی سپای ویر رو کامل پاک کن بعد رجیستری رو تمیز کن.
بعد رستارت کن و دوباره نصبش کن و کد رو بهش بده. چون این کد رو امکان نداره قبول نکنه. چون کرکش که نمیکنی
از خود سایتش سریال رو میگیری.
ببینی کرکی چیزی ... پچی
من بالاخره موفق شدم اين آنتي اسپايور را آپديت كنم.باز هم از راهنمايي شما دوست عزيز تشكر ميكنم.
آره همين طوري بود كه شما گفتيد درست شد تشكرنقل قول:
Hamilton و Mahdia جان خوشحالم که مشکلتون حل شد.
موفق باشید.
آقا دستت درد نکنه .این Ashampoo AntiSpyWare خیلی خوش دسته.
ولی یه مشکلی داره.
درست آپدیت نمیشه.خیلی طولش میده.گوشه Desktop میزنه 1 از 26 ولی اون 1 هیچ وقت 2 نمیشه.
چرا انقدر دیر آپدیت میشه؟
Batman جان آره همین طوره. دفعه اول خیلی طول میکشه که آپدیت بشه. بهر حال هیچ نرم افزاری بدون عیب و ایراد
نیست. البته گفتم برای بار اول آپدیتش طول میکشه اما بعد از اون سریع آپدیت میشه.
شما سعی کنید زمانی که احساس کردید سرعت اینترنتی مناسب تری دارید اقدام به آپدیت نمودنش بکنید.
در ضمن از انوماتیک آپدیت درش بیارید و خودتون اونو آپدیت کنید.
ببخشید Persian.Boy جان امکان دانلود آپدیتها و آپدیت دستی وجود نداره؟
ظاهرا Database ها رو به صورت فایلهایی با پسوند sig نگه داری میکنه.
----------------------------------------------------------------------------------
یکی از ویژگی های این برنامه عدم اشفال حافظه اصلیه.سریع Load میشه.
Batman جان من هم سایت خود برنامه رو جستجو کردم و هم در گوگل یک سری زدم تا ببینم آپدیت دستی
ممکنه یا نه. اما چیز خاصی پیدا نکردم. چون تازه کامپیوترم رو فرمت کردم هنوز این آنتی سپای ویر رو نصب نکردم.
میرم و نصبش میکنم اگر دیدم محل خاصی برای ذخیره شدن آپدیت هاش وجود داره اونو برات آپلود میکنم.
Batman جان آپدیت های این برنامه در این مسیر زیر دخیره میشند.
تمامی آپدیت هاش تا این لحضه در حدود 10.3 مگ هست اگه میخوای واست آپلود کنم.کد:X:\Program Files\Ashampoo\Ashampoo AntiSpyWare\Signatures
اگه زحمتی نیست آپلود کن.نقل قول:
راستی یه سایت سراغ ندارین که توی اون به آنتی اسپای وار ها امتیاز داده باشن؟
ممنون
آقا وضیعت امنیت سیستم من از این قراره
آنتی ویروس:کسپرسکی 6.2
فایروال:کومودو 2.4
اما نه آنتی روت کیت خوبی دارم نه آنتی اسپای ور خوبی.
پس همینی Ashampoo Anti SpyWare رو دان می کنم
راستی ایت تروجان هارو هم میشناسه.
Ashampoo Anti Spyware Signatures تا تاریخ 2007-02-06نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود با حجم 10.5 مگ
کد:http://www.divshare.com/download/106291-f74
آقا راستی این Ashampoo AntiSpyWare از SpyWare Doctor قوی تر هست.
تو رو خدا یک سایت معرفی کنید که روی آنتی اسپای ور ها تست و نمره داده شده باشه!!!!!
