سلام من يه كتاب خيلي كامل در حد نيمه پيشرفته مي خوام :oops: :arrow: مرسي
Printable View
سلام من يه كتاب خيلي كامل در حد نيمه پيشرفته مي خوام :oops: :arrow: مرسي
به فارسی اگه بخاین فقط یه کتاب هست که آقایان بنایی و احسانی نوشتن و لینکش تو سایت هست البته فکر نکنم نیمه پیشرفته باشه
آقا سلام...يه چيزي!! من امروز رفتم موسسه سماتك(SemaTec) و براي VB.Net ثبت نام كردم.. و 145 تومن هم شهريه دادم...ميخواستم در وهله اول بپرسم حالا اينا كه اين همه شهريه گرفتن اصلا موسسه بدرد بخوري هستن و استاداشون كار درستن يا اينكه ...؟!؟!؟! بعدم يه استادي كه من باهاش مشاوره كردم اونجا خيلي اصرار داشت كه بايد به VB 6 مسلط باشم تا بتونم از پس VB.Net بر بيام!!! من يه چيزايي از 6 ميدونم ولي ديگه مسلط نيستم...به نظرتون كلي مشكل برام پيش مياد؟! و براي اينكه حالا اين مشكلا پيش نياد ميخواستم لطفا از بچه هاي Net. كار خواهش كنم كه چند تا Topic از VB 6 بگن كه من تا قبل از شروع كلاسا خودم با كتاب بخونم كه ديگه زيادي خيت نكنم و تو كلاس گيج و ويج نباشم!! :? ...مرسي.
يا علي.
.Sadjad Sharifian
سلام دوست عزیز خوب معلوم هست که شما باید ویبی 6 مسلط باشید چون شما دست روی یکی از زبانهای سنگین برنامه نویسی گذشتید و شما برای این که حرفه ای بشید باید از پایه خوب بلد باشید یا حالا آشنا باشید .مثل این هست که شما رانندگی خوب بلد نیستین میخواهید در مسابقات فرمول 1 شرکر کنین ،خوب باید گواهینامه گرفته باشید تا آنجا بتونین که به مشگلی بر نخرید .
البته شما باید برای یاد گرفتن ویبی 6 به قسمت همه مباحث ویبی مراجعه کنین و فقط به این اکتفا نکونین سیدی اموزشی ویبی و کتاب آموزش ویبی در 21 روز رو بگیرید تا مشگل شما حل بشه.
:lol: :wink:
سلام..مرسي Nesta از راهنماييت!! ممنون كلي.
يا علي.
سلام خواهش میکنم وظیفه بود دوست عزیز . :lol:نقل قول:
نوشته شده توسط Sadjad Sharifian
سلام
به نظر من ابتدا بايد يک مقدار اين زبان را آموزش مي ديدي.
حالا از هر طريقي کتاب - سي دي - اينترنت و ...
اين طوري بدون اطلاعات برويد اونجا ميشه گفت تقريباً چيزي متوجه نميشيد.
البته اين نظر من هست
موفق باشيد
با سلام چطو میشه یه picbox رو moveable کرد طوری که در داخل برنامه به هرجایی خاستیم منتقلش کرد مرسی و نیز میشه برا چندین کنترل یه دستور نوشت که مثلا با سه کنترل بتوان یه کار انجام داد البته بدون تابع نویسی و تکرار دستورات مرسی
سلام
در رابطه با سوال اول کد زير را دانلود کنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال دوم شما نامفهوم مي باشد
بيشتر توضيح دهيد
فرض کنید ما میخایم با کلیک دکمه 1 یا 2 یا 3 یه تصویر نمایش داده بشه خب یه راه اینه که تو متد کلیک هر کدام کد مربوطه رو بنویسیم راه دوم اینه که یه تابع بنویسیم - جایی که کد زیاد هستش - و در متد کلیک هر کدام اونو فرابخونیم
حال من می خام از اینا استفاده نکنم به خاطر موقعیت خاص و می خام طوری باشه که مثلا بگم در متد های کلیک این سه دکمه فلان کار رو انجام بده و این رو در یک خط دستور بنویسم پس میخام بگم در متد های این سه دکمه فلان کار انجام بشه
سلام
دوست عزيز براي رعايت کردن برنامه نويسي شي گرا در دات نت شما بايد تابع بنويسيد.
