man daram 600 megi ra download mikonam vali nvidia password mikhad onn chi bid
Printable View
man daram 600 megi ra download mikonam vali nvidia password mikhad onn chi bid
ha yaftam pass word esme kamel hamoon saite pass : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
link test shod hame ro un pack karde bade har kodoom az 3 fil filaye unpakisho dobare unpack konid o ye folder baraye har ghesmat az 3 ghesmat 1 foldere joda bade to foldere1 setup ro clik bad sabr bad bazi
agha berid download konid misarfe 66 meg download mikonid kole bai hast dar zemn ba in system miyad ghabele tavajoh ram:512 mb albate 128 mb an baraye graphic miravad graphik: ati radeon Xpress 200m 128mb cpu : intel celeron _ m420
من یه سوال دارم میشه در بازی آزاد باشی
یعنی هر وقت بخوای ماموریت انجام بدی میشه؟
avale bazi ba chatre nejad miri kenare sahel onja be doostet komak mikoni ye yerobi bayad adam bokoshi bad ye khoone behet midan motor dari uzi va kolte seda khafe kon dar dari va ye ja ke harvaght jonet kam shod ya tir khasti ta bekhay behet mide
man ye soal khodam dashtam in bazi ye kam soratesh konde hamechi ra low va high konam farghhi nemikone aya shoma barnameyi mishnasid sor ato bala bare age midoonid lotfan linkesho inja bezarid
bade in mamoriat azadi motor ham dari rasti keyfiyate daryash kope filme yani ende tabiyie gheyre ghabele tasavor shena ham mikoni hame kare hasti
دوستان پك WestGame اين بازي اومد دستم.
9 تا سي ديه!
ولي خداييش خيلي توپه ته بازيه.
هر چند هيچ كدوم به پاي GTA نميرسن .
ولي به تموم كردنش مي ارزه!:).
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا به پای Gta نمی رسه ؟نقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
من که هنوز این بازی رو ندیدم . اما از قرائن و نمراتی که از سایتهای گرفته برمی آد که خیلی هم جالب نباشه .نقل قول:
نوشته شده توسط Nvidia
Nvidia عزیز ، به نظر من شما خیلی با تعصب در موردش صحبت می کنی .
البته شاید هم واقعا خوب باشه ؟!
خوب طبق عکسهایی که من ازش دیدم از اون جا که تو محیط باز و سرسبز مثل فار کرای یا Boiling Point هستش باید با حال باشه و فکر کنم هیشکی حوصله اش سر نمیره
salam download konid 600mb akhareshe
nvidia جان منظور منو نگرفتي عزيز.
بازي هر چقدرم خدا باشه ( حتي اگر واقها قشنگ تر از GTA باشه ) به پاي GTA نميرسه چون كه اين سبك رو GTA اولين بار داد و بقيه كپي بودن.
نمونشم همين Just Cause كه GTA رو ميخوره ولي باز همون كپي GTA هست.
منظورمو فهميدي عزيز؟
من بازي رو تو Game One دیدم حرکات یارو خیلی ضایع هست و نحوه ی شلیک هم همینطور
و رانندگی هم که افتضاح کار شده
در کل به پای GTA نمیرسه
baba akhareshe dar zemn man khodam ye baranameye toop peyda kardam ta 256 time dare man 4 time alan daram just cause ro ravoon ba graphike khoda bazi mikonam kheyli barnameye bahal age khastin begin befrestam
نقل قول:
نوشته شده توسط ALI_PERS!@N
شما نميتونيد فارسي تايپ كنيد ؟ :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
بابا فارسي بنويس ديگه :angry:
alan iran nistam dastrasi be type farsi nadaram banabarin age bekham donbale har kalame bagardam 5 dighighe tool dare va dar kol 1 mah
من كه امروز ميرم بخرمش در جمعه بازار مشهد چون شركت اپل پي سي گيم در مشهد كه كار توزيع بازي رو داره اون را آورده تو سايتش ديدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال من گرافيكم 128 اي تي آي هست سي پي يو هم 1.7 رم 512 نمي دونم با اين ها خوب اجرا ميشه يا نه؟
خداحافظ
راستي رزيدنت اويل 4 براي كامپيوتر هم تا چند ماه ديگه توسط همين شركت بالا مياد.
این بازی یک شهر درست و حسابی نداره؟
Alireza_Shafaei_PCworld جان شهر داره اونم چه شهري!
همه جا پر از گل و گياه و پروانه و پرنده و اينجور چيزا!
مثل شمال خودمونه!!!
-------------------------
بعضي از حركات جالبي كه من توي بازي ديدم اينه كه ميتوني از ماشينه در حال حركت پياده شي و بپري رو سقفش!.
در ضمنا ميتوني چتر باز كني از هر جا كه بيفتي و يا اينكه بري رو سقف ماشينه در حال حركت بعدش چتر باز كني!
اگه اشتباه نكنم بازي واسه شركت eidos باشه
پس زیاد بهش فکر نکنید
چون eidos از این کند ها زیاد زده
نمومه ی بارزش هم total overdode
سلام
منم دیشب 2 دی وی دیش را خریدم
الان دارم بازی میکنم
میخوام ببینم توی نقشه به اون بزرگی مردم با فرهنگ شهرنشینی پیدا میشه یا نه
یا فقط جنگله!
با هواپیماها هم خیلی باحال میشه بازی کرد!
سلام ميشه بگيد با چه سيستمي ميشه بازي رو روان اجرا كرد
ممنون
H @ M I D جان من با اين سيستمي كه توي امضام هم توي بعضي صحنه ها روي ته ته گرافيك گير داره;).
ديروز من توپخونه بودم.رفتم توي يه پاساژي و يه عكس پشت شيشه يكي از مغازه ها ديدم كفم بريد.