سلام دوست عزیزنقل قول:
در حال حاضر به نظر اکثر کارشناسان اسپای سویپر و اسپایور دکتر بهترین آنتی اسپایورهای موجود هستند هرچند هر
کدام اشکالات خاص خودشان را دارند مثلا اسپایور دکتر با سرویس PDM کاسپر مشکل دارد و اسپای سویپر هم سیستم
را کند می کند و در ضمن همانطور که می دانی هیچ آنتی اسپایوری به تنهایی کامل و کافی نیست میزان شناسایی
اسپایورها و انواع دیگر بدافزارها توسط کاسپرسکی به تنهایی بیش از مجموع اسپایور دکتر و اسپای سویپر است :blink:
( هر چند بحث پاک کردن اسپایورها بحث دیگری است :biggrin: ) در هر حالت برای دیدن نتایج چند تست به عمل آمده به
تاپیک زیر سری بزن :
سلام دوست عزیزنقل قول:
آخه مگه کسپرسکی می تونه رجیستری رو اسکن کنه؟چون معمولا اسپای ور ها و تروجان ها وارد رجیستری میشن!!!
راستی اگه SpyWare Doctor رو غیر فعال کنم باز هم با کسپرسکی مشکل داره!!!!!
راستی در باره ی Ashampoo AntiSpyWare توضیح می دید.(((در باره ی قدرت اون و ...)))
ممنون
بدجوری منتظر جواب هستم!!!!!
نقل قول:
Spyware Doctor حتی در حالت غیر فعال هم با کسپر مشکل داره.
اما در مورد کسپر منم با vtn موافقم و میگم که کسپر خودش بهترین آنتی سپای است. و دلیل اینکه چرا کسپر
رجیستری رو سکن نمیکنه اینه که آنتی ویروس کسپرسکی قبل از اینکه سپای ویرها و یا تروجانها خرابکاری خودشون رو
بکنند جلوشون رو میگیره و فرق Real time Protection کسپرسکی با بقیه آنتی سپای ویرهایی مانند سپای سویپر
همینه.
Spy Sweeper و یا بقیه آنتی سپای ویرها تنها زمانی حالت دفاعی به خودشون میگیرن که پروسه ای مشکوک در
task manager فعال بشه. اونوقت پیغام میدن که فلان سپای به این مشخصات وارد سیستم شده چیکارش کنم؟
تازه در خیلی از مواقع هم اصلا هیچ پیغامی نمیدن چونکه پروسه اون تروجان یا جاسوس دیگه فعال شده و حتی شاید
خود Spy Sweeper رو هم از کار بندازه.
اما کسپرسکی کاری به فعال شدن پروسه نداره. این آنتی ویروس بر مبنای سکن کردن فایل مورد نظر اونو قبل از
فعال شدن بلاک میکنه و بعد از بلاک کردنش پیغام پیدا شدن تروجان رو بهتون میده. برای نمونه شما این فایل رو که
یک ویروس آزمایشی است رو دانلود کنید.
همانطور که در عکس بالا نیز میتونید مشاهده کنید من خودم کسپرسکی رو طوری تنظیم کردم که اصلا اجازه ورود
فایل های ویروسی و یا آلوده رو به کامپیوتر نده. چه برسه به اینکه بخوام دانلودش کنم . اما آنتی سپای ویرهای
دیگه طوریه که شما فایل آلوده رو دانلود میکنید. اونو اجرا میکنید. تمام خرابکاری های خودش رو از جمله قفل کردن
رجیستری و غیره رو انجام میده ... و تازه بعد از اینکه اعصابتون خورد شد و هزار تا فکر رو خیال کردید و شونصد تا
تایپک یکی به دادم برسه رو در انجمن ایجاد کردید به فکرتون میرسه که بهترین آنتی سپای ویر کدومه؟
البته انجین سکن کسپرسکی خیلی پیشرفته تر از این حرفاست که من بخوام اونو در مطلبی کوتاه توضیح بدم و این
توضیحات رو دادم که تا حدی بدونید که بهترین آنتی سپای ویر اونیه که قبل از ورود و یا قبل از خرابکاری بتونه جلوش
رو بگیره نه بعد از سکن کامپیوتر بگه سیستمتون آلوده شده.
اما برای اینکه بی جواب نمونید بهترین آنتی سپای ویرها رو از لحاظ Real Protection بهتون معرفی میکنم. دقت کنید
که من فقط منظورم بهترین ها از لحاظ Realtime Protection است نه بهترین تشخیص و یا بهترین برنامه از همه لحاظ.
