يه ذره كار سخت شده چون حتما قبل از هر كاري فلش لازمه.
Printable View
يه ذره كار سخت شده چون حتما قبل از هر كاري فلش لازمه.
راستی میشه بگین به غیر از فلش چه کارای دیگه ای انجام میده!
در مورد کار با این برنامه اول بهتر است اطلاعات خودتون تکمیل کنید بعد دست به کار شوید در مورد عملکرد قسمتهای مختلف بهتر ه دست نگه دارید اجازه بدین برنامه دوره آزمایشش را پشت سر بگذره و یک عده تست کنند بعد اقدام کنید مخلص دوستان
می گم 1 سؤال:
میشه k750 را با برنامه w800 فلش کرد که تبدیل به w800 بشه cid49?
عزيز و800 هم cid49 هست
میدونم
میگم:میشه k750 را با برنامه w800 فلش کرد که تبدیل به w800 بشه(این راه عملی هست یا نه؟)
ببخشيد و800 هم cid49 نيست !
تاپیک در این مورد هست ! یک سرج کوچولو شمارو به این تاپیک ها میرسونه !
سلام
بالاخره اين آموزش طريقه تبديل k750i به w800 چي شد؟ cid49 ?
نقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
قيمتش چنده؟؟
از 6 تومن هست تا 10 هزار تومننقل قول:
نوشته شده توسط mrmostafa
با سلام
من گوشي 750 خودم رو از اينترنت آپديت كردم ولي گوشي مشكل پيدا كرد و پيغام insert correct simcard رو مينويسه/
لطفا مرا راهنمايي كنيد.
من گوشي w810 دوبار و كا 800 خودم آپديت كردم درست بود ولي گوشي z530i رو آپديت كردم مشكل پيدا كرده ميگه insert correct simcard
با سلام خدمت دوستان
چند تا سوال داشتم
1. گوشي رو از كجا ميشه فهميد سي اي دي اش چي هست )750)
2. غير از سي اي دي 36و49 سي اي دي ديگه هم هست يانه :rolleye:
من که هیچی نفهمیدم
همش هم از زیر سر این کاسپرسکی بیفایده هست که با اشتبه شناسایی کردن تاپیکو بهم ریخت
کمک!!!!!!!!
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط arash_a
بايد اين رو بگم كه اولين تاپيكي بود كه مفتش گرونه و بهت پيشنهاد مي كنم اول يه كاري رو ياد بگير بعد مطرح كن......با كمال شرمندگي بايد بگم اين كارت واقعا احمقانه بود :blush:
داداش خيلي داري تند ميريا.اينجا قانون داره. يكي از قانوناشم اينه كه احترام همديگه رو نگه داريم. اگه يه نگاهي تو بقيه تاپيكا بندازي خودت مي فهمي.يا علي. ;)نقل قول:
نوشته شده توسط key_1
راست ميگه ديگه 6 صفحه ست همه دارند سوال ميكنند يكي نيست جواب بده
تو كه بلد نيستي اين اصلا چي هست بيخود ميكني تاپيك ميزني مارو بگو 19 mg
دانلود كرديم
نقل قول:
نوشته شده توسط metal_militia
چی شده مگه؟
عزيزم كسي از شما نظر نخواست كه نظر دادي :laughing: :puke:نقل قول:
نوشته شده توسط doctor_apachi2
از حرفي هم كه زدم اصلا پشيمون نيستم وبازم اگه لازم باشه تكرار مي كنم ;)
بسيار تاپيك مسخره اي هست ... ;)
مرسي عزيزم .......نقل قول:
نوشته شده توسط shahrad
سوال واسه چي؟ برنامه و لينكش كه درسته.كابل رو هم كه گفتند از چه نوعي هست و بايد بخري. دوست عزيز شمايي كه اين 6 صفحه رو خوندي تو صفحه 3 من خودم تو پست 23 و 24 و 25 هم در مورد آنتي ويروس توضيح دادم هم نوشتم كه واسه چه گوشي چه كارايي رو ميشه انجام داد.كافيه فقط بري توي برنامه و با اون كابل گوشيتو وصل كني به كامپيوتر و تو برنامه رو هر گزينه اي كه مي خواي كليك كني.البته اگه بلدي انگليسي بخوني :rolleye:نقل قول:
