سلام جناب impostor
من فکر مي کنم آدرس وبلاگ خودتان را اشتباه تايپ کرديد.
جاي حرف i جابجا شده
با تشکر از مطلبي که در اين قسمت قرار داديد.
واقعا جالبه
اميدوارم باز هم از اين کدهاي جالب قرار بدهيد.
Printable View
سلام جناب impostor
من فکر مي کنم آدرس وبلاگ خودتان را اشتباه تايپ کرديد.
جاي حرف i جابجا شده
با تشکر از مطلبي که در اين قسمت قرار داديد.
واقعا جالبه
اميدوارم باز هم از اين کدهاي جالب قرار بدهيد.
ويرايش شد ...
سلام دستت درد نکنه آقا این خیلی جالب بود و اموزنده امیدوارم که ادامه داشته باشه.
دستت درد نکنه :D
سلام
من میخوام واسه یه دکمه یه کد بزارم که تمتم خانه های stringgrid رو که ایجاد کردم و پاک کنه
چه کدی باید بذارم؟
میخوام فقط خونه ها خالی بشه نمیخوام کلا پاک بشه ممنون
:wink:
سلام زیتانیکس جان .شما باید کد زیر را در یک دکمه وارد کنید و زمانی که روی این دکمه کیلیک میکنید هر دفعه پاک میکنه.
procedure TForm1.Button3Click(Sender: TObject);
var i,j,k,l:integer;
begin
stringgrid1.FixedCols:=0;
stringgrid1.FixedRows:=0;
for i:=1 to 5 do
for j:=1 to 5 do
for k:=1 to 10 do
for l:=1 to 10 do
case id of
a:stringgrid1.Cells[i-1,j-1]:='';
b:stringgrid1.Cells[k-1,l-1]:='';
end;
end;
کد:a:stringgrid1.Cells[i-1,j-1]:='';
b:stringgrid1.Cells[k-1,l-1]:='';
end;
end;
حالا این مشکل هیچ چی
اگه ما کلا بخواهیم تمام خونه های این جدول رو با یه چیز چر کنیم باید چی بنویسیم؟
مثلا یه stringgrid 5 * * میسازیم
بعد میخواهیم برای یه دکمه یه کد بزاریم که کل خونه های جدول رو با کلمه ali پر کنه
اونوقت چی؟
:?:
راستی یه پیشنهاد هم دارم
میگم چطوره یکم نوشتن برنامه های کوچیک رو تو دلفی آموزش بدید
مثلا همون زوم کردن عکس و این حرفا
اول بگید چه عناصری تو فرم بزاریم و بعدش تو هر قسمت چه کدی بزاریم
این طوری تاپیک متحول میشه
فکر هم نکنم زیاد وقت ببره
:wink: :mrgreen:
سلام زیتنیکس جان من هم میخوام این کار هرو بکنم و من و امیر منتظر این هستیم که مدیر این بخش انتخاب بشه و اون موقع با نظر مدیر این بخش اینجا رو میترکنیم .
ولی در مورد سوال شما اگه بخوای همه خونه ها رو علی کنی .
var
a,b:array [10..10] of string;
begin
for a:1 to 10 do
for b:1 to 10 do
; inttostr ina ham yadet nare/3 :write(a*b)
با این کد ها چه جوری تو خونه ها عی میشه؟
اینجا که علی نداره
نمیشه مثلا بنویسیم
Stringgrid1.cells[ , ]:=' Ali ' ;
میخوام بدونم نمیشه یه دستوری چیزی وارد کرد که بهش بفهمونی که تو همه خونه ها بزن علی؟
سلام دوست من .این کارا بیشتر به درد پاسکال میخره دلفی خیلی قوی تر از این حرفا هست.میدونم داری یاد میگیری .
ولی خوب سعی کن که بری بیشتر جلو .
راستی با اون کودی که دادم نگفتی که کارت حل شد آیا پاک کرد یا نه؟
نه ارور داد
برنامه اجرا نشد
خوب من میخوام برم جلو اما چه طوری
تو این کتاب آقای قمی همش با اعداد سرو کار داره
منم تو اینترنت گشتم مطلب خوب پیدا نکردم یعنی هست اما من سر در نیاوردم
باید مقدماتی باشه مثال هاش
بعدش خوب شما چی کار داری اینجا مدید داره یا نداره :mrgreen:
از نظر ما مدید تویی
پس یکم از اون مثال هایی که خودت میدونی واسمون بزار تا ماهم یاد بگیریم
سلام سعید جون
اقا خودم فهمیدم چه کدی بزارم تا همه خونه های جدول خالی بشه البته با راهنمایی شما :wink:
باید تو یک دکمه این کد ها رو میزاشتم
var i,j:integer;
begin
for i:=1 to 10 do
for j:=1 to 10 do
stringgrid1.cells[i-1,j-1]:='';
راستی یه چیز باحال دیگه که ازت یاد گرفتم در مئرد ریدیو باتم ها بود من لقمه رو دور سرم می چرخوندم و با دستور شرطی case of میرفتم
اما الان با if تو در تو
سلام زیتانیکس جان من هم همین رو گفتم ولی شما گفتی که error.میگیره و نمیشه.نقل قول:
نوشته شده توسط Nesta
من خوشحالم که موفق شودی و خیلی بیشتر خوشحالم که پشت کار داری و خوب داری میری جلو همینطوری ادامه بدی 2 ماه دیگه یک برنامه راحت مینویسی که حال کنی.