Trend Micro Anti Spyware یکی از بهترین ها در این زمینه است و تقریبا طریقه محافظتش هم از سیستم مثل آنتی
ویروس میمونه. این برنامه هم بصورت جداگانه قابل دانلود و استفاده است و هم در داخل Pc-Cillin Internet Security
وجود داره.
McAfee Anti Spyware Enterprise 8 هم دقیقا مثل کسپرسکی از سیستم محافظت میکنه با این تفاوت که فقط
میتونه Spyware, Adware, Trojan,Malware ها رو تشخیق بده. اما این برنامه مانند TMAS به تنهایی قابل استفاده
نیست و برای استفاده از آن حتما باید اول یکی از نسخه های تجاری آنتی ویروس مک آفی رو نصب کنید و بعد اقدام
به نصب McAfee Anti Spyware Enterprise نماوید. البته به تازگی شرکت مک آفی در نسخه 2007 پلاس و All in One
هم آنتی سپای ویرش رو گذاشته اما چون من خودم تا بحال باهاش کار نکردم و جایی هم مطلبی در موردش نخوندم
نمیتونم نظرم رو بگم.
اما در آخر این رو هم اضاغه کنم که آنتی سپای ویرهای خوبی وجود دارند اما این خود شما هستید که باید بر طبق
نیاز خودتون جند تا از اونا رو روی سیستمتون نصب کنید. هر برنامه میتونه برای یکی خوب و برای دیگری بد باشه.
مثلا برای من اصلا مهم نیست که آنتی سپای ویری که نصب میکنم حتما باید قدرت تشخیص رجیستری کدها رو هم
داشته باشه چون کسپر 90 درصد شایدم بیشتر بر روی رجیستری نظارت داره و هر پیغام از طرف کسپرسکی رو
چه در هنگام نصب برنامه ها و چه در هنگام گشتن در اینترنت بیخودی Allow یا Deny نمیکنم.
به آنتی سپای ویری که ستارت آپ سیستم رو هم زیر نظر بگیره احتیاجی ندارم چون بازم کسپرسکی اونو زیر
نظر داره و هر چیزی که به ستارت آپ سیستم چه در مسیر Windows\CurrentVersion\Run و چه در مسیر های
دیگه قرار بگیره رو بهم خبر میده و این من یا شما هستیم که باید بدونیم مثلا اگر برنامه ای بخواد رجیستر کدی رو در
این مسیر نصب کنه چه اتفاقی میوفته. یعنی همه چی بستگی به اطلاعات خود شخص استفاده کننده داره.
مثلا من آلرژی شدیدی نسبت به این گونه جمله ها که بارها شده در انجمن دیدم دارم.
نمیشه کاری کرد گیرهای کسپر رو کمتر کرد؟
اه این چقدر گیر میده ؟
نمیشه کاری کرد خودش همه چی رو یا آزاد یا بلاک کنه؟
و از این جور حرفا...
اما یکی نیست بگه نمیشه کاری کرد یکم شما اطلاعاتتون رو ببرید بالا تا اسم این پیغامهای امنیتی رو گیر نزارید و
بدونید معنی این پیغامها یعنی چی. البته منظور من شما نیستید کلا حرفم با کسانیه که به این شکل فکر میکنند.
پس با این توضیحات من میبینید که برای نمونه من به آنتی سپای ویری احتیاج دارم که هفته ای و یا هر چند روز
یک بار بتونم سیستمم رو باهاش سکن کنم. چون نه کسپر و نه هیچ آنتی ویروس و آنتی سپای ویر دیگه ای نمیتونه
100 درصد برنامه های آلوده رو تشخیص بده. و دلیل احتیاج داشتن به آنتی سپای ویر و یا آنتی ویروس دیگه فقط جهت
سکن فایلهای سیستم و دانلود شده میباشد نه کنترل رجیستری یا پاک کردن کوکی های زائد.
به همین دیل نیاز هر کس بستگی به نوع برنامه امنیتی که استفاده میکنه میتونه متغیر باشه. پس بهترین آنتی
ویروس و یا بهترین آنتی سپای ویر و یا حتی بهترین برنامه گرافیکی معنایی پیدا نمیکنه. چون باز هم بستگی
به نیاز شخص داره که چه استفاده ای میخواد ازش بکنه.