پوستر بازي GTA SA رو يادتونه.حالا به جاي اون كلمه San Andreas كلمه Just Cause رو بنویسید.یعنی در پوسترش این نوشته بود.Grand Theft Auto:Just Cause و در واقع اين طور وانمود مي كرد كه اين ادامه بازي جي تي اي هست تا مردم برند و بخرند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابا اینطوریام نیست دیگه ! ولی من خیلی از این بازی خوشم اومدنقل قول:
نوشته شده توسط oghdeie
من با همین سیستم شما اما کارت گرافیک 6600 Gt بازویو با تمام جزیئات بازی می کنم و هیچ مشکلی ندارم !نقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
اینجاست که معلوم میشه 6600 جی تی از 7600 جی اس بیترتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Nvidia جان حرف غیر منطقی داری میزنی؟!؟
مگه میشه آخه 6600GT که حتی 256 مگابایت باشه بهتر از 7600GS 256MB DDR2 جواب بده ؟
NVIDIA جان شما هم دقت کن توی صحنه های خیلی شلوغ یه گیر خیلی خیلی کمی داره;).
ايولنقل قول:
نوشته شده توسط oghdeie
راست ميگي زده بود grand theft auto
بعدش پایینش زده بود just cause :ohno: :blink:
عکسشم درست زده بود به شیشه ی بیرونی در مغاره اش
سلام بچه ها يه سوال داشتمنقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
من ميخواستم بدونم اين بازي به كارت گرافيك من ميخوره يا نه ؟
مشخصات گرافيك من هستش:
asus gforce 6200 64mg pci xperes turbuo chache suporting 256 mg
يعني من وقتي اين كارت رو خريدم يارو گفت كه تا 256 تا ساپورت ميكنه گفتم مگه ميشه گفت از رو رم شر ميكنه(قرض ميكنه) وبازي رو اجرا ميكنه اينم بگم كه من تا حالا بازي هايي مثل نيد فور اسپيد 2 اندر گراند وكينگ كنگ و شافرينگ و تام رايدر و فيفا 06 و شاهزاده ايراني (pop3) و igi2 و هايف لايف 2 ودويل ماري كري وكانتر استريك زيرو را هم تا حالا اجرا كردم و قطعات كامپيوترم هستش:
مادر بورد: asus pro active faive 5
رم:512mg
سي پي يو : 2600 سلرون
ممنونتون ميشم اگه كمكم كنيد
male man = ati radeon 128 mb Xpress 200M _ 512 mb _ celeron M420 bazi ye kam kond ejra shod man barnameye shetab dahande nasb kardam alan moshkeli nadaram dar zemn topik joda baraye bala barand eye sor at ast
ميشه ادرسه تايپيكي كه گفتي رو بدي؟نقل قول:
من بازی رو تموم کردم!
خیلی کم بود ولی در عین حال جالب:).
نشونشم اینه که آخرش میپره توی هواپیمای رییس جمهور همه رو میکشه فقط رییس جمهوره می مونه.
بعدش رییس جمهوره از هواپیما میپره پایین.
بعدش باید روی هوا برای روی سر رییس جمهوره بمب رو وصل کنی به کمرش!
بهد از 10 ثانیه هم رییس جمهوره رو هوا منفجر میشه!.
بعدشم Rico چترش رو باز می کنه و یه عینک آفتابی هم میزنه میره طرف ساحل!.
بعدشم نوشته ها میان و خلاص:).
فعلا باید برم Side Mission ها رو برم ببینم چی میشه!.
ولی خداییش اصل حال همینه که توی شهر به این زیبایی بری بتابی;).
مخصوصا تو اون جنگلهاش که آدم رو میبره تو حس!
سلام بچه ها يه سوال داشتم
من ميخواستم بدونم اين بازي به كارت گرافيك من ميخوره يا نه ؟
مشخصات گرافيك من هستش:
asus gforce 6200 64mg pci xperes turbuo chache suporting 256 mg
يعني من وقتي اين كارت رو خريدم يارو گفت كه تا 256 تا ساپورت ميكنه گفتم مگه ميشه گفت از رو رم شر ميكنه(قرض ميكنه) وبازي رو اجرا ميكنه اينم بگم كه من تا حالا بازي هايي مثل نيد فور اسپيد 2 اندر گراند وكينگ كنگ و شافرينگ و تام رايدر و فيفا 06 و شاهزاده ايراني (pop3) و igi2 و هايف لايف 2 ودويل ماري كري3 وكانتر استريك زيرو را هم تا حالا اجرا كردم و قطعات كامپيوترم هستش:
مادر بورد: asus pro active faive 5
رم:512mg
سي پي يو : 2600 سلرون
ممنونتون ميشم اگه كمكم كنيد
کسی میدونه چرا پلیس همیشه دنبالمه؟
سلام دوستان من اين بازي را نصب كردم ولي يه مشكل دارم بازي ميشه بعد از 15 دقيقه ديگه بازي مثلي يه سي دي خش دار گير ميكنه وقتي گير مكينه كه يه انفجاري چيزي صورت بگيره
در كل اينو هم بايد بگم دوستان بازي خيلي خوبيه ميگن 300 خورده مرحاله داره سيستم من اينه شاهيد كم بياره
AMD 939 3000
DDR 400 1 GB
VGA 256 6500 Pcx real
alireza jan police baraye in donbalete be 2 dalil 1= to mikhay be goroohe mokhalef komak koni va dar avale bazi police hara baraye misiion aval koshti 2= har takhalogi ke koni dar ranandegi ya aslahat dar dastet bashe yani maloom bashe bazdasht mishi
به نظر من هم 6600 بهتر از 7600 هستش
میشه اسم برنامه رو بگید؟نقل قول:
کارت منم همینه...
ممنون