:wink: :wink:
میشه یکن از اون مثال های ساده رو اینجا قرار بدین؟
یه همون روشی که تو پست های بالا گفتم
این طوری آدم بیشتر یاد میگیره
:mrgreen:
سلام زیتانیکس جان من یک سری برنامه دارم که این در یک فایل زیپ هست و از سطح خیلی خیلی ساده میاد جلو و همش هم به صورت فایل دلفی هست اونارو اپلد میکنم که برات مثالی باشه.و راحت هم میتونی اجرا کنی.و کد هارو یادشت کنی.یا یاد بگیری.
ممون سعید جان
اگر هم به مشکلی بر خوردم همین جا میگم بهت :wink:
سلام دوستان
.یه pack فایل از سری برنامه های دلفی که از سطح مبتدی شروع تا نسبتا پیشرفته همراه با کد و مثال .
برای دوستانی که میخواهند مثال هائی ببینن و یاد بگیرن من توصیه میکنم که این فایل 3 مگا بایت رو بگیرن که کلی مثال دارش هست و اگه میخواید که برنامه اجرا بشه فقط کلید F9 رو بزنید.
بد روی هر دکمه یا هر چیزی که داخلش کد داشته باشه بروید میتوانید با کدهائی که به درد شما میخوره آشنا بشید .
متشکر.
کد:http://www.carlos.persiangig.com/md7code.rar
آقا با دلفی می شه ویروس ساخت
سلام دوست عزیز .نقل قول:
نوشته شده توسط Friend
بله خیلی از ویروس ها رو با دلفی میسازند منتها باید کد های خاصی بلد باشی.
و البته همه بلد نیستند.چون شما باید انتی ویروس هم بتونی درست کنی.
سلام دوستانی که اینو ندیدن حتما دانلد کنن به داردشون میخوره .
سلام دوستان
.یه pack فایل از سری برنامه های دلفی که از سطح مبتدی شروع تا نسبتا پیشرفته همراه با کد و مثال .
برای دوستانی که میخواهند مثال هائی ببینن و یاد بگیرن من توصیه میکنم که این فایل 3 مگا بایت رو بگیرن که کلی مثال دارش هست و اگه میخواید که برنامه اجرا بشه فقط کلید F9 رو بزنید.
بد روی هر دکمه یا هر چیزی که داخلش کد داشته باشه بروید میتوانید با کدهائی که به درد شما میخوره آشنا بشید .
متشکر.
کد:http://www.carlos.persiangig.com/md7code.rar
سلام دوستان
من یه مشکل در رابطه با دلفی دارم
من یه برنامه نوشتم با استفاده از دیتابیس پارادوکس و single هستش حالا میخوام اون تحت شبکه اش کنم میخواستم بدونم آیا با همین دیتابیس پارادوکس میشه این کار رو کرد یا اینکه باید سراغ چیز دیگه ای برم
سلام دوست عزیز.
این یکی از برنامه های نادر هست که من براتون اپلد میکنم تبدیل database Paradox To Sql Server
که با خود دلفی 7 نوشته شده .که بانک اطلاعاتی شما رو تبدیل میکنه به SQL server
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام کارلوس جان
دمت گرم برنامه باحالی بود
حالا یکم اطلاعات در مورد SQL Server میخوام چون اصلا تا حالا باهاش کار نکردم و اطلاعاتم در موردش کمه
ممنون میشم کمکم کنی
با تشکر
سلام مسعود جان خواهش میکنم ولی باید در جای خودش سوال بشه برای نظم هر چه بیشتر این انجمن باید در قسمت SQL SERVER سوال کنید .متشکر. :D
سلام كارلوس جان
دو تا سوال استادمون ازمون كرده كه براي جواباش گذاشتتمون تو خماري
اگه ميشه يه كمك بكن
1)چطوري ميشه تو برنامه ي دلفي كليدهاي ctrl+alt+del را از كار انداخت
2)چطوري ميشه صفحه ي اصلي دلفي را (همون فرم) را يكم بي رنگ كرد (بلدم رنگش را كاملا بي رنگ كنم) استادمون از اصطلاح آينه ي استفاده ميكرد
مرسي
سلام علی جان من درست متوجه نشدم عزیز
.شما میخواهید برنامه ای بنویسید که این ترکیب کلید ها کار نکنه یعنی برنامه ای بنویسید که زمانی که کیلید های Ctrl+Alt+del زده شد پنجره ای باز نشه .درسته ؟ اگه کمی توضیح بدین که چه برنامه ای باشه البته این اصولا طرفند های پیشرفت هست در دلفی .متشکرم. :D
ويرايش شد ...