اما برای حرفه ای ها و افرادی که کارشون یک چیز دیگه ست و جزو کاربرای خانگی حساب نمیشن قضیه فرق میکنه.
موفق باشید.
سلام دوست مننقل قول:
دوست عزیزمان Persian.Boy توضیحات کامل و مبسوطی را برایتان داده اند من هم موافقم که در مقابل بدافزارها
میزان شناسایی و پیشگیری از قدرت پاک کنندگی مهمتر است چون پاک کردن کدهای بدخیم به ویژه اسپایورها پس از
نصبشان روی سیستم بسیار مشکل و بعضی مواقع غیر ممکن است .در ضمن همانطور که دوست عزیزمان گفته اند
بهترین وسیله امنیتی مغز شما است حتی اگر بهترین نرم افزارهای امنیتی را روی سیستمتان نصب کنید ولی روی هر
لینکی در اینترنت کلیک کنید آلوده شدن شما فقط مسئله زمان خواهد بود بنابراین زیاد در پی قویترینها نباشید اگر از همین
نرم افزارهایی که روی سیستمتان نصب است به طور بهینه استفاده کنید و در اینترنت بیشتر مواظب خودتان باشید
( مثلا چیزهایی مثل Winantivirus را روی سیستمتان نصب نکنید ;) ) مطمئنا مشکلی برایتان پیش نخواهد آمد ولی
در میان آنتی اسپایورها از نظر قدرت پاک کنندگی اسپای سویپر و اسپایور دکتر و سوپر آنتی ویروس از بقیه بهترند ولی باز هیچکدام
صد در صد کامل نیستند.
ممنوننقل قول:
نظرات هر دو دوست عزیز درست اما باز نصب کدوم آنتی اسپای ور رو توصیه می کنید؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
فکر می کنم در پستهای قبلی جوابتان را دادم ولی اگر روشنتر می خواهی چشم :
اگر از ویندوز XP استفاده می کنی اسپای سویپر و سوپر آنتی اسپایور را همراه کاسپرسکی نصب کن می توانی Shield های
اسپای سویپر را هم اگر سرعت سیستمت را کند نمی کند فعال کنی ولی اگر سرویس PDM کاسپرسکی به طور کامل
فعال باشد کار زیادی برایت نخواهد کرد فقط گاهی جلوی دسترسی به بعضی سایتهای مشکل دار را می گیرد و تو می توانی
از هر دو آنتی اسپایور فوق برای اسکن گاهگاهی سیستمت استفاده کنی .
اگر از ویندوز ویستا استفاده می کنی اسپای سویپر در کنار کاسپرسکی سیستم را شدیدا کند می کند در این حالت می توانی
از خاصیت محافظت Realtime ویندوز دفندر و خاصیت اسکن سوپر آنتی اسپایور و خود ویندوز دفندر استفاده کنی.
پس من این کار رو میکنم:
آنتی ویروس:کسپرسکی
فایروال:کومودو
آنتی اسپای ور:سوپر آنتی اسپای ور
آنتی روت کیت:سوپوس
خوبه؟!!!!
سلام دوست عزیز آشامپو را هم نگهدار ضرری ندارد.:biggrin:نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
آخه من از dial-Up استفاده می کنم و حجش زیاده
اگه لزومی نداره استفاده نکنم
نه لزومی ندارد من فکر کردم قبلا داونلود کرده ای.نقل قول:
سلام
از دوستان اگه زحمتی نیست هر 2-3 هفته اپدیت ها رو اپلود کنید.
