بعضیا میگن دولت از قصد قیمت دلارو پایین آورده تا دلارا رو از تو بازار جمع کنه و چند وقت دیگه دوباره با قیمت بالاتر بفروشه و با این
کار کمبود بودجشو جبران کنه دقیقا سیاست دولت قبلی حالا نظر بچه ها چیه؟؟
Printable View
بعضیا میگن دولت از قصد قیمت دلارو پایین آورده تا دلارا رو از تو بازار جمع کنه و چند وقت دیگه دوباره با قیمت بالاتر بفروشه و با این
کار کمبود بودجشو جبران کنه دقیقا سیاست دولت قبلی حالا نظر بچه ها چیه؟؟
فکر نمی کنم دلار زیر 47 تومن بیاد دیگه
به دوران اتمام خبر درمانی نزدیک میشیم امیدواریم یهو فنر در نره بخصوص صبح جمعه:whistle:
آخرین قیمت 51300
عزیزان مشتاق اماده باشن . فضا عطراگین شده و ....:rolleye::rolleye::rolleye:
تاپیک اصلی رو متاسفانه پیدا نکردم
قیمت دلار تا کجا افزایش پیدا خواهد کرد
امیدوارم حذف نشده باشه برای دوستان پیگیر تاپیک خوبی بود
چطور ؟؟؟ بیشتر توضیح می دین ؟نقل قول:
بگیر ببند های این آقا هم دوام نخواهد آورد.
نهایتا دوباره سیر صعودی پیدا میکنه .
حالا چه تدریجی باشه چه جهشی چه پرشی .
همشون اول میان میگن اومدیم با فساد مبارزه کنیم
بعد که زیر دندونشون مزه میکنه
پول ها از امریکا و کانادا و ترکیه سر درمیاره
همچین بره بالا که کف تون ببره
منتظر نمیه دوم بازی باشید
اون آقای کاپشن بهاری هم همین ها را میگفت ...
من تو بازار تهران بار میکشم دیدم که میگم .
آخرین قیمت 52200نقل قول:
دوستان بوی خوب فضا رو که حس می کنید به نفس کشیدن ادامه دهید:rolleye::rolleye:نقل قول:
تنفس بین این ملت حال ادم رو بد می کنه...........نقل قول:
به نظر شما در میان مدت یعنی حدودا تا 4-الی 6 ماه اینده تا چقدر می ره بالا و ایا سرمایه های ی دیگه ایی که داریم و مبتنی بر دلار نیستند رو تبدیل به چیز های مبتنی بر دلار بکنیم سریع تر ؟ یا فعلا دست نگه داریم ؟
موقعی که اون پیام قبلی رو فرمودین
رو خط قرمز بودیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده البته سوال کردم که اگر دچار ممکن بودگی بود ببیشتر توضیح بفرمایید که گویا ممکن نبود.......
تشخیصتون ولی درست بود..........کاملا حدود 3 هفته بعد از اون پیام شما شروع کرد به افزایش.........
* البته این نمودار دلار نیست چون خود دلار رو عمدا الکی و تصنعی پایین می زنن یکی از ارز های Peg شده به دلار رو انتخاب کردم نمودارش واقعی باشه
از خط سبز به بعد هم به لحاظ مقیاس زمانی کش آمده یعنی کل منطقه بعد از خط سبر کلا برای یک روز است .........
نقل قول:سلامنقل قول:
من نه تحلیل گر اقتصاد هستم و نه رشته تحصیلی ام اقتصاد و امور مالی بوده. هدف این تاپیک و اون تاپیک قبلی هم فقط حفظ ارزش دارایی بوده.من سیگنال بازار نمی دم. فقط یک توصیه به هموطنان عزیز تا خرخره در گل فرو رفته می تونم بکنم برای حفظ ارزش دارایی خودشون.
بطور کلی :
عدم نگهداری پول ، میان مدت یا بلند مدت بصورت ریال حتی اگه یک میلیون باشه.
راه حل:
تبدیل به ارز دلار یا یورو
تبدیل به طلا اونم فقط دست دوم ، ریزه یا خرده طلا از جای معتبر.سراغ سکه نرین.