impostor جان خوب ميگفتي چطوري ميشه اين كار را كرد :mrgreen:
ما را بي نصيب نميذاشتي
در ضمن كي لاگر چيه؟
اوون لينكه چيه؟
مممممم ررررر س ي
سعید یه پیشنهاد
برنامه نویسی من و که می دونی چه طوریه
همش با اعداد و ارقام سروکار داشتم
حالا می خوام بزنم تو خط برنامه های کار بردی
برنامه های کوچولو موچولو
مثلا همون زوم کردن عکس و چمی دونم خالی کردن سطل آشغال و این چیزا
دوست دارم بیشتر کامند ها مربوط به ویندوز باشه
مثلا یه برنامه که هر درایوی رو گفتی فرمت کنه یا حجمش رو بگه یا یه چیزای کوچیکی تو این مایه ها
می تونی کمکم کنی؟
سلام آقا خوبی .
یک سریع به اینجا بزن من قبلا یه حمصهین کاری کردم اینو دانلد کنی کلی توش مثال هست که میتونی همش رو یاد داشت کنی و یاد بگیری .
اگه دلفی 2005 استفاده میکنی برای شروع خوب نیست خیلی سنگین باز میشه و کلا خیلی وحشتناک سنگین هست .اگه میخوای یاد بگیری از دلفی 7 شروع کن این مثال ها رو نگاه کن کار کن تا بد ببینیم که چی میشه خوبه ؟
نقل قول:
نوشته شده توسط Nesta
من یه برنامه نوشتم
اولین برنامه زندگیم
ولی نمی دونم درست ذخیره کردم یا نه
داش سعید یه نگاهی بنداز
برنامه ای نوشتم یه سری تغیرات تو رجیستری میده
ببین نظرت رو بگو
البته ضعف زیاد داره ولی اولین برنامم بود به خدا
با دلفی 2005 هم نوشتمش
پسورد فایل: p30world.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام چه تغیراتی تو رجیستری خوب ایجاد نکنه آقا سیستم نترکه ..شوخی میکنم آخه میترسم که یه کاری نکنه چون تست هست چرا اول دست رو جاهای خطر ناک گذاشتی ؟
آخه خیلی راحته کار با رجیستریش
نه خطرناک نیست خیالت راحت
سلام بد نیست حالا یه چیزی این رو سیستم من که دلفی نصب هست کار میکنه اگه یکی بود رو سیستمش دلفی نصب نبود تکلیف چی هست؟ حتما باید اینرو درست کنی پک کنی تا همه جا قابل استفاده باشه الان ببری رو یه سیستم که دلفی نصب نباشه ارر میگیره ..
چه طوری؟
اخه من تا حالا پروژه هام رو ذخیره نکردم بدم بیرون
سلام چطوری که دیگه باید بری خونه دوستت که دلفی نصب نیست و اونجا تست کن ببین که چه پیغام خطا ای میده و متوجه میشه .نقل قول:
نوشته شده توسط ZiTaNiX
اگه سعی بر این داری که برنامه های کاربردی بنویسی تا در آینده به دردت بخوره به نظر من برنامه هائی رو شروع کن که مثلا نام و نام خانوادگی و شماره شناسنامه و ... بگیره و در بانک اطلاعاتی ذخیره کنی حالا بتونی آنها رو ویرایش کنی بتونی حذف کنی و جستجو کنی این کار ها بخصوص جستجو که به صورت ترکیبی باشه ..
و همچنین بیشتر ارتباط با بانک اطلاعاتی مهم هست .رو اینا اگه کار کنی میتونی آینده خوبی داشته باشی ولی تو کار های رجیستری اگه وقت بگذری اصلا فایده نداره چرا چون که کسی نمیاد برنامه کار با رجیستری شما رو استفاده کنه و این همه برنامه توپ مربوط به رجیستری رو ول کنه مثلا میگما ..
ولی کسی هست که برای شرکتش یا مغازش همچین برنامه هائی که من گفتم رو براش بنویسی و پول هم بده باید در این کار آینده نگار باشی .
حالا میگی من میخوام شروع کنم .جواب من اینه که چرا با اون برنامه ها شروع کنی با این برنامه هائی که من میگم شروع کن .
خوب میگم دیگه
چه طوری برنامه رو ذخیره کنم که تو همه جا اجرا بشه بلد نیستم خوب سوال کردم دیگه
سلام دوست عزیز .نقل قول:
نوشته شده توسط ZiTaNiX
ربطی به چطوری ذخیره کردن نداره که منم گفتم که چه کار کنید باید پک کنید pack or setup
اول که برنامه رو دیدی داره درست اجرا میشه شما ctrl+9 رو بزن بد یک فایل exe درست میشه بد با یکی از برنامه های ساخت setup میتونی درست کنی همین.