سلام
من آنتی ویروس node32 رو نصب کردم (ویندوز اکس پی)
و آنتی ویروس و آنتی هک کسپرسکی رو هم دارم
به نظر شما نود32 رو remove کنم و به جاش کسپرسکی رو به همراه spy sweeper بریزم؟
یا آنتی اسپای مناسب با node32 سراغ دارید که بهتر از اون جواب بده؟... به من معرفی کنید؟
Ashampoo Anti Spyware 1.60 Full Version
نسخه جدید این آنتی سپای ویر رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید. با دانلود کردن نسخه جدید این برنامه دیگه نیازی
به گرفتن آپدیت های سنگین ندارید چون هم آپدیت های قدیمی در داخل نسخه جدید وجود داره و هم خیلی قابلیت ها
از جمله شناسایی DLL های آلوده شده به تروجان و همچنین Rootkit ها به این نسخه اضافه شده.
خود برنامه رو میتونید از لینک پایین دانلود کنید.
برای رجیستر کردن قانونی این برنامه میتونید از روشی که در پایین توضیح دادم استفاده کنید. این روش رو در صفحه 2کد:http://www.ashampoo.com/dl/0049/ashampoo_antispyware_sm.exe
همین تایپک هم گذاشته بودم و الان فقط زحمت کپی اون رو کشیدم.:rolleye: خسته نباشم.
خب همونطور که قولشو داده بودم طرز گرفتن رجیستر کی قانونی و نسخه کامل Ashampoo Anti Spyware رو براتون
توضیح میدم.
اولین کاری که باید بکنید اینه که این لینکی رو که براتون گذاشتم باز میکنید و در اونجا آدرس ایمیل خودتون رو با یک کد
پستی 5 یا 6 رقمی اونجا مینویسید. و بعد دکمه Send را میزنید تا یک شماره سریال معتبر با قابلیت آپدیت 6 ماهه به
ایمیلی که داده بودید فرستاده بشه.
لینکی که باید باز کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.ashampoo.com/frontend/registration/php/trial_step1.php?session_langid=2&edition_id=2675
[B][COLOR="Navy"]
حالا باید این آنتی سپای ویر رو نصب کنید و کدی رو که به ایمیلتون فرستاده شده رو به این برنامه بدید تا بتونید آپدیتش
بکنید. حالا شما نه تنها الان یک شماره سریال معتبر برای مدت 6 ماه را در دست دارید بلکه این شماره سریال خود
برنامه رو هم به نسخه کامل تبدیل میکنه و دیگه کلمه Trial رو در جایی مشاهده نخواهید کرد.
:) بعد از 6 ماه که وقت آپدیتش تموم شد دوباره همین کارو بکنید و یک مدت 6 ماهه دیگه بگیرید. لذت ببرید. خواهش میکنم ...
من از spyware Terminator استفاده مي كنم، اين برنامه مجانيه و مي تونيد از سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين برنامه رو دانلود كنيد، حجم برنامه در حدود 2.5mb و از قابليت هاي خوبه برنامه ميشه به آپديت شدن روزانه و بدون مشكل آن اشاره كرد...
Ashampoo AntiSpyware با A-Squared Anti Malware یکی هستند.
معمولا من با برنامه های آنتی ویروس و یا آنتی سپای ویر زیاد کار میکنم و به همین خاطر بیشتر روشون زوم میکنم.
چند وقت بود که تا حدودی به برنامه Ashampoo AntiSpyware و A-Squared شک کرده بودم. اونم به خاطر نزدیکی تعداد
دیتابیسشون به همدیگه بود اما چون تا حالا پیش نیامده بود که این دو همزمان با هم آپدیت بشن مطمئن نمیشدم که این
دو یکی هستند و فرقی با هم ندارند. نا گفته نمونه که A-Squared همیشه زودتر آپدیت میشد و Ashampoo حدودا یک
روز بعدش.
تا اینکه دیشب هیچ کدوم آپدیتی نداشتن و هر دو در یک شماره دیتابیس ثابت موندن. از دیتابیس این دو برنامه یک عکس
هم گرفتم که شما میتونید در پایین مشاهده کنید. در سمت چپ Ashampoo قرار گرفته و سمت راستی هم معلومه که
کدوم برنامه ست.
همونطور که میبینید Ashampoo Anti Spyware از انجین A-Squared استفاده میکنه. پس در تشخیص و شناسایی
فایل های آلوده هر دو به یک صورت عمل میکنند.اما برنامه Ashampoo برای محافظت از سیستم بصورت فعال از روش
دیگری استفاده میکنه و با A-Squared یکی نیست.