با سلام امیر جان شما قبلا برای جابجایی فرم این کد رو داده بودید من از این برای جابجایی عکس استفاده می کنم ولی یه کم مشکل داره ببین می شه اینو درستش کرد مرسینقل قول:
نوشته شده توسط PersianAmir
کد:Dim newPoint As New System.Drawing.Point
Dim a As Integer
Dim b As Integer
If e.Button = MouseButtons.Left Then
newPoint = Me.MousePosition
newPoint.X = newPoint.X - (a)
newPoint.Y = newPoint.Y - (b)
Me.Location = newPoint
End If
با سلام امیر جان این مستطیل آبی ها چیه
[img] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/img]
سلام
اين مستطيلهاي آبي براي bookmark کردن مي باشد.
اگر به منوي edit برويد قسمت Bookmarks مي توانيد امکانات ايجاد کردن و shortkeyهاي اين گزينه را ببينيد.
اين کار براي پيدا کردن سريع کد مي باشد.
اگر شما تعداد خطوط کدتان زياد شود مي توانيد با قرار دادن اين مستطيل به کنار خط کد راحت تر به آن خط برسيد.
مثلا با زدن دوبار Ctrl+K شما مي توانيد يک bookmark ايجاد کنيد.
و يا زدن يک بار Ctrl+K و يک بار Ctrl+N به bookmark بعدي برويد و در اصطلاح سوئيچ کنيد به bookmark بعدي.
بقيه shortkey ها در همان قسمت منوي edit موجود مي باشند.
سعي کنيد در کدهاي طولاني براي تسريع در امر کد نويسي از اين امکان استفاده نماييد.
موفق باشيد
سلام
ooje-asman
در مورد اينكه برنامه شما setup نمی سازد باید بگم منهم این مشکل رو داشتم
اشکال از نسخه vb.net است که شما دارید باید یه نسخه جدید تهیه کنید ولی از یک جای معتبر با ضمانت اجرا.چون یکسری از این نسخه ها این مشکل را دارند .مثلا من نسخه قبلی را از انقلاب خریداری کردم و مشکل داشت اما نسخه جدید را از آبی کامپوتر خریدم توی میدان فاطمی از هر جای معتبر دیگه هم می تونی بخری
تاز یک مشکل دیگه هم نسخه قبلی داشت که حتی install shieldهم در آن کار نمی کرد.
ببخشید که دیر جواب می دم
سلام
براي اينكه چند كليد يك كار را انجام دهند شما مي توانيد
در انتهاي روال كليك يكي از كليد ها در كنار button1.click یک کاما قرار دهید بعد بنویسید button2.click و همینطور الی آخر.
سلام آقای gold user ورود شما رو به این انجمن خوش آمد میگم و از همکاری شما در این بخش هم تشکر میکنم امیدوارم که فعالیت شما ادامه داشته باشه.
متشکر.
:D
سلام من یک پروژه vb درست کردم از نوع windows app .
البته من تازه کارم و میخوام ببینم چه جوری میتونم با این کار کنم.
بگذریم میخوام بدونم برای اینکه مثلا یک لینکی در صفحه فرم درست کردم حالا میخوام به برنامه بگم که وقتی روی این لینک کلیک شد برنامه یک فایل داخلی مثلا یک فرم دیگر رو اجرا کنه یا بره به یک صفحه html در وب. این مثاال رو برای دکمه های معمولی هم توضیح بدهید.
دوم اینکه آیا من میتونم در این پروژه یک فایل reg وارد کنم و با استفاده از یکی از همین لینکها بگم به محض کلیک بر روی این لینک اون فایل مخصوص رجیستری اجرا بشه.
بعد در مورد ابزار mainmenu چه طوری میتونم بعد از درست کردنش در فرم پروژه مثلا برای دکمه Exit بگم که با کلیک روش از برنامه خارج بشه
یا با کلیک بر روی Help به تاپیک هلپی که ساختم بره و اون رو اجرا کنه یا یک لینک وب بهش بدم.