موفق و سلامت باشید.
من فقط سوالم اینه که اون زمان خاص که فرمودین و بعدش رشد ناگهانی داشتیم تا حدود 7-8% شما چیز خاصی دیدین که این پیش بینی رو کردین یا نه توصیه کلی بود ؟نقل قول:
اخه اون پیامتون نوشتارش و طرز بیانش به توصیه کلی نمیخورد و به نظر می امد که متوجه چیزی شده بودین
در تاریخ حکومت این ها فکر نکنم سابقه داشته که قبل از انتخابات هم دلار رو بزارند اینجوری صعود کنه و هم این که دست به اعدام سیاسی بزنن
به نظرم دیگه رهاش کردن یعنی دیگه نیازی به رای ملت ندارند........یعنی دیگه نیازی به پشتوانه مردمی کلا ندارند و فکر می کنم کاملا وارد فاز کره شمالی شدیم....
دلار 56 رو هم رد کرد............
بازار امکان و پذیرش حدود 60 رو اینور سال براحتی داره :worried: تا چه پیش آید و حجم مورد نیاز کفگیر ته دیگ چه باشد.....:rolleye::rolleye:
امیدوارم اشتباه کنم.:whistle:
دوستان کریپتو باز
حواستوتو جمع کنید
Tether رو دارند قفل می کنن تو صرافی های داخلی اگر تتر می خاین بخرید از شخی به شخص بخرین یعنی از والت شخصیش به والت شخصی شما منتقل کنه
وگرنه تو صرافیهای داخل بیاد تتر شما............. یکی یکی دارند صرافی های مختلف حساب های تتری رو قفل می کنن و سرمایهتون می مونه دست این حرام زادگان
به دوستای کریپتو بازتون هم بگید که کسی پولش رو از دست نده به خاطر این فلان فلان شده ها
بعضی سایتا قیمت روز دلار رو دیگه نمیزنن!!! یا با موبایل میری توشون فیلتره!!!
ولی ظاهرا قیمت 58000 فعلا باشه و داره نزدیک میشه به 60000
مهمترین دلیلشم مسایل سیاسی به نظر میاد ///
قیمت واقعی خیلی بالاتر از ایناست برای دهه فجر این قیمت نگه داشتن و نزدیک انتخاباته!!
آمادسازی فضا برای دلار 70 طی فصل بهار. دوستان همون توصیه همیشگی :rolleye:.
سلام بر دوستان. دلار پیک هفتاد رو در بهار زد :cool:و دوباره پایین اومد مثل همیشه .
تابستان هوا گرمه اب بیشتر بنوشید و اخبار هواشناسی جهانی رو پیگیر باشید و هشدارهای هواشناسی در مورد احتمال سیل رو جدی بگیرید :rolleye: :rolleye:. امیدوارم حداقل تا پاییز کسی حماقت نکنه.
عقل و خرد یارتان باد.
امروز 23 تیر قیمت 57 بود فعلا پوزیده:thumbsdow اومده تا بعد ببینیم پی میشهنقل قول:
دلار در مقابل باقی ارزها رشد داشته. بعد در مقابل ریال پایین اومده؟نقل قول:
دارن دلار میریزن بازار. انواع ارزهای دولتی رو قطع کردن.
فرودگاه امام هر شب حداقل چند میلیون دلار ارز داده میشه به مسافرین. ایام حج سال پیش اومدم هر نفر حدود ۳۰۰ دلار گرفتن. فرودگاه اونقدر شلوغ بود که نمیشد راه بری.