برنامه A-Squared دو نسخه داره . یکی پولیه و باید خریداری بشه و با اسم A-Squared Anti Malware در سایتش
شناخته میشه و اون یکی هم مجانیه و اسمش A-Squared Free است. چه برنامه پولی و چه مجانی هم از لحاظ
دیتابیس هیچ فرقی با هم ندارند. یعنی از لحاظ شناسایی فایل های آلوده هر دو به یک صورت عمل میکنند اما برنامه
A-Squared Anti Malware قابلیت محافظت به صورت فعال رو از سیستم داره اما برنامه Free فقط بصورت یک Scanner
عمل میکنه وفقط میتونید سیستمتون رو باهاش اسکن کنید و فایل های آلوده رو بعد از پیدا شدن پاک کنید.
من خودم 2 ساله از Free استفاده میکنم.
این اطلاعات رو اینجا قرار دادم تا کسانی که میخواهند از Ashampoo Anti Spyware استفاده کنند آلترناتیو دیگه ای
هم داشته باشند و بدونند که انجین اصلی این برنامه مال کدوم شرکت و از چه برنامه ای گرفته شده.اما تنها فرقی
که میمونه شکل ظاهریشون هست و همچنین اینکه اگر کسی Ashampoo AS را بصورت رجیستر شده داشته باشه
مثل این میمونه که A-Squared Anti Malware رو داره.
سلامنقل قول:
بابا پروفيشنال
بابا آخر آنتي ويروس و آنتي اسپاي و آخر مرام
آورديمون
من که خيلي تو رو قبول دارم
(نزديک بود يه چيز ديگه بگم !!! داشت جو ما رو مي گرفت!!:biggrin: :laughing: )
دوست عزيز جناب Persian.Boy
انتي اسپاي Ashampoo در ويستا نصب نميشه حتي نسخه 1.60 آيا آنتي اسپاي A-Squared قابليت نصب در ويستا را داره؟البته Adaware SE و webroot هر دو قابل نصب در ويستا هستند.اما چون من اصولا از چند آنتي اسپاي در سيستم خود استفاده ميكنم شما چه گزينه هايي را براي نصب در ويستا پيشنهاد ميكنيد؟حتي AVG Antispyware كه همان Ewidoي سابق بود هم در ويستا نصب نشد.
با تشكر.
با سلام
دوستان، کسی می دونه آپدیتهای AVG AntiSpyware کجا قرار می گیره؟ و چطوری باید اونارو برگردوند؟
دوست عزیز برنامه A-Squared هنوز نسخه قابل نصب بر روی ویندوز ویستا رو بیرون نداده. و چون آلترناتیو برای انتخابنقل قول:
آنتی سپای ویر برای ویندوز ویستا خیلی کمه نمیشه گفت که من کدومها رو پیشنهاد میکنم. مثلا اگر مثل ویندوز اکس
پی براش برنامه زیاد بود اونوقت میشئ گفت که فلان برنامه بهتر از اون یکی هست.
اما برای اینکه یک آنتی سپای ویر خوب رو با وجود این تعداد کم بتونید بر روی ویندوز ویستا داشته باشید من برنامه
Super AntiSpyware رو بهتون پیشنهاد میکنم. برای دانلود این برنامه میتونید به سایت زیر مراجعه کنید.
کد:http://www.superantispyware.com/downloadfile.html?productid=SUPERANTISPYWAREFREE
البته فکر نکنم مدت زیادی طول بکشه تا بقیه آنتی سپای ویر ها نیز نسخه هماهنگ با ویستا رو بیرون بدن و تا اون
موقع هم این برنامه که در بالا بهتون پیشنهاد کردم میتونه کارتون رو راه بندازه.
نقل قول:
آپدیت های این برنامه در مسیر زیر ذخیره میشن و بعد از نصب مجدد نیز همین آپدیت ها رو باید در همین مسیر دوباره
وارد کنید.
x:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\Signatures
اما یک راه دیگه نیز برای این کاری که شما می خواهید انجام دهید وجود داره. شما این فایل پایین رو دانلود میکنید و هر
وقت که برنامه رو نصب کردید این فایل رو هم اجرا میکنید و آپدیت ها رو تا اون زمانی که اقدام به دانلود این فایل نمودید
وارد پوشه آپدیت این برنامه میکنه.