خیلی ممنونم میکنید اگر جوابم رو کامل بدید.
اين هم سر جاي خودش
سلام
منچطور مي تونم آخرين ورژن vb.net دانلود كنم و يه سوال ديگه اين كه من كتاب آموزشي vb.net 2005 را در اختيار دارم آيا ميتونم با ورژن 2003 راحت كار كنم لطفآ راهنماييم كنين
سلام دوست عزیز .از یکی از دوستان ویبی کار پرسیدم :
اگه شما microsoft dot net framework upgrade کرده باشید یک سری امکانات اضافه میشه که نمیتونین راحت کار کنین ولی کلا خیلی فرق نداره و میتونین استفاده کنین.
با سلام و خداقوت به همه رفقا و عرض تسلیت به خاطر دوست عزیزمان پرشین امیر که من ازش خیلی استفاده ها بردم و واقعا جاشون برام خالیه
و مرسی از دوست عزیز gold user که پاسخ دادن و تبریک و خوش آمد بهشون امیدوارم که بتونیم ازشون بهره ببریم مرسی
با سلام چطو میشه مسیر سی دی رو گرفت
سلام و خسته نباشيد من وقتي مي خام يه برنامه اي را بنويسم زيرش خط آبي ميكشه مي خواستم بدونم اين طبيعي هست يا من اشتباه مي نويسم
سلام دوست عزیز در ویبی .net اینطوری میشه دیگه ؟
ممنون از خوش آمد گوييتان
parandeyeh_moohajer
اگه خط آبي زير عبارتي باشه يعني توي اون خط خطايي وجود داره كه با بردن ماوس روي اون خطا را نشان مي دهد.
با سلام به gold user .شما همون parandeh ... هستین ؟
از کمک شما هم به این انجمن متشکر و ورود شما هم تبریک میگویم.
:wink:
سلام....دوستان VB کار یه سوال!! من وقتی Online باشم ....بعد Visual Studio.Net!!!! رو که باز میکنم یه طورایی نه کار میکنه (هنگ میکنه) و نه دیگه بسته میشه!! دیگه به هیچ طریقی بسته نمیشه!! دستگاه هم نرم افزاری Restart نمیشه!! یعنی راه بستن Visual Studio.Net که تحت این شرایط Not Responding میشه فقط Reser سخت افزاریه!!! جریان از چه قراره؟! چه باید کرد؟!
مرسی.
یا علی.
سلام دوست من از برنامه anti crach استفاده کنی مشگلی پیش نمیاد ایراد از ram یعنی کم اوردن رم هم ممکن هست که باشه یا این که میخواد تست کنه که اصل هست یا نه یا این که pack update حالا شاید داشته باشه .من فقط احتمال میدم . :wink:
سلام دوستان من هم به جمع vb.natها پیوستم اگر کاری بود در خدمتیم
سلام جناب تکنیک برتر شما به همه زبان ها گویا پیوستهپیوسته اید ؟ دقت کنید در پست ها اگه مطلبی بود بفرمائید در غیر این صورت اینجوری پست نفرمائید .
سپاسگزارم.
سلام
دوست عزيز من كه اين تايپك را نوشتم بعد مطلب آموزشي خودم را هم دراين قسمت مي گزارم.
يعني تايپكم را ويرايش كرده كه تايپك اضا في درست نشود.
من در تايپك هاي كه مي گويم مي خواهم كمكاتان كنم مطلب بعدي كه آموزش حست را در همي قسمت مي گزارم
و بقيه را در تايپك هاي ديگر.
ممنون كه بازهم گوشزد كردي
سلام دوست عزیز شما هر موقع که خواستید لطف کنید و کمکی کنید اون زمان باید بفرمائید .در هر صورت فرمودید که الان نمیتونین ولی بدن کمک میکنید که این نشد پست خوب .پست کارا و خوب زمانی هست که اگه شما خسته هم هستید و نمیتونین که امشب مثلا پست بدین .ندین تا فردا .. ولی یک موقع هست که شما میگین که مثلا براتون میگردم پیدا میکنم .خوب این بله خوب هست .