نوشته شده توسط shahrad
دوست عزيز قبل از اينكه بري تو مايه هاي كل كل و شاخ و شونه كشي و دور پليسي بزني يه بار ديگه 6 صفحه اين تاپيك رو بخون. با اين برنامه كاراي برنامه فار منيجر رو نميشه انجام دادو اگه نشستي كه يكي بياد يادت بده كه چه جوري منوي گوشيتو عوض كني يا چه جوري حافظه اينباكست رو زياد كني يا ... بيخود منتظر نباش چون با اين برنامه فقط ميشه گوشي رو فلش كني و چند تا كار ساده ديگه كه تو برنامه طرز كارش كاملا مشخصه. فقط كافيه اون كابلي كه گفته شد رو تهيه كني. فكر نميكنم چيز ديگه اي مونده باشه كه كسي بلد نباشه و الكي تاپيك بزنه.حالا بشين هي مسخره كن و شاخ شونه بكش و آيكن خنده واسه اين و اون بفرست تا تعداد پستهات زياد شه. ! مرسينقل قول:
نوشته شده توسط key_1
آقاي شهراد خان. قبل از اينكه از پست بقيه طرفداري كني يه نگاهي به اين سوالاتي كه ميگي جواب داده نميشه بنداز. همشون يا جوابش تو اين 6 صفحه هست يا ربطي به اين تاپيك ندارند كه بدون جواب موندن.يكي از دوستان سوال كردند كه چه طور ميسه فهميد گوشي سي آى دي چند هست؟ جواب اين سوال تو تاپيك هك گوشيهاي قبلي هست. ميتوني بري ببيني. دو نفر ديگه راجع به آپديت گوشيها سوال كردند. راجع به آپديت هم تاپيك جداگانه هست. به بقيه سوالات هم تك تك جواب داده شده. منبع اين مطالب سايت خارجيه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست. اگه بريد اونجا ميبينيد كه اونها هم هيچ چيز اضافه اي راجع به cid49 نگفتند. اونوقت ميتونيد بريد به انگليسي ازشون سوال كنيد كه وقتي بلد نيستن چرا تاپيك ميزنند!
از همه اين حرفا گذشته اگه يه گشتي تو بقيه تاپيكهاي سايت بزنيد متوجه ميشيد كه جواب دادن به سوالاتي كه توي يه تاپيك پرسيده ميشه وظيفه همه هست و وظيفه هيچ شخص خاصي نيست نه زننده تاپيك و نه هيچ كس ديگه.به هر حال من معذرت ميخوام اگه به شما آقاي key 1 يا آقاي شهراد خان حرف نا جوري زدم . منم تو اين سايت هيچ كاره هستم و نه قصد توهين به شما رو داشتم نه قصد خودشيريني واسه بقيه. يا علي :)
درسته كه وظيفه همه هستش كه جواب بدن اما در اين مورد شما مسئول هستي كه وقتي يه تاپيك درست مي كني توضيحات كامل رو هم بدي و همه رو گيج نكني اين اصلا درست نيستش ;)نقل قول:
نوشته شده توسط doctor_apachi2
اين حرف شما هم حقه. اما تاپيك رو من نزدم.متاسفانه آقا آرش كه تاپيك رو زده خيلي وقته كه بهش سر نزده. اينو منم قبول دارم.
Doustan man ye W700 kharidam. Mikhastam bedounam hichi nemishe behesh ezafe kard ?
(Black list - Camera Driver Update - zabte Mp4 bejaye 3gp - Bala bordane keyfiate seda - Afzayeshe fazaye SMS , ...)
Pishapish mamnounam ...
دوست عزیز سلامنقل قول:
نوشته شده توسط perfect_tool
اولا اینکه این تاپیک مربوط به کا 750 میشه بیشتر
2وم اینکه از قوانین انجمنها اینکه فارسی بنویسی
3وم هم اینکه موفق باشی
هيچ كدوم رو نمي توني بكني .بايد تا نوشته شدن پلاگين براي CID49 مثل من صبر كني :puke:نقل قول:
نوشته شده توسط perfect_tool
با سلام و خسته نباشيد خدمت آقا آرش
هنگام دانلودcdi 49 ميگه فايل در سرور موجود نيست من چه كنم
خبری نشده هنوز از پلاگین CID-49 ؟نقل قول:
فایلهای sfa را از کجا بیاریم