این فایل پایین در اصل آپدیت های AVG Anti Spyware است. و اگر شما امروز این فایل رو دانلود کنید و بعد یک ماه بعد
بخواهید این فایل رو اجرا کنید در اونصورت آپدیت ها فقط تا تاریخ امروز وارد پوشه میشند.
کد:http://downloads.ewido.net/avgas-signatures-full-current.exe
ویرایش... دو بار پست شد.
کسی سریال ورژن 2.1 a-squared این نرم افزار را دارد؟
این برنامه 2 تا نسخه داره. اگر از نسخه مجانی استفاده کنید به سریال احتیاج نداره. اگر هم میخواهید که از نسخهنقل قول:
A-Squared Anti Malware استفاده کنید صفحه قبل رو بخونید. در اونجا روش رجیستر کردنش رو توضیح دادم.
[QUOTE=Persian.Boy;919061]آپدیت های این برنامه در مسیر زیر ذخیره میشن و بعد از نصب مجدد نیز همین آپدیت ها رو باید در همین مسیر دوباره
وارد کنید.[/COLOR][/B]
x:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\Signatures
[B][COLOR="Navy"]
با تشکر از Persian.Boy
من پوشه Signatures رو روی هاردم داشتم و وقتی AVG AntiSpyware رو نصب کردم این پوشه را در مسیر مربوطه کپی کردم ولی آپدیتها بر نگشت. و ضمنا در همین حالت برنامه را از طریق اینتر نت آپدیت کردم که با این کار کلا برنامه مشکل پیدا کرد و دوباره اونو نصب کردم و از نو آپدیت کردم.
برای برگرداندن اپدیتهای anti-spyware avgشما باید این اپدیتها را در ریجیستری ثبت کنی برای اینکار طبق روش زیر عمل کن:
ابتدافایلهای زیر را در یکجای مناسب ذخیره کن
1-فایل signatures
(x:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\Signatures )
2-فایل heuristic.dat
(x:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\heuristic.dat)
3-فایل help.chm درصورتیکه این فایل را ذخیره نکنید پس از نصب دوباره برنامه هنگامیکه اونو بخواهید اپدیت کنید دوباره این فایل که حدود 1.4مگا بایت است رابایدبگیرید.
(x:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\help.chm)
4-در یجیستری به شاخه زیر برو ورویgrisoft کلیک راست کن واین regkey رو به یکجای مناسب export کن.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Grisoft
بعد از نصب دوباره برنامه ابتدا فایلهای 1و2و3 رو تو دایرکتوری که در زیر فایلها مشخص شده بریز ودر نهایت هم روی regkey کلیک کن واونو تو ریجیستری ثبت کن بعد ازاینکه این کارها را انجام دادی وقتی خواستی برنامه را اپدیت کنی می بینی که دوباره از اول اپدیت نمیشه واز اخرین اپدیت قبل از پاک کردن برنامه اپدیت میکنه.
Spyware Doctor 5.0.0.174
Spyware Doctor is an advanced adware and spyware removal utility that detects and cleans thousands of potential spyware, ad ware, trojans, keyloggers, spy ware cookies, trackware, spybots and other malware from your PC. This tool allows you to remove, ignore or quarantine identified Spyware. It also has an OnGuard system to immunize and protect your system against hundreds of privacy threats as you work. By performing a fast detection at Windows start-up you will be alerted with a list of the potential threats identified.
Main Features:
- Detects and remove spyware, adware, malware, Trojans, keyloggers and trackware
- "OnGuard" continuously monitors and protects your PC from browser infections and tracking cookies
- Immunize your system to protect against hundreds of known web-browser hijackers (BHO) and ActiveX threats
- Receive timely live updates of new threats as they become available
- Customized and deep scans allow you to thoroughly check your PC for infections
- Ability to quarantine and undo items that have been removedکد:http://www.pctools.com/mirror/sdsetup.exe