حق نوشتی داداش
مزنه ساندیس با دلار تغییر میکنه؟نقل قول:
به زودی رکورد امتیاز فصل زده می شه . شاید استقلال در هفته های اینده بتونه پرسپولیس را ببره (شاید) ولی پدیده لیگ ملوانه. :rolleye: دوستان همون توصیه همیشگی. عقل و خرد یارتان باد
- - - Updated - - -
۵۷ تومنم آرزو شد امروز ۱۴ آبان دلار ۶۹۵۰۰ ،اوضاع کشور جنگی شده احتمالا این قیمت هم آرزو میشه:n25:نقل قول:
کسی هست یه تحلیلی واسه قیمت دلار تا آخرسال بده؟ ///
رکورد فصل هم که زده شد .والا تحلیل چرا ؟ تا قبر آ آ آ . با توجه به عقل ناقص بنده :) روند صعودی خواهد بود. سقف هم آزاد با توجه به همت دوستان در شکستن رکوردها و انجام حرکات محیر العقول:rambo::blink: در عرصه جهانی . تحلیل جایی درسته که مسئله پیچیده باشه . همه ما می دونیم وضعیت بازار و کسب و کار چطور هست اصل داستان ما بعد از استقرار برادر مو قشنگ تعریف خواهد شد.امیدوارم عقلانیت جایگاه خودش رو هر چند مصلحتی برای مدتی پس بگیره.ادمای باهوش و بلد می دونن با ادم کاسب بهتر می شه معامله کرد تا با یه کت و شلواری دانشگاهی و بهتره از الان تماس ها رو گرفت:rolleye: و این اخرین پست من در این تاپیک بود و از نظرات دیگر دوستان استفاده خواهم برد .عقل و خرد یارتان باد
- - - Updated - - -
ما اگر نظر می تونستیم بدیم در این زمینه که نمی عامدیم نظر شما رو بخونیمنقل قول:
ما رواز نظرات خود بی نصیب نزارید برادر من
شانس اوردیم دلار 200 تومن نیس ... با این وضع رکود کشور مسئولین واقعا لطف کردن دلار رو 70 تومن تثبیت کرد !!! این کشور انقدر ریسک پذیر نیست با دو تا موشک زدن کلی قیمتا نوسان پیدا میکنه
70 تومنم آرزو شد دلار 81, ده روز از زمستون رفت و ده روز دیگه ترامپ میاد با اون تیم ضد ایرانی که بسته اوضاع اقتصادی احتمالا متشنج بشه :wac:نقل قول:
ترامپ ضد ایرانی نیست
ضد حروم زاده است..البته خودش هم آدم سالمی نیست ها کلا سیاست مدار سالم وجود خارجی نداره
ولی ترامپ باز یه جو معرفت و شعور داره
- - - Updated - - -
ترامپ ضد ایرانی نیست
ضد حروم زاده است..البته خودش هم آدم سالمی نیست ها کلا سیاست مدار سالم وجود خارجی نداره
ولی ترامپ باز یه جو معرفت و شعور داره
در سیاست هیچ چیزی ب اسم معرفت و شعور وجود نداره فقط منافعه ک ارزش داره در کل بین بایدن و ترامپ در سیاست آمریکا هیچ فرقی نیست یکی با جنگ منافع آمریکارو میبره جلو یکی با فشار اقتصادی و تحریم
دلار ۸۳ هزارتومن رو تاچ کرد ترامپ هنوز فشارهای اقتصادی و شاید نظامی رو بر ایران وارد نکرده و چشم انداز توافق دیده نمیشه
دلار دیروز آخرین قیمت 85200. برای دهه فجر قیمت را پایین نگه داشتند تا قدرت نمایی کنند به کشور های منطقه! تا پایان سال 100 را فتح میکند
حضرت ولی امر مسلمین هر دو جهان ی :king: مرگ بر آمریکا :king: گفت دلار 83 تومنی شوت رفت رو 85 :rambo:
با امضای فرامین فشار اقتصادی ترامپ دلار ۸۶ تومن رو تاچ کرد ۸۶ سقف مقاومتی بسیار مهمیه اگه بشکنه تثبیت کنه هدف ۹۳ هزار تومنه من الله واسکازیننقل قول:
81 هم آرزو شد دلار ۹۲ تومن علاوه بر تحریم با سخنرانی ترامپ و مذاکره نمیکنیم از این ور ،سایه جنگ روی ایران بعد از سال ۶۷ سنگینی میکنه روزای اقتصادی بسیار سختی در پیشه و حتی برای حفظ پرستیژ تا ۲۲ بهمن هم نتونستن دلار نگه دارننقل قول: