-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Paleontologists (from left) Stuart Sumida, David Berman, and Thomas Martens examine the fossilized remains of a young Orobates pabsti, an ancient herbivorous reptile that lived some 290 million years ago at the beginning of the Permian. The remains were found in 2006 at Germany's Bromacker Quarry, one of the world's most productive sites for Permian-era fossil finds.
Photograph by Martin Schutt/epa/Corbis
-
نقل قول:
در اثر فعالیت آتشفشان سبلان در 25 میلیون سال پیش منقرض شده و فسیل هاشون به جا مونده
اشتباهی رخ داده
این فسیل مربوط به 5 میلیون سال پیش و فعالیت آتشفشان می باشد .
-
با سلام . میخواهم بدانم آیا سنگواره ها و فسیلها دارای ارزش مالی نیز برای صاحب آن میباشد.
-
با سلام خدمت آقای bb .
شما میتوانید به سوال بنده جواب بدهید.
-
با سلام .
آیا فسیلها دارای ارزش مالی نیز میباشند.
-
سلام دوست من
اولا که آقای bb خیلی وقته که اخراج شده !!
دوما فسیل ها توی ایران ارزش علمی چندانی ندارن البته بستگی به فسیلش داره که چی باشه ... اگه میتونید عکسی ازش بگذارید این جا تا جوابتون رو بدم ...
-
آیا این فسیل از ایران میباشد
آیا این فسیل از ایران میباشد ؟
-
عکس فسیل تا دلت بخواد دارم اخه من ارشد چینه فسیلم
-
نقل قول:
آیا این فسیل از ایران میباشد ؟
این فسیل بریوزا است و تو ایران هم این فسیل وجود دارد :20:
-
نقل قول:
با سلام . میخواهم بدانم آیا سنگواره ها و فسیلها دارای ارزش مالی نیز برای صاحب آن میباشد.
نقل قول:
با سلام خدمت آقای bb .
شما میتوانید به سوال بنده جواب بدهید.
نقل قول:
با سلام .
آیا فسیلها دارای ارزش مالی نیز میباشند.
نقل قول:
سلام دوست من
اولا که آقای bb خیلی وقته که اخراج شده !!
دوما فسیل ها توی ایران ارزش علمی چندانی ندارن البته بستگی به فسیلش داره که چی باشه ... اگه میتونید عکسی ازش بگذارید این جا تا جوابتون رو بدم ...
سلام
فسیل ها در ایران بیشتر ارزش علمی دارند تا پولی
در مناطق کرمان و سیستان و بلوچستان فسیل دایناسور هم وجود داره که متاسفانه به دلایلی بررسی نشده
این مناطق بهشت فسیل شناسی نامیده میشند و آرزوی هر فسیل شناسیه که به این مناطق سفر کنه
مخصوصا منطقه سیستان و بلوچستان که متاسفانه از ترس اشرار و سایر مسائل سیاسی این کار صورت نگرفته . ( البته از نظر باستان شناسی نیز متاسفانه این منطقه مظلوم واقع شده )
بسیاری از حلقه های گم شده تکامل شاید در همین نقاط پیدا بشن !!
-
-
سلام دوست من
این فسیل یک خارپوست است.
خودت پیدا کردی ؟
اگه خودت پیدا کردی نمونه خیلی خوبیه ساقه هاش هم کنار دیده میشن