من یک فرم درست کردم در دات نت و اونو به دی بی متصل کردم و یک دیتا گرید گذاشتم و اونو به دی بی وصل کردم
ولی هر ادیتی که میکنم با دستو آپدیت در دی بی ذخیره نمیشه هر کی بلده کمکم کنه
سلام دوست عزیز منتظر جواب از آقای تکنیک برتر باشید.
در این زمینه ایشون پاسخ می دهند .
متشکر
با سلام به تمام دوستان
میشه لطف کنید و سورس تابع تبدیل تاریخ میلادی به شمسی و سورس تبدیل فارسی DOS به فارسی Win (برای Import/Export Data) محبت بفرمایید.
با تشکر
سلام عرض می کنم
شهرزاد خانم من یه چند عدد می گزارم هم آموزش هم فایل شما خودتان امتحان کنید.
کد:http://www.shahabfar.com/misc/persia/
کد:http://www.tacnic2006.persiangig.com/date/shamsic/vb.net/1.zip
دوستان سلام!
آقا یه قضیه جدیدی پیش اومد که بازم توش موندم و به کمک شما متوسل شدم :
یه Form دارم! به چند تا TextBox و یه Button و اینا...بعد قضیه اینه که اصلا از بیخ بگم که میخوام یه PassList درست کنم! در واقع user مثلا حروف لاتین a , b , c , d ---همه هم LowerCase حالا مثلا--- رو انتخاب میکنه....بعد من میخوام تمام کلمات لاتین(چه با مفهوم چه بی مفهوم{ اصلا خدایی نکرده منظورم Artificial Intelligence نیست!!} ) رو generate کنه!! یعنی هر چی جمله 4 حرفی که ممکنه با این 4 حرف وجود داشته باشه رو برنامه generate کنه!! صریح تر بگم که دقیقا به تعداد 4 به توان 4 (برای این مثال) کلمه بهم بده!! خیلی سعی کردم خودم برای طراحی الگوریتمش...متاسفانه از بیسوادی بنده بود که چیزی دستگیرم نشد!! تو کلی سایتهای SourceCode از جمله PlanetSourceCode.Com (خدایی نکرده محض تبلیغ برداشت نشه که صرفا جهت آگاهی عرض کردم!) کلی دنبال همچین چیزی گشتم ولی همه برنامه های مشابه PassWord Generators در انتها "یک" PassWord میدادن که اون رو هم با تابع Rnd تعبیه کرده بودن!! که همونطور که متوجه شدین ما اصولا کار Random نمیخوایم انجام بدیم!! کلی ممنون میشم که جواب بدین و راهنمایی کنید که چه باید کرد؟؟!! مرسی.
یا علی.
با سلام منم یه سئوال دارم امیدوارم یکی جوابمو بده چرا که از وقتی پرشین امیر رفته من دیه برا سئوالام جوابی پیدا نمی کنم البته یه بار گولد یوزر بودند
من در دات نت یه چندین بانک رو به برنامه وصل کردم و می خام وسط کار جای اینارو عوض کنم یعنی به جای اولی مثلا دومی رو فرابخونم و از اطلاعاتش استفاده کنم مرسی ممنون
سلام...آره رفیق...خیلی موافقم که متاسفانه در انجمن برنامه نویسی "خیلی" ضعیف عمل میشه!!
شما هم اگه یه انجمن تخصصی برنامه نویسی و واقعا مفید خواستین که به سوالتتون هم حتما جواب خواهند داد دوستان اونجا....بفرمایید که من بصورت خصوصی عرض کنم خدمتتون!
ooje جان سوالتان را بهتر مطرح کنید ممنون.
دوست عزیز در این انجمن همه و همه دارن سعی و تلاش خودشان را می کنند. اصلا ربطی به اینکه این رفته این اومده اون می خواد بیادو.... نداره . همه و همه دارند زحمت می کشند. دیگه بدین صورت مطرح نکنید